2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tam kakadını yaparken gazda çıkarıyor popodan çıkan sesten kendisi bile korkuyor yani cıvık ishal gbi değil katıda değil kabız değildir dye tahmin ediyorum . Valla günde baya yapıyor kaka ve temz bezi vatırmayı seviyor :) bi göğsü emzirip altını değiltiriyorum diper göğüse alınca pırtlatıyor hemen

ohhh maşalaaah ohh,temiz beze yapmayı bütün hepsi seviyor galiba bence sırf kaka yaparken ıkınıp sıkınıyor diiye gaz damlası kullanma hiç,benim kız da öyle kıpkırmnızı oluyor ama günde 4-5kez normal kıvamlı kaka yapıyor,kaka yapmaya çalışmadıgı zamanlarda da gayet sakin.. gazı olsa kaka yapmadıgı zamanlarda da sancıdan kıvranması gerekir,verme sen ona gaz damlası falan boşuna

Bgün banada sağlık ocağındaki hemşirem haftalık 300 gram almasını isterz dedi . Bnm ki bir haftada 250 gr almış 3500 den 3750 olmuş ondan önce de 5 günde 200 gr almıştı . Ama bgün hastanedeki doktoruna gittik göbek bağı için orda 3710 çıktı ordaki tartıya göre 11 günde 410 gr almış normaldir herhalde

huuwww cevabı asla bilinemeyecek bir soru ama istatistiksel olarak 39.haftanda 4cm açıklıkla hiç müdahale olmasa bile 48 içinde doğurursun muhtemelen. sancın yok mu??
yok canım ya.bugün doktor çatı muayenesi yaptı.silme yaptım dedi tabi kanamam da baya oldu.bebek doğum kanalında ve birşey kemiğinde dayanmış dedi.kilosu 4 şimdi ilerlerse normal doğum zor olur dedi ve suni sancıyla başlatalım doğumu dedi ama ben bugünlük kaçtım.bu gece doğmazsa yarın suni sancı alaçam ama korkuyorum sen ne dersin suni sancıyla açılma nekadar sürer

Kızlar oğlum uyuyor :) eşim aktardan çay yaptırmış kimyon keten anason lavanta rezene tohumları ile onu içiyorum acaba o mu işe yaradı odayı iyice kararttim o mu işe yaradı bilemedim ama öğleden sonra ikinci uykusu Maşallah. Bu arada göbek bakım seti aldık sprey sıktım sildim kuruyan kan çıktı bir de kurumayan kısım içerde idi dışarı çıkmış şimdi o kuruyacak galibam günde kaç kez sıkmali o spreyden

sofiarya bide acaba ilişkiye girsek acaba açılmaya ve sancıta faydası olur mu.gerçi doktor silmede yaptım dedi ama şu anda normal doğum için herşeyi yaparım

oyy 4 kilo sıkıntı yaa,3500 üstü normal dogum risklerini ikiye katlamak demek. suni sancıdan korkma okadar hızlıca olup bitecek işte,sancın normal olsa da çektiğin acı fazlasıyla canını yakacak zaten,suni sancı,sancının canını acıtma durumunu çokta artırmaz o konuda yanlış bir inanış var niyeyse. sen bence çantanı tak koluna eşini de al yanına tatlı tatlı git yap yatışını başlatsınlar dogumu.. geçen her saat risk senin için bu zamana kadar gelmişsin bebişte epey bir büyümüş ben olsam bu riski evde bekleyerek almazdım

sofiarya bide acaba ilişkiye girsek acaba açılmaya ve sancıta faydası olur mu.gerçi doktor silmede yaptım dedi ama şu anda normal doğum için herşeyi yaparım
bunu daha önce de yazmıştım ilişkiye girmek değil de önemli olan orgazm olmak,eğer keyfim yerinde zevk alabilirm diyorsan gir tabi kii orgazm sonrası rahim kasları müthiş kasılır o sancıyı tetikleyebilir işte bir de meme uyarma işi var. valla ayıp olmayacaksa sen sordun ben de söyliiyim keyfini çıkartırım diyorsan güzzell bir ilişki kesinlikle seni dogurtur 4cm açıklığında varsa

ay süpersin canım ya sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün ayıp olacağını düşünsem sormazdım zaten

Kızlar bebişlerinizi banyo yaptırdığınız gün uykuları fark ediyormu benim bebiş banyo yaptığı gün çok uyuyor bugnde banyo yaptırdım epey uyuyor altını değiştirince uyanıyor emdikten sonra tekrar uyuyor gece uyumayacak sanırım

valla beni de sıcaacık suyla yumuş yumuş yıkasalar mis gibi sarıp paklasalar ben de öyle bir uyurum kiiiii
banyo sonrası uyur tabii bebişler hatta uyku ritüeli oturtmak için gece uykusuna geçmeden banyo önerirler her akşam. uyusun yavrucak bırak,gece de uyur merak etme.zaten günde 20saat uyuyorlar.senin ki uyumuyor mu okadar*??

Evet ya çocuk mest oluyor garibim nasıl rahatlıyorsa :))) paso uyuyor zor uyandırıyorum emsin diye

UYuyordur canım o kadar ama işte uyuyuncada niye uyuyor diye panikliyorum bol emsin istiyorum çovuğuda rahat bırakmıyorum zaten habire başına gidip duruyorum

Evet tatlım mis gibi uyuyor, uyusunlar arada alip emziriyorum alt açıyorum tekrar uyku gun aşırı yıkamak lazım yaz kış dedi ebe hep aynı saatte. Mesela yatmadan evvel en iyisi dedi.
6. Gün 200 Gr almıştı bebişimiz doktor almasada olurdu ilk haftalar emmesi iyi demekki dedi sonra biz tartıyoruz kucakta 5 kilo farkediyor bebisle zaten 4 dogmustu. kıyafeti falan var tabi ama alıyor şükür önemli olan vermemesi, yarın iki haftalık oluyoruz tekrar doktor kontrolü ne zaman olmalı

Sezeryan olan anneler dikişlerimin üstünde sertlik var ve göbek içi etlerim agriyor sizde de aynı mı?

Canım sen akşam uykusundan öncemi yıkıyorsun ben havalar henüz serin diye öğlen yıkadım bide benim paşa uyurken emmiyor memeyi dudaklarına değdiriyorum falan ama yok ille uyanık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…