2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım sen akşam uykusundan öncemi yıkıyorsun ben havalar henüz serin diye öğlen yıkadım bide benim paşa uyurken emmiyor memeyi dudaklarına değdiriyorum falan ama yok ille uyanık olacak
Valla geceye yakin yikadik kaloriferi açtık suyun sıcaklığını 38 yaptık, parça parça yikadik önce üstüne kıyafetini kapatip sonra suyu döktük vücuduna basina bayildi suya inş böyle gider. Sonra hemen bornoza sarıp arkasından havlu ve fon ile kuruttuk.

Bende akşama çekeyim bari banyo faslını benimkide suda ağlamadı çok şükür birde tek yıkadım bugün biraz panikledim acaba ağlarmı diye ama korktuğum olmadı

UYuyordur canım o kadar ama işte uyuyuncada niye uyuyor diye panikliyorum bol emsin istiyorum çovuğuda rahat bırakmıyorum zaten habire başına gidip duruyorum
Kız senin bi de 2. Bebek değil mi?sen bari yapma rahat bırak çocugu 3 saate bir kalksa yeter ay ben mi çok rahatım yaa benim ki paso uyuyor günde 2 saat falan toplasan uyanık kalmıyordur. Öğlen 2 saate bir emiyor bazen 3 saatte uyanıyor.gece en son 12 gibi emziriyorum 4e kadar uyuyor yanı 4saati buluyor emmesi güzel de kilo alıyor güzel de emiyor. Sıkıntı yok dert etmeyin siz de rahat bırakın kızancıkları

Sarılık ya da kilo alımı gibi bir sıkıntısı yoksa 1 aylıkken gidersiniz bir daha hem aşısı var hem de kalça ultrasonu çekilir o haftalarda

Kuzum 2. Ama walla unutmuşum herşeyi yaa resmen resetlenmiş beynim bide kuzum ilk bebeğimde 3 ay annem kv yanımdaydı kim ne dese onu yapıyordum her kafadan bir ses çıkıyordu bebekle başbaşa kaldığımda 3 aylıktı zaten bu zamanlar hengameye geldi şimdi ilk bebekmiş gibi geliyor

O zamn maşallah diyelim bzm kızlara uyanıkken gaz sancısı çekmiyor çok şükür tek kakadını yaparken kızarıyor . O zmn vermiuorum şimdilik damla falan :)

Canm bbde bgün dpktora gmtürdüm göbeği için . Doktor ilk önce tahta bi çubukla göbeğinde biriken kurumuş kanı çıkardı . İçin bi tuhaf oldunyaparken . Sonra bi kremle sildi . K vitamini aşısından bahsetti ilk olduğu aşı hastanede o kan pıhtılaşması içinmiş bu aşıyı tekrar yaptırdık . Bu kan gelmesi sık karsılasılan bişeymiş . Ana perşbeye kadar ala devam ederse cuma gel dedi . Başka hastalıkların da belirtisi olurmuş . Hastaneden geldiğimizden beri hiç akıntı olmadı çok şükür

Hayirli olsun kizlar bende insallah Agustos annesi olucam sizinde bu haftalarda kasik agrilariniz arttimi ic karin sancilariniz falan
Hamilelik herkezde farklı etkiler gösteriyor kaşık agrisi değilde çatı ağrısı olmuştu benim bu arada ilk çocuğumu ağustosta dogurmustum sende sağlıkla kavusursun inslalh

Can'ım ya vallahi iyi ki varsın. Rahatlatıyorsun hepimizi. Emzirdikçe arttığını fark ediyorum Zaten. Ee bu uzayan sarılık nasıl geçecek kızında?
Ben yükselir de hastaneye yatırırlar diye korkuyorum.

Kızlar sarılık kontrolüne kaç gün şonra çağırdılar sizleri? Bize dr iki gün şonra gelin dedi ama bi arkadaşının her gün çağırması gerekir dedi

Hamilelik herkezde farklı etkiler gösteriyor kaşık agrisi değilde çatı ağrısı olmuştu benim bu arada ilk çocuğumu ağustosta dogurmustum sende sağlıkla kavusursun inslalh
Amin insallah canim kaburga kismim ve karnimin ici agriyor korkuyorum adlinda Allah korusun erken dogum olur diye

kızlar topuktan kanı ilk hastanede alıyorlar ya sonrasında 6 gün icinde saglik ocağına gidip yine aldirdiniz mi? kimi arkadaşlarım aldırmış kimi aldirmamis..minicik bebise kıyamam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…