- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.961
Canım bizim bir hafta sonraki kontrolde hastanede aldılar şöyleki ilk alınan kan doğumdan sonra 48 saat geçtikten sonra alınırsa ikinciye gerek olmuyormuş ama 48 saatten önce alınırsa ikincisi alınmalıymış sağlık ocağındaki ebe öyle dedi banakızlar topuktan kanı ilk hastanede alıyorlar ya sonrasında 6 gün icinde saglik ocağına gidip yine aldirdiniz mi? kimi arkadaşlarım aldırmış kimi aldirmamis..minicik bebise kıyamam gibi geliyor
Ben aldırdım canım çok ağladı kuzumkızlar topuktan kanı ilk hastanede alıyorlar ya sonrasında 6 gün icinde saglik ocağına gidip yine aldirdiniz mi? kimi arkadaşlarım aldırmış kimi aldirmamis..minicik bebise kıyamam gibi geliyor
Hb tskler. Bekleyip görecez ozaman sağlıkla gelsinlerde.Baby goat almıştım canım keçi sütlü organik falan demişti arkadaşım. Kaşık gaz yapıyor bence biberonu her öğün vermeyince ve önce emzirl sonra biberon verirsen alışmaz gibi. Yine de sen bilirsin. Ben hastaneden çıkınca başladık antibiyotiğe
O belli olmaz ki hoşgeldin bu arada:) bazı arkadaşlar 37 38 de doğurdu bazısı gününde. Bazısının günü geçti. İlkti hepsinin
Canım geçmi olsun ben olsam Doktoru dinlerdim. 4 cm açıklık varmış zaten
Yaradi galiba gündüz uyudu hep cnmYararsa soyle bende oyle yapim. dun gece hem kizim hem oglun aglamalarindan basim agri girdi hala dahada agriyor.
İlk doğunca aldilar sonra 6. Gun hastane sarılık için aldı 7 gün sağlık ocağı da zeka testi için aldıkızlar topuktan kanı ilk hastanede alıyorlar ya sonrasında 6 gün icinde saglik ocağına gidip yine aldirdiniz mi? kimi arkadaşlarım aldırmış kimi aldirmamis..minicik bebise kıyamam gibi geliyor
Verme vermeO zamn maşallah diyelim bzm kızlara uyanıkken gaz sancısı çekmiyor çok şükür tek kakadını yaparken kızarıyor . O zmn vermiuorum şimdilik damla falan :)
Valla geçiyormuş işte bekliyoruz biz de 2 aya kadar sürdüğü oluyormuş. Yani teknik olarak ona bir sıkıntısı YÖK sadece rengi sarı bebeğin. Seninki de yükselmez korkma emmeye de başlamış zaten ohoo düşmüştür bile o 12lere falan kesinCan'ım ya vallahi iyi ki varsın. Rahatlatıyorsun hepimizi. Emzirdikçe arttığını fark ediyorum Zaten. Ee bu uzayan sarılık nasıl geçecek kızında?
Ben yükselir de hastaneye yatırırlar diye korkuyorum.
3 icicem diyorum hep 2 icebiliyorum unutupRezene çayı günlük ne kadar iciyorsunuz kizlar
Bi gecse artikCanım o ağrı bende de var. Enfeksiyon olmadığına eminim kaşıntı falan da yok. Dediğin gibi sondanın takıldığı yer ağrıyor
Hadı sağlıkla kucakla bebeğini :) valla şöyle net bir yorumum olmuş ilk günü hastanede sezeryanlı halimde. Ohh dünya varmış demişim. Hamileliğin son haftaları çok zor bence.
Gözünaydın canım sağlıkla kucakla ozaman inşallah kavuşuyorsun bebişine.
3 kupaya kadar içiyorum ben canım
Masallah canim .insallah sprey ise yarar kurur gobusude.Kızlar oğlum uyuyor :) eşim aktardan çay yaptırmış kimyon keten anason lavanta rezene tohumları ile onu içiyorum acaba o mu işe yaradı odayı iyice kararttim o mu işe yaradı bilemedim ama öğleden sonra ikinci uykusu Maşallah. Bu arada göbek bakım seti aldık sprey sıktım sildim kuruyan kan çıktı bir de kurumayan kısım içerde idi dışarı çıkmış şimdi o kuruyacak galibam günde kaç kez sıkmali o spreyden
Uyurlar canim biraz buyusun hergun yikamayi dusunuyorum bu sebeptenKızlar bebişlerinizi banyo yaptırdığınız gün uykuları fark ediyormu benim bebiş banyo yaptığı gün çok uyuyor bugnde banyo yaptırdım epey uyuyor altını değiştirince uyanıyor emdikten sonra tekrar uyuyor gece uyumayacak sanırım
Ikisi farkli oluyor ilaclarda icindeki kagida bak istersenKızlar hamileyken gaviskon iciyodukta emzirirken de iciliyomu acaba bu şurup
Artmisti canim olmustu bazilarimizda .Hayirli olsun kizlar bende insallah Agustos annesi olucam sizinde bu haftalarda kasik agrilariniz arttimi ic karin sancilariniz falan
Ben de artıracam sayıyı. Sabahları çok güzel sütüm oluyor akşama azaliyor. Gün içinde o kadar yememe rağmen neden bilmiyorum. Sabahları kalktığımda göğsümden süt damliyor. Artırmanın yollarını arıyorum. Dere otu artırıyormus bugün başladım yemeye bakalım. Umarım yavruma yetebilirim. Çok üzülüyorum çünkü3 icicem diyorum hep 2 icebiliyorum unutup
Hadi yaKızlar sarılık kontrolüne kaç gün şonra çağırdılar sizleri? Bize dr iki gün şonra gelin dedi ama bi arkadaşının her gün çağırması gerekir dedi
Biz unuttuk gitmedik canim .yarin gidecegiz .kızlar topuktan kanı ilk hastanede alıyorlar ya sonrasında 6 gün icinde saglik ocağına gidip yine aldirdiniz mi? kimi arkadaşlarım aldırmış kimi aldirmamis..minicik bebise kıyamam gibi geliyor
O zaman bu da biz emziren annelere gelsin :)
Eki Görüntüle 2146448
Katiliyorum ya .Kızlar siz nasıl bu bebeleri uyurken ozluyorsunuz ya ben ozlemeye fırsat bulamadan uyanıyor bu cimcime
Gozun aydin canim .saglikla buyut evladini .Kızlar ben bu sabah doğum yaptım.
Sancılarim arttı. Serum a rağmen. Devlet te doğum yaptım zorunlu sezeryan di benim durumum. 37+6 da doğum oldu. . Müsait zamanda tekrar yazmaya çalışicam
Uzulme cunku uzulunce gidiyor :)Ben de artıracam sayıyı. Sabahları çok güzel sütüm oluyor akşama azaliyor. Gün içinde o kadar yememe rağmen neden bilmiyorum. Sabahları kalktığımda göğsümden süt damliyor. Artırmanın yollarını arıyorum. Dere otu artırıyormus bugün başladım yemeye bakalım. Umarım yavruma yetebilirim. Çok üzülüyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?