2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kızlar topuktan kanı ilk hastanede alıyorlar ya sonrasında 6 gün icinde saglik ocağına gidip yine aldirdiniz mi? kimi arkadaşlarım aldırmış kimi aldirmamis..minicik bebise kıyamam gibi geliyor
Canım bizim bir hafta sonraki kontrolde hastanede aldılar şöyleki ilk alınan kan doğumdan sonra 48 saat geçtikten sonra alınırsa ikinciye gerek olmuyormuş ama 48 saatten önce alınırsa ikincisi alınmalıymış sağlık ocağındaki ebe öyle dedi bana

kızlar topuktan kanı ilk hastanede alıyorlar ya sonrasında 6 gün icinde saglik ocağına gidip yine aldirdiniz mi? kimi arkadaşlarım aldırmış kimi aldirmamis..minicik bebise kıyamam gibi geliyor
Ben aldırdım canım çok ağladı kuzum bnde ağlicaktım nerdeyse kucağımdayken aldı hemşire kucağımda olmada hepten yıkatdı ortalığı . Aldırırsan hmn emzir arkasından sakinleşsin

Hb tskler. Bekleyip görecez ozaman sağlıkla gelsinlerde.

İlk doğunca aldilar sonra 6. Gun hastane sarılık için aldı 7 gün sağlık ocağı da zeka testi için aldı

Can'ım ya vallahi iyi ki varsın. Rahatlatıyorsun hepimizi. Emzirdikçe arttığını fark ediyorum Zaten. Ee bu uzayan sarılık nasıl geçecek kızında?
Ben yükselir de hastaneye yatırırlar diye korkuyorum.
Valla geçiyormuş işte bekliyoruz biz de 2 aya kadar sürdüğü oluyormuş. Yani teknik olarak ona bir sıkıntısı YÖK sadece rengi sarı bebeğin. Seninki de yükselmez korkma emmeye de başlamış zaten ohoo düşmüştür bile o 12lere falan kesin

kizlar şu lohusalik mahfetmisti kacgundur beni .
Ikinci cocugum olmasina ragmen yinede bakamayacakmisim gibi bi bunalim halleri rahatsizliklarim hic bitmeyecek gibi geliyodu.
Bu fotografi buldum nette bize umut olsun .
Kendimi onun annesinin yerine koydum .
Hersey duzelecek gecip gidecek tatlimi tatlis evlatlarimiz bize kalacak insallah

Bi gecse artik
Masallah canim .insallah sprey ise yarar kurur gobusude.
Bizim kagitta sabah aksam yaziyor bakim

Uyurlar canim biraz buyusun hergun yikamayi dusunuyorum bu sebepten

3 icicem diyorum hep 2 icebiliyorum unutup
Ben de artıracam sayıyı. Sabahları çok güzel sütüm oluyor akşama azaliyor. Gün içinde o kadar yememe rağmen neden bilmiyorum. Sabahları kalktığımda göğsümden süt damliyor. Artırmanın yollarını arıyorum. Dere otu artırıyormus bugün başladım yemeye bakalım. Umarım yavruma yetebilirim. Çok üzülüyorum çünkü

Kızlar sarılık kontrolüne kaç gün şonra çağırdılar sizleri? Bize dr iki gün şonra gelin dedi ama bi arkadaşının her gün çağırması gerekir dedi
Hadi ya biz sonuca bakip gecmis deyip eve geldik .yanlismi yaptik.

Biz unuttuk gitmedik canim .yarin gidecegiz .
Biktim artik ama yaa sarilik icinde ordan aldilar delik desik oldu yavrum
O zaman bu da biz emziren annelere gelsin :)
Eki Görüntüle 2146448
iste ben
Kızlar siz nasıl bu bebeleri uyurken ozluyorsunuz ya ben ozlemeye fırsat bulamadan uyanıyor bu cimcime
Katiliyorum ya .

Uzulme cunku uzulunce gidiyor :)
Dut cok iyi geldi bana bol su iciyorum.
Bulgurda fark ettiriyor .
Birde hic denemedim ama not almisim buradaki bayanlardan biri yazmis 1 bardak suya 2 yemek kasigi pekmez de iyi gelir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…