2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım uyumak ve dinlenmek de sütü artırıyormuş, gün içinde uyumuyorsan azalıyordur.. ben gündüz uyuduğumda bariz artıyor ama bebek uyuduğunda azcık iş yapayım diyorum, bi bakıyorum uyanma vakti gelmiş.. zamanla düzen oturacak inşallah

Uzulme cunku uzulunce gidiyor :)
Dut cok iyi geldi bana bol su iciyorum.
Bulgurda fark ettiriyor .
Birde hic denemedim ama not almisim buradaki bayanlardan biri yazmis 1 bardak suya 2 yemek kasigi pekmez de iyi gelir diye
Canım pekmez konusunu ben bir doktorun yazısında okumuştum ama uygulamadım henüz, hatta ekran görüntüsü almıştım

Eklentiler

• 9805B7EF-F63F-4CFB-99A6-F151EDDAFD26.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 80
Hadi ya biz sonuca bakip gecmis deyip eve geldik .yanlismi yaptik.

Biz unuttuk gitmedik canim .yarin gidecegiz .
Biktim artik ama yaa sarilik icinde ordan aldilar delik desik oldu yavrum

iste ben

Katiliyorum ya .
Kuzum sizinki geçmiş. Çok geçmiş olsun. Biz bugün öğrendik sarılığını. 14.5 çıktı.
Yani yükselme yada düşüş var mı diye 2 gün sonraya çağırdı. Ama herkes başka söylüyor. Ertesi gün tekrar götürün diyenler var.

Bizide ertesi gun cagirmisti. Yuksek ciktiginda

Göğüslerim taş gibi, emzirmeye çalıştım 5 dk sonra uyudu şimdi uyandiramiyorum. Kesin yarım saat sonra uyanacak ben uykuya dalinca, goguslerden de süt akıyor göğüs pedi bile ise yaramiyor bir de havlu peçete koydum. Sagsam bi dert sagmasam beklesem bi dert. Kafaları yicem

Kızlar bugün doğumdan kaçtım ama yarın mecbur gitcem.doktorum suni sancıyla başlatalım diyo.dua edin benim içinde bu gece kendiliğinden gelsin oğluşum
Daha zamanın var gibi cnm niye başlatalım diyor doktor bide devlete mi gidiyorsun merak ettim bende 40haftalık oldum bekliyorum Allah yardımcın olsun

Kızlar ben bu sabah doğum yaptım.
Sancılarim arttı. Serum a rağmen. Devlet te doğum yaptım zorunlu sezeryan di benim durumum. 37+6 da doğum oldu. . Müsait zamanda tekrar yazmaya çalışicam

Gözün aydın canım. Sağlıkli sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah ım.

Ya sag yada uyandir baska yolu yok.cok agriyor sonra

Hadı sağlıkla kucakla bebeğini :) valla şöyle net bir yorumum olmuş ilk günü hastanede sezeryanlı halimde. Ohh dünya varmış demişim. Hamileliğin son haftaları çok zor bence.
Amin canım inşallah ya.aynen son 2 hafta fena oluyor büyük oglumda diş cikartiyo azıları o da bi huysuz cok zorlandm

Çok doğru. Çünkü gecede emiyor ama sabah uyandığımda bol bol sütüm oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…