2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar 2 gecedir uykusuzluktan yorgun düştüm artık oğlum 2 gecedir tam uykuya dalamıyor 10 dk da bir emiyor ama 2 dk çekip uyuyor yatağına alıyorum gözleri açılıyor uyuyacak gibi oluyor uyuyamıyor gazı falanda yok altınıda değiştiriyorum sürekli bir sıkıntı olsa ağlardı değil mi. Valla artık napcağımı şaşırdım

Çıldırmak üzereyim
12 den beri meme ver uyusun beşiğe bırak 5 dk sonra ağlama yine meme ve uyku ve şonra yine aynısı
Nerde hata yapıyorum anlamıyorum

dün sabah 7 den geceb12 ye kadar bizde oyleydik . En son yatarak emzirdim yanıma yastıkla destekleyip 1 saat sicagimda öyle uyudu sonra yatırdım uyanmadi tekrardan. Tabi iyice yorulmuştu da bir yandan

Kızlar ben bu sabah doğum yaptım.
Sancılarim arttı. Serum a rağmen. Devlet te doğum yaptım zorunlu sezeryan di benim durumum. 37+6 da doğum oldu. . Müsait zamanda tekrar yazmaya çalışicam
Hadi gözünüz aydın canım. .Haberdar et mutlaka.Grup ikiye bölündü hamileliğin son haftalarda olup uyuyamayanlar ve doğurup uyuyamayanlar.Ortak nokta sıfır uykusuzluk

Kızlar şimdi çok saçma bi soru sorucam ama belki sizde de yaşayan vardır çevredekiler hep kafamı karıştırıyor. Kumsal kuzım 30 nisanda doğdu bgün ayın on beşi yani on beş günlük dimi doğduğu gün bir gün diye sayılmaz ? Annem yok sayılır diyor hangisi doğru bnm hesabıma göre 30 nisan saat iki de doğdu 1 mayıs saat iki de 1 günlük bu durumda bgün 15 günlük doğru mu hesaplıyorum . Mesela pztsi doğdu dün tam 2 haftalıktı

dün sabah 7 den geceb12 ye kadar bizde oyleydik . En son yatarak emzirdim yanıma yastıkla destekleyip 1 saat sicagimda öyle uyudu sonra yatırdım uyanmadi tekrardan. Tabi iyice yorulmuştu da bir yandan

Halen uyumadık babayı gönderdik işe ama biz kaldık uykusuz uykusuz. Bende omzumda denedim ama uyumadı

Aynıyız canım artık kollarım uykusuzluktan tutmuyor. Bende ağlamak yok ama hiç uyumuyor napcağımı şaşırdım bende
Dünkü doktor doymuyordur sütün yetmiyordur dedi ama
Ya sütüm de geliyor. Çekince ağzının kenarından damlıyor. Ağlama yoksa iyi Can'ım. Bırakınca öylece de mi uyumuyor?
Bizimki durmuyor hemen sağa sola aranmaya başlıyor hiç emmemiş gibi. Ellerini emiyor ağlıyor tabi diğer taraftan. Özellikle geceleri böyle.

Çıldırmak üzereyim
12 den beri meme ver uyusun beşiğe bırak 5 dk sonra ağlama yine meme ve uyku ve şonra yine aynısı
Nerde hata yapıyorum anlamıyorum

Aynıyız canım artık kollarım uykusuzluktan tutmuyor. Bende ağlamak yok ama hiç uyumuyor napcağımı şaşırdım bende

Ben de aynı durumdayım. Karnı tok altı temiz gazı yok ama yerinde uyumuyor. İstiyor ki o mene agzında kalsın öyle uyusun. Sırtımın agrısından ve uykusuzluktan ölecem. Bunu bile tek göz kapalı yazıyorum

Napıcaz biz bu veletlerle :) hep de erkekler böyle sanırım. Ben de bazen yatarak emziriyorum Can'ım ama gece korkuyorum öyle emzirmeye. Uyuyakalırsam falan. Dikkat et sen de. Yoksa öyle emmeye bayılıyor.

Uyudum mu da uyandıramıyorum 4-5 saati bulur kaldırmasam.
Nasıl yoluna koyacağız bilmiyorum ki.
Gribim üstelik. İki kat daha da zor geliyor

Sen dogru hesapliyorsun.

Masallah kuzuna :)

Hanimlar bisey sormak istiyorum. Sezeryanla doguran annelerin sutu hemen geliyor mu? Ne kadar suruyor gelmesi? Sut gelmesi gecikirse fomula mi veriyorlar bebeklere? Bu konuda endiseliyim bu aralar. Sutum gelmez diye korkuyorum. Ruyalarima kabus olarak giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…