- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.001
Aynıyız canım artık kollarım uykusuzluktan tutmuyor. Bende ağlamak yok ama hiç uyumuyor napcağımı şaşırdım bendeÇıldırmak üzereyim
12 den beri meme ver uyusun beşiğe bırak 5 dk sonra ağlama yine meme ve uyku ve şonra yine aynısı
Nerde hata yapıyorum anlamıyorum
Biz hep uyuduk bugün kendim kaldırdim tek fark o aktarın gaz ve süt için yaptığı çay kızlar.Aynıyız canım artık kollarım uykusuzluktan tutmuyor. Bende ağlamak yok ama hiç uyumuyor napcağımı şaşırdım bende
Pekmezli suyu bende demiştim kullandım ise yariyor sütü arttırdıCanım pekmez konusunu ben bir doktorun yazısında okumuştum ama uygulamadım henüz, hatta ekran görüntüsü almıştım
Şu an ben de süt sagiyorum canım ay gözlerimden uyku akıyorBenimki de memede uyuyor hemen uyandıramiyorum şuan süt sağiyorum
Biz hep uyuduk bugün kendim kaldırdim tek fark o aktarın gaz ve süt için yaptığı çay kızlar.
Çıldırmak üzereyim
12 den beri meme ver uyusun beşiğe bırak 5 dk sonra ağlama yine meme ve uyku ve şonra yine aynısı
dün sabah 7 den geceb12 ye kadar bizde oyleydik . En son yatarak emzirdim yanıma yastıkla destekleyip 1 saat sicagimda öyle uyudu sonra yatırdım uyanmadi tekrardan. Tabi iyice yorulmuştu da bir yandanKızlar 2 gecedir uykusuzluktan yorgun düştüm artık oğlum 2 gecedir tam uykuya dalamıyor 10 dk da bir emiyor ama 2 dk çekip uyuyor yatağına alıyorum gözleri açılıyor uyuyacak gibi oluyor uyuyamıyor gazı falanda yok altınıda değiştiriyorum sürekli bir sıkıntı olsa ağlardı değil mi. Valla artık napcağımı şaşırdım
Hadi gözünüz aydın canım. .Haberdar et mutlaka.Grup ikiye bölündü hamileliğin son haftalarda olup uyuyamayanlar ve doğurup uyuyamayanlar.Ortak nokta sıfır uykusuzlukKızlar ben bu sabah doğum yaptım.
Sancılarim arttı. Serum a rağmen. Devlet te doğum yaptım zorunlu sezeryan di benim durumum. 37+6 da doğum oldu. . Müsait zamanda tekrar yazmaya çalışicam
Kimyon keten anason lavanta rezene tohumları varmış cnmİçinde ne var canım
her gece bikaç yudum gaviscon içiyorum yanmaya başlayıncaÇok teşekkür ederim sütü deneyim bi bakalım
dün sabah 7 den geceb12 ye kadar bizde oyleydik . En son yatarak emzirdim yanıma yastıkla destekleyip 1 saat sicagimda öyle uyudu sonra yatırdım uyanmadi tekrardan. Tabi iyice yorulmuştu da bir yandan
Dünkü doktor doymuyordur sütün yetmiyordur dedi amaAynıyız canım artık kollarım uykusuzluktan tutmuyor. Bende ağlamak yok ama hiç uyumuyor napcağımı şaşırdım bende
Çıldırmak üzereyim
Kızlar 2 gecedir uykusuzluktan yorgun düştüm artık oğlum 2 gecedir tam uykuya dalamıyor 10 dk da bir emiyor ama 2 dk çekip uyuyor yatağına alıyorum gözleri açılıyor uyuyacak gibi oluyor uyuyamıyor gazı falanda yok altınıda değiştiriyorum sürekli bir sıkıntı olsa ağlardı değil mi. Valla artık napcağımı şaşırdım
Aynıyız canım artık kollarım uykusuzluktan tutmuyor. Bende ağlamak yok ama hiç uyumuyor napcağımı şaşırdım bende
Napıcaz biz bu veletlerle :) hep de erkekler böyle sanırım. Ben de bazen yatarak emziriyorum Can'ım ama gece korkuyorum öyle emzirmeye. Uyuyakalırsam falan. Dikkat et sen de. Yoksa öyle emmeye bayılıyor.dün sabah 7 den geceb12 ye kadar bizde oyleydik . En son yatarak emzirdim yanıma yastıkla destekleyip 1 saat sicagimda öyle uyudu sonra yatırdım uyanmadi tekrardan. Tabi iyice yorulmuştu da bir yandan
Uyudum mu da uyandıramıyorum 4-5 saati bulur kaldırmasam.Ben de aynı durumdayım. Karnı tok altı temiz gazı yok ama yerinde uyumuyor. İstiyor ki o mene agzında kalsın öyle uyusun. Sırtımın agrısından ve uykusuzluktan ölecem. Bunu bile tek göz kapalı yazıyorum
Sen dogru hesapliyorsun.Kızlar şimdi çok saçma bi soru sorucam ama belki sizde de yaşayan vardır çevredekiler hep kafamı karıştırıyor. Kumsal kuzım 30 nisanda doğdu bgün ayın on beşi yani on beş günlük dimi doğduğu gün bir gün diye sayılmaz ? Annem yok sayılır diyor hangisi doğru bnm hesabıma göre 30 nisan saat iki de doğdu 1 mayıs saat iki de 1 günlük bu durumda bgün 15 günlük doğru mu hesaplıyorum . Mesela pztsi doğdu dün tam 2 haftalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?