2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Daha zamanın var gibi cnm niye başlatalım diyor doktor bide devlete mi gidiyorsun merak ettim bende 40haftalık oldum bekliyorum Allah yardımcın olsun
özel hastaneye gidiyorum canım.devlet 42.haftaya kadar bekletiyor normalde.bebeğin kilosu şuanda 4kg ve 4cm açıklığım var kilo artıkça normal doğum zorlaşacak diye doktorum önerdi ve bende normal doğum istiyorum

Çıldırmak üzereyim
12 den beri meme ver uyusun beşiğe bırak 5 dk sonra ağlama yine meme ve uyku ve şonra yine aynısı
Nerde hata yapıyorum anlamıyorum

Aynıyız canım artık kollarım uykusuzluktan tutmuyor. Bende ağlamak yok ama hiç uyumuyor napcağımı şaşırdım bende

Sanırım hepimiz aynı konumdayız.. Bizimkisi de aynen sizler gibi.. Bende acaba nerede hata yapıyorum diye düşünüyorum.. Bazen sinirlerim bozuluyor oturup ağlıyorum.. Sanki yetersizmisim hissine kapılıyorum. Bir bebeğe bakamadım diyorum kendi kendime.. Birde böyle etraftan gazi var bunun süt mu yetmiyor acaba yok sütün yaramıyor fln diyorlar ya çıldırıyorum..

Hanımlar bu arada tecrübeli annelere bir sorum olacak.. Bizimkisi yedikten sonra kusuyordu peynir gibi normal diye dusunuyordum.. fakat 2 gündür emdikten 10 15dk sonra 1corba kasığı kadar süt kusuyor neden acaba..
Canım sen az önce sütüm yetmiyor bebek doymuyor falan yazmışsın ama bak kusuyormuş...fazla geleni kusuyor muhtemelen...doymadığını sütün yaramadığını nerden anladınız...meme istemesindense eğer o emme refleksidir kendini iyi ve güvende hissetmek için emiyor sadece doymak için değil emerek rahatlıyor annesine yaklaşıyor...bence doyuyor kustuğuna göre fazla bile besliyorsun demektir

Emziği de almıyor ki işte. Son aşamada sadece. İyice uyku sıkıp da hali kalmayınca. Ama şu kauçuk emziklerden alıp denicem belki o daha etkili olur.

Dene canım benimki ucu kauçuk olanı almadı komple kauçuk olanı aldı. Şimdi yıkadık çok şükür uyuyabildi benimki kendimi bitik hissediyorum resmen

Dolunay22 Belirtisiznesne BerkBerrak Kızlar yetememekle falan alakası yok hepimiz harika anneleriz...yoksa buralarda bu cevapları arıyor olmazdık emin olun...Sütünüz de yetiyor bebek de doyuyor...Biraz sabır...40ı çıkana kadar 40 kere huy değiştirir bu ponçikler...Çünkü anne karnı huzuru diye bişey vardı ve bitti...Dünyaya geldiler alışmaya çalışıyorlar en büyük destekleri de anne bile değil anne memesi...hem karınları doyacak o memeyle hem ruhları...kendini iyi ve mutlu ve güvende hissetmenin tek yolu emmek...sakin olalım sakin sakin emzirelim

Ay canım kimseyi dinleme bende 2 gün önce bakamıyorum diye ağlıyordum emin ol bakıyoruz onları biz doğurduk en iyi biz bakacağız. Sütümüzde yeter gazıda olur bebek bu sanki onlar gazsız sıkıntısız büyüttü milletin ağzı torba değil illa birşey bulur inan hiç sıkıntısız günlerin olsa yinede diyecek birşey bulurlar. Daha yeni doğurduk böyle böyle büyüyecekler bakın hep aynı sorunlarımız var demekki her bebek bu evrelerden geçiyor. DüZene girecek sıkmayalım canımızı

Kesinlikle katılıyorum canım daha yeni doğdular dünyaya alışmaya çalışıyorlar. O yüzden hiç canımızı sıkmaya gerek yok. Bencede çok güzel anneleriz biz 9 ay burda ne zorluklar atlattık bu günleride atlatacağız. Anne olmak hem zor hemdd mükemmel birşey

Benim kızımda hemen gelmemişti mama verdik hastanede oğlumda hemen geldi çok şükür ikiside planlı sezeryandı ama kızımda hiç sancım çıkmıyordu 40 haftayı doldurmuştum oğlumda ise son haftalarda hep sancım çıkıyordu bence onunda etkisi oldu vücut hazırlık yapıyor diye düşünüyorum

Bende emzik veriyorum çünkü dediğin gibi her arandığında emzirince fazlasınıda çıkarıyor ve rahatsız oluyor

Bebeğin emerse gelir benim hemen geldi zaten ilk dört gün kolostrum gelir bebeği koruyan ağız sütü yani oda bebeğe yeter merak etme. Hurma ye ben hep yedim son iki ay geldi sütüm.

Canım daha bebekler doyduğunu bilmez o kadar yüklenme sen ne versen alır şuanda zamanla alışacak. Kvde takma kafaya illa diyecek birşey bulurlar. Doymasa çiş yapmaz kakasını yapmaz kendini strese sokup daha kötü olma bolbol su iç komposto iç kendini rahat bırak

Zıkkım içselermiş kahve yerine düşüncesiz cadılar başka şeylere akılları yeter iş bize yardım etmeye gelince düşünemezler

Senin hesap doğru onlar yaşı da öyle yapiyor ilerde boşver sallama. Herkes çok biliyo da matematik bilen yok

Hanımlar bu arada tecrübeli annelere bir sorum olacak.. Bizimkisi yedikten sonra kusuyordu peynir gibi normal diye dusunuyordum.. fakat 2 gündür emdikten 10 15dk sonra 1corba kasığı kadar süt kusuyor neden acaba..
Canım 60 cc mama çok değil mi. Doktor mu önerdi. Okadar mama bir öğünde verirsen sütünü de etkiler.
Ayrıca kusuyorsa çorba kaşığı kadar fazlasını kusuyordur demekki sütün var. Dün bebeğim karnı öatlayana kadar emdi. Sonra durmak bilmedi hep istedi istedi istedi. Masaj yaptık iki saat altını açtık bir kaka yaptı inanamazsın. Derdi oymuş sonra 2 çekti uyudu. Ama öncesinde görmeliydin ağlaya ağlaya kendini sıkarak zorla nasıl emmeye çalışıyor. Yani aç değil bence bebeğin. Bunu tam olarak ankamak istersen 2 günde bir sağlık ocağına git tartır. Kilo alıyorsa doyuyordur. 8 9 kez bez de çok iyi ayrıca kaynanan boş konuşmuş kusura bakmasın

başkasını düşünürler gelin düşünülmez zıkkım icsinler ne yapıyorsun yapma valla halim yok de otur

Doldurduğu söylenir canım ay şu millet çok biliyor ya. Daha çocuk 4 yaşından gün almaya başladı. Benim kıza 4 demeye başladılar. 3 yaş 10 günlük düşün artık sen.

Kalitesiz sut olmaz emmek istiyordur bebiş bizimki de saatlerce emiyo kilo da aliyo cis kaka da yapıyo. Sütüm ona göre geliyor zaten hiç öyle düşünme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…