2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah Can'ım. Sadece sabır Laz'ım.
Bakma sen o doktora çocuk her sıkıntı da emiyo ne yapsın.
Aynen öyle cnm. Bugün başka dr a gidicez inş.

Kızlar bir de aklıma şu geldi az önce. Ben gündüz bizim yatakta uyutuyorum baby nestin içinde.
Gece beşiğe yatırıyorum. Acaba ondan mı uyumuyor bu çocuk geceleri?
Yatağa kokumuza alıştı da beşiğe koyunca ondan mı acaba bu huzursuzluğu?

Kızlar bir de bu ayva çekirdeği kremi gerçekten göğüs uçlarıma çok iyi geldi. İlk kez dün rahat emzirdim. Ama gece sağma makinesiyle sağmaya çalıştım yine acımaya başladı. Ya bu makine işini beceremedim. Çok acıtıyor. Sütüm de Zaten sarıl şarıl değil. Oğlum uzun uzun emiyor. Sağamadım. Korktum az olan sütü de sağarım oğlum gece durmaz diye. Ki azcık sağdığım sütü zar zor kaşıkla verdim. Mızmızladı yine.
Ha bir de kremi sürdükten şonra streçliyorum ucunu. Yumuşak kalıyor. Daha az acıyor.

Sütünü birde sagarak dene canim aynisi bende var süt ağzında görünüyor ama dün gece sağdım 30 cc olmadi bile mama veriyorum huzurlu simdi

Canım babynestle beraber yatır beşiğin içine öyle uyur belki

İki gün önce hıçkırığını sol kasıkta hissettim normalde tam vajinanın üstünden geliyordu .artık hayırlısı. O değil de artık kemikleri baya baya sert bazen tutuyorum hatta

Allah kolay doğum nasip etsin canım

Hadi hayirlisiyla sag salim kucagina al insAllah canimm

Hadi canım güzel haberlerle gel.Bende hala hiç sancı yok..Beklemek zor.Güzel güzel evladına kavuş Allahın izniyle

Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah evladını cnm
teşekkürler kızlar

Sanmıyorum canım ondan olduğunu bende bir yatakta bir beşikte uyutuyorum benimkinin gazı var bence bugün ıkınıp duruyor ama ağlama yok. Aklıma her türlü şey geldi ne gaz yapar diye ama gaz yapan birşey yemedim sürekli rezene içiyorum. Ama gece huzursuz uyuyor çok yarım saatte bir kalkıyor. Bende acaba gece gündüz ayrımı mı yapamıyor diye düşündüm. Bizmi birşeyleri yanlış yapıyoruz anlamadım valla. Yada ilk bebek olduğu için aklımıza herşey geliyor işte.

Biz de şimdi yıkadık. Suyu da sevmiyor çıplak kalmayı da ciyak ciyak
Memede uyukluyor şimdi.

Benimkide on dakika uyudu uyandı şimdi karnını yağ ile ovdum emzirdim yine uyudu inşallah biraz uyur. Kendimde dinlenemedim hiç misafir gelecek üstüne birde ramazan giriyor diye çok seviniyorum gerçekten en azından bir soluk alırız.

Eğilerek sağ cnm iyice kuru olsun vakum yapissin sut artarmis sağınca.

Kizlar bebekleriniz emzik tutuyo mu benimki bi iki emikliyo sonra atiyo zorlayinca da midesi bulaniyo ya o kadar istiyorm ki emzik alsin. Siz neler yaptiniz bu konuda

Aynen katılıyorum cnm benimde ikiside sezeryan ilk oglumda hiç gelmedi sütüm bunda sabah sezeryandan önce 65 filan cıktı sancılarım sütüm geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…