- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.081
Benim ki dönemedi kafa aynı yerde sabit ondan anlıyorum ben
Selam kızlar.Şimdi yatış yaptım.suni sancıyla başlatacaklar doğumu.bana dua edin kısa sürsün doğumum
Kızlar 4 cm açılmam var
Öğleden sonra doğuma alcak beni
Hiç hazır diilim dua edin
Dolunay22 Belirtisiznesne @BenekliKelebek Kızlar yetememekle falan alakası yok hepimiz harika anneleriz...yoksa buralarda bu cevapları arıyor olmazdık emin olun...Sütünüz de yetiyor bebek de doyuyor...Biraz sabır...40ı çıkana kadar 40 kere huy değiştirir bu ponçikler...Çünkü anne karnı huzuru diye bişey vardı ve bitti...Dünyaya geldiler alışmaya çalışıyorlar en büyük destekleri de anne bile değil anne memesi...hem karınları doyacak o memeyle hem ruhları...kendini iyi ve mutlu ve güvende hissetmenin tek yolu emmek...sakin olalım sakin sakin emzirelim
Aynen öyle cnm. Bugün başka dr a gidicez inş.Bakma sen o doktora çocuk her sıkıntı da emiyo ne yapsın.
Hadi canım güzel haberlerle gel.Bende hala hiç sancı yok..Beklemek zor.Güzel güzel evladına kavuş Allahın izniyleSelam kızlar.Şimdi yatış yaptım.suni sancıyla başlatacaklar doğumu.bana dua edin kısa sürsün doğumum
Biz de şimdi yıkadık. Suyu da sevmiyor çıplak kalmayı da ciyak ciyakDene canım benimki ucu kauçuk olanı almadı komple kauçuk olanı aldı. Şimdi yıkadık çok şükür uyuyabildi benimki kendimi bitik hissediyorum resmen
Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah evladını cnmSelam kızlar.Şimdi yatış yaptım.suni sancıyla başlatacaklar doğumu.bana dua edin kısa sürsün doğumum
Sütünü birde sagarak dene canim aynisi bende var süt ağzında görünüyor ama dün gece sağdım 30 cc olmadi bile mama veriyorum huzurlu simdiDünkü doktor doymuyordur sütün yetmiyordur dedi ama
Ya sütüm de geliyor. Çekince ağzının kenarından damlıyor. Ağlama yoksa iyi Can'ım. Bırakınca öylece de mi uyumuyor?
Bizimki durmuyor hemen sağa sola aranmaya başlıyor hiç emmemiş gibi. Ellerini emiyor ağlıyor tabi diğer taraftan. Özellikle geceleri böyle.
Canım babynestle beraber yatır beşiğin içine öyle uyur belkiKızlar bir de aklıma şu geldi az önce. Ben gündüz bizim yatakta uyutuyorum baby nestin içinde.
Gece beşiğe yatırıyorum. Acaba ondan mı uyumuyor bu çocuk geceleri?
Yatağa kokumuza alıştı da beşiğe koyunca ondan mı acaba bu huzursuzluğu?
İki gün önce hıçkırığını sol kasıkta hissettim normalde tam vajinanın üstünden geliyordu .artık hayırlısı. O değil de artık kemikleri baya baya sert bazen tutuyorum hatta
Allah kolay doğum nasip etsin canım
Hadi hayirlisiyla sag salim kucagina al insAllah canimm
Hadi canım güzel haberlerle gel.Bende hala hiç sancı yok..Beklemek zor.Güzel güzel evladına kavuş Allahın izniyle
teşekkürler kızlarAllah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah evladını cnm
Kızlar bir de aklıma şu geldi az önce. Ben gündüz bizim yatakta uyutuyorum baby nestin içinde.
Gece beşiğe yatırıyorum. Acaba ondan mı uyumuyor bu çocuk geceleri?
Yatağa kokumuza alıştı da beşiğe koyunca ondan mı acaba bu huzursuzluğu?
Biz de şimdi yıkadık. Suyu da sevmiyor çıplak kalmayı da ciyak ciyak
Memede uyukluyor şimdi.
Eğilerek sağ cnm iyice kuru olsun vakum yapissin sut artarmis sağınca.Kızlar bir de bu ayva çekirdeği kremi gerçekten göğüs uçlarıma çok iyi geldi. İlk kez dün rahat emzirdim. Ama gece sağma makinesiyle sağmaya çalıştım yine acımaya başladı. Ya bu makine işini beceremedim. Çok acıtıyor. Sütüm de Zaten sarıl şarıl değil. Oğlum uzun uzun emiyor. Sağamadım. Korktum az olan sütü de sağarım oğlum gece durmaz diye. Ki azcık sağdığım sütü zar zor kaşıkla verdim. Mızmızladı yine.
Ha bir de kremi sürdükten şonra streçliyorum ucunu. Yumuşak kalıyor. Daha az acıyor.
Aynen katılıyorum cnm benimde ikiside sezeryan ilk oglumda hiç gelmedi sütüm bunda sabah sezeryandan önce 65 filan cıktı sancılarım sütüm geldiBenim kızımda hemen gelmemişti mama verdik hastanede oğlumda hemen geldi çok şükür ikiside planlı sezeryandı ama kızımda hiç sancım çıkmıyordu 40 haftayı doldurmuştum oğlumda ise son haftalarda hep sancım çıkıyordu bence onunda etkisi oldu vücut hazırlık yapıyor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?