- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.061
Bakma sen o doktora çocuk her sıkıntı da emiyo ne yapsın.Dünkü doktor doymuyordur sütün yetmiyordur dedi ama
Ya sütüm de geliyor. Çekince ağzının kenarından damlıyor. Ağlama yoksa iyi Can'ım. Bırakınca öylece de mi uyumuyor?
Bizimki durmuyor hemen sağa sola aranmaya başlıyor hiç emmemiş gibi. Ellerini emiyor ağlıyor tabi diğer taraftan. Özellikle geceleri böyle.
Ama 15 olmuyor mu yaKuzum.benimkide 30 Nisan ben 16. Günü diyorum :)
Benim ki dönemedi kafa aynı yerde sabit ondan anlıyorum benGunaydin guzel anneler! Bi sorum olacak.. Bebegin dondugunu nasil anlayabilirim? Son kontrolumde doktor bilgi vermedi bende sormayi unuttum yani bebegim kanala girdimi girmedimi hic bi bilgim yok suan kafama takildi. 2 haftadir sag tarafimda top gibi kasiliyor heralde kafasi diyorum ama eger oyleyse demekki daha donmedi bile diyorum
Hayırlı uğurlu olsun :))Kızlar ben bu sabah doğum yaptım.
Sancılarim arttı. Serum a rağmen. Devlet te doğum yaptım zorunlu sezeryan di benim durumum. 37+6 da doğum oldu. . Müsait zamanda tekrar yazmaya çalışicam
İnce düşünceyle ne alakası var biraz abartı olacak belki ama az insan olan bunu yapar mı ya lohusa insana fincanı bile bırak yerinde git Allah vicdan merhamet versin böyle insanlaraÇok geçmiş olsun canım. Bende de panik agak yükseldi bu ara. Hem uykusuzluk hem yorgunluk hem halden anlamaz insanlarla uğraşmak. Dün akşam kayınvalidem görümcem falan oturmaya geldiler. 2 çocuk var görümcemde, yaşları 4 ve 8. Oyuncak vs hepsi yerlerde. Kahve yaptım içtik falan. Bu arada kız da huzursuz. Ya biri de demiyor ki şu kahve fincanlarını toplayalım da çalkalayalım falan. Sehpalarda bıraktılar gittiler. Ben mi çok ayrkntıcıyım yoksa gerçekten düşüncesiz mi bu insanlar anlamıyorum. Ben ne zaman bir lohusa yada hamile evine gitsem elimden geleni yaparım ya.. lohusa kadın zaten bebekle yeterimce yoruluyor diye düşünmüşümdür hep. Ama dur bak bundsn sonra nasıl hasret bırakıyorum ben bu çocuga onları
Kizlar sütünüzün yettiğini anlayabiliyor musunuz.. Bizimkisi 40 45dk memede kaliyor cekince yine araniyor.. kv dem bu cocuk kucuk sutun mu yaramıyor fln dedi ve o akşam sabaha kadar sıktım sıktım suyun gelmedi resmen kesildi psikolojik olarak mi etkilendim acaba diyorum.. Şimdi iyice sinirlerim bozuldu sanki çocuk doymuyor gibi hissediyorum.. ama günde 8 9kez altını dolduruyor doymasa altını dolduramaz diye de düşünüyorum.. fakat emmenin üzerine dün gece 60cc mama verdim onu da yiyebildi.. benim kız doyduğunu mu anlamıyor benim sürüm mu yetmiyor acaba.. ? ;(
Fışkırarak yada emdiğin hepsini kusmuyorsa sorun yok diye biliyorum bunun en güzel kilo alımından anlarsın canım hem çişi falan da iyiyse telaş yapmaHanımlar bu arada tecrübeli annelere bir sorum olacak.. Bizimkisi yedikten sonra kusuyordu peynir gibi normal diye dusunuyordum.. fakat 2 gündür emdikten 10 15dk sonra 1corba kasığı kadar süt kusuyor neden acaba..
Canım benim aşırı bi sutum yok bekleyinxe birikiyor ve böyle taş gibi oluyor. Bizimki de doymuyor hiçbir şekilde. Mama da veriyorum mecburen. Keşke çok çok olsa da sadece süt versekCanım öncelikle maşallah nazar değmesin hep böyle devam etsin bence.. Isı sırrı nedir ? Bu süt nasıl bu kadar çok geliyor ne yiyip ne içiyorsun bana da yol göster.. bizim kız ya doymuyor ya da doyduğunu anlamıyor..
Ay bilmiyomAma 15 olmuyor mu yaçok kafam karıştı
Canım sık sık emzir kimseye de bakma ilk günler bnm annem sürekli dedi sütün mü yetmiyor diye en sonunda azarladım yetiyor diye . Bgün sabak saat yediden beri saat başı iki göğsümü de emdi hatta yarım saat snra baktığımda aranıyırdu emzikle oyaladım . Emince emiyır uyuyunca da zor uyandırıyorz valla . Emzirdikçe çoğalıyorKizlar sütünüzün yettiğini anlayabiliyor musunuz.. Bizimkisi 40 45dk memede kaliyor cekince yine araniyor.. kv dem bu cocuk kucuk sutun mu yaramıyor fln dedi ve o akşam sabaha kadar sıktım sıktım suyun gelmedi resmen kesildi psikolojik olarak mi etkilendim acaba diyorum.. Şimdi iyice sinirlerim bozuldu sanki çocuk doymuyor gibi hissediyorum.. ama günde 8 9kez altını dolduruyor doymasa altını dolduramaz diye de düşünüyorum.. fakat emmenin üzerine dün gece 60cc mama verdim onu da yiyebildi.. benim kız doyduğunu mu anlamıyor benim sürüm mu yetmiyor acaba.. ? ;(
Az önce mesajda da yazdım benim göğüsüm de mastit olduğum zamanlar dışında hiç öyle olmadı ve bana hep mama ver diyen bir kayınvalidem vardı Harika bir dr buldum 15 günlükken bebeği çırılçıplak soyup tarttı ve kim ne dersin sakın mama verme 3 gün sonra gel dedi gittim çocuk yeni doğan max alacağı şekilde kilo almış hani sütün yoktu dedi sayesinde 6 ay sadece anne sütü verdim şuan başka şehirdeyim keşke aynı dr yine olsa sende göğüsüne değil kilo alımına bak canımCanım benim aşırı bi sutum yok bekleyinxe birikiyor ve böyle taş gibi oluyor. Bizimki de doymuyor hiçbir şekilde. Mama da veriyorum mecburen. Keşke çok çok olsa da sadece süt versek
Annemin ki doğru diyosun ? Bzde tam yirmisinde yapılmaz 19u veya 21 i yarı kırkı olur . Kırkını da 39 da veya 41 de çıkartırlarCanım bizimki de 26 nisan ve bugün senin annenin de hesabına göre 20 günlük olduk yani yarı kirkimiz çıktı banyo yaptircaz annem de öyle dedi
Başka arkadaşa sormuşsun ama bnde cevap vereyim . Öncelikke sütüm yetiyor mu acaba diye hiç sormuyorum kndime bazen çok sık emiyor onda aklıma geliyor hmn uzak tutuyorum o düşünceyi . Ve yediğim içtiğim hiçbirşeyi süt yapar diye yemiyorum aklıma gelirse humana içiyorum kndi gazım olduğunu düşündüğümde bi fincan rezene khvaltı da helva olmazsa olmazım ve kesinlikle hergün çorba . Suyu falan söylemiyorum o artık klasik zaten . Ama hiç sütüm çoğalsın diye özellikle yiyip içmiyorumCanım öncelikle maşallah nazar değmesin hep böyle devam etsin bence.. Isı sırrı nedir ? Bu süt nasıl bu kadar çok geliyor ne yiyip ne içiyorsun bana da yol göster.. bizim kız ya doymuyor ya da doyduğunu anlamıyor..
Evet yaşı da öyle hesaplayan tanıdıklarım var neyse bn bildiğim yoldan şaşmim . Zaten dün doğalı tam 2 hafta oldu . 2 hafta =14 gün demek bgün 15 günlük o zamnSenin hesap doğru onlar yaşı da öyle yapiyor ilerde boşver sallama. Herkes çok biliyo da matematik bilen yok
Allah yardımcın olsun canım endişe etme herşey çok güzel olucak mis kokulun kollarına gelecek inşallahKızlar 4 cm açılmam var
Öğleden sonra doğuma alcak beni
Hiç hazır diilim dua edin
Amann 15 günlük diyorum bn o zamn çocuk benim çocuğum der aradan kaçarımDoldurduğu söylenir canım ay şu millet çok biliyor ya. Daha çocuk 4 yaşından gün almaya başladı. Benim kıza 4 demeye başladılar. 3 yaş 10 günlük düşün artık sen.
Korkma bebeğine yardımcı ol onunla konuş doğum esnasında yürü çömel dua et cnm Allah'im saglikls kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 4 cm açılmam var
Öğleden sonra doğuma alcak beni
Hiç hazır diilim dua edin
Şimdi şöyle hesaplayalım dün tam 2 hafta oldu pazartesinden pazartesiye 2 hafta = 14 gün o zamn bgün 15. GünAy bilmiyom
Bu kisir döngü ama göğüsler bebeğe göre süt üretimini yapıyor sürekli emse sütün de ona göre artar cnm. Su iciyorsan sıkıntı yok artar mama verme hep emsin benceCanım benim aşırı bi sutum yok bekleyinxe birikiyor ve böyle taş gibi oluyor. Bizimki de doymuyor hiçbir şekilde. Mama da veriyorum mecburen. Keşke çok çok olsa da sadece süt versek
Allah kolay doğum nasip etsin canımSelam kızlar.Şimdi yatış yaptım.suni sancıyla başlatacaklar doğumu.bana dua edin kısa sürsün doğumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?