2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar hurafeler bitmez bence valla zaman eski çağ değil besmele herşeyin başı yok yıkama yok limon sık komşular da benim canımı sıkıyor neymiş akşam akşam zile basıp kız senin elbiseler neden ipte dediler hadi bebeği anladım akşam toz falan gelmesin diye topladık diyelim... Benimkiyle be alakası var 40 lıymışım uğrarmışım anam bunlar zorla uğratacak bizi .... Eskiden soba yanarmış ateş yanarmış duman kül olurmuş ondan toplarlarmış şimdi zaman öyle değilki tamam dikkat edelim herşeye ama kalbimizi bozmayalım Her işimizde besmele çekelim özellikle birde Felak nas surelerini okuyalım ... Lohusayken kuranı ezbere okuyabiliriz sureleri .. Cenabetlikle lohusa lık yada hayızlık aynı şey değil okuyalım bol bol hepimiz Allaha emanet olalım İnş....

esmerhatun66 nasılsın 3 çocukla hayat nasıl gidiyor canım :)
Ayyy canm gitmiyo desek daha dogru olur :) valla bundan sonra kizdigim herkese allah sana 3 4 cocuk versin diycem.cok zor valla 3uz buyutup yasina gelen cocuklu annelere helal olsun diyorum.ben altindan kalkamiyorum ole soleyim.ikizlerim cok iyiler masallah yedir altini dgistr direk uyuyolar.ama tek olan sipam kuala gibi yakami birakmiyo surekli kucagimda uyumak istiyo ki suan bile zor durduruyorum.tuvalete bile kacarak gidip geliyorum.20 gun icinde aldgim kilonn cok altina dustum.95 le doguma gitmistim suan 68 kiloyum diyebilirim ki cok ama cok zor geciyo ...

Ay ben huggies kullanıyorum hiç sizmadi 2 numarasını göbek bağı oyuntulu. Eşim Prima almış indirim var diye kullanmadım daha bakalım yorum yaparım onada.

Herkes aynı dertten muzdarip

Biz de ilk pampers kullandık ama hep üstüne yaptı, şimdi huggies kullanıyoruz arada yine yapıyor üstelik bariyeleri de iyice açıyorum, pipisini aşağıda kalacak şekilde düzeltiyorum ama yok

Belki de kilo aldıkça bezleri mi küçük gelmeye başladı bilemedim ki?

Ama bacağını belini sıkmıyor şimdiki bezide üffff

Kaç kilo canım şuan? Biz hala N kullanıyoruz acaba ondan mu sızdırıyor 1 noya mı geçsem?
4100 doğdu cnm 100 Gr verdi ilk gün sonra yine aldı şimdi 4.500 geçti galiba pazartesi tartilcak. 1 numara bitince 2 aldık sıkışıyordu ayaklarını bir de ebe erkek bebeklerde kalça çıkığı çok olur bir beden büyük alın dedi.

Oyy maşallah kuzuya.. tamam canım söylediğin iyi oldu ben de 1 noya ve sleepy ye geçeyim bakalım fark edecek mi..

Üstü ıslak uyumuş görünce içim sızlıyor

Oyy maşallah kuzuya.. tamam canım söylediğin iyi oldu ben de 1 noya ve sleepy ye geçeyim bakalım fark edecek mi..

Üstü ıslak uyumuş görünce içim sızlıyor
Oy yazık ben de kıyamam valla elini emince vicdanım sızlıyor hemen koşuyorum, Allah'a emanet kuzular.

Hadi inşallah canım ya. Ömrümden ömür gidiyor bsy olcak diye. Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin

Canım mastit başlangıcında da böyle Çeşme gibi akar sütler doktora gitsen de bir meme ultrasonu yapsa iyi olur aslında
Gittim perşembe günü hani kızarıklık ağrı vardı meme ultrasonu da yaptık . Bi sıkıntı çıkmadı herhangi bi kitle saptanmamış o yüzden antibiyotik vermedi . Bnm bu göğüsler doğum yaptığımdan bi kaç gün sonra basladı bayadr böyle . Gercekten çok sinir bozucu açtığım an şakır lakır akıyor

Yok katkısız diye dedim ama icerikte aynı mı ki

Ben huggies kullanıyorum canım göbek düşene kadar göbegine gelen kısmı kıvırıp bagladım bide erkek bizim heralde ondan dedim cok cıktı çişi göbek düşüncede bi iki kere oldu ama daha iyi kızlarda nasıl cıkıyo ya çiş

İyi sabahlar uykusuz anneler. Bugün Hipp marka mamaya başladım. Diğerleri (brbelac, bebelac gold ve aptamil) acayip gaz ve kabızlık yaptı. Hipp rahatlattı resmen kaka gaz sorunu kalmadı. Ama şimdi de çok uyuyor. Uyandırmasam ağzı dili kurumuş uyuyacak öyle. Sarılıgımız falan yok. Var mı Hipp mana kullanıp da bebeği uzun uzun uyuyan?

Ne diyim Allah kolaylık versin bir biriyle zor uğraşıyoruz :)

Aaa doğru yaa dimi gitmiştin ee Ozaman endişe edecek birşey yok, senin memişler allah vergisi bereket fışkırıyor ama işte evden çıkıpta sosyal hayata geçince zor olacak, inşalah daha etkili daha uzun emmeye başlayınca azalır bu durum

Yani sağlık ocağının verdiği Demir preparatlarında koruyucu katkı maddesi fala in var ama d3 e hiç dikkat etmedim. Carlson ın içeriği safsa eğer tabiii ki de onu tercih etmek daha mantıklı ama günlük ihtiyacı karşılama açısından ikisinin de oranları aynı

Bizim de gelmiş Can'ım kan. Kurumuş. Batikon sürdüm az önce. Yarın hemen gitmek mi Laz'ım acaba? Salı kontrolümüz vardı.

Kızlar maaşllah bebişler sağlıkla büyüsün inşllah 40+5oldum ne sancı ne başka bişey tık Yok bende ne zman olucak diye düşünmekten deli olucam son hafta çok zor gerçekten benim gibi günü geçen varmı moralim bozuluyor bugünde olmadı diye sağlıkla gelsin bebeğim inşllah ve bekleyen herkesin inşllah

Oy maşallah büyüdü mü bebişler çok şükür bugünlere ilk günler nasıldı bak yerim o sipayi anneye düşkün olacak demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…