- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.221
Ayyy canm gitmiyo desek daha dogru olur :) valla bundan sonra kizdigim herkese allah sana 3 4 cocuk versin diycem.cok zor valla 3uz buyutup yasina gelen cocuklu annelere helal olsun diyorum.ben altindan kalkamiyorum ole soleyim.ikizlerim cok iyiler masallah yedir altini dgistr direk uyuyolar.ama tek olan sipam kuala gibi yakami birakmiyo surekli kucagimda uyumak istiyo ki suan bile zor durduruyorum.tuvalete bile kacarak gidip geliyorum.20 gun icinde aldgim kilonn cok altina dustum.95 le doguma gitmistim suan 68 kiloyum diyebilirim ki cok ama cok zor geciyo ...esmerhatun66 nasılsın 3 çocukla hayat nasıl gidiyor canım :)
Ay ben huggies kullanıyorum hiç sizmadi 2 numarasını göbek bağı oyuntulu. Eşim Prima almış indirim var diye kullanmadım daha bakalım yorum yaparım onada.
Komple laslikli değil cnm ama yanlar lastikli. 2 numara benimki az tontis olunca öyle aldı.k
4100 doğdu cnm 100 Gr verdi ilk gün sonra yine aldı şimdi 4.500 geçti galiba pazartesi tartilcak. 1 numara bitince 2 aldık sıkışıyordu ayaklarını bir de ebe erkek bebeklerde kalça çıkığı çok olur bir beden büyük alın dedi.Kaç kilo canım şuan? Biz hala N kullanıyoruz acaba ondan mu sızdırıyor 1 noya mı geçsem?
Ver ver baya içerden yanıyor benimkiler pazartesi genel cerrahiye gitcem bakalım ins iyi olurNapsak yaranamiyorum memelere bende kac gundur oyle temizliyordum ara vereyim ozaman
4100 doğdu cnm 100 Gr verdi ilk gün sonra yine aldı şimdi 4.500 geçti galiba pazartesi tartilcak. 1 numara bitince 2 aldık sıkışıyordu ayaklarını bir de ebe erkek bebeklerde kalça çıkığı çok olur bir beden büyük alın dedi.
Oy yazık ben de kıyamam valla elini emince vicdanım sızlıyor hemen koşuyorum, Allah'a emanet kuzular.Oyy maşallah kuzuya.. tamam canım söylediğin iyi oldu ben de 1 noya ve sleepy ye geçeyim bakalım fark edecek mi..
Üstü ıslak uyumuş görünce içim sızlıyor
Yanii Yenidoğanda yüksek olur zaten normal kağıtta yazan referans değerlerinden 16 lar 18 ler çok ta anormal değil yaşamın ilk haftalarında. Anne karnındaki oksijenlenme ile Doğum sonra kan hücrelerinin oksijen taşıma kapasitesi değişir. Anormal hastalıklar için 22 nin üzerinde değerler olması lazım o sebeple doktorda normal demiş ya zaten doğrudur o merak etme eşin üzülme diye söylememezlik yapmamış yani gerçekten sıkıntı Yok
Gittim perşembe günü hani kızarıklık ağrı vardı meme ultrasonu da yaptık . Bi sıkıntı çıkmadı herhangi bi kitle saptanmamış o yüzden antibiyotik vermedi . Bnm bu göğüsler doğum yaptığımdan bi kaç gün sonra basladı bayadr böyle . Gercekten çok sinir bozucu açtığım an şakır lakır akıyorCanım mastit başlangıcında da böyle Çeşme gibi akar sütler doktora gitsen de bir meme ultrasonu yapsa iyi olur aslında
Aktif değilse sıkıntı olmaz düştükten sonra 3-4 gün öyle ara ara kanat zaten çamaşırını kirletecek kadar endişelenme. Damla içinde carlson’s ın balık yağını çok kullandım markayı severim ama d vitamini bilmiyordum şimdi baktım bizim rutin sağlık ocağında verdiklerimizle aynı ünite olarak ama tabi koruyucusu katkısı falan varsa bildiğin bir artısı onu kullanabilirsin neden olmasın
Ya bu çiş sızması beni delğrtecek yazacaktım ben de seni görünce aha işte benim sorunum dedim direk. Dediğin gibi bez boş ta olsa çocuk yatırdığım yan tarafından ensesine kadar ıslanıyor öyle böyle değil dün yıkadım yağladım mis gibi yatırdım 1 Saat Sonra emzirmek içim bir aldım kiiii belinden enseine kadar sırılsıklam olmuş bez ise kupkuru
bütün çişi dışarıya yapmışbu huggies lerin mi beli lastikliydi onlardan mı alsam acaba çok sinir oldum yaaa çocuk çişli çişli uyuyor farkedene kadar
En azindan senin tarih belli canim:)Simdiden gözün aydin.Hadi kızım gel artik yaaynen ya..masalah 1 aylik olan var bebisi biZ daha dogurucaz..benim dogum da 21inde yani saat itibariyle yarın
Ne diyim Allah kolaylık versin bir biriyle zor uğraşıyoruz :)Ayyy canm gitmiyo desek daha dogru olur :) valla bundan sonra kizdigim herkese allah sana 3 4 cocuk versin diycem.cok zor valla 3uz buyutup yasina gelen cocuklu annelere helal olsun diyorum.ben altindan kalkamiyorum ole soleyim.ikizlerim cok iyiler masallah yedir altini dgistr direk uyuyolar.ama tek olan sipam kuala gibi yakami birakmiyo surekli kucagimda uyumak istiyo ki suan bile zor durduruyorum.tuvalete bile kacarak gidip geliyorum.20 gun icinde aldgim kilonn cok altina dustum.95 le doguma gitmistim suan 68 kiloyum diyebilirim ki cok ama cok zor geciyo ...
Aaa doğru yaa dimi gitmiştinGittim perşembe günü hani kızarıklık ağrı vardı meme ultrasonu da yaptık . Bi sıkıntı çıkmadı herhangi bi kitle saptanmamış o yüzden antibiyotik vermedi . Bnm bu göğüsler doğum yaptığımdan bi kaç gün sonra basladı bayadr böyle . Gercekten çok sinir bozucu açtığım an şakır lakır akıyor
Yani sağlık ocağının verdiği Demir preparatlarında koruyucu katkı maddesi fala in var ama d3 e hiç dikkat etmedim. Carlson ın içeriği safsa eğer tabiii ki de onu tercih etmek daha mantıklı ama günlük ihtiyacı karşılama açısından ikisinin de oranları aynıYok katkısız diye dedim ama icerikte aynı mı ki
Ben huggies kullanıyorum canım göbek düşene kadar göbegine gelen kısmı kıvırıp bagladım bide erkek bizim heralde ondan dedim cok cıktı çişi göbek düşüncede bi iki kere oldu ama daha iyi kızlarda nasıl cıkıyo ya çiş
Bizim de gelmiş Can'ım kan. Kurumuş. Batikon sürdüm az önce. Yarın hemen gitmek mi Laz'ım acaba? Salı kontrolümüz vardı.Canım bn onun için doktora gittim paylaştım burda o hafif hafif kan gelmesi bir hafta sürdü nerdeyse bzde doktora gittik göbeğinin içini çubuk gbi bileyle temzledi be k vitamini aşısınıntekrar ettik üç gün snra bi daha göttdük çok hafif gelmişti yine . Göbeğini temzledi eğer yine gelirse başka hastalıkların habercisi olabilir o zaman tahlil yapcaz dedi . Çok şükür gelmedi daha ama takipteym
Oy maşallah büyüdü mü bebişler çok şükür bugünlere ilk günler nasıldı bakAyyy canm gitmiyo desek daha dogru olur :) valla bundan sonra kizdigim herkese allah sana 3 4 cocuk versin diycem.cok zor valla 3uz buyutup yasina gelen cocuklu annelere helal olsun diyorum.ben altindan kalkamiyorum ole soleyim.ikizlerim cok iyiler masallah yedir altini dgistr direk uyuyolar.ama tek olan sipam kuala gibi yakami birakmiyo surekli kucagimda uyumak istiyo ki suan bile zor durduruyorum.tuvalete bile kacarak gidip geliyorum.20 gun icinde aldgim kilonn cok altina dustum.95 le doguma gitmistim suan 68 kiloyum diyebilirim ki cok ama cok zor geciyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?