2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum dün eşim acaba 3üz anneleri falan napiyo bizim sıpadan 3 tane aynı anda düşünemiyorum dedi ve aklıma sen geldin Allah yardımcın olsun valla eşimle sana dua ede ede uyuduk dun gece

canım bebişle uğraşmaktan giremedim.Çarşamba günü ikinci verilen suni sancıyla dünyaya geldi oğlum.benim doğumda aktif sancı 1 gibi başladı 3 de dünyaya geldi çok şükür

Selam güzel anneler.oğluşumla uğraşmaktan giremedim.baya da birikmiş mesajlar.bi kaç şey soracam.
Doğumdan sonra çok fazla ödemim oldu.sizde de oldumu ve nezaman geçti
Rahim içinde ve ağzında dikişlerim var.bunların ağrısı ne zaman geçer.çok gergin hissettiğim için açılırmı diye korkuyorum
Oğlum da çok fazla gaz var ve çıkarmakta çok zorlanıyor.hatta dün 5 saat boyunca uyumadı.kimyon çayı içiyorum.ayağının altına çörek otu yağı sürüyorum ama dün artık damla aldırtım.bu damlayı günde kaç kere kullanabilirim

Canım damlanın adı ne biogaia günde 5 damla

Kızlar bebeğim iki memeyi de emiyordu şimdi sağ mememi istemiyor sadece solu emiyor. Zaten sütüm az diye doktor mama takviyesi yap demişti. Şimdi tek memeyle ne yapacağız bilmiyorum

Sağ meme ucum yara oldu o yüzden mi istemiyor acaba? En hızlı nasıl iyileştirebilirim? Yardım lütfen

Geçmiş olsun cnm Allah bağışlasın evladını maşallah. Bebişler de gaz ikinci haftadan sonra başlar diye biliyorum ama başka sıkıntısı olmasin. Valla arkadaşlar bir sürü şey deniyor ben aktardan bir çay aldım onu içiyorum bizim pek sıkıntımız yok şükür.

Cnm nasıl yarasa enfeksiyon falan mı var acaba bence doktora göster pamukçuk falan olursa istemezmis bebişin ağzı nasıl. Göğüs ucu kremi sürüyorum bir de evicap kapsül sürüp streç film ile kapiyorum ben idare ediyor ama yarın doktora gitcem bitmiyor çünkü

Ben hipp kullanıyorum canım ama uzun uyumuyor 2saatte bir uyanıyor daha önce de öyleydi bazen 3 saat oluyor, mama da versem anne sütü de versem aynı şekilde uyuyor

bizimki 2.günde başladı.halinize ne kadar şükretsen azdır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…