- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.241
Ayy kıyamam ya gündüz uyuyomu bari senin yavru o ne zaman uyursa sende uykua dinlen bariKAÇAMADI
Evet canım dışarıya akmıyor.zaten bebekte doymuyor belli herhalinden.mecbur mama veriyorum.napicami şaşırdım.stres yaptım biselere sonra böyle oldu.simdide toparlamaya calisiyorum.bira mayası ve pekmez demişLastMadOnEarth o sut kesilmsi icnmis.sende onumu kastediyosun acaba?
Kuzum dün eşim acaba 3üz anneleri falan napiyo bizim sıpadan 3 tane aynı anda düşünemiyorum dedi ve aklıma sen geldinAyyy canm gitmiyo desek daha dogru olur :) valla bundan sonra kizdigim herkese allah sana 3 4 cocuk versin diycem.cok zor valla 3uz buyutup yasina gelen cocuklu annelere helal olsun diyorum.ben altindan kalkamiyorum ole soleyim.ikizlerim cok iyiler masallah yedir altini dgistr direk uyuyolar.ama tek olan sipam kuala gibi yakami birakmiyo surekli kucagimda uyumak istiyo ki suan bile zor durduruyorum.tuvalete bile kacarak gidip geliyorum.20 gun icinde aldgim kilonn cok altina dustum.95 le doguma gitmistim suan 68 kiloyum diyebilirim ki cok ama cok zor geciyo ...
Ayy kıyamam ya gündüz uyuyomu bari senin yavru o ne zaman uyursa sende uykua dinlen bari
canım bebişle uğraşmaktan giremedim.Çarşamba günü ikinci verilen suni sancıyla dünyaya geldi oğlum.benim doğumda aktif sancı 1 gibi başladı 3 de dünyaya geldi çok şükürGece lambasi kullanmiyorum ama sokak lambasi odayi gunduz gibi aydinlatiyor :/
Canim ne yaptin dogurdun mu? Cok fazla sayfa birikmis tek tek okuyamiyorum atlaya atlaya gidiyorum. Bana da suni sanci verdiler. 4-5 saat ne sancim oldu ne acikligim artti. Ama sonra birden bire hop doguruverdim.
suni sancı vermeden 4 cm açıklığım vardı zaten ilk verilen sancıyla açıklık olmadıaçılma olmadan suni sancı veriliyor mu?
Uyandı mıKAÇAMADI
Oyy maşallah kuzuya benim oğluşumda böyle bu pozisyonda durmayı çok seviyor koala gibi yapışıyor
Canım damlanın adı ne biogaia günde 5 damlaSelam güzel anneler.oğluşumla uğraşmaktan giremedim.baya da birikmiş mesajlar.bi kaç şey soracam.
Doğumdan sonra çok fazla ödemim oldu.sizde de oldumu ve nezaman geçti
Rahim içinde ve ağzında dikişlerim var.bunların ağrısı ne zaman geçer.çok gergin hissettiğim için açılırmı diye korkuyorum
Oğlum da çok fazla gaz var ve çıkarmakta çok zorlanıyor.hatta dün 5 saat boyunca uyumadı.kimyon çayı içiyorum.ayağının altına çörek otu yağı sürüyorum ama dün artık damla aldırtım.bu damlayı günde kaç kere kullanabilirim
Oy maşallah kuzucuga yaa anne kokusu istiyor al koynuna yat kız valla bugün yine yanıma aldım sabaha karşı uyudu yarım saat önce kalktı emiyo şimdi. Baya da kaka gaz sancısı ile uyandı azıcık masaj yaptım çıkardi şükür.
Geçmiş olsun cnm Allah bağışlasın evladını maşallah. Bebişler de gaz ikinci haftadan sonra başlar diye biliyorum ama başka sıkıntısı olmasin. Valla arkadaşlar bir sürü şey deniyor ben aktardan bir çay aldım onu içiyorum bizim pek sıkıntımız yok şükür.Selam güzel anneler.oğluşumla uğraşmaktan giremedim.baya da birikmiş mesajlar.bi kaç şey soracam.
Doğumdan sonra çok fazla ödemim oldu.sizde de oldumu ve nezaman geçti
Rahim içinde ve ağzında dikişlerim var.bunların ağrısı ne zaman geçer.çok gergin hissettiğim için açılırmı diye korkuyorum
Oğlum da çok fazla gaz var ve çıkarmakta çok zorlanıyor.hatta dün 5 saat boyunca uyumadı.kimyon çayı içiyorum.ayağının altına çörek otu yağı sürüyorum ama dün artık damla aldırtım.bu damlayı günde kaç kere kullanabilirim
Cnm nasıl yarasa enfeksiyon falan mı var acaba bence doktora göster pamukçuk falan olursa istemezmis bebişin ağzı nasıl. Göğüs ucu kremi sürüyorum bir de evicap kapsül sürüp streç film ile kapiyorum ben idare ediyor ama yarın doktora gitcem bitmiyor çünküKızlar bebeğim iki memeyi de emiyordu şimdi sağ mememi istemiyor sadece solu emiyor. Zaten sütüm az diye doktor mama takviyesi yap demişti. Şimdi tek memeyle ne yapacağız bilmiyorum
Sağ meme ucum yara oldu o yüzden mi istemiyor acaba? En hızlı nasıl iyileştirebilirim? Yardım lütfen
Ben hipp kullanıyorum canım ama uzun uyumuyor 2saatte bir uyanıyor daha önce de öyleydi bazen 3 saat oluyor, mama da versem anne sütü de versem aynı şekilde uyuyorİyi sabahlar uykusuz anneler. Bugün Hipp marka mamaya başladım. Diğerleri (brbelac, bebelac gold ve aptamil) acayip gaz ve kabızlık yaptı. Hipp rahatlattı resmen kaka gaz sorunu kalmadı. Ama şimdi de çok uyuyor. Uyandırmasam ağzı dili kurumuş uyuyacak öyle. Sarılıgımız falan yok. Var mı Hipp mana kullanıp da bebeği uzun uzun uyuyan?
biogaia bizimki de tek seferde mi 5 damla pekiCanım damlanın adı ne biogaia günde 5 damla
KAÇAMADI
bizimki 2.günde başladı.halinize ne kadar şükretsen azdır canımGeçmiş olsun cnm Allah bağışlasın evladını maşallah. Bebişler de gaz ikinci haftadan sonra başlar diye biliyorum ama başka sıkıntısı olmasin. Valla arkadaşlar bir sürü şey deniyor ben aktardan bir çay aldım onu içiyorum bizim pek sıkıntımız yok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?