- 16 Ağustos 2017
- 416
- 368
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.261
Cnm nasıl yarasa enfeksiyon falan mı var acaba bence doktora göster pamukçuk falan olursa istemezmis bebişin ağzı nasıl. Göğüs ucu kremi sürüyorum bir de evicap kapsül sürüp streç film ile kapiyorum ben idare ediyor ama yarın doktora gitcem bitmiyor çünkü
Canım ödem geçiyor merak etme. Gaz damlası da eczaci eşime ogunlerden bi süre sonra damlatin demiş ama kaç defa kullanabilecegimizi soylememis ben mümkün olduğunca az kullaniyorumSelam güzel anneler.oğluşumla uğraşmaktan giremedim.baya da birikmiş mesajlar.bi kaç şey soracam.
Doğumdan sonra çok fazla ödemim oldu.sizde de oldumu ve nezaman geçti
Rahim içinde ve ağzında dikişlerim var.bunların ağrısı ne zaman geçer.çok gergin hissettiğim için açılırmı diye korkuyorum
Oğlum da çok fazla gaz var ve çıkarmakta çok zorlanıyor.hatta dün 5 saat boyunca uyumadı.kimyon çayı içiyorum.ayağının altına çörek otu yağı sürüyorum ama dün artık damla aldırtım.bu damlayı günde kaç kere kullanabilirim
İstersen tek seferde istersen 2-3 3-2 şeklinde verebilirsin dedi drbiogaia bizimki de tek seferde mi 5 damla peki
Ay kuzum benim ya masallah.
Evet canım hatta 20 dkUyandı mısadece yarım saat uyudu yani
Oy maşallah kuzucuga yaa anne kokusu istiyor al koynuna yat kız valla bugün yine yanıma aldım sabaha karşı uyudu yarım saat önce kalktı emiyo şimdi. Baya da kaka gaz sancısı ile uyandı azıcık masaj yaptım çıkardi şükür.
Valla benimki baya derin catlak ve hem yara hem içerde sarı akıntısı oluyor. Seninki iyileşen bir çatlak galiba diğer göğüs ucu küçük belki ondan mı almiyo. Sağarak çıkarabilirsin ucunuUç kısmında siyahlıklar oldu kurumuş gibi canımbebeğin ağzında bir şey fark etmedim ama hiç dikkatli de bakmadım ona da bir bakayım. Ama sıkıntı memede sanırım .
bende bugece kacamadi .dunde kacamamistim.
Yataga uzaninca birsey var sanki bagirip uyaniyor
Ahaha ben köşeye sıkıştırip iyice kucaklıyorum yatarken bazen emzik bazen meme veriyorum uyuyo garibim. Ay gaz masajı.var internette ona bakıp yap cnm birde sen hergun yıka bence rahatlasin yağ ile ov bir güzel uyur mis gibi.Valla aldım kucağıma bakıyoruz melül melül evi kucakta geziyoruz :) ama hiç uyumaya niyetimiz yok birde gaz sancımız var ıkın ıkın çıkaramıyoruz tabi
Valla benimki bagırmıyor ama ık mık sürekli hareket halinde hiç şöyle daha bir rahat uyumadı sal kendini dimiii :) kahvaltı hazırladık beraber o baktı ben yedim şimdide bakıyor sanki 10 saat uyumuşta uykusunu almış gibi
Karnındayken nasıldı genelde aynı alışkanlıkları sürdürüyorlar belki 40 çıkınca düzene girer yani inşallahYa uykuyu sevmeyecek benim oğlan gündüzde çok uyumuyor ilk defa dün 6 ile 9 arası kesintisiz uyudu onun dışında hiç öyle uzun uykusu yok hep bölük bölük
Kız bu benim kıza benziyor sanki :)) maşallah
Gazdan degil ozaman seninki .oda ilginc yeni dogmus bebe uyur derler ilk ay bideValla benimki bagırmıyor ama ık mık sürekli hareket halinde hiç şöyle daha bir rahat uyumadı sal kendini dimiii :) kahvaltı hazırladık beraber o baktı ben yedim şimdide bakıyor sanki 10 saat uyumuşta uykusunu almış gibi
Ben hipp kullanıyorum canım ama uzun uyumuyor 2saatte bir uyanıyor daha önce de öyleydi bazen 3 saat oluyor, mama da versem anne sütü de versem aynı şekilde uyuyor
Ahaha ben köşeye sıkıştırip iyice kucaklıyorum yatarken bazen emzik bazen meme veriyorum uyuyo garibim. Ay gaz masajı.var internette ona bakıp yap cnm birde sen hergun yıka bence rahatlasin yağ ile ov bir güzel uyur mis gibi.
Ay canım yaa bende koşa koşa yapıyorum tuvaletimi hiç sormaa valla inşallah en kısa zamanda düzene girerBugün tuvalete beraber gitmek zorunda kaldık catlicaktim yoksa.
Karnındayken nasıldı genelde aynı alışkanlıkları sürdürüyorlar belki 40 çıkınca düzene girer yani inşallah
Kız bu benim kıza benziyor sanki :)) maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?