2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Uç kısmında siyahlıklar oldu kurumuş gibi canım bebeğin ağzında bir şey fark etmedim ama hiç dikkatli de bakmadım ona da bir bakayım. Ama sıkıntı memede sanırım .

Canım ödem geçiyor merak etme. Gaz damlası da eczaci eşime ogunlerden bi süre sonra damlatin demiş ama kaç defa kullanabilecegimizi soylememis ben mümkün olduğunca az kullaniyorum

Bio gaia bende kullanıyorum 12 saatte bir 4 damla kullanıyorum dr kullanabilirsin dedi ancak rahat ediyorum
Ama üşütmüş bebeğim gece boyu hırıltılı inledi kötü bişey olabilirmi ya sesi de kalınlaşmış çok üzülüyorum

Valla aldım kucağıma bakıyoruz melül melül evi kucakta geziyoruz :) ama hiç uyumaya niyetimiz yok birde gaz sancımız var ıkın ıkın çıkaramıyoruz tabi

Uç kısmında siyahlıklar oldu kurumuş gibi canım bebeğin ağzında bir şey fark etmedim ama hiç dikkatli de bakmadım ona da bir bakayım. Ama sıkıntı memede sanırım .
Valla benimki baya derin catlak ve hem yara hem içerde sarı akıntısı oluyor. Seninki iyileşen bir çatlak galiba diğer göğüs ucu küçük belki ondan mı almiyo. Sağarak çıkarabilirsin ucunu

bende bugece kacamadi .dunde kacamamistim.
Yataga uzaninca birsey var sanki bagirip uyaniyor

Valla benimki bagırmıyor ama ık mık sürekli hareket halinde hiç şöyle daha bir rahat uyumadı sal kendini dimiii :) kahvaltı hazırladık beraber o baktı ben yedim şimdide bakıyor sanki 10 saat uyumuşta uykusunu almış gibi

Valla aldım kucağıma bakıyoruz melül melül evi kucakta geziyoruz :) ama hiç uyumaya niyetimiz yok birde gaz sancımız var ıkın ıkın çıkaramıyoruz tabi
Ahaha ben köşeye sıkıştırip iyice kucaklıyorum yatarken bazen emzik bazen meme veriyorum uyuyo garibim. Ay gaz masajı.var internette ona bakıp yap cnm birde sen hergun yıka bence rahatlasin yağ ile ov bir güzel uyur mis gibi.

Bugün tuvalete beraber gitmek zorunda kaldık catlicaktim yoksa.

Ya uykuyu sevmeyecek benim oğlan gündüzde çok uyumuyor ilk defa dün 6 ile 9 arası kesintisiz uyudu onun dışında hiç öyle uzun uykusu yok hep bölük bölük
Karnındayken nasıldı genelde aynı alışkanlıkları sürdürüyorlar belki 40 çıkınca düzene girer yani inşallah

Gazdan degil ozaman seninki .oda ilginc yeni dogmus bebe uyur derler ilk ay bide
Bizimki gaz dan uyaniyor sanirim .
Altini dolduruyor acikiyor kisir dongu yani .

Ben hipp kullanıyorum canım ama uzun uyumuyor 2saatte bir uyanıyor daha önce de öyleydi bazen 3 saat oluyor, mama da versem anne sütü de versem aynı şekilde uyuyor

Olayı çözdüm canım. Diğer mamalar gaz ve kabız yaptıgı için yorgun düşmüş meleğim. Hipp başlayınca rahatlamış. Ondan uzun uzun uyumuş dün. Gece normale döndü

Hergün yağ ile iki üç kere ovuyorum canım hem karnnını hem ayağını sürekli masaj yaptırıyorum netten hepsine baktık banamısın demedi. Kendimde gazlı birşey yemiyorum rezene içiyorum hep. Bakalım inşallah düzene girer. Ay bizimki hiç sevmiyor sıkışmayı uyurken bile maksimum gibi uyuyor üstüne birşey örttürmüyorrr keyifli valla bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…