2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bebeğim 8gunluk 7gunlukken kontrole götürdüm dogum kilosundan 300gr gitmiş. Doktor biraz fazla vermiş takviye mama da ver dedi. Ayy bi morelim bozuldu anlatamam. Bide yavrumun sol gözü kapandı yeşil sarı çapak akıyor onun içinde damla kullanıyorum. Yetmedi hemoglobini biraz yüksek cıkmış pazartesi onun için gidicem doktora. Bide hep uyuyor ya gözlerini açmıyor resmen kaç gündür ooff annelik ne zormuş.. sofiarya hemoglobin yüksekliği neden kaynaklanır? Çok kötü bsy mi ki. Esim sonuclari almaya gittiğinde doktor çok önemli değil denis ama belki de eşim ben üzülmeyeyim diye bana öyle dedi, internette bir sürü şey yazıyor içim içimi yiyor :/

Aman gozu de parlamayiversin dedim 15 gunluk bebegin gozune limon sıkıldgni ben bunda duyuyorm. Neymis beyazi parlicakmis gozunun. Ya onun cekecegi aci nolucak yavrum benjm. Bi de senin torunun bu cocuk yani. Ay ayaginin altini opuyorum kizin seviyorum tepeme dikilmis opme iyi demezler diyo niye dedim ses yok. Yani ben cocugumu severken bile izin mi alicam sana mi sorucam hayret bise. Zamaninda bu kvlere yaptirmislar her hurafe seyi. Bunlar da cahil seme. Dogrusu bu demekki diyolar cildiriyorum var ya.

Surekli emziren anneler gogusleriniz ne durumda sanki sut birikmedigi icin gelmiyomus gibi hissediyorum ama hickiriyordam
Siz ne yapiyorsunuz ?

Ay yaaaa seni seviyorum sofiş valla harikasın

maşallah canım bizim değerimiz 12 iken boş bez alabiliyordum şimdi hiç yok çok şükür sizin de aynıdır. Doktor bana 1 ay sürer belki daha fazla dedi

Of kıyamam çocukları ıslak ıslak da yatırıyoruz bez yüzünden. Farketmek çok zor napalım. Bana da sleepy tavsiye ediyor herkes canım kesinlikle onu deneyeceğim hem ıslak mendil hem bez. Yarıyarıya fiyatları da

Göze limon damatmak çok sacmaymis gerçekten ama.bazi dedikleri de çok mantıklı oluyo sana doğru geleni yap yanlış geleni yapma sesini çıkarmakla da iyi yapiyosun boşver kızlarda kızsın sen diyeceğini de
Bizimkilerde mantik yok kuzum. Mantikli gelse zaten yaparim. Yani mantikli gelebilmesi icinde bilimsel seylere de dayanmasi gerek soylediklerinin. Ama yok.
Yani deli sacmasi seyler. Bi deli bi kuyuya tas atiyo 10 tanesi cikaramiyo sonra

Canım çapak olayı bendede oldu çocuğun kafası üşürse çapaklanırmış ben kafasına iki şapka geçirmiştim birde ılık suyla sildim 2 günde düzeldi. İstersen sende dene. Her sildiğimde başka pamuk kullandım. Yani bir sildiğin yerden aynı pamuğu bir daha geçirme. Bende bir daha olmadı.

Hemoglobin değeri sayısal olarak kaç çıkmış canım yazsana bana?

Ay ben huggies kullanıyorum hiç sizmadi 2 numarasını göbek bağı oyuntulu. Eşim Prima almış indirim var diye kullanmadım daha bakalım yorum yaparım onada.

Sofi sağlık ocağında 5. Gün alınan topuk kanını 7. Gün aldırsak olur mu? 5. Gün cumartesiye denk geldi. İnşallah 7. Gün için bir sıkıntı olmaz

Cnm pamukçuk olabilir mi acaba bebeğin ağzına bak bir beyazlık var mı öyle olunca memeyi istemezmis

Evet evet ANNONA yazmış ben de alacam valla başlarım primasına

Sofi sağlık ocağında 5. Gün alınan topuk kanını 7. Gün aldırsak olur mu? 5. Gün cumartesiye denk geldi. İnşallah 7. Gün için bir sıkıntı olmaz
Olur olur hiç sıkıntı değil 30güne kadar vakti var aslında da tabi ne kadar erken olursa o kadar iyi

Kızlar ben karbonatlı su ile göğüslerimi temizliyorum bir haftadır ama.iki gündür göğüslerim çok sizliyor böyle göğüs ucu yarasindan farklı bir ağrı. Biraz baktım da fazla temizlemek de florasını bozuyormus sadece ılık su ile temizleyin yaziyo ben bıktım Allah afetsin bu memelerden. Uzun uzun sızlıyor valla içten yanmalı sanki

Komple laslikli değil cnm ama yanlar lastikli. 2 numara benimki az tontis olunca öyle aldı.k
Yani işte beli lastikli oluyor diye okumuştum ben de.yanları da olsa o beli daha iyi kavrar bu primalar kayıyor galiba bilemedim ki yanii bunca çiş nasıl çıkıyor dışarı. Bizimkinde pipi de Yok desem ki yukarı doğru nişan alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…