- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.281
Evet aynı düzenleri devam ediyor gerçekten 40 çıkınca akşamları yatmadan önce yukardan belki biraz faydası olur :))Karnımdada sürekli tekmelerdi hatta derdim bu çocuk hiç uyumuyor galiba diye uykumdan uyandırırdı beni tekmelerle şuanda da gerçekten aynı :)
Gazdan degil ozaman seninki .oda ilginc yeni dogmus bebe uyur derler ilk ay bide
Bizimki gaz dan uyaniyor sanirim .
Altini dolduruyor acikiyor kisir dongu yani .
Ay düzene girsinde 40 ıda beklerim ben. Kendimden çok ona üzülüyorum uyumuyor diye ama yetiyor ona demekki. İlerde 5 dk daha anne diye bana yalvaracak ama şimdi kıymetini bilmiyorEvet aynı düzenleri devam ediyor gerçekten 40 çıkınca akşamları yatmadan önce yukardan belki biraz faydası olur :))
İşte benim cadim
Zorla tuttuğu bian yakaladım resmi yoksa tüküruyo :))Oyyy maşallahh yerim yaaa annesi çok tatlı pembiş emziğini yesinlerr :) can bunlar gerçekten
Zorla tuttuğu bian yakaladım resmi yoksa tüküruyo :))
Kusuvsk gibi oluyo boşver diyorum beni emsin soğuk geliyo sanırım ucu o yüzden alismasada olur dert etmiyorum oğlum zor bırakmıştı ama beni emmiyodu bu emsinde diyorum alismasin :)Kendi sütünden damlat canım çıkarırsa bir daha damlat alışır. Benimki bazen almak istemiyor öyle yapıyorum hemen çekiyor :)
İşte benim cadim
Canim kizimin kabuk kabuk soyuluyo derisi oyuzden cildi hassas dedi hemsire sabun ya kullanmayin yada cok az elinize dokup kullanin dedi.bizde oyle yaptik.15 gunluk oldu 2 kez yikadik.kizlar bebislerinizi ne siklikla yikiyorsunuz ? ben ilk defa 8.gun gobegi dustukten sonra yikadim. yikarken mustelanin sac ve vucut sampuanini kullandim ama simdi nette okudum: ilk 1 ay bebeginizi yikarken sabun kullanmayin, bebek kendi vucut yagina ihtiyac duyar yaziyor. kafam karisti yine. siz ne sıklıkla ve nasil yikiyorsunuz
Cadı olmazmi hiç kız işte illaki yapacak cadılık :)Ayy MasaAllah ne sevimli
Yalnız cadı sankim anneye eziyet ediyo gibi duruyo
Oyy emziğini yesinler senin ne kadar minnaklarsa artk emzik kocaman geliyor ağızlarına
Ben de dun çok mama vermedim anne sütü verdim gazdan hiç uyumadi cocuk ya, gece mamayi verince kaka yaptı rahatladı kuzum. Iyi ki kesfettim bu mamayi ciddenOlayı çözdüm canım. Diğer mamalar gaz ve kabız yaptıgı için yorgun düşmüş meleğim. Hipp başlayınca rahatlamış. Ondan uzun uzun uyumuş dün. Gece normale döndü
kizlar bebislerinizi ne siklikla yikiyorsunuz ? ben ilk defa 8.gun gobegi dustukten sonra yikadim. yikarken mustelanin sac ve vucut sampuanini kullandim ama simdi nette okudum: ilk 1 ay bebeginizi yikarken sabun kullanmayin, bebek kendi vucut yagina ihtiyac duyar yaziyor. kafam karisti yine. siz ne sıklıkla ve nasil yikiyorsunuz
o zaman böleyim gün içine bende.Şimdi rahatladı çok şükür.İstersen tek seferde istersen 2-3 3-2 şeklinde verebilirsin dedi dr
Evet memeyi verince susuyor hatta çekiyor baya baya ama bana sanki boş memeyi çekiyorgibi geliyor.bir taraftan da gelmese bişey çekmez ortalığı yıkar diye düşünüyorum.tavsiye ni deniycrm.gece 3 kere mama verip gündüz emzirmeyi deniycrm.suan yaptığım şey önce e mzirmek sonra mama vermekti.bakalım ne olcak.o kadar çok istiyorum ki emzirmeyi anlatamam.yardımların için çok çok çok teşekkür ederim canimmYani bira mayası ya da sadece bira yani malt süt artırır senin ihtiyacın da o tarz şeyler ama sütün gelmediğini ya da yetmediğini bebeğin mızmızlanmasana bakarak anlamaya çalışma bebek sadece aç oldugu için huysuzlanmaz,mama verince sakinleşmesinin sebebi de aç olduğundan değil kan şekeri fazlasıyla yğkseldiğşnden mayışır uykuya dalar.yemeği fazla kaçırdığımızda bize çöken rehavet gibi aslında kan şekeriyle alakalı sakİnlşmesi. Ama gerçekten aç ta olabilirofff okadar hassas dengeler kiii neyi nasıl anlayacağını şaşırıyor insan. Bu durumlarda engüzeli kilo takibi yaparak bir profesyonele danışman olur aslında. Çünkü meme+mama olarak devam ettiğin sürece hem sit üretimin istediğin düzeye ulaşamayacak hem de bebeğin yağ hücrelerini genişlettiğin için gerçekten bir süre sonra sadece senin sütünle doymayacak duruma gelecek. Ayrıca stres bu işin en büyük oyunbozanı! Sütün olmadığını düşünürsen gerçekten birsüre sonra sütün olmaz.memeyi ağzına verince susan bir bebeğin varsa birsüre uykusuzluk ve yorgunluğu göze alarak mama vermeyip 3günde 1 kilo kontrolüyle takip ederek ve tabi ki üretimi artırmak adına takviye alarak şansını denemeni şiddetle tavsiye ederim.maksimum 10gün sonra sonuç alacağına adım gibi eminim bebeklerimiz henüz çok küçük geri dönüş için şans yüzdelerimiz çok yüksek ama 2 Aydan sonra mamayı geri çekmek ço zor olacak
Ben de dun çok mama vermedim anne sütü verdim gazdan hiç uyumadi cocuk ya, gece mamayi verince kaka yaptı rahatladı kuzum. Iyi ki kesfettim bu mamayi cidden
Gece emzirmen çok daha önemli süt hormonları en fazla gece salgılanıyomus gündüz mama verip gece emzirmen daha iyi olmazmiEvet memeyi verince susuyor hatta çekiyor baya baya ama bana sanki boş memeyi çekiyorgibi geliyor.bir taraftan da gelmese bişey çekmez ortalığı yıkar diye düşünüyorum.tavsiye ni deniycrm.gece 3 kere mama verip gündüz emzirmeyi deniycrm.suan yaptığım şey önce e mzirmek sonra mama vermekti.bakalım ne olcak.o kadar çok istiyorum ki emzirmeyi anlatamam.yardımların için çok çok çok teşekkür ederim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?