2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet aynı düzenleri devam ediyor gerçekten 40 çıkınca akşamları yatmadan önce yukardan belki biraz faydası olur :))
Ay düzene girsinde 40 ıda beklerim ben. Kendimden çok ona üzülüyorum uyumuyor diye ama yetiyor ona demekki. İlerde 5 dk daha anne diye bana yalvaracak ama şimdi kıymetini bilmiyor

Kendi sütünden damlat canım çıkarırsa bir daha damlat alışır. Benimki bazen almak istemiyor öyle yapıyorum hemen çekiyor :)
Kusuvsk gibi oluyo boşver diyorum beni emsin soğuk geliyo sanırım ucu o yüzden alismasada olur dert etmiyorum oğlum zor bırakmıştı ama beni emmiyodu bu emsinde diyorum alismasin :)

kizlar bebislerinizi ne siklikla yikiyorsunuz ? ben ilk defa 8.gun gobegi dustukten sonra yikadim. yikarken mustelanin sac ve vucut sampuanini kullandim ama simdi nette okudum: ilk 1 ay bebeginizi yikarken sabun kullanmayin, bebek kendi vucut yagina ihtiyac duyar yaziyor. kafam karisti yine. siz ne sıklıkla ve nasil yikiyorsunuz

Eki Görüntüle 2148208
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yokk

MasaAlalh ne tatlı minikler yaaa

Bana sen ol yeter dee gibi bakıyo huzurlu huzurlu

Şimdi bizim karnimzda bunlardan war dimi yaaa şaka gibi geliyor bazen insana.

Rabbim insaAllah tüm hamislerisag salim kucağına almalarını nasip etsin .

Mayis anneleri nisanda haziran anneleri mayısta doğurur artk

Canim kizimin kabuk kabuk soyuluyo derisi oyuzden cildi hassas dedi hemsire sabun ya kullanmayin yada cok az elinize dokup kullanin dedi.bizde oyle yaptik.15 gunluk oldu 2 kez yikadik.
Az yikayin dedi ayrica cildi kuru dedi.

Olayı çözdüm canım. Diğer mamalar gaz ve kabız yaptıgı için yorgun düşmüş meleğim. Hipp başlayınca rahatlamış. Ondan uzun uzun uyumuş dün. Gece normale döndü
Ben de dun çok mama vermedim anne sütü verdim gazdan hiç uyumadi cocuk ya, gece mamayi verince kaka yaptı rahatladı kuzum. Iyi ki kesfettim bu mamayi cidden

Canım ben de ilk olarak göbek düştüğünde yıkadım. Sonra da bir gün durup bir gün yıkıyorum. Ne demek sabun şampuan kullanmayın. Hiç duymadım öyle bir şey. Çocuk doktorumuz çok bilinçli bir adam ve sık sık yıkayın dedi. Şampıan vs uyarısı da yapmadı

Evet memeyi verince susuyor hatta çekiyor baya baya ama bana sanki boş memeyi çekiyorgibi geliyor.bir taraftan da gelmese bişey çekmez ortalığı yıkar diye düşünüyorum.tavsiye ni deniycrm.gece 3 kere mama verip gündüz emzirmeyi deniycrm.suan yaptığım şey önce e mzirmek sonra mama vermekti.bakalım ne olcak.o kadar çok istiyorum ki emzirmeyi anlatamam.yardımların için çok çok çok teşekkür ederim canimm

Ben de dun çok mama vermedim anne sütü verdim gazdan hiç uyumadi cocuk ya, gece mamayi verince kaka yaptı rahatladı kuzum. Iyi ki kesfettim bu mamayi cidden

Ben şunu anladım ki bir süre daha mamaya devam etmek zorundayız. Mide bağırsakları bir düzene girene kadar bu Hipp mama kurtarıcımız olacak

Gece emzirmen çok daha önemli süt hormonları en fazla gece salgılanıyomus gündüz mama verip gece emzirmen daha iyi olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…