- 17 Mart 2018
- 202
- 450
- 18
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.301
Cadı olmazmi hiç kız işte illaki yapacak cadılık :)
Tabiki öyle sevimliliği olmasa çekilir dert değil aslında ama içine sokasi geliyo insanın sende sağlıkla al inşallah kucaginaMasaAllah ya hepsi çok sevimliler sağlıklı olsunlar da zaten yaramazlık yapacaklarınıbile bile doguruyoz
biz de cok sicak memlekette yasiyoruz, kizimin boynu simdiden isilik olmus gibi o yuzden sık yikamak istiyorum. ter uzerinde kaldikca daha cok isislik olur gibi geliyor . en iyisi cok az sampuan ile yikayip sonrasinda nemlendirici ile cildini ovalamak gibi geldi. zaten nedense derisi de soyuluyor bebisiminCanım ben de ilk olarak göbek düştüğünde yıkadım. Sonra da bir gün durup bir gün yıkıyorum. Ne demek sabun şampuan kullanmayın. Hiç duymadım öyle bir şey. Çocuk doktorumuz çok bilinçli bir adam ve sık sık yıkayın dedi. Şampıan vs uyarısı da yapmadı
Allah anali babali buyutsun canim gozunuz aydin.canım bebişle uğraşmaktan giremedim.Çarşamba günü ikinci verilen suni sancıyla dünyaya geldi oğlum.benim doğumda aktif sancı 1 gibi başladı 3 de dünyaya geldi çok şükür
canim burasi cok sicak simdiden 30 derece oldu. normalde buyuk bebekler icin sık sık yikayin diyorlar ama benimki cok ufak daha. isisini koruyamazsa diye korkuyorum. zaten bu gunlerde herseyden korkmaya basladim. cok mu sicak, oksurdu mu, hirilti mi cikarti, sut yetti mi, isedi mi, poposu pisik mi oldu... boyle uzayip giditor vesveselerimCanim kizimin kabuk kabuk soyuluyo derisi oyuzden cildi hassas dedi hemsire sabun ya kullanmayin yada cok az elinize dokup kullanin dedi.bizde oyle yaptik.15 gunluk oldu 2 kez yikadik.
Az yikayin dedi ayrica cildi kuru dedi.
Banada herkes yika yika dedi ama hemsireyi dinlicem ben .gercekten cildi kuru cunku.canim burasi cok sicak simdiden 30 derece oldu. normalde buyuk bebekler icin sık sık yikayin diyorlar ama benimki cok ufak daha. isisini koruyamazsa diye korkuyorum. zaten bu gunlerde herseyden korkmaya basladim. cok mu sicak, oksurdu mu, hirilti mi cikarti, sut yetti mi, isedi mi, poposu pisik mi oldu... boyle uzayip giditor vesveselerim
MasaAlalh ne tatlı minikler yaaa
Bana sen ol yeter dee gibi bakıyo huzurlu huzurlu
Şimdi bizim karnimzda bunlardan war dimi yaaa şaka gibi geliyor bazen insana.
Rabbim insaAllah tüm hamislerisag salim kucağına almalarını nasip etsin .
Mayis anneleri nisanda haziran anneleri mayısta doğurur artk
Yaaa yerim ben bunlarıİşte benim cadim
Hastaneden çıktığımızdan beri gün aşırı yıkadık Can'ım. Yıkatabilirsiniz sadece göbeğin iyice kurumasına dediler. Göbek düştü şimdi her gün yıkıcaz. Daha huzurlu uyuyor yıkandığı gün.kizlar bebislerinizi ne siklikla yikiyorsunuz ? ben ilk defa 8.gun gobegi dustukten sonra yikadim. yikarken mustelanin sac ve vucut sampuanini kullandim ama simdi nette okudum: ilk 1 ay bebeginizi yikarken sabun kullanmayin, bebek kendi vucut yagina ihtiyac duyar yaziyor. kafam karisti yine. siz ne sıklıkla ve nasil yikiyorsunuz
Can'ım ev tipi ana kucağı al. Ama düz yatan olsun. Tiny love gibi. Ben çok pişman oldum ondan almadığıma.Kizlar bi akil verin bana .
Yarin esim ise basliyor ben tek olucam evde .
Alerjik olduklari icin bizim evin isi bitmez camasir utu vs.
Simdi kizimi odada yalniz birakamam is yaparken yanima alsam nereye koyacagimi sasrdim.
Henuz anakucagi almadim .babynestte yok.ev tipi olanda yok sizce hangisini alip icine koymaliyim .
Anakucağı var mutfak salon gezdiriyorumKizlar bi akil verin bana .
Yarin esim ise basliyor ben tek olucam evde .
Alerjik olduklari icin bizim evin isi bitmez camasir utu vs.
Simdi kizimi odada yalniz birakamam is yaparken yanima alsam nereye koyacagimi sasrdim.
Henuz anakucagi almadim .babynestte yok.ev tipi olanda yok sizce hangisini alip icine koymaliyim .
Kisi başı 2 çok degil mi...biz de yapıyoruz bugün karnıyarık pilav mercimek çorbası börek zeytinyağlı fasulye...1er patlıcan ayarladıkKizlar yarim kilo kiymadan ortalama kac tane karniyarik cikar? Aksama 12 kisilik misafirim var. Herkese 2 ser tane hesaplasam yarim kilo kiyma 24 karniyarigi kurtarir mi?
Bi bakiyim hemen nettenYaaa yerim ben bunlarıhepsi birbirine benziyor zamanla oturacak yüzleri :)
Hastaneden çıktığımızdan beri gün aşırı yıkadık Can'ım. Yıkatabilirsiniz sadece göbeğin iyice kurumasına dediler. Göbek düştü şimdi her gün yıkıcaz. Daha huzurlu uyuyor yıkandığı gün.
Can'ım ev tipi ana kucağı al. Ama düz yatan olsun. Tiny love gibi. Ben çok pişman oldum ondan almadığıma.
Bende ilk aylar ici cukur demislerdi kullanilmaz diye almadim .oylemi peki icine baska birsey koyuyormusunAnakucağı var mutfak salon gezdiriyorum
Can'ım bizim ev tipi olan da çukur. İki büklüm oluyor kuzu.Bi bakiyim hemen netten
Bende ilk aylar ici cukur demislerdi kullanilmaz diye almadim .oylemi peki icine baska birsey koyuyormusun
biz de cok sicak memlekette yasiyoruz, kizimin boynu simdiden isilik olmus gibi o yuzden sık yikamak istiyorum. ter uzerinde kaldikca daha cok isislik olur gibi geliyor . en iyisi cok az sampuan ile yikayip sonrasinda nemlendirici ile cildini ovalamak gibi geldi. zaten nedense derisi de soyuluyor bebisimin
Ozaman sikinti olur .Can'ım bizim ev tipi olan da çukur. İki büklüm oluyor kuzu.
Altına inçe minder de koysam rahat olmuyor çocuk. Kayıyor. 4 aydan önce kullanamayacak gibi sanki
Cnm biz suyun sıcaklığını 37-38 arasi tutuyoruz oda zaten 25-27 derece oluyor ki 22 ye kadar iyi bir sıcaklık. Hiç üşümüyor ağlamiyor sıkı sıkı fileyi tutup bakiyor :) Ebe 2 günde bir yıka yaz kış alışsin ve haftada bir sabun şampuan kullan dedi.canim burasi cok sicak simdiden 30 derece oldu. normalde buyuk bebekler icin sık sık yikayin diyorlar ama benimki cok ufak daha. isisini koruyamazsa diye korkuyorum. zaten bu gunlerde herseyden korkmaya basladim. cok mu sicak, oksurdu mu, hirilti mi cikarti, sut yetti mi, isedi mi, poposu pisik mi oldu... boyle uzayip giditor vesveselerim
Can'ım file kullanımı nasıl? Bazıları önermiyordu bebek üşüyor diye sünger daha iyi dediler.Cnm biz suyun sıcaklığını 37-38 arasi tutuyoruz oda zaten 25-27 derece oluyor ki 22 ye kadar iyi bir sıcaklık. Hiç üşümüyor ağlamiyor sıkı sıkı fileyi tutup bakiyor :) Ebe 2 günde bir yıka yaz kış alışsin ve haftada bir sabun şampuan kullan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?