- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.321
Bizimde 6-7 çıktı çok başlangıç emzir dedi ben sütümü sağıp veriyorum göz bebekleri biraz beyazlamaya başladı.İlk gelen süt az olurmuş öyle diyorlar.Göğüs ucu kremi garmastan kullanıyorum sanki acımı bi nebze hafifletiyor.Kremi meme ucundan da silmiyorsunKızlar cuma günü doğum yaptim bugün hastaneden çıkıyoruz bebekte 6-7 civarlarında sarilik baslangici varmis sütüm var emmesi de güzel ama kaka ve çişte sıkıntı var az yapiyo sütümmu yetmiyor acababi de göğüslerim cok cok acıyor emzirirken Allah askina bi akil verin çok mutsuzum
Lansinoh sürüyorum banamisin demedi bir de onu deneyeyim teşekkürler güle güle büyüt yavrunuBizimde 6-7 çıktı çok başlangıç emzir dedi ben sütümü sağıp veriyorum göz bebekleri biraz beyazlamaya başladı.İlk gelen süt az olurmuş öyle diyorlar.Göğüs ucu kremi garmastan kullanıyorum sanki acımı bi nebze hafifletiyor.Kremi meme ucundan da silmiyorsun
Gogus kalkani yada silikon uc denedinmi canimKızlar cuma günü doğum yaptim bugün hastaneden çıkıyoruz bebekte 6-7 civarlarında sarilik baslangici varmis sütüm var emmesi de güzel ama kaka ve çişte sıkıntı var az yapiyo sütümmu yetmiyor acababi de göğüslerim cok cok acıyor emzirirken Allah askina bi akil verin çok mutsuzum
Benim de göğüslerimin ucu çok fena yara oldu. Emzirirken resmen tişörtümü ısırıyorum yoksa çığlık atıcak derecedeyimKızlar bebeğim iki memeyi de emiyordu şimdi sağ mememi istemiyor sadece solu emiyor. Zaten sütüm az diye doktor mama takviyesi yap demişti. Şimdi tek memeyle ne yapacağız bilmiyorum
Sağ meme ucum yara oldu o yüzden mi istemiyor acaba? En hızlı nasıl iyileştirebilirim? Yardım lütfen
Canım ben çukur olan kısma minik bir yastık koyup yastığın üstüne ince alt açma minderi koydum. Düze yakın Hafif eğimli oldu. Ben çok memnun kaldım titreşimi müziği falan harika. Kendi kendine sallanması da işe yarıyor. Senin ki çok mu dik acaba? Benimki de dümdüz değil hafif eğimli ama daha kullanışlı bence.Can'ım bizim ev tipi olan da çukur. İki büklüm oluyor kuzu.
Altına inçe minder de koysam rahat olmuyor çocuk. Kayıyor. 4 aydan önce kullanamayacak gibi sanki
Tam ortasına annem alt açmanın minik minderini koymuş canım...ama bence ona bile gerek yok...aslında bize öyle geliyor da bebek bence çok rahat ediyor sopa gibi dümdüz duramıyor vücut sekline daha uygun ana kucağı vr kenarları yüksek düzgün tutuyor bebeği...bir de altı sert kalın her yere götürüyorum fayansın üstünde yerde de duruyor tezgahın masanın üstünde de arabada da zaten onun içinde gidiyorBi bakiyim hemen netten
Bende ilk aylar ici cukur demislerdi kullanilmaz diye almadim .oylemi peki icine baska birsey koyuyormusun
Olur mu canım bol bolyıka. Şampuan da haftada bir kullan demişti bana doktor. Ama ben 3 tür yıkadım hep şampuanla. Kusmuk oluyor bütün vücudu bir dr çiş kaka sızmıştı.biz de cok sicak memlekette yasiyoruz, kizimin boynu simdiden isilik olmus gibi o yuzden sık yikamak istiyorum. ter uzerinde kaldikca daha cok isislik olur gibi geliyor . en iyisi cok az sampuan ile yikayip sonrasinda nemlendirici ile cildini ovalamak gibi geldi. zaten nedense derisi de soyuluyor bebisimin
Aynen canım bizde öyle yaptık alt açmanın minik yastığını koyup üstüne de alt açma serdik. Ben de bebeğin çok rahat ettiğini düşünüyorumTam ortasına annem alt açmanın minik minderini koymuş canım...ama bence ona bile gerek yok...aslında bize öyle geliyor da bebek bence çok rahat ediyor sopa gibi dümdüz duramıyor vücut sekline daha uygun ana kucağı vr kenarları yüksek düzgün tutuyor bebeği...bir de altı sert kalın her yere götürüyorum fayansın üstünde yerde de duruyor tezgahın masanın üstünde de arabada da zaten onun içinde gidiyor
Bizimki de çukur ama bebek aşırı rahat ediyor onda aynı dediğin gibi. Dümdüz yatınca gazı sıkıntı çıkarıyor. Zararlı olmasa gece de yatırıcam oderece mutlu içindeTam ortasına annem alt açmanın minik minderini koymuş canım...ama bence ona bile gerek yok...aslında bize öyle geliyor da bebek bence çok rahat ediyor sopa gibi dümdüz duramıyor vücut sekline daha uygun ana kucağı vr kenarları yüksek düzgün tutuyor bebeği...bir de altı sert kalın her yere götürüyorum fayansın üstünde yerde de duruyor tezgahın masanın üstünde de arabada da zaten onun içinde gidiyor
Allah analı babalı büyütsün canım 6 7 İyi bizim 9 idi. Ben aralarda mama veriyordum. Kilo alımı nasılKızlar cuma günü doğum yaptim bugün hastaneden çıkıyoruz bebekte 6-7 civarlarında sarilik baslangici varmis sütüm var emmesi de güzel ama kaka ve çişte sıkıntı var az yapiyo sütümmu yetmiyor acababi de göğüslerim cok cok acıyor emzirirken Allah askina bi akil verin çok mutsuzum
Nasil hastane anlamadim kilosuna filan doğduktan sonra bakilmadi cikarken akilir belki doktor gelmedi hala yavrum iyice sarardi mamaya kesinlikle karsilar emsin deyip gidiyorlarAllah analı babalı büyütsün canım 6 7 İyi bizim 9 idi. Ben aralarda mama veriyordum. Kilo alımı nasıl
Kizlar bi akil verin bana .
Yarin esim ise basliyor ben tek olucam evde .
Alerjik olduklari icin bizim evin isi bitmez camasir utu vs.
Simdi kizimi odada yalniz birakamam is yaparken yanima alsam nereye koyacagimi sasrdim.
Henuz anakucagi almadim .babynestte yok.ev tipi olanda yok sizce hangisini alip icine koymaliyim .
Yani bzim o kan bir hafta boyunca geldi nerdeyse acil gidilmesi gerekmez sanmıyorum . Ama zaten yarın pztsi yarında gdebilirsinBizim de gelmiş Can'ım kan. Kurumuş. Batikon sürdüm az önce. Yarın hemen gitmek mi Laz'ım acaba? Salı kontrolümüz vardı.
Kullanışlı cnm sağlam altına ben havlu da koyuyorum ne olur ne olmaz diye ama bugün mesela kuvvetini doldurup vucudunu sabunsuz yikayalim diyorum o zaman sünger konulabilir ben yastık koyarım sünger yok. En son kafaya su döker cikariz toplamda 3-5 dk dan fazla durmasin diyorlar zaten.Can'ım file kullanımı nasıl? Bazıları önermiyordu bebek üşüyor diye sünger daha iyi dediler.
Annem gidince eşimle yıkarken zorlanırız. File daha mantıklı gibi ama. Sence nasıl kullanışı?
Canım bana başka bir krem önerdi doktorum.kelo cote ismi.contractubex ten daha etkili dedi.ama onu bulamadım.muadili varmış dermatixsi diye onu aldım.70 liraydı sanırım fiyatı.fiyatlar yüksek ama çok ince sürülüyor zaten.uzun süre idare eder o yüzden.Sezeryan doğum yapan arkadaşlar, Dr unuz Contractubex jel verdi mi? Bana 1 hafta sonra mutlaka kullan yara izi için çok işe yarıyor dedi. Krem de 100 liraya yakın. Fiyat olarak baya pahallı ama 2.sezeryan olunca iz kalır diye korkuyorum. Kullansam mı acaba? Gerek var mıdır karar veremedim.sofiarya bu kremle ilgili bir bilgin var mı arkadaşım ?
Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını. Daha çok yenisiniz sütün kolostrum olur o da korur bebişi zaten. 5 gün falan normal süte döner cnm. Çiş kaka çok mu az oluyor. 24 saatte bir lira büyüklüğünde kaka dedi burada arkadaşlar doğduğunu gösterirmis. Sarılık çok önemli 6-7 gün tavan yapip düşermiş sen hep emzir uyandır gerekirse cnm sabırla.Kızlar cuma günü doğum yaptim bugün hastaneden çıkıyoruz bebekte 6-7 civarlarında sarilik baslangici varmis sütüm var emmesi de güzel ama kaka ve çişte sıkıntı var az yapiyo sütümmu yetmiyor acababi de göğüslerim cok cok acıyor emzirirken Allah askina bi akil verin çok mutsuzum
@Gncshn sormuştu cnmGeçenlerde bir arkadaş korse markası sormuştu.unuttum kimdi etiketleyemedim o yüzden.orthofarma ymış benimkinin markası.abdominal korse yazıyor üstünde.
Ne biliyim ya. 2. İstenirse yok dememek icin garanti olsun diye düşündüm.Kisi başı 2 çok degil mi...biz de yapıyoruz bugün karnıyarık pilav mercimek çorbası börek zeytinyağlı fasulye...1er patlıcan ayarladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?