- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.341
Benimki kakasini koca insan gibi yapiyor. Bezden dolup tasiyor gunde 4-5 sefer. Acaba cok mu anormal :/Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını. Daha çok yenisiniz sütün kolostrum olur o da korur bebişi zaten. 5 gün falan normal süte döner cnm. Çiş kaka çok mu az oluyor. 24 saatte bir lira büyüklüğünde kaka dedi burada arkadaşlar doğduğunu gösterirmis. Sarılık çok önemli 6-7 gün tavan yapip düşermiş sen hep emzir uyandır gerekirse cnm sabırla.
Yok bizimde öyle doyuyor çocuklar fazla emiyor bence.Benimki kakasini koca insan gibi yapiyor. Bezden dolup tasiyor gunde 4-5 sefer. Acaba cok mu anormal :/
Biz sarıldıktan 16 ile yattık 1 hafta sonra tekrar bakıldı şuan bile 9.5 tam olarak düşmemiş 6 bişey değil bence çok sık emiyor ama zamanla düşer sanırım bizimdeBizimde 6-7 çıktı çok başlangıç emzir dedi ben sütümü sağıp veriyorum göz bebekleri biraz beyazlamaya başladı.İlk gelen süt az olurmuş öyle diyorlar.Göğüs ucu kremi garmastan kullanıyorum sanki acımı bi nebze hafifletiyor.Kremi meme ucundan da silmiyorsun
Bana kimse birşey onermedi zaten pek çirkin dikilmişSezeryan doğum yapan arkadaşlar, Dr unuz Contractubex jel verdi mi? Bana 1 hafta sonra mutlaka kullan yara izi için çok işe yarıyor dedi. Krem de 100 liraya yakın. Fiyat olarak baya pahallı ama 2.sezeryan olunca iz kalır diye korkuyorum. Kullansam mı acaba? Gerek var mıdır karar veremedim.sofiarya bu kremle ilgili bir bilgin var mı arkadaşım ?
Benimde aynı durumda korkmasın diye bağıramıyorum ama bildiğin çırpınıyorum bugun 16 günlük olduk zamanla sakinleyecek biliyorum meme uçları ama zor bi dönem... Birde benim kız emzik gibi kullanıyor adeta memeyi emziği çok sevmiyor veriyorum zorla tabi çenesi çok sert çeneye sürterek alıyo ağzına asıl sebep o gibi duruyo şuanBenim de göğüslerimin ucu çok fena yara oldu. Emzirirken resmen tişörtümü ısırıyorum yoksa çığlık atıcak derecedeyimşu an yaptığım ve iyi gelen şey, zeytinyağı sürüp buzdolabı poşeti kapatmak. Poşetleri el kadar küçük kestim meme ucuna yağ sürüp kapatıyorum. En azından ayrılan meme uçlarını nemli tutup birleştiriyor yumuşatıyor. Emzirdikten sonra tekrar aynı işlemi yapıyorum canım.
Mecbur artik yoksa cok zor yatak odamdan hic duyamam sesiniTam ortasına annem alt açmanın minik minderini koymuş canım...ama bence ona bile gerek yok...aslında bize öyle geliyor da bebek bence çok rahat ediyor sopa gibi dümdüz duramıyor vücut sekline daha uygun ana kucağı vr kenarları yüksek düzgün tutuyor bebeği...bir de altı sert kalın her yere götürüyorum fayansın üstünde yerde de duruyor tezgahın masanın üstünde de arabada da zaten onun içinde gidiyor
Canim hemen atliyorum k.bkma amaSezeryan doğum yapan arkadaşlar, Dr unuz Contractubex jel verdi mi? Bana 1 hafta sonra mutlaka kullan yara izi için çok işe yarıyor dedi. Krem de 100 liraya yakın. Fiyat olarak baya pahallı ama 2.sezeryan olunca iz kalır diye korkuyorum. Kullansam mı acaba? Gerek var mıdır karar veremedim.sofiarya bu kremle ilgili bir bilgin var mı arkadaşım ?
Ahh çirkin li ne çirkin zig zag resmen birde yamuk dikmişler yukarıdan aşağı resmen etleri büzüp dikmişler o etler aradan gider inşallah baktıkça ağlayasım geliyor inanki ama kızımı görünce boşver ya diyip kendimi teskin ediyorumBana kimse birşey onermedi zaten pek çirkin dikilmiş
Oyyy yerimmm onu ben maşallah kuzucuğuna Rabbim bağışlasınYusuf Yektabuda benim bebişim teyzoslarEki Görüntüle 2148260
Oy masallah cok tatli gozlerini yerim onun .Yusuf Yektabuda benim bebişim teyzoslarEki Görüntüle 2148260
Kizlar annem gecen dediki kirklisin sutunu lavaboya dokme bi saksi getirdi icinde toprak buna dok dedi.bende tamam dedim .
Zaten cok korktum kotu olurmus sonra dedi.
Gogus kalkaninda biriken sutu oraya dokuyodum .
Sonrasini anlatmicam cok kotu oldu tabiki
Simdi bi bilginiz varmi buda hurafe mi dogrulugu varmi
Oyy maşallah yaa allah bağışlasınYusuf Yektabuda benim bebişim teyzoslarEki Görüntüle 2148260
Ben de açmıyorum telefonları.. ben böyle durumlarda konuşmayı pek sevmiyorum. Beni bana bıraksınlar istiyorum.. hastanede hiç kalmadım ben direk eve geldim eve gelir gelmez millet gelmeye başladı! Oturamıyorum kalkamıyorum sütüm gelmemiş cocuk aç bağırıyo. Pes etme sürekli meme ver diyen mi istersin, sakın mama verme ölür diyen mi! En son anneme dedim kim gelirse gelsin açma kapıyı ya da sen otur gelenle ben cocukla odadan çıkmıcam.. depresyona girmesen bile zorla sokarlar insanı.. bi de iki günlük lohusaya koşarcasına gitmek neden? Onu da anlayabilmiş değilim.. bi bırakın kendimize gelelim biz cocuğa cocuk bize bi alışsın.. ama yok hemen gelip kendi doğum hikayelerini anlatıp nasıl mükemmel anne olduklarını anlatmaları gerekiyo!! Valla bezdim insanlardan artık. Kimseyi göresim yok!Kızlar ya telefona bakasım gelmiyor. Millet arıyor açmıyorum mesaj atanlara dönmüyorum ama çok da mutluyum depresyon değil. Kendimi soyutlamak ne iyi geldi onlarla konuşup kafamı bulandırmak istemiyorum. Siz de öyle misiniz asosyal mi yapacak bu kız beni ya :)
Gerçi yurdum insanı hep yorum yapıyor dün gece uyumadı desem açtır mama ver derler hemen. Sütüm olmasa vereyim mama verdim de zatem yokken ama şimdi var. Sarılığı devam diyorum şekerli su ver diyorlar. Ee doktor tehlikeli değil 1 aya anca geçer diye anlatmam gerekiyor. Hergün yıka diyen yıkama hasta olur diyen. Çarşamba çocuk yıkanmaz diyen. Ay valla komik geliyor ben de açmıyorum kimsenin telefonlarını
Bebek arabası almışmıydın ben ilk kızımda baya evde bebek arabasıyla gezdirmiştim :))Kizlar bi akil verin bana .
Yarin esim ise basliyor ben tek olucam evde .
Alerjik olduklari icin bizim evin isi bitmez camasir utu vs.
Simdi kizimi odada yalniz birakamam is yaparken yanima alsam nereye koyacagimi sasrdim.
Henuz anakucagi almadim .babynestte yok.ev tipi olanda yok sizce hangisini alip icine koymaliyim .
Maşallah :)Yusuf Yektabuda benim bebişim teyzoslarEki Görüntüle 2148260
Canım dün dr bahsetti bazen 2 dikiş yerleri o kadar inceliyor ki nasıl dikeceğimizi bilmiyoruz falan dedi belki senin de öyle olmuşturAhh çirkin li ne çirkin zig zag resmen birde yamuk dikmişler yukarıdan aşağı resmen etleri büzüp dikmişler o etler aradan gider inşallah baktıkça ağlayasım geliyor inanki ama kızımı görünce boşver ya diyip kendimi teskin ediyorum
Of 2 günlük mü. Bana evde annem kızım bile fazla geliyordu bazen milleti düşünemiyorum. Bir tek 7 günlükken yakın akrabalar 3 kişi geldi başka da misafir kabul etmedim. Biliyor musun geldikleri gün 2 saat oturmuşumdur yanlarında. Ama resmen sütüm çekildi mama verdim çocuğa bir saat uyumadı çocuk. Ki 7 günlüktük okadar zorlandık. Ay 2 günlükken düşünemiyorum milletle oturup çay mı içicem sanki. Bir bekleyin bari 40 mız çıksın.Ben de açmıyorum telefonları.. ben böyle durumlarda konuşmayı pek sevmiyorum. Beni bana bıraksınlar istiyorum.. hastanede hiç kalmadım ben direk eve geldim eve gelir gelmez millet gelmeye başladı! Oturamıyorum kalkamıyorum sütüm gelmemiş cocuk aç bağırıyo. Pes etme sürekli meme ver diyen mi istersin, sakın mama verme ölür diyen mi! En son anneme dedim kim gelirse gelsin açma kapıyı ya da sen otur gelenle ben cocukla odadan çıkmıcam.. depresyona girmesen bile zorla sokarlar insanı.. bi de iki günlük lohusaya koşarcasına gitmek neden? Onu da anlayabilmiş değilim.. bi bırakın kendimize gelelim biz cocuğa cocuk bize bi alışsın.. ama yok hemen gelip kendi doğum hikayelerini anlatıp nasıl mükemmel anne olduklarını anlatmaları gerekiyo!! Valla bezdim insanlardan artık. Kimseyi göresim yok!
Çok masum minicik maşallahDünyanın en güzel pozu
Vermedi bana bişey...ama yok gibi çizgi çok hafif bi izSezeryan doğum yapan arkadaşlar, Dr unuz Contractubex jel verdi mi? Bana 1 hafta sonra mutlaka kullan yara izi için çok işe yarıyor dedi. Krem de 100 liraya yakın. Fiyat olarak baya pahallı ama 2.sezeryan olunca iz kalır diye korkuyorum. Kullansam mı acaba? Gerek var mıdır karar veremedim.sofiarya bu kremle ilgili bir bilgin var mı arkadaşım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?