2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimki kakasini koca insan gibi yapiyor. Bezden dolup tasiyor gunde 4-5 sefer. Acaba cok mu anormal :/

Biz sarıldıktan 16 ile yattık 1 hafta sonra tekrar bakıldı şuan bile 9.5 tam olarak düşmemiş 6 bişey değil bence çok sık emiyor ama zamanla düşer sanırım bizimde

Bana kimse birşey onermedi zaten pek çirkin dikilmiş

Benimde aynı durumda korkmasın diye bağıramıyorum ama bildiğin çırpınıyorum bugun 16 günlük olduk zamanla sakinleyecek biliyorum meme uçları ama zor bi dönem... Birde benim kız emzik gibi kullanıyor adeta memeyi emziği çok sevmiyor veriyorum zorla tabi çenesi çok sert çeneye sürterek alıyo ağzına asıl sebep o gibi duruyo şuan

Mecbur artik yoksa cok zor yatak odamdan hic duyamam sesini
Canim hemen atliyorum k.bkma ama sofiarya zaten onermisti .hatta ben aldim.bugun kullanixam ins

Bana kimse birşey onermedi zaten pek çirkin dikilmiş
Ahh çirkin li ne çirkin zig zag resmen birde yamuk dikmişler yukarıdan aşağı resmen etleri büzüp dikmişler o etler aradan gider inşallah baktıkça ağlayasım geliyor inanki ama kızımı görünce boşver ya diyip kendimi teskin ediyorum

Sonra ne oldu bende hep lavaboya döküyorum bozuldu bekledi diye

Ben de açmıyorum telefonları.. ben böyle durumlarda konuşmayı pek sevmiyorum. Beni bana bıraksınlar istiyorum.. hastanede hiç kalmadım ben direk eve geldim eve gelir gelmez millet gelmeye başladı! Oturamıyorum kalkamıyorum sütüm gelmemiş cocuk aç bağırıyo. Pes etme sürekli meme ver diyen mi istersin, sakın mama verme ölür diyen mi! En son anneme dedim kim gelirse gelsin açma kapıyı ya da sen otur gelenle ben cocukla odadan çıkmıcam.. depresyona girmesen bile zorla sokarlar insanı.. bi de iki günlük lohusaya koşarcasına gitmek neden? Onu da anlayabilmiş değilim.. bi bırakın kendimize gelelim biz cocuğa cocuk bize bi alışsın.. ama yok hemen gelip kendi doğum hikayelerini anlatıp nasıl mükemmel anne olduklarını anlatmaları gerekiyo!! Valla bezdim insanlardan artık. Kimseyi göresim yok!

Bebek arabası almışmıydın ben ilk kızımda baya evde bebek arabasıyla gezdirmiştim :))

Yusuf Yekta buda benim bebişim teyzoslarEki Görüntüle 2148260
Maşallah :)
Canım dün dr bahsetti bazen 2 dikiş yerleri o kadar inceliyor ki nasıl dikeceğimizi bilmiyoruz falan dedi belki senin de öyle olmuştur

Of 2 günlük mü. Bana evde annem kızım bile fazla geliyordu bazen milleti düşünemiyorum. Bir tek 7 günlükken yakın akrabalar 3 kişi geldi başka da misafir kabul etmedim. Biliyor musun geldikleri gün 2 saat oturmuşumdur yanlarında. Ama resmen sütüm çekildi mama verdim çocuğa bir saat uyumadı çocuk. Ki 7 günlüktük okadar zorlandık. Ay 2 günlükken düşünemiyorum milletle oturup çay mı içicem sanki. Bir bekleyin bari 40 mız çıksın.
Ha bir de dediğin gibihepsi mükemmel anne. Mükemmel doğumlar yaşamışlar. Mama düşmanı şekerli su kankaları. Ay allahım açma kapıyı valla çok doğru söylemişsin

Vermedi bana bişey...ama yok gibi çizgi çok hafif bi iz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…