2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ya kusura bakmayin arada gelip okuyorum grubunuzu malum gecen sene bizde bu heycanlri yasadik. Ben 1 numara almistim sürekli sizdiriyodu makinaya kiyafet yetistiremiyoduk. Sonra biri dedi kücük geliyordur. 2 numarayi aldim cok nadir sizdiriyordu artik cok cis ysptiginda tek. Oglum 3120 gr dogmustu

Şimdi bebeğin aşı kartına bakayım dedim. Kan grubuna bakmamışlar kuzumun. Bir de işitme testi yapılmadı..2.5 milyar parayı almayı biliyorlar..çok sinir oldum ya. O acıyla işitme testini sormakta aklıma gelmedi.

Eşimde araba ile gezdiriyor evde uyusun diye cin gibi bakiyor maşallah :)

Ay o karabiber iyi zarar vermemis sana:) tuzlamayi valla benim annem de yapti bise diyemedim ben de tuzlanmisim o terleme degil de teri kokmasin diyeymis amaaan hem de ballandi benim kiz bildigin sosladilar kizimi pisirin yiyin madem dedm

Geçenlerde bir arkadaş korse markası sormuştu.unuttum kimdi etiketleyemedim o yüzden.orthofarma ymış benimkinin markası.abdominal korse yazıyor üstünde.
Merhaba bendim korse soran :) daha alamadım fırsat olup. pazartesi vaktim olursa bakacağım. bu korseyi alabilirim cok sagol :)

Son düzenleme:
İşitme testi heryerden yaptirabilirsin ve ücretsiz diye biliyorum

2.5 milyar alıp nasıl yapmazlar kan testine anneyle uyuşmazlığı için önemli dediler bize hemen bakıldı . İşitme testi de 3. Gün yapıldı muayenesiyle birlikte ücretsiz

Evet bez sorunu çözüldü :)) numara küçük gelmiş bize de. Şimdi 1 no aldık gayet güzel kapattı belini göbeğini. Ne ara büyüdü totosu anlamadım :)

Dünyanın en güzel pozu
Kesinlikle
Yok canim ya
Kaynanam oğlumu pembe battaniyeye sardı
Al birini vur otekini yaa...
Yer bezi yap
Ay o karabiber iyi zarar vermemis sana:) tuzlamayi valla benim annem de yapti bise diyemedim ben de tuzlanmisim o terleme degil de teri kokmasin diyeymis amaaan hem de ballandi benim kiz bildigin sosladilar kizimi pisirin yiyin madem dedm
Yillarca oynadim o karabiberle ciksin diye gobegimi delecektim cocukken :)
Bal niyeymis peki

Verme sakın
İleride meme reddiyle uğraşırsın bir de
Daha yeni doğmuş bebenin sürekli emmek istemesi kadar doğal bir şey yok
O emecek ki süt artacak.
Emzik tok hissettirdiği için meme emmesi de azalır ayrıca

Belirli bir düzeni yok bazen üst üste her gün bazen 2 günde bir yıkıyorum. Huysuzsa, o gün çok kustuysa kesin banyo yapıyor. Bize de sabun kullanmayın demişlerdi.

Johnson baby’nin lavantalı iyi uykular şampuanı var ondan bir damla başına sürüyorum sonra elimle vücuduna da yayıyorum yeterli oluyor.

Bübschen marka şampuan da almıştık ama hiç memnun kalmadım, kuzumun üzerine şampuan kokusu sindi, bebiş kokmuyor şampuan kokuyor. Onu beğenmedim.

Vallahi bak 2 günlüktüm.. ilk gün hastanede yapılan ilaçların kuvvetine bişey anlamadım ama 2. Gün oturup kalkarken dikiş yerlerim felaketti o halde kaç posta misafir geldi gitti anlatamam.. bi de sen lohusasın yat demezler mi! Ulan madem yatcam ben lohusayım ne demeye toplanıp geldiniz kaçıyomuyduk? Anlayamıyorum ben bu insanları.. aynı şeyleri dinlemekten fenalık geldi en son bi arkadaşım geldi kendimi anlat anlat heycanlı oluyo derken buldum resmen istemsiz dalga geçtim kızla ayıpta oldu ama valla yıldım artık... bi nefes almak istiyorum o yüzden daha kimseyi istemiyorum biraz cocukla ilgilenip meme vermeye çalışcam gelenden gidenden mememi çıkaramıyorum haaa bi de ay ne var canım bizim yanımızda emzir sanki bizde meme yok demezler mi!!! Allahım resmen bileklerimi dikine kesmek istiyorum! Neyse sizi de darlamıyım yine sevgili günlük tadında isyanlarımı kustum şuraya :))

Valla ben utanırım 2 günlük kapı çalmaya. Arkadaş evi temiz olamaz zaten e yemeği de yoktur hizmet de edemez. Çay muhabbeti de yapamaz. Üzüldüğüm şey annelerimize olan oluyor. Gelene gidene hizmet yemek derken mahvoluyorlar. Bulduğum her fırsatta kapadım gözlerimi uyudum. 2 günlük bebek kalabalığa da girmez yani. Valla biz de herkes hastaneye geldi. Sandalye de bir tane var zaten. 5 dk durup gittiler en temizi. Ben de yataktan çıkmadım.

Evet canım bu minnaklardan var karnımızda :) ben kucağıma aldım çok şükür inşallah sende sağ salim alırsın kucağına çok güzel bir duygu tarifi mümkün değil

Ay insaAllah canm benim sağ salim

Eminim öyledir ben bile bazen hayal etmeye çalışıyorum gözlerim doluyo kucağıma alinca saatlerce bağrıma basıp ağlarım galiba

Güzel kuzucuklarimiz esimizle bizim parçamız aile bağımız herseyler yaaa.

Canm sende hayirlica büyütürsün insaAllah minigini Rabbim acısını göstermesin

Lansinoh sürüyorum banamisin demedi bir de onu deneyeyim teşekkürler güle güle büyüt yavrunu
Can'ım ayva çekirdeğinden krem yaptım onu sürüp streç koyuyorum üstüne. Çok iyi geldi. Ayva çekirdeği yoksa başka bir şey sürüp streçle dene istersen. Strecin etkisi büyük. Yumuşak kalmasını sağlıyor.
Can'ım bizimki baya farklı. Senin aldığının kademesi varmış. Bizimki bildiğin çukur ortası. Yani 2 aylıkken bile oturamaz gibi. Çok pişman oldum tiny love almadığıma. En çok istediğim şeydi kullanışlı bi anakucağı :))
Titreşim müzik var ama çocuk rahat olmayınca onlarda işe yaramıyor. Şuan hiç kullanmıyoruz
Biz de yıkıyoruz Can'ım hastaneden çıktığından beri. Şampuanlıyoruz üstelik. Yani sadece suyla temiz olmaz gibi geliyor bana. Kaka yapıyor terliyorlar sonuçta.
Can'ım bana fito diye bi krem vermiş. Onu sürüyorum.

Yusuf Yekta buda benim bebişim teyzoslarEki Görüntüle 2148260
Oyyy ben yerim Yusuf yüzlüm yaa.
Benim oğluşa benziyor bu yakışıklı da.
Hepsi birbirinden güzel. Lokum bunlar yaa
Can'ım bikaç gün sonrası için kontrole çağırmadılar mı? Hem seni hem bebişi? İşitme testini de o zaman yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…