- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.361
ya kusura bakmayin arada gelip okuyorum grubunuzu malum gecen sene bizde bu heycanlri yasadik. Ben 1 numara almistim sürekli sizdiriyodu makinaya kiyafet yetistiremiyoduk. Sonra biri dedi kücük geliyordur. 2 numarayi aldim cok nadir sizdiriyordu artik cok cis ysptiginda tek. Oglum 3120 gr dogmustuHerkes aynı dertten muzdarip
Biz de ilk pampers kullandık ama hep üstüne yaptı, şimdi huggies kullanıyoruz arada yine yapıyor üstelik bariyeleri de iyice açıyorum, pipisini aşağıda kalacak şekilde düzeltiyorum ama yok
Belki de kilo aldıkça bezleri mi küçük gelmeye başladı bilemedim ki?
Ama bacağını belini sıkmıyor şimdiki bezide üffff
Eşimde araba ile gezdiriyor evde uyusun diye cin gibi bakiyor maşallah :)Bebek arabası almışmıydın ben ilk kızımda baya evde bebek arabasıyla gezdirmiştim :))
Maşallah :)
Canım dün dr bahsetti bazen 2 dikiş yerleri o kadar inceliyor ki nasıl dikeceğimizi bilmiyoruz falan dedi belki senin de öyle olmuştur
Ay o karabiber iyi zarar vermemis sana:) tuzlamayi valla benim annem de yapti bise diyemedim ben de tuzlanmisim o terleme degil de teri kokmasin diyeymis amaaan hem de ballandi benim kiz bildigin sosladilar kizimi pisirin yiyin madem dedmVar daha var terlerim mesela annem hayret seni bebekken tuzlamistik niye terliyon diyo.
Bunlar hatirladiklari kimbilir daha neler yapmislardir.gozum parlak yalniz bak
Karabiberde duruyor hamilelikte com sisince one cikti umutlandim cikaririm diye ama olmadi
Merhaba bendim korse soran :) daha alamadım fırsat olup. pazartesi vaktim olursa bakacağım. bu korseyi alabilirim cok sagol :)Geçenlerde bir arkadaş korse markası sormuştu.unuttum kimdi etiketleyemedim o yüzden.orthofarma ymış benimkinin markası.abdominal korse yazıyor üstünde.
İşitme testi heryerden yaptirabilirsin ve ücretsiz diye biliyorumŞimdi bebeğin aşı kartına bakayım dedim. Kan grubuna bakmamışlar kuzumun. Bir de işitme testi yapılmadı..2.5 milyar parayı almayı biliyorlar..çok sinir oldum ya. O acıyla işitme testini sormakta aklıma gelmedi.
Ahahaha amacı neymişKaynanam oğlumu pembe battaniyeye sardı
2.5 milyar alıp nasıl yapmazlar kan testine anneyle uyuşmazlığı için önemli dediler bize hemen bakıldı . İşitme testi de 3. Gün yapıldı muayenesiyle birlikte ücretsizŞimdi bebeğin aşı kartına bakayım dedim. Kan grubuna bakmamışlar kuzumun. Bir de işitme testi yapılmadı..2.5 milyar parayı almayı biliyorlar..çok sinir oldum ya. O acıyla işitme testini sormakta aklıma gelmedi.
Yusuf Yektabuda benim bebişim teyzoslarEki Görüntüle 2148260
Nolcak toprak cekmemis cope gitti.Sonra ne oldu bende hep lavaboya döküyorum bozuldu bekledi diye
ya kusura bakmayin arada gelip okuyorum grubunuzu malum gecen sene bizde bu heycanlri yasadik. Ben 1 numara almistim sürekli sizdiriyodu makinaya kiyafet yetistiremiyoduk. Sonra biri dedi kücük geliyordur. 2 numarayi aldim cok nadir sizdiriyordu artik cok cis ysptiginda tek. Oglum 3120 gr dogmustu
KesinlikleDünyanın en güzel pozu
Yok canim yaBebek arabası almışmıydın ben ilk kızımda baya evde bebek arabasıyla gezdirmiştim :))
Maşallah :)
Canım dün dr bahsetti bazen 2 dikiş yerleri o kadar inceliyor ki nasıl dikeceğimizi bilmiyoruz falan dedi belki senin de öyle olmuştur
Al birini vur otekini yaa...Kaynanam oğlumu pembe battaniyeye sardı
Yillarca oynadim o karabiberle ciksin diye gobegimi delecektim cocukken :)Ay o karabiber iyi zarar vermemis sana:) tuzlamayi valla benim annem de yapti bise diyemedim ben de tuzlanmisim o terleme degil de teri kokmasin diyeymis amaaan hem de ballandi benim kiz bildigin sosladilar kizimi pisirin yiyin madem dedm
Verme sakınKızlar bebeğine emzik veren var mı
Cidden her an memede durmak istiyo gece toplamda sadece 2 saat uyudum çıldırıcam artık
Etraftan emzik baskısı var artık benim de aklım çelinmeye başladı
Ama çok küçük daha hem 37+5 te doğdu hem de 4 günlük yok henüz
Ben böyle napçam ya psikolojim alt üst
kizlar bebislerinizi ne siklikla yikiyorsunuz ? ben ilk defa 8.gun gobegi dustukten sonra yikadim. yikarken mustelanin sac ve vucut sampuanini kullandim ama simdi nette okudum: ilk 1 ay bebeginizi yikarken sabun kullanmayin, bebek kendi vucut yagina ihtiyac duyar yaziyor. kafam karisti yine. siz ne sıklıkla ve nasil yikiyorsunuz
Vallahi bak 2 günlüktüm.. ilk gün hastanede yapılan ilaçların kuvvetine bişey anlamadım ama 2. Gün oturup kalkarken dikiş yerlerim felaketti o halde kaç posta misafir geldi gitti anlatamam.. bi de sen lohusasın yat demezler mi! Ulan madem yatcam ben lohusayım ne demeye toplanıp geldiniz kaçıyomuyduk? Anlayamıyorum ben bu insanları.. aynı şeyleri dinlemekten fenalık geldi en son bi arkadaşım geldi kendimi anlat anlat heycanlı oluyo derken buldum resmen istemsiz dalga geçtim kızla ayıpta oldu ama valla yıldım artık... bi nefes almak istiyorum o yüzden daha kimseyi istemiyorum biraz cocukla ilgilenip meme vermeye çalışcam gelenden gidenden mememi çıkaramıyorum haaa bi de ay ne var canım bizim yanımızda emzir sanki bizde meme yok demezler mi!!! Allahım resmen bileklerimi dikine kesmek istiyorum! Neyse sizi de darlamıyım yine sevgili günlük tadında isyanlarımı kustum şuraya :))Of 2 günlük mü. Bana evde annem kızım bile fazla geliyordu bazen milleti düşünemiyorum. Bir tek 7 günlükken yakın akrabalar 3 kişi geldi başka da misafir kabul etmedim. Biliyor musun geldikleri gün 2 saat oturmuşumdur yanlarında. Ama resmen sütüm çekildi mama verdim çocuğa bir saat uyumadı çocuk. Ki 7 günlüktük okadar zorlandık. Ay 2 günlükken düşünemiyorum milletle oturup çay mı içicem sanki. Bir bekleyin bari 40 mız çıksın.
Ha bir de dediğin gibihepsi mükemmel anne. Mükemmel doğumlar yaşamışlar. Mama düşmanı şekerli su kankaları. Ay allahım açma kapıyı valla çok doğru söylemişsin
Kusura bakma canım geç yazdığım için.aklımdan çıkmış o gün :)Merhaba bendim korse soran :) daha alamadım fırsat olup. pazartesi vaktim olursa bakacağım. bu korseyi alabilirim cok sagol :)
Valla ben utanırım 2 günlük kapı çalmaya. Arkadaş evi temiz olamaz zaten e yemeği de yoktur hizmet de edemez. Çay muhabbeti de yapamaz. Üzüldüğüm şey annelerimize olan oluyor. Gelene gidene hizmet yemek derken mahvoluyorlar. Bulduğum her fırsatta kapadım gözlerimi uyudum. 2 günlük bebek kalabalığa da girmez yani. Valla biz de herkes hastaneye geldi. Sandalye de bir tane var zaten. 5 dk durup gittiler en temizi. Ben de yataktan çıkmadım.Vallahi bak 2 günlüktüm.. ilk gün hastanede yapılan ilaçların kuvvetine bişey anlamadım ama 2. Gün oturup kalkarken dikiş yerlerim felaketti o halde kaç posta misafir geldi gitti anlatamam.. bi de sen lohusasın yat demezler mi! Ulan madem yatcam ben lohusayım ne demeye toplanıp geldiniz kaçıyomuyduk? Anlayamıyorum ben bu insanları.. aynı şeyleri dinlemekten fenalık geldi en son bi arkadaşım geldi kendimi anlat anlat heycanlı oluyo derken buldum resmen istemsiz dalga geçtim kızla ayıpta oldu ama valla yıldım artık... bi nefes almak istiyorum o yüzden daha kimseyi istemiyorum biraz cocukla ilgilenip meme vermeye çalışcam gelenden gidenden mememi çıkaramıyorum haaa bi de ay ne var canım bizim yanımızda emzir sanki bizde meme yok demezler mi!!! Allahım resmen bileklerimi dikine kesmek istiyorum! Neyse sizi de darlamıyım yine sevgili günlük tadında isyanlarımı kustum şuraya :))
Evet canım bu minnaklardan var karnımızda :) ben kucağıma aldım çok şükür inşallah sende sağ salim alırsın kucağına çok güzel bir duygu tarifi mümkün değil
Can'ım ayva çekirdeğinden krem yaptım onu sürüp streç koyuyorum üstüne. Çok iyi geldi. Ayva çekirdeği yoksa başka bir şey sürüp streçle dene istersen. Strecin etkisi büyük. Yumuşak kalmasını sağlıyor.Lansinoh sürüyorum banamisin demedi bir de onu deneyeyim teşekkürler güle güle büyüt yavrunu
Can'ım bizimki baya farklı. Senin aldığının kademesi varmış. Bizimki bildiğin çukur ortası. Yani 2 aylıkken bile oturamaz gibi. Çok pişman oldum tiny love almadığıma. En çok istediğim şeydi kullanışlı bi anakucağı :))Canım ben çukur olan kısma minik bir yastık koyup yastığın üstüne ince alt açma minderi koydum. Düze yakın Hafif eğimli oldu. Ben çok memnun kaldım titreşimi müziği falan harika. Kendi kendine sallanması da işe yarıyor. Senin ki çok mu dik acaba? Benimki de dümdüz değil hafif eğimli ama daha kullanışlı bence.
Biz de yıkıyoruz Can'ım hastaneden çıktığından beri. Şampuanlıyoruz üstelik. Yani sadece suyla temiz olmaz gibi geliyor bana. Kaka yapıyor terliyorlar sonuçta.Olur mu canım bol bolyıka. Şampuan da haftada bir kullan demişti bana doktor. Ama ben 3 tür yıkadım hep şampuanla. Kusmuk oluyor bütün vücudu bir dr çiş kaka sızmıştı.
Bir de her bebeğin derisi az çok soyulur normal canım. Yıkadıktan sonra yağlarsan derisi yenilenecektir.
Can'ım bana fito diye bi krem vermiş. Onu sürüyorum.Sezeryan doğum yapan arkadaşlar, Dr unuz Contractubex jel verdi mi? Bana 1 hafta sonra mutlaka kullan yara izi için çok işe yarıyor dedi. Krem de 100 liraya yakın. Fiyat olarak baya pahallı ama 2.sezeryan olunca iz kalır diye korkuyorum. Kullansam mı acaba? Gerek var mıdır karar veremedim. @sofiarya bu kremle ilgili bir bilgin var mı arkadaşım ?
Oyyy ben yerim Yusuf yüzlüm yaa.Yusuf Yektabuda benim bebişim teyzoslarEki Görüntüle 2148260
Can'ım bikaç gün sonrası için kontrole çağırmadılar mı? Hem seni hem bebişi? İşitme testini de o zaman yapıyorlar.Şimdi bebeğin aşı kartına bakayım dedim. Kan grubuna bakmamışlar kuzumun. Bir de işitme testi yapılmadı..2.5 milyar parayı almayı biliyorlar..çok sinir oldum ya. O acıyla işitme testini sormakta aklıma gelmedi.
Kızım çok huysuzdu yardıma gelecek kimsem yoktu çok uzaktık ailelere 2-3 ay tuvalete bile ana kucağı oturttuğum bebek arabasıyla gittim mutfakta yemeği öyle yaptım hayatımı kurtarmıştıEşimde araba ile gezdiriyor evde uyusun diye cin gibi bakiyor maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?