2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım senin gösterdiğin modelde yatış eğimi ayarlanabilir görünüyordu. Bizimkinde ayar Yok hiç. Baya dik ve çukur. Ben de yastık koydum ama aşağı doğru kayıyor ikiye katlanıyor yine oğlum.
Can'ım bana klomoks antibiyotik bi de parol verdi. Kontrole gittiğimde ağrı kesici iğne istedim. Onu yazdı bi de on tane.

Allah razi olsun kuzum valla tek cocuk buyuk rahatlik hic kendinizi strese sokmayin bol bol gulup oynayin tadini cikarin sitem ediceginiz zaman yada bebek agladigi basa cikamadginiz zaman onun yanina 2 tame daha ekleyin rahtlarsiniz :)
Ay Allah yardımcın olsun sende bir seferde kurtuldun maşallah ikinci hatta üçüncü çocuk derdin olmayacak :))
Kızlar bu slingler hakkinda ne düşünüyorsunuz yenidoğanlarda kullanabiliyormuş cok hoşuma gidiyor ama kullanabilir miyim emin degilim var mi kullanan?
Hoşuma gidiyor ama bağlayamam çocuğu düşürürüm diye korkarım sanırım

Yok kuzum o aşağı yukarı sallandığını gösteriyor.. Sabit duruyor sırt kademesi yok bizimkinde

Ben biraz önce verdim.dün 5 saat uyanıktı gece 2de uyandı 6 kadar uyumadı.kendide sarhoş gibi oldu.uyuyunca da zaten 2 saat bile uyutmuyorum kan şekeri düşmesin diye.yatağına koyarken verdim 10 ek bile sürmedi kendi çıkardı şimdi uyuyo çok şükür

Yarın 1 aylık oluyoruz . 1. Ay kontrolüne giden aşı olanınız var mı ? Aşı sonrası bebişte neler oldu ? Bize doktorumuz 1.ay göz muayenesi de olun demişti göz doktoruna da gidicez . Çok korkuyorum bu hastane işlerinden

Kızlar benim ilk oğlan baya sarı saçlı renkli gözlü. 2. Bebiş simsiyah saçlı doğdu ilk gördüğümde şok oldum resmen. Saçları o kadar siyah ki kömür gibi. Ben sarışınım eşim kumral. Spinal olmazsam bebek karıştı dicem kime çekti bilmiyoruz. Gerçi Geçen gün kayınpederim eşim için doğunca siyah saçlıydı falan dedi.. Bir de bu saç dökülüyor 3 aylıkken falan. Nasıl bişey olacak çok merak ediyorum. 2 kardeş çok farklı o kesin

Benim almadi emzigi :))) bide basti yaygarayi:)

Ama çok kullanisli görünüyor biraz video izledim pratik lazim sadece
İzledim cnm. Dediğin gibi pratik Laz'ım. Ama ben uğraşamam o kadar :))
Yok kuzum o aşağı yukarı sallandığını gösteriyor.. Sabit duruyor sırt kademesi yok bizimkinde
Hadi yA ben onu yatış pozisyonu sandım. Tek farkı sallanır olması öyleyse. Bi de belki bizimki daha derindir.

Evet canım çok değişir daha. Benim yeğenim de kapkaraydı doğunca. Sonra sarı kumral bi çocuk oluverdi

canim bana da doktor o kremden verdi. fiyatini bilmiyordum ne kadar pahaliymis. doktorum bana ucretsiz olarak verdi bunu. daha kullanmaya baslamadim, cunku doktorun ne zaman kullanmaya basla dedigini unutmusum. tekrar aramaya da utandim. ama sabah aksam sur dedigi aklimda kalmis. hemsirelerden biri hastaneden cikarken bu kremi elimde gordu ve mukemmel birsey dedi krem icin. ne iz varsa geciriyormus.

Bahsettiğin krem plastik cerrahların sıklıkla estetik ameliyatlardan sonra verdiği krem ben ilk sezaryenimde kullandım,memelerime silikon yaptırdığımda da kullandım bunda da başladım kullanmaya. Kremi SGK hastanesinde plastik cerraha yazdırabilirsen sigorta karşılıyor aklında olsun. Bence kesinlikle ve şiddetle kullanılması gereken bir krem benim meme ameliyatı sonrası izlerim yok denecek kadar azdı aynı şekilde sezaryen izimde öyle

Canım catlaklarada iyi geliyo mu

Bana antibiyotik verdi canım sadece.1 kutu bitirdim cefaks adı.bir de demir hapına 1 ay daha devam et dedi.

metiler hapi ben hala kullaniyorum ve cok sukur kizimi da emzirebiliyorum. doktorum ilaci verirken uzerine basa basa bu ilac emzirmede kullanilmaz yaziyor ama sakin dikkate alma onu, biz hep bunu kullaniyoruz ve bir sıkıntı yasamazsin muhakkak kullan demisti

Canım catlaklarada iyi geliyo mu
Erken dönemde evet iyi geliyor yeni çatladığında böyle daha taze kırmızı kırmızı iken geçiriyor,ilk kızımda popom öatlamıştı nasıl olduysa hemen ondan sürmüştüm hiçbirşey kalmamıştı ordan biliyorum ama eski çatlaklara hiçbir faydası olmaz eski izlere de olmuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…