2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bizim cocuk doktoru sampuan sabun kullanmayin demedi hic. ne kadar ilgisiz oluyor bu doktorlar bi de ozel hastane olacak.
ben mustelanin sampuan ile kremini kullaniyorum. ilk basta çayir çimen gibi kokuyor ikisi de ama bebegim 1-2 saat sonra kendi bebek kokusuna geri donuyor

Valla benimki baya derin catlak ve hem yara hem içerde sarı akıntısı oluyor. Seninki iyileşen bir çatlak galiba diğer göğüs ucu küçük belki ondan mı almiyo. Sağarak çıkarabilirsin ucunu

Kızlar burda okumuştum çok önceden galiba. Tahinin üstündeki yağı sürdüm açık beklettim. Silmeden emzirdim Allah a şükür emdi kızım. Yaraya da iyi geldi gibi. Ama silmeden emzirdim ya aklıma takıldı silmem gerekir mi acaba?

Bebişin karnı tok altı temiz aabahtan beri uyumadı şimdi de karanlıkta uyutmaya çalışıyorum ama yok uyumuyor (

Siz nasıl uyutuyorsunuz? Hani bebekler 18-20 saat uyurdu?
Canım bebek uyutucu diye bir uygulama var, orda süpürge sesi, fön sesi, ninniler falan var, dene istersen bir kaç gün işe yarıyor, sonrası aynı

Bence sil canım.alerji filan yapmasın.sonuçta ilk 6 ay anne sütünden başka bir gıda vermemek gerekiyor.

Kızlar bebişin poposu pişik oldu, beze değen kısım kıpkırmızı sudocrem kullanıyordum devam etti, bir haftadır mustela kullanıyorum aynı.. bezi prima premium.. zeytinyağı diyen arkadaşlar vardı, kaynatıyor muyduk asidini nasıl alıyorduk? Ayrıca kaşları da Konak oldu, zeytinyağı sürüyorum aynı ( sarı kabuk kabuk umarım iz kalmaz.. tavsiyeleriniz neler?

Yenidoğan döneminde gündüz en fazla 1,5 gece 2 saat uyumalı.
Sürekli memede kalmak istemesi emmek istemesi de çok normal.
Uyumayabilir, sadece emerek uyumak isteyebilir.
Emzik bir risktir ama
Şimdi güzel geliyor ama ileride Memeyi itmeye gagalamaya başlayacak.
Ayrıca emzik verilmemeli ama ilk 1 ay kesinlikle verilmemeli
Amerikan pediatri akademisi de önermiyor

Bebişin karnı tok altı temiz aabahtan beri uyumadı şimdi de karanlıkta uyutmaya çalışıyorum ama yok uyumuyor (

Siz nasıl uyutuyorsunuz? Hani bebekler 18-20 saat uyurdu?
Dun gece 3 de bi uyandi iki saat önce memede uyuyakaldı zor gercekten uykusu yok diye dusundum ben bebeksin sen uyu iste :)

Canm benim oğlumda oldu desitin mor u çok faydalı oldu ilk kullanımda bile azaltmaya basladi

Ay Allah yardımcın olsun sende bir seferde kurtuldun maşallah ikinci hatta üçüncü çocuk derdin olmayacak :))

Hoşuma gidiyor ama bağlayamam çocuğu düşürürüm diye korkarım sanırım
Yani evet orasi ole canlari saolsun da.. bi yandan da omur bitecek valla.. yas 26 simdi 3 5 sene cikardim gozumden 30 dan sonra anca rahat ederim sanirim

Geçmiş olsun canım. Desitin in mor olanı var içinde çinko olduğu için çabuk iyileştiriyor. Bir de mustela yenidoğan şampuanı kullanırsan konak olmaz canım. Sebamed vs konak yapıyor

Kizlar ya süt artirmaya etkili biseyiniz varmi baya ise yarayan? Hani 3 une birden tabi yetstremem ama en azindan gunde bi defa bile versem kar yani cocuklar mama ice içe kabiz oluyolar surekli.onlar kuvezdeyken cok guzeldi sütum eve gelince yetisemicm korkusu sinir sitres kesilmeye yaklasti iki gogsum 50 cc yi anca dolduruyo

Canım ben ve eşim kara kaşlı kara gözlüyüz oğlum sarı saçlı sarı kaşlı bildiğin sarışın göz rengide şuan renkli gidiyor :) valla bende kucağımda çıkmasam odadan karıştı diyeceğim ama bizzat kucağımda çıktım odama. Gören hayret ediyor bu sarı diye ben ki kapkara bir bebek bekliyordum ama kime çekti bilmiyorum

Canım Humana still tea içiyorum ben.günde 1 tane içtiğim halde bayağı faydası oldu.ayrıca bol bol yeşillik yiyorum.dereotu,maydanoz,marul,nane ne bulursam.çok su içiyorum bir de.en önemlisi su zaten.maya da güzel arttırır sütü ama onu hiç denemedim.sana tavsiyem hiç stres yapma.stres çok etkiliyor çünkü.pozitif ol,bebişlerinle ten teması yap mutlaka,sarıl,kokla.sen rahat olursan emzirmeye de gayret edersen artar bence sütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…