- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.421
bizim cocuk doktoru sampuan sabun kullanmayin demedi hic. ne kadar ilgisiz oluyor bu doktorlar bi de ozel hastane olacak.Belirli bir düzeni yok bazen üst üste her gün bazen 2 günde bir yıkıyorum. Huysuzsa, o gün çok kustuysa kesin banyo yapıyor. Bize de sabun kullanmayın demişlerdi.
Johnson baby’nin lavantalı iyi uykular şampuanı var ondan bir damla başına sürüyorum sonra elimle vücuduna da yayıyorum yeterli oluyor.
Bübschen marka şampuan da almıştık ama hiç memnun kalmadım, kuzumun üzerine şampuan kokusu sindi, bebiş kokmuyor şampuan kokuyor. Onu beğenmedim.
Valla benimki baya derin catlak ve hem yara hem içerde sarı akıntısı oluyor. Seninki iyileşen bir çatlak galiba diğer göğüs ucu küçük belki ondan mı almiyo. Sağarak çıkarabilirsin ucunu
Benim de göğüslerimin ucu çok fena yara oldu. Emzirirken resmen tişörtümü ısırıyorum yoksa çığlık atıcak derecedeyimşu an yaptığım ve iyi gelen şey, zeytinyağı sürüp buzdolabı poşeti kapatmak. Poşetleri el kadar küçük kestim meme ucuna yağ sürüp kapatıyorum. En azından ayrılan meme uçlarını nemli tutup birleştiriyor yumuşatıyor. Emzirdikten sonra tekrar aynı işlemi yapıyorum canım.
Canım bebek uyutucu diye bir uygulama var, orda süpürge sesi, fön sesi, ninniler falan var, dene istersen bir kaç gün işe yarıyor, sonrası aynıBebişin karnı tok altı temiz aabahtan beri uyumadı şimdi de karanlıkta uyutmaya çalışıyorum ama yok uyumuyor(
Siz nasıl uyutuyorsunuz? Hani bebekler 18-20 saat uyurdu?
Şehir efsanesi o benceBebişin karnı tok altı temiz aabahtan beri uyumadı şimdi de karanlıkta uyutmaya çalışıyorum ama yok uyumuyor(
Bence sil canım.alerji filan yapmasın.sonuçta ilk 6 ay anne sütünden başka bir gıda vermemek gerekiyor.Kızlar burda okumuştum çok önceden galiba. Tahinin üstündeki yağı sürdüm açık beklettim. Silmeden emzirdim Allah a şükür emdi kızım. Yaraya da iyi geldi gibi. Ama silmeden emzirdim ya aklıma takıldı silmem gerekir mi acaba?
Yenidoğan döneminde gündüz en fazla 1,5 gece 2 saat uyumalı.Ben biraz önce verdim.dün 5 saat uyanıktı gece 2de uyandı 6 kadar uyumadı.kendide sarhoş gibi oldu.uyuyunca da zaten 2 saat bile uyutmuyorum kan şekeri düşmesin diye.yatağına koyarken verdim 10 ek bile sürmedi kendi çıkardı şimdi uyuyo çok şükür
Canım bebek uyutucu diye bir uygulama var, orda süpürge sesi, fön sesi, ninniler falan var, dene istersen bir kaç gün işe yarıyor, sonrası aynı
Şehir efsanesi o bencebenimki de uyumak bilmiyor.bir de uykusu geliyor uyumamak için direniyor çocuk resmen
Dun gece 3 de bi uyandi iki saat önce memede uyuyakaldı zor gercekten uykusu yok diye dusundum ben bebeksin sen uyu iste :)Bebişin karnı tok altı temiz aabahtan beri uyumadı şimdi de karanlıkta uyutmaya çalışıyorum ama yok uyumuyor(
Canm benim oğlumda oldu desitin mor u çok faydalı oldu ilk kullanımda bile azaltmaya basladiKızlar bebişin poposu pişik oldu, beze değen kısım kıpkırmızısudocrem kullanıyordum devam etti, bir haftadır mustela kullanıyorum aynı.. bezi prima premium.. zeytinyağı diyen arkadaşlar vardı, kaynatıyor muyduk asidini nasıl alıyorduk? Ayrıca kaşları da Konak oldu, zeytinyağı sürüyorum aynı ( sarı kabuk kabuk umarım iz kalmaz.. tavsiyeleriniz neler?
Eyvah diyorum o zamanO bir kaç gün geçti işte
Sagol kuzum onu da deneyeyimCanm benim oğlumda oldu desitin mor u çok faydalı oldu ilk kullanımda bile azaltmaya basladi
Benimki de öyle. Emerken uyur ve bende yanında yatarsam gayet güzel uyuyor.Aynen öyle direniyor akşama doğru sızıyor yada meme ağzında ben yanında uyuyacak.
Yani evet orasi ole canlari saolsun da.. bi yandan da omur bitecek valla.. yas 26 simdi 3 5 sene cikardim gozumden 30 dan sonra anca rahat ederim sanirimAy Allah yardımcın olsun sende bir seferde kurtuldun maşallah ikinci hatta üçüncü çocuk derdin olmayacak :))
Hoşuma gidiyor ama bağlayamam çocuğu düşürürüm diye korkarım sanırım
Geçmiş olsun canım. Desitin in mor olanı var içinde çinko olduğu için çabuk iyileştiriyor. Bir de mustela yenidoğan şampuanı kullanırsan konak olmaz canım. Sebamed vs konak yapıyorKızlar bebişin poposu pişik oldu, beze değen kısım kıpkırmızısudocrem kullanıyordum devam etti, bir haftadır mustela kullanıyorum aynı.. bezi prima premium.. zeytinyağı diyen arkadaşlar vardı, kaynatıyor muyduk asidini nasıl alıyorduk? Ayrıca kaşları da Konak oldu, zeytinyağı sürüyorum aynı ( sarı kabuk kabuk umarım iz kalmaz.. tavsiyeleriniz neler?
Kızlar benim ilk oğlan baya sarı saçlı renkli gözlü. 2. Bebiş simsiyah saçlı doğdu ilk gördüğümde şok oldum resmen. Saçları o kadar siyah ki kömür gibi. Ben sarışınım eşim kumral. Spinal olmazsam bebek karıştı dicemkime çekti bilmiyoruz. Gerçi Geçen gün kayınpederim eşim için doğunca siyah saçlıydı falan dedi.. Bir de bu saç dökülüyor 3 aylıkken falan. Nasıl bişey olacak çok merak ediyorum. 2 kardeş çok farklı o kesin
Canım Humana still tea içiyorum ben.günde 1 tane içtiğim halde bayağı faydası oldu.ayrıca bol bol yeşillik yiyorum.dereotu,maydanoz,marul,nane ne bulursam.çok su içiyorum bir de.en önemlisi su zaten.maya da güzel arttırır sütü ama onu hiç denemedim.sana tavsiyem hiç stres yapma.stres çok etkiliyor çünkü.pozitif ol,bebişlerinle ten teması yap mutlaka,sarıl,kokla.sen rahat olursan emzirmeye de gayret edersen artar bence sütünKizlar ya süt artirmaya etkili biseyiniz varmi baya ise yarayan? Hani 3 une birden tabi yetstremem ama en azindan gunde bi defa bile versem kar yani cocuklar mama ice içe kabiz oluyolar surekli.onlar kuvezdeyken cok guzeldi sütum eve gelince yetisemicm korkusu sinir sitres kesilmeye yaklasti iki gogsum 50 cc yi anca dolduruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?