- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.441
GALACTAGO damla canım ise yaradi bendeKizlar ya süt artirmaya etkili biseyiniz varmi baya ise yarayan? Hani 3 une birden tabi yetstremem ama en azindan gunde bi defa bile versem kar yani cocuklar mama ice içe kabiz oluyolar surekli.onlar kuvezdeyken cok guzeldi sütum eve gelince yetisemicm korkusu sinir sitres kesilmeye yaklasti iki gogsum 50 cc yi anca dolduruyo
Mustelanın yenidoğan setini almıştım kuzum, başında olmadı da kaşlarında oldu, oraya bi şey sürülmüyor diye mi bilmem? Desitin alayım yarın, yazık popişin beze değen yeri kıpkırmızıGeçmiş olsun canım. Desitin in mor olanı var içinde çinko olduğu için çabuk iyileştiriyor. Bir de mustela yenidoğan şampuanı kullanırsan konak olmaz canım. Sebamed vs konak yapıyor
canım kardeşimin yüzü trafik kazasında açık yara olmuştu, dikiş izleri %90 geçti bu krem sayesinde. iz kalsın istemiyorsan kullan derim.Sezeryan doğum yapan arkadaşlar, Dr unuz Contractubex jel verdi mi? Bana 1 hafta sonra mutlaka kullan yara izi için çok işe yarıyor dedi. Krem de 100 liraya yakın. Fiyat olarak baya pahallı ama 2.sezeryan olunca iz kalır diye korkuyorum. Kullansam mı acaba? Gerek var mıdır karar veremedim. @sofiarya bu kremle ilgili bir bilgin var mı arkadaşım ?
Benim oğlan uyurken bazen inler gibi sesler cıkarıyo sizinkilerde de var mı bi sıkıntısı mı var acaba ya aklıma takıldı
Gördüm canım resminizi maşallah çok tatlı bebişin. Hayırla sağlıkla büyüsünler inşallah. Neyse ki eminiz bu bebişler bizimCanım ben ve eşim kara kaşlı kara gözlüyüz oğlum sarı saçlı sarı kaşlı bildiğin sarışın göz rengide şuan renkli gidiyor :) valla bende kucağımda çıkmasam odadan karıştı diyeceğim ama bizzat kucağımda çıktım odama. Gören hayret ediyor bu sarı diyeben ki kapkara bir bebek bekliyordum ama kime çekti bilmiyorum
Ah canım benim, bu erkekler nasıl bu kadar duygusuz olabiliyor bazen anlamıyorum. Rahatlarına o kadar düşkünler ki beni en çok deli eden de bu. Çok içten söylüyorum zamanla düzen oturuyor ve bebekli hayata alışıyorlar. Kendini üzme güçlü olmaya çalış ama ona da kızgınlığını belli et kendini bir an önce toparlasın.. Allah hepimizin yardımcısı olsunSon 1 bucuk saattir evin içinde çırıl çıplak kucagımda kızımla uğraşıyorum. Duştaydım ağlamaya başladı. Nasıl çıktım bilemedim. Acıkmıştı. Emzirdim sonra da mama verdim ama susmadı. Gaz sıkıntısı başladı. Rezene çayı verdim 1 çay kaşığı. Etki edene kadar cıyak cıyak bağırmaya devam etti. Bu arada dizlerime kadar aktı sütüm iki göğsümden de. Kanamam da var. İyi ki havluma oturmuşum.
Eşim ne mi yaptı bu arada. FB’nin basketbol maçını izliyor. Maç arasında da girdi duşunu aldı çıktı.
Az önce de gelmiş “pişt napıyon” diyor. Kovdum odadan. Boşamazsam insan değilim. Ki çıktım zaten insanlıktan. Altımdan kan göğsümden süt akıyor ben ortada kucağımda bebek dolanıyorum. Bunları da ağlaya ağlaya yazıyorum. Kendime sözüm olsun boşanacam
Hep dedim Burda tahin yağı diye canım. Ben ilk bebişte çok kullandım. Islak peçeteyle hafif sil istersen nolur nolmazKızlar burda okumuştum çok önceden galiba. Tahinin üstündeki yağı sürdüm açık beklettim. Silmeden emzirdim Allah a şükür emdi kızım. Yaraya da iyi geldi gibi. Ama silmeden emzirdim ya aklıma takıldı silmem gerekir mi acaba?
Çok sağol içim rahatladı. Benim Dr um bu kadar açıklama yapmadımetiler hapi ben hala kullaniyorum ve cok sukur kizimi da emzirebiliyorum. doktorum ilaci verirken uzerine basa basa bu ilac emzirmede kullanilmaz yaziyor ama sakin dikkate alma onu, biz hep bunu kullaniyoruz ve bir sıkıntı yasamazsin muhakkak kullan demisti
Bana özellikle 1 hafta sonra başlıyoruz dedi.. Doğumdan sonra 3. Gün kontrole gittim. Kreme 1 hafta sonra başlıyoruz şimdi değil dedi. Yani doğumdan 10 gün sonraya denk geliyor canım ona göre hesap edip kullan istersen..bu arada baya pahallı bir krem dr nasıl vermiş ki ama iyi olmuş sağolsuncanim bana da doktor o kremden verdi. fiyatini bilmiyordum ne kadar pahaliymis. doktorum bana ucretsiz olarak verdi bunu. daha kullanmaya baslamadim, cunku doktorun ne zaman kullanmaya basla dedigini unutmusum. tekrar aramaya da utandim. ama sabah aksam sur dedigi aklimda kalmis. hemsirelerden biri hastaneden cikarken bu kremi elimde gordu ve mukemmel birsey dedi krem icin. ne iz varsa geciriyormus.
Ah canım benim, bu erkekler nasıl bu kadar duygusuz olabiliyor bazen anlamıyorum. Rahatlarına o kadar düşkünler ki beni en çok deli eden de bu. Çok içten söylüyorum zamanla düzen oturuyor ve bebekli hayata alışıyorlar. Kendini üzme güçlü olmaya çalış ama ona da kızgınlığını belli et kendini bir an önce toparlasın.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Son 1 bucuk saattir evin içinde çırıl çıplak kucagımda kızımla uğraşıyorum. Duştaydım ağlamaya başladı. Nasıl çıktım bilemedim. Acıkmıştı. Emzirdim sonra da mama verdim ama susmadı. Gaz sıkıntısı başladı. Rezene çayı verdim 1 çay kaşığı. Etki edene kadar cıyak cıyak bağırmaya devam etti. Bu arada dizlerime kadar aktı sütüm iki göğsümden de. Kanamam da var. İyi ki havluma oturmuşum.
Eşim ne mi yaptı bu arada. FB’nin basketbol maçını izliyor. Maç arasında da girdi duşunu aldı çıktı.
Az önce de gelmiş “pişt napıyon” diyor. Kovdum odadan. Boşamazsam insan değilim. Ki çıktım zaten insanlıktan. Altımdan kan göğsümden süt akıyor ben ortada kucağımda bebek dolanıyorum. Bunları da ağlaya ağlaya yazıyorum. Kendime sözüm olsun boşanacam
Canım bu catlaklarda da işe yarar mi yaBahsettiğin krem plastik cerrahların sıklıkla estetik ameliyatlardan sonra verdiği krem ben ilk sezaryenimde kullandım,memelerime silikon yaptırdığımda da kullandım bunda da başladım kullanmaya. Kremi SGK hastanesinde plastik cerraha yazdırabilirsen sigorta karşılıyor aklında olsun. Bence kesinlikle ve şiddetle kullanılması gereken bir krem benim meme ameliyatı sonrası izlerim yok denecek kadar azdı aynı şekilde sezaryen izimde öyle
Cevap vermissin canım yeni gördümErken dönemde evet iyi geliyor yeni çatladığında böyle daha taze kırmızı kırmızı iken geçiriyor,ilk kızımda popom öatlamıştı nasıl olduysa hemen ondan sürmüştüm hiçbirşey kalmamıştı ordan biliyorum ama eski çatlaklara hiçbir faydası olmaz eski izlere de olmuyor zaten
Canım süt için bira mayasi (bir çay kasigi)+pekmez (bir tatlı kasigi) icilmesi gerek diye duydum sutü kesilen birinden. Bir de mama olarak hangisini kullanıyorsun? Hipp combiotik hem gaza hem kakaya cok iyi geliyor tavsiye ederimKizlar ya süt artirmaya etkili biseyiniz varmi baya ise yarayan? Hani 3 une birden tabi yetstremem ama en azindan gunde bi defa bile versem kar yani cocuklar mama ice içe kabiz oluyolar surekli.onlar kuvezdeyken cok guzeldi sütum eve gelince yetisemicm korkusu sinir sitres kesilmeye yaklasti iki gogsum 50 cc yi anca dolduruyo
Benimkinde de var canım..hatta bazen aniden ciyak diye bi ses cikiyor. Uyumaya devam ediyor ama. Rüya görür gibi sankiBenim oğlan uyurken bazen inler gibi sesler cıkarıyo sizinkilerde de var mı bi sıkıntısı mı var acaba ya aklıma takıldı
Kuzum sakin ol lütfenSon 1 bucuk saattir evin içinde çırıl çıplak kucagımda kızımla uğraşıyorum. Duştaydım ağlamaya başladı. Nasıl çıktım bilemedim. Acıkmıştı. Emzirdim sonra da mama verdim ama susmadı. Gaz sıkıntısı başladı. Rezene çayı verdim 1 çay kaşığı. Etki edene kadar cıyak cıyak bağırmaya devam etti. Bu arada dizlerime kadar aktı sütüm iki göğsümden de. Kanamam da var. İyi ki havluma oturmuşum.
Eczaneden çinko içerikli pişik kremi al canım en iyi fayda eden o mustelanın setinde çıkan şampuan hangisi bilmiyorum ama köpük forumda Konak önleyici olan var onu kullanabilirsinKızlar bebişin poposu pişik oldu, beze değen kısım kıpkırmızısudocrem kullanıyordum devam etti, bir haftadır mustela kullanıyorum aynı.. bezi prima premium.. zeytinyağı diyen arkadaşlar vardı, kaynatıyor muyduk asidini nasıl alıyorduk? Ayrıca kaşları da Konak oldu, zeytinyağı sürüyorum aynı ( sarı kabuk kabuk umarım iz kalmaz.. tavsiyeleriniz neler?
Yani evet orasi ole canlari saolsun da.. bi yandan da omur bitecek valla.. yas 26 simdi 3 5 sene cikardim gozumden 30 dan sonra anca rahat ederim sanirim
tuzlu su ile mi yaptılar, tuz sürüp beklettiler mi ? benim annem de yapacak daAy o karabiber iyi zarar vermemis sana:) tuzlamayi valla benim annem de yapti bise diyemedim ben de tuzlanmisim o terleme degil de teri kokmasin diyeymis amaaan hem de ballandi benim kiz bildigin sosladilar kizimi pisirin yiyin madem dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?