2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
GALACTAGO damla canım ise yaradi bende

Geçmiş olsun canım. Desitin in mor olanı var içinde çinko olduğu için çabuk iyileştiriyor. Bir de mustela yenidoğan şampuanı kullanırsan konak olmaz canım. Sebamed vs konak yapıyor
Mustelanın yenidoğan setini almıştım kuzum, başında olmadı da kaşlarında oldu, oraya bi şey sürülmüyor diye mi bilmem? Desitin alayım yarın, yazık popişin beze değen yeri kıpkırmızı sen nasılsın canım, görüşemez olduk, bebiş nasıl

canım kardeşimin yüzü trafik kazasında açık yara olmuştu, dikiş izleri %90 geçti bu krem sayesinde. iz kalsın istemiyorsan kullan derim.

Son 1 bucuk saattir evin içinde çırıl çıplak kucagımda kızımla uğraşıyorum. Duştaydım ağlamaya başladı. Nasıl çıktım bilemedim. Acıkmıştı. Emzirdim sonra da mama verdim ama susmadı. Gaz sıkıntısı başladı. Rezene çayı verdim 1 çay kaşığı. Etki edene kadar cıyak cıyak bağırmaya devam etti. Bu arada dizlerime kadar aktı sütüm iki göğsümden de. Kanamam da var. İyi ki havluma oturmuşum.
Eşim ne mi yaptı bu arada. FB’nin basketbol maçını izliyor. Maç arasında da girdi duşunu aldı çıktı.
Az önce de gelmiş “pişt napıyon” diyor. Kovdum odadan. Boşamazsam insan değilim. Ki çıktım zaten insanlıktan. Altımdan kan göğsümden süt akıyor ben ortada kucağımda bebek dolanıyorum. Bunları da ağlaya ağlaya yazıyorum. Kendime sözüm olsun boşanacam

Gördüm canım resminizi maşallah çok tatlı bebişin. Hayırla sağlıkla büyüsünler inşallah. Neyse ki eminiz bu bebişler bizim

Ah canım benim, bu erkekler nasıl bu kadar duygusuz olabiliyor bazen anlamıyorum. Rahatlarına o kadar düşkünler ki beni en çok deli eden de bu. Çok içten söylüyorum zamanla düzen oturuyor ve bebekli hayata alışıyorlar. Kendini üzme güçlü olmaya çalış ama ona da kızgınlığını belli et kendini bir an önce toparlasın.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hep dedim Burda tahin yağı diye canım. Ben ilk bebişte çok kullandım. Islak peçeteyle hafif sil istersen nolur nolmaz

Çok sağol içim rahatladı. Benim Dr um bu kadar açıklama yapmadı

Bana özellikle 1 hafta sonra başlıyoruz dedi.. Doğumdan sonra 3. Gün kontrole gittim. Kreme 1 hafta sonra başlıyoruz şimdi değil dedi. Yani doğumdan 10 gün sonraya denk geliyor canım ona göre hesap edip kullan istersen..bu arada baya pahallı bir krem dr nasıl vermiş ki ama iyi olmuş sağolsun

İlk günden beri uyarıyorum. Benim yerimde başkası olsa inanın bana etrafındaki herkesin burnundan getirir nazdan sazdan. Doğumda ölümden döndüm, 3 gün yogun bakımda yattım. Sonrasında bebeğim için yoğun bakım kapılarında sabahladım. Ne dikişim agrıyor dedim, ne öldüm bittim canım yanıyor dedim. İyiyim ben dedim hep. Eve çıktık 1 saat olsun kendim için yatıp dinlenmedim. 18 gün oldu bugün kanamam durmadı aman ha yoruluyorum önce kendi canım demedim. Evi de temizledim yemek de yaptım misafir de ağırladım of demedim. Mükafatıma bak.. “pişt napıyon?”
Yok boşayacam. Ötesi gerisi yok.. Gitsin neye alışıyorsa alışsın. Bir de benim eşim iyinin de iyisi standartlarında bir adam. Diğer zorba kocaları düşünemiyorum bile. Yazık bize ya

Canım öyle deme kendini üzme. Erkekler bizler gibi idrak edemiyorlar birşeyleri onlar için gayet olağan yapmamız gereken şeyler olduğu için senin üzüldüğünü darlandığını anlamaz bile. Bence oturup konuşmalısın baştan güzellikle konuşursan belki daha dikkatli olabilir. Sen şimdi lohusasın kendini sakın üzme bebeğini düşün bizde senin gibiyiz bende banyodan hep koşa koşa çıkıyorum saatlerce giyinemediğim oluyor. Pozitif düşün bunları ilerde gülerek anlatacağız belkide. Sen güçlü bir annesin ve herşeyle başa çıkabilirsin böyle düşün sürekli

Canım bu catlaklarda da işe yarar mi ya

Cevap vermissin canım yeni gördüm

Canım süt için bira mayasi (bir çay kasigi)+pekmez (bir tatlı kasigi) icilmesi gerek diye duydum sutü kesilen birinden. Bir de mama olarak hangisini kullanıyorsun? Hipp combiotik hem gaza hem kakaya cok iyi geliyor tavsiye ederim

Kuzum sakin ol lütfen yemin ederim aglayarak okudum. Kurban olurum sana ya, içim nasıl acıdı. Allah da eşini nasıl biliyorsa öyle yapsın bu ne vicdansizlik ya! Canım çok yandı inan, Allah yardımcın olsun..

Eczaneden çinko içerikli pişik kremi al canım en iyi fayda eden o mustelanın setinde çıkan şampuan hangisi bilmiyorum ama köpük forumda Konak önleyici olan var onu kullanabilirsin

Yani evet orasi ole canlari saolsun da.. bi yandan da omur bitecek valla.. yas 26 simdi 3 5 sene cikardim gozumden 30 dan sonra anca rahat ederim sanirim

25 de anne oldum tek çocuk 7 ay 7/24 bağırdı 5 yaşında şimdi hala gece en iyi ihtimalle 3 kere kalkar şuan 30 yaşındayım haydi sil baştan bir daha tek dileğim uyuyup yiyen uslu sağlıklı bir bebek olsun bu sefer inşallah tabi senle kıyaslanamaz daha öncede yazmıştım devletin üçüz ailelerine maddi manevi destek olmaları lazım bakıcı yardımı bile yapabilir bir yaşa kadar hiç kolay değil çünkü Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıcakla hep beraber büyürsünüz

Ay o karabiber iyi zarar vermemis sana:) tuzlamayi valla benim annem de yapti bise diyemedim ben de tuzlanmisim o terleme degil de teri kokmasin diyeymis amaaan hem de ballandi benim kiz bildigin sosladilar kizimi pisirin yiyin madem dedm
tuzlu su ile mi yaptılar, tuz sürüp beklettiler mi ? benim annem de yapacak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…