2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Iyi geceler kızlar biliyorum yazıldı çizildi ama ben yorgunluktan hatırlamadığım için tekrar soruyorum.
Bugün 3 günlük olacağız ve benim göğüsler taş oldu. Süt var şükür emerken canım deli açıyor bende diğer gogusumu de açıyorum ki diğeri damla damla akıyor ama bebiş göğüsü tam boşaltmadan uyuyor. Kolumu kaldıramıyorum o kadar kötü ki. Ne yapabilirim sofiarya sen bu konuda ne tavsiye verirsin. Ben sağma makinesi almadım gerek duymadım sütün articagini bildiğim için ve sağolsun arttı şimdi sızlıyor göğüslerim. O yüzden sağamıyorum.
Tavsiyelere ihtiyacım var.

Oyleni degilmidir :))
Bizimkide boga oldu ama hic bilgim yok ya sen deyince ilgimi cekti

Bende çok boğa tanımadım da bi tanıdığa ya boğa ya ikizler olacak dedim. Oda ya çift karakterli yada hantal eli ayağı 40 saat olacak desene dedi. Ondan dolayı dedim. Hayırlısı bakalım bizimkinin yukseleni yengeç bi bilen aydınlatsın :)

Bence silmeli bebişin midesi herşeyi sindiremez bir yaşına kadar bir çok şey yasak sadece anne sütü ilk altı ay

sofiarya canim bana bi akıl ver nolur cuma sezeryan oldum bugün sarılık başladı benim tek derdim göğüs ucu yarasıydı ama şimdi memeler resmen taş oldu beze oldu heryeri elime geliyo emmeyi tamamen birakti yavrum sütü sağıp veriyiruz kaşıkla lesitin almak bana fayda eder mi

Kuzum vardır onların rızkı beyin uretir onu birde ayni anda emzirince ikiz bebek olduğunu algılayıp artiriyormus sutu dene cnm. Suyu unutma tabi. Lohusa şerbeti iç. Gaz ve sut için aktardan çay yaptırdik sen de bol bol iç böyle çay yaptirip

canm Allah yardimcin olsun. benmki de dun beni evde yalniz birakip arkadaslariyla keyfi alem yapmaya gitti, bi de zil zurna eve geldi. bana saygisi yok , ramazan ayi da hak getire. uzatsam it gibi dalasacak bi de olan bana olack. ya sutume bisey olursa die aglamaya bile korktum. sen de kendini uzme, bunlar duygusuz dusuncesiz varliklar.
bosuna cennet annelerin ayaklarinin altinda dememisler. babadan hayir olsaydi onun icin de iki guzel laf soylenirdi.

Doğduğundan beri 2 gece geçirdk ilki 4 de ikincisi 5 buçukta yattı .kanamada su azligndanmiş

Aynı durum bende de var canım ilk gece 11 gibi başladı sabah 5 kadar susmadı hastanedeydik emzirme hemşiresi geldi oda sakinleştirmeye çalıştı olmadı ne yaptıysak. O gür ses nereden çıktı sastım kaldım. Emzirmeye calisiyorum emmiyo ne yaptıysak susmadı.
Dun de ikinci geceydi 2 gibi başladık 5-6 gibi sustuk.
Bu geceden korkuyorum

Eder cnm öyle sert olunca bebiş cekemiyor bırakıyor lesitin yumuşatir cok rahat sağar bosaltirsin. Ondan sonra bebiş de emer güzelce bol bol emzir. Sarılık zaten olan birşey her bebekte onu yükseltmemek lazım o yüzden merak etme geçer inşallah

super ben tam 11. gundeyim , yarin baslayayim surmeye.
fiyatini burada ogrendim ben de sasirdim baya. kutunun uzerinde para ile satilmaz yaziyor, muhtemelen ilac mumessillerinin verdigi ucretsiz kremlerden. doktorumu bi kez daha sevdim simdi

Ah kuzum deme öyle düşüncesiz işte bu adamlar. Yardım istemiyoruz da hepsi aynı maalesef bunu boşasan ne olur babaya da ihtiyaç duyar evladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…