- 13 Eylül 2017
- 485
- 484
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.461
Oyleni degilmidir :))
Bizimkide boga oldu ama hic bilgim yok ya sen deyince ilgimi cekti
Bence silmeli bebişin midesi herşeyi sindiremez bir yaşına kadar bir çok şey yasak sadece anne sütü ilk altı ayKızlar burda okumuştum çok önceden galiba. Tahinin üstündeki yağı sürdüm açık beklettim. Silmeden emzirdim Allah a şükür emdi kızım. Yaraya da iyi geldi gibi. Ama silmeden emzirdim ya aklıma takıldı silmem gerekir mi acaba?
Kuzum vardır onların rızkı beyin uretir onu birde ayni anda emzirince ikiz bebek olduğunu algılayıp artiriyormus sutu dene cnm. Suyu unutma tabi. Lohusa şerbeti iç. Gaz ve sut için aktardan çay yaptırdik sen de bol bol iç böyle çay yaptiripDuskunlukte lafmi ya :)poposunu koltuga koydugum anda agliyo.evet canm cok zordu ama geciyo.bebeklerim masallah cok uysallar ama ben alisana kadar cok yiprandim ama alistim cok sukur.bide sutum olsaydi cok iyi olckti hersey.gogsumde arandiklari zaman icim parcaliniyo azda olsa var ama ne bilim iste..
canm Allah yardimcin olsun. benmki de dun beni evde yalniz birakip arkadaslariyla keyfi alem yapmaya gitti, bi de zil zurna eve geldi. bana saygisi yok , ramazan ayi da hak getire. uzatsam it gibi dalasacak bi de olan bana olack. ya sutume bisey olursa die aglamaya bile korktum. sen de kendini uzme, bunlar duygusuz dusuncesiz varliklar.Son 1 bucuk saattir evin içinde çırıl çıplak kucagımda kızımla uğraşıyorum. Duştaydım ağlamaya başladı. Nasıl çıktım bilemedim. Acıkmıştı. Emzirdim sonra da mama verdim ama susmadı. Gaz sıkıntısı başladı. Rezene çayı verdim 1 çay kaşığı. Etki edene kadar cıyak cıyak bağırmaya devam etti. Bu arada dizlerime kadar aktı sütüm iki göğsümden de. Kanamam da var. İyi ki havluma oturmuşum.
Eşim ne mi yaptı bu arada. FB’nin basketbol maçını izliyor. Maç arasında da girdi duşunu aldı çıktı.
Az önce de gelmiş “pişt napıyon” diyor. Kovdum odadan. Boşamazsam insan değilim. Ki çıktım zaten insanlıktan. Altımdan kan göğsümden süt akıyor ben ortada kucağımda bebek dolanıyorum. Bunları da ağlaya ağlaya yazıyorum. Kendime sözüm olsun boşanacam
Bunu sormam lazim ballimisin peki .nasil yani esinleBal balli olsun diyeymis kocasi tarafindan falanbeni de ballamis annem
Kuruma degilde beyaz sert bi tabaka var normalmi bilmiyorum.Kizlar bebegimin dudaklari cok kuruyo sizinkilerin de oyle mi?
Doğduğundan beri 2 gece geçirdk ilki 4 de ikincisi 5 buçukta yattı .kanamada su azligndanmiş
Korktumu canim yada usuyor olabilirKızlar bebeğimin huyu değişti altını değiştirirken ağlıyo banyo yaparken ağlıyo hemde nefesi kesilene kadar önceden böyle değildi neden böyle olmuş olabilir
InsallahIlk bi kac gun oyle oluyor zamanla aciliyor darlanma annesi gececek
Bende bekledim oyle bisey olmadiBende korku filmi tadında bişey bekliyorum ilahi
Eder cnm öyle sert olunca bebiş cekemiyor bırakıyor lesitin yumuşatir cok rahat sağar bosaltirsin. Ondan sonra bebiş de emer güzelce bol bol emzir. Sarılık zaten olan birşey her bebekte onu yükseltmemek lazım o yüzden merak etme geçer inşallahsofiarya canim bana bi akıl ver nolur cuma sezeryan oldum bugün sarılık başladı benim tek derdim göğüs ucu yarasıydı ama şimdi memeler resmen taş oldu beze oldu heryeri elime geliyo emmeyi tamamen birakti yavrum sütü sağıp veriyiruz kaşıkla lesitin almak bana fayda eder mi
Korktumu canim yada usuyor olabilir
Bende hic sevmiyorum dr isleriniYarın 1 aylık oluyoruz .1. Ay kontrolüne giden aşı olanınız var mı ? Aşı sonrası bebişte neler oldu ? Bize doktorumuz 1.ay göz muayenesi de olun demişti göz doktoruna da gidicez . Çok korkuyorum bu hastane işlerinden
annem 40'ı cikana kadar hergun ayri huy edinir diyor bebekler icin. hatta 40 gunde ogrendiklerimi 40 yilda ogrenemem dermis bebişler
super ben tam 11. gundeyim , yarin baslayayim surmeye.Bana özellikle 1 hafta sonra başlıyoruz dedi.. Doğumdan sonra 3. Gün kontrole gittim. Kreme 1 hafta sonra başlıyoruz şimdi değil dedi. Yani doğumdan 10 gün sonraya denk geliyor canım ona göre hesap edip kullan istersen..bu arada baya pahallı bir krem dr nasıl vermiş ki ama iyi olmuş sağolsun
Kaç günlük oldu kuzum...anca açılıyordur gözü...ilk zamanlar doğduklarının bile tam farkında olmuyorlar...gariban gariban uyuyup duruyorlar...sonradan fark etmeye başlıyorlar
Ah kuzum deme öyle düşüncesiz işte bu adamlar. Yardım istemiyoruz daSon 1 bucuk saattir evin içinde çırıl çıplak kucagımda kızımla uğraşıyorum. Duştaydım ağlamaya başladı. Nasıl çıktım bilemedim. Acıkmıştı. Emzirdim sonra da mama verdim ama susmadı. Gaz sıkıntısı başladı. Rezene çayı verdim 1 çay kaşığı. Etki edene kadar cıyak cıyak bağırmaya devam etti. Bu arada dizlerime kadar aktı sütüm iki göğsümden de. Kanamam da var. İyi ki havluma oturmuşum.
Eşim ne mi yaptı bu arada. FB’nin basketbol maçını izliyor. Maç arasında da girdi duşunu aldı çıktı.
Az önce de gelmiş “pişt napıyon” diyor. Kovdum odadan. Boşamazsam insan değilim. Ki çıktım zaten insanlıktan. Altımdan kan göğsümden süt akıyor ben ortada kucağımda bebek dolanıyorum. Bunları da ağlaya ağlaya yazıyorum. Kendime sözüm olsun boşanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?