2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay vallaha cok zor ya ne kadar sürúcek bilmiyorum cok korkuyorum gece mesaisi devam bizde aglamaktan sesi kısıldı ya

Kizlar alinti ve begeni yapmama izin vermiyor.
Neden bilmiyorum.k.bkmayin yorumlari okudum ama slintilarim silindi.

Eyvah eyvah ozaman.
Yengec duygusal ailesine duskundur.
Guzel bi burc diye biliyorum

Ay vallaha cok zor ya ne kadar sürúcek bilmiyorum cok korkuyorum gece mesaisi devam bizde aglamaktan sesi kısıldı ya

Canım birazdan kalkar diye havlu ısıtıp goguslerime koydum emzirmem rahat olsun göğüslerim taş gibi sızlıyor artik kalksın diye bekliyorum ama yok kalkmadı 2 saat oldu kaldırmaya da korkuyorum bi daha yatmazsa diye ilk gece ağlamaktan morardı dün gece yine aynı tiyatro belki adaptasyondur diyorum ve bikac güne alışır diye umut ediyorum. Inşallah

Sakın ol kuzum büyük konuşma sakin.Rabbime sığın.Erkekler böyle biz söylemeden bişey yapmazlar.Ben esimı çok severim ama iş konusunda hersey üzerimde.Bi şekilde idare edicez geniş olmaya çalış

Goguslerine masaj yapiyor musun? YouTube de videolari var. Bir kadin once ayakta normal masaj yapiyor sonra egiliyor ters L seklinde yere bakarken bi daha yapiyor. Yer cekimini de kullanin diyor.. bende ise yaradi. Umarim kisa surede gecer

Ben bebisimin agzina parmagimi sokuyorum emiyor. Sakinlesiyor bazen. Dene isersen

esmerhatun66 sut icin
1. Bira mayasi ( ne bulursam icine katiyorum olmadi suya karistirip iciyorum)
2. Goce bulamaci. Asure yapar gibi icine haslanmis uzum vs atabilirsin. ( Hosaf yapip suyunu tanesini ayri boyle yuketiyorum)
3. Cemen otu yagi (kapsul seklinde buldum ben)
4. Su

Yukaridakileri hintli pediatristim yazdi Verdi bana. Sutum artti..

Ay inşallah ya ben ilkinde hic zorlanmadm bu beni mahvetti 12den beri ugrasiyom hala uyumadi

Baya farkli seyler ilk defa duyuyorum insallah faydasi olur

Ah canm bi firsat bulsam keske.ya su aliskanligim bianda kesildi hamileyken okadar cok iciyodum ki simdi hic tik yok me istahim var me susuyorum ot gibi yasiyorum diycem.ama ot bile suyla büyüyo valla :) sanirim.3 tane birden gelince essekten düstum :)

Canım göce gaz yapmıyormu, gaz problemide çok bizim bebelerde

Ay evet kesinlikle canm.simdi bazen cok sey istiyorum diyorum sagliklari yerinde hayirli olsunlarda hepsi gececk insallah.canm pisik kremi sormussun biz bebekler kuvezdeyken yaklasik bin tl lik bimalisveris yaptik sadece bakim mazemesi biraz pahali seylerdi.ama cok memnunm.bi pisik kremi var yabanci bi marka her eczanede bulunmuyo evomere diye bi bk istersen yarim saat icinde geciriyo

Valla biz 1 taneyle, eşşekle birlikte yuvarlandık sen yine iyisin maşallah

Valla biz 1 taneyle, eşşekle birlikte yuvarlandık sen yine iyisin maşallah
Ah kuzum ilk zamanlar gorseydin bu kiz siyirmis derdin bebekleri bile istemedim bi sure baya afalladim baktim olmuyo alismaya calistim suandada yardim edenim var kaynanamdan allah razi olsun ikizlere o bakiyo gece beraber yatiyolar.bende tek olan kualama bakiyorum.ikiz buyutmus kaynanam o yuzden tecrubeli.tabi o gidince naparim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…