- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.501
Ole.kolay acilcak bisey degil.canm agir is yapma bi muddet bende hic gecmicek sanmistim.ama geciyo hatta elinle dokununca hissetmiyorum.orayiKızlar dikislerim her geçen gün daha acıyo allah korusun ama dikisleri açılan oldu mu
Ah kuzum ilk zamanlar gorseydin bu kiz siyirmis derdin bebekleri bile istemedim bi sure baya afalladim baktim olmuyo alismaya calistim suandada yardim edenim var kaynanamdan allah razi olsun ikizlere o bakiyo gece beraber yatiyolar.bende tek olan kualama bakiyorum.ikiz buyutmus kaynanam o yuzden tecrubeli.tabi o gidince naparim bilmiyorum
Benim de hergün dahs çok ağrıyoKızlar dikislerim her geçen gün daha acıyo allah korusun ama dikisleri açılan oldu mu
Galiba valla bilmiyorum napcam dietlerine haksizlik oluyo vicdan yapiorum ama durmuyo napiyimBu nisan mayıs bebeleri hep kuala model olmuş benimkide öyle sling alıp evde slingle dolaşmayı planlıyorum
Goguslerine masaj yapiyor musun? YouTube de videolari var. Bir kadin once ayakta normal masaj yapiyor sonra egiliyor ters L seklinde yere bakarken bi daha yapiyor. Yer cekimini de kullanin diyor.. bende ise yaradi. Umarim kisa surede gecer
Ben bebisimin agzina parmagimi sokuyorum emiyor. Sakinlesiyor bazen. Dene isersen
Canım gögüslerini iyice boşaltman lazım...oğlumda ben de pompa almamıştım hiç gerek duymadım ama bu kızda aldım çünkü ilk zamanlar hemen uyuyup kalıyordu emmeye çalışırken ağzı da küçücük meme ucumu çiğneye çiğneye mahfetti...ben dün genel cerrahiye gittim açık yaradan hafif enfeksiyon olmuş dedi bana...göğüs ucumdan içinden bi de sırtımdan iğneler batıyor gibi oluyordu bana dikkat et böyle bişey olmasın şimdi biz 17 günlük olduk tüm gün emdiği için göğüslerim boştu yoksa öyle birikirse falan daha fena...sağsan da bolca versen o uyur hem sen de dinlenirsinCanım hiç bakmadım youtube hemen bakayım ekleyemiyorum yattım sırt üstü dönemiyorum ve canım yanmasının dışında görür uci titriyor sanki. Inşallah iae yarar
Güzel kızım bu gece daha uslu ama göğüs dışında birşey ağzına sokmak ne mümkün emzik de denedim .parmagimi da
Benimkinde de var. Ruyasinda ne görüyor da üzülüyor ağlamaklı oluyor merak ediyorumBenim oğlan uyurken bazen inler gibi sesler cıkarıyo sizinkilerde de var mı bi sıkıntısı mı var acaba ya aklıma takıldı
Ben de varimmmm. ..sende belirti faln var mı canım. İnsan stres oluyor ne nisan geldi ne su.sadece ara ara sancı geliyorGünaydın...Galiba doğurmayan bir ben kaldım dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
O benimkinde de var canim bi zaman sonra soyuluyo oKuruma degilde beyaz sert bi tabaka var normalmi bilmiyorum.
Ben de aynı mamayı kullanıyorum ve evet kalanın rengi sarı ve katıya yakın. Evet her doyurmadan sonra kala yapıyor kızım ama çok zorlanıyor. Saatlerdir ugrasıyorum öesela şı anGünaydın kızlar. 2 gündür mama veriyorum günde iki kez 40 cc.
Hipp combiotik. Zor alıyor ama uğraşıyorum. Mamaya başladığımızdan beri hiç sancı çekmeyen oğlum sancılanmaya başladı. Kakasını yapamıyor ıkınıyor ağlıyor yavrucak. Öncesinde 4 kez sarı sıvı şekilde yapıyordu. Şimdi en az 3/4 saat ara ara sancı çekiyor. Ve kakası da rengi sarı ama katılaşmış.
Sizlerin bebişlerin nasıl kakası? Kendime kızdım mama verdim diye. İnş mamadan değildir.
Yaanniiii isteBunu sormam lazim ballimisin peki .nasil yani esinle
Beninkinin aglamaktan sesi kisildi. Galiba buyuyorlar.Kızlar bebeğimin huyu değişti altını değiştirirken ağlıyo banyo yaparken ağlıyo hemde nefesi kesilene kadar önceden böyle değildi neden böyle olmuş olabilir
Canim benim annem ilk banyosunda sulandirarak yapti hatta kiymadi baya sulandirdi ikinci banyosunu kv yaptirdi o da icine sinmemismistuzlu su ile mi yaptılar, tuz sürüp beklettiler mi ? benim annem de yapacak da
Canim ilk gunler sut baya coskulu oluyo. Sen bebegi emzir bol bol fazla uyumasina musade etme altini ac.Iyi geceler kızlar biliyorum yazıldı çizildi ama ben yorgunluktan hatırlamadığım için tekrar soruyorum.
Bugün 3 günlük olacağız ve benim göğüsler taş oldu. Süt var şükür emerken canım deli açıyor bende diğer gogusumu de açıyorum ki diğeri damla damla akıyor ama bebiş göğüsü tam boşaltmadan uyuyor. Kolumu kaldıramıyorum o kadar kötü ki. Ne yapabilirim @sofiarya sen bu konuda ne tavsiye verirsin. Ben sağma makinesi almadım gerek duymadım sütün articagini bildiğim için ve sağolsun arttı şimdi sızlıyor göğüslerim. O yüzden sağamıyorum.
Tavsiyelere ihtiyacım var.
sağ ol canımCanim benim annem ilk banyosunda sulandirarak yapti hatta kiymadi baya sulandirdi ikinci banyosunu kv yaptirdi o da icine sinmemismisaz sulandirarak yapti
geçmiş olsun, sıcak su buharına tutup tarakla masaj yapımca iyi geliyormuş. ben duş alıp masaj yapıp makineyle sağdım. lesitin de içtim. biri iyi geldi ama hangisi bilmiyorum.Canım hiç bakmadım youtube hemen bakayım ekleyemiyorum yattım sırt üstü dönemiyorum ve canım yanmasının dışında görür uci titriyor sanki. Inşallah iae yarar
Güzel kızım bu gece daha uslu ama göğüs dışında birşey ağzına sokmak ne mümkün emzik de denedim .parmagimi da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?