2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bu nisan mayıs bebeleri hep kuala model olmuş benimkide öyle sling alıp evde slingle dolaşmayı planlıyorum

Goguslerine masaj yapiyor musun? YouTube de videolari var. Bir kadin once ayakta normal masaj yapiyor sonra egiliyor ters L seklinde yere bakarken bi daha yapiyor. Yer cekimini de kullanin diyor.. bende ise yaradi. Umarim kisa surede gecer

Canım hiç bakmadım youtube hemen bakayım ekleyemiyorum yattım sırt üstü dönemiyorum ve canım yanmasının dışında görür uci titriyor sanki. Inşallah iae yarar

Ben bebisimin agzina parmagimi sokuyorum emiyor. Sakinlesiyor bazen. Dene isersen

Güzel kızım bu gece daha uslu ama göğüs dışında birşey ağzına sokmak ne mümkün emzik de denedim .parmagimi da

Canım gögüslerini iyice boşaltman lazım...oğlumda ben de pompa almamıştım hiç gerek duymadım ama bu kızda aldım çünkü ilk zamanlar hemen uyuyup kalıyordu emmeye çalışırken ağzı da küçücük meme ucumu çiğneye çiğneye mahfetti...ben dün genel cerrahiye gittim açık yaradan hafif enfeksiyon olmuş dedi bana...göğüs ucumdan içinden bi de sırtımdan iğneler batıyor gibi oluyordu bana dikkat et böyle bişey olmasın şimdi biz 17 günlük olduk tüm gün emdiği için göğüslerim boştu yoksa öyle birikirse falan daha fena...sağsan da bolca versen o uyur hem sen de dinlenirsin

Günaydın kızlar. 2 gündür mama veriyorum günde iki kez 40 cc.
Hipp combiotik. Zor alıyor ama uğraşıyorum. Mamaya başladığımızdan beri hiç sancı çekmeyen oğlum sancılanmaya başladı. Kakasını yapamıyor ıkınıyor ağlıyor yavrucak. Öncesinde 4 kez sarı sıvı şekilde yapıyordu. Şimdi en az 3/4 saat ara ara sancı çekiyor. Ve kakası da rengi sarı ama katılaşmış.
Sizlerin bebişlerin nasıl kakası? Kendime kızdım mama verdim diye. İnş mamadan değildir.

Ben de aynı mamayı kullanıyorum ve evet kalanın rengi sarı ve katıya yakın. Evet her doyurmadan sonra kala yapıyor kızım ama çok zorlanıyor. Saatlerdir ugrasıyorum öesela şı an

Canim ilk gunler sut baya coskulu oluyo. Sen bebegi emzir bol bol fazla uyumasina musade etme altini ac.
Allah korusun sarilik olabilir uyudukca kan sekeri dusuyo sarilik artiyo cunku yasadigim icin biliyorm bebek gosgu bosaltamayinca inanilmaz agriyo ve geriliyo bende sagdim hep. Hatta benim kizim sarilik oldu seninkinden uzak olsn beslenemeyince ilk kolostrum sutleri sagip buzluga attm. 2 saati gecirme emzir hep. Ben kurulu saat gibi kalkip hep emzirdim.

Kızlar szleri okudukça bnm kız baya uslu diyorum valla . Gün içerisinde en fazla altınsaat uyanık geri kalan saatler uyuyor bnm akıllı kızım . Kakadını ve alttan gazını yaparken zorlanıyor braz ama yaptıktan snra hiç bir sıkıntısı kalmıyor . Bu uyanık kalma saatlerinden biri de bu saatler şimdi oturduk tv izliyoz brlikte :) bu da bnm prenses kızım

geçmiş olsun, sıcak su buharına tutup tarakla masaj yapımca iyi geliyormuş. ben duş alıp masaj yapıp makineyle sağdım. lesitin de içtim. biri iyi geldi ama hangisi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…