2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oy maşallah kuzuma boncuk gibi

Masallah prensese ne guzel bakmis annesi

bizim sorun uyumamak değil ama gaz sancısı bi yandan idrar kristalleri bi yandan yavrum uyuyamıyor.bugün doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek

Maşallah sübhanallah insanın o tombs yanakları yiyesi geliyor

Canım bende 2 saati geçirmiyorum. Hatta hastanede 2 saati geçti emzirmeye çalıştım açmadı ağzını utandırmasın da. Emzirme hemşiresi vardı onu çağırdım oda uğraştı ben biraz panikledim acaba şekeri mı düştü falan dedim. Gitti şekerini ölçtü geldi şekeri normal annesi karni tok demekki dedi. Hatta gece çok ağladı emzirme hemşiresi yine geldi emzirirsen skinlesir dedi. Tutturabilaem dedim. Yine uğraştık goguslerime baktı üzülme sütün var ama bebeğin tokken emmek istemiyor demekki dedi. Doğduktan 1 gün sonra sarılığa bakıldı hastaneden çıkmadan önce 5.3 du değeri bugün yenidoğan polikliniğine gideceğiz orada da bakılır. Inşallah sarılık olmaz. Emzirmek için her boşluğu kullanıyorum yani canım. Uykuya dalmak icin de emmek istiyor mesela şimdilik kırmıyorum ilk günleri nede olsa

Kizlar bizimevde herkes gormemis gibi okadar zotluk cektim ama yinede iyiki yapmisim bebisi diyorum ya oglumda esimde deli gibi sevmeye calisiyorlar .tabi olmuyor ufacik daha
Eki Görüntüle 2148431 buda benim minnak kizim
Bide uyusa

Maşallah canım ne tatli birsey o ve gerçekten minnak benimkinden minnak olmasın. Ay sevilmez mi ben abisine bu bebis çirkin diyorum hayır diye bana kızıyor. Ağladığında başına gelip ağlama.bebis ağlama diyor çok gülüyorum. Abinin sözünü dinle kızım diyorum bi seviniyor anlatamam.

Kizlar bizimevde herkes gormemis gibi okadar zotluk cektim ama yinede iyiki yapmisim bebisi diyorum ya oglumda esimde deli gibi sevmeye calisiyorlar .tabi olmuyor ufacik daha
Bide uyusa
Oyy maşallah minicik yavrum çok tatlıı uyumama bzde de var napalım zamanla alışıcaz artık

Bizim sarılık da yükseldi sonradan ama hem emzirdim hem sağıp verdim ben bol beslensin ve göğüslerim boşalsın diye...valla bizim de çok uyuyordu ilk günler ama şimdi sürekli meme istiyor ben de veriyorum doğrusu...bütün gün mememde

kızlar 7-8 saat sonra sezeryana giricem..bana dua edin..insalah saglıkla alırım kızımi kucagıma
Sağ Salim kucağına alırsın inşallah darısı bizlere

Ben de varimmmm. ..sende belirti faln var mı canım. İnsan stres oluyor ne nisan geldi ne su.sadece ara ara sancı geliyor
Yok canım 2 kişi mi kaldık

Maşallah çok tatlı

Bide uyusa
Maşallah

Ben artik ayagimda sallamaya basladim ama o bile etki etmeyecek 2 saattir salliyorum ha bi uyku belirtisi ver.

Sicak kompres yapip sagacaksin bebek bosaltamiyorsa baska yolu yok malesef

Oy annesi maşallahhh yeeim senin o güzel kızınıııı. Yaaa resmen bebişlerimizi paylaşıyoruz ne zaman doğuracağız deyip duruyordukkk şaka gibi rüya gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…