- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.521
Oy maşallah kuzuma boncuk gibiKızlar szleri okudukça bnm kız baya uslu diyorum valla . Gün içerisinde en fazla altınsaat uyanık geri kalan saatler uyuyor bnm akıllı kızım . Kakadını ve alttan gazını yaparken zorlanıyor braz ama yaptıktan snra hiç bir sıkıntısı kalmıyor . Bu uyanık kalma saatlerinden biri de bu saatler şimdi oturduk tv izliyoz brlikte :) bu da bnm prenses kızım
Eki Görüntüle 2148430
Masallah prensese ne guzel bakmis annesiKızlar szleri okudukça bnm kız baya uslu diyorum valla . Gün içerisinde en fazla altınsaat uyanık geri kalan saatler uyuyor bnm akıllı kızım . Kakadını ve alttan gazını yaparken zorlanıyor braz ama yaptıktan snra hiç bir sıkıntısı kalmıyor . Bu uyanık kalma saatlerinden biri de bu saatler şimdi oturduk tv izliyoz brlikte :) bu da bnm prenses kızım
Eki Görüntüle 2148430
Sağol canım :)Oy maşallah kuzuma boncuk gibi
Artist olcak teyzesi kamerayı açıyorum hmn bakıyorMasallah prensese ne guzel bakmis annesi
Artist olcak teyzesi kamerayı açıyorum hmn bakıyor
Yenidoğan döneminde gündüz en fazla 1,5 gece 2 saat uyumalı.
Sürekli memede kalmak istemesi emmek istemesi de çok normal.
Uyumayabilir, sadece emerek uyumak isteyebilir.
Emzik bir risktir ama
Şimdi güzel geliyor ama ileride Memeyi itmeye gagalamaya başlayacak.
Ayrıca emzik verilmemeli ama ilk 1 ay kesinlikle verilmemeli
Amerikan pediatri akademisi de önermiyor
Kızlar szleri okudukça bnm kız baya uslu diyorum valla . Gün içerisinde en fazla altınsaat uyanık geri kalan saatler uyuyor bnm akıllı kızım . Kakadını ve alttan gazını yaparken zorlanıyor braz ama yaptıktan snra hiç bir sıkıntısı kalmıyor . Bu uyanık kalma saatlerinden biri de bu saatler şimdi oturduk tv izliyoz brlikte :) bu da bnm prenses kızım
Eki Görüntüle 2148430
Canim ilk gunler sut baya coskulu oluyo. Sen bebegi emzir bol bol fazla uyumasina musade etme altini ac.
Allah korusun sarilik olabilir uyudukca kan sekeri dusuyo sarilik artiyo cunku yasadigim icin biliyorm bebek gosgu bosaltamayinca inanilmaz agriyo ve geriliyo bende sagdim hep. Hatta benim kizim sarilik oldu seninkinden uzak olsn beslenemeyince ilk kolostrum sutleri sagip buzluga attm. 2 saati gecirme emzir hep. Ben kurulu saat gibi kalkip hep emzirdim.
Kizlar bizimevde herkes gormemis gibi okadar zotluk cektim ama yinede iyiki yapmisim bebisi diyorum yaoglumda esimde deli gibi sevmeye calisiyorlar .tabi olmuyor ufacik daha
Eki Görüntüle 2148431 buda benim minnak kizim
Bide uyusa
Oyy maşallah minicik yavrum çok tatlııKizlar bizimevde herkes gormemis gibi okadar zotluk cektim ama yinede iyiki yapmisim bebisi diyorum yaoglumda esimde deli gibi sevmeye calisiyorlar .tabi olmuyor ufacik daha
Bide uyusa
Bizim sarılık da yükseldi sonradan ama hem emzirdim hem sağıp verdim ben bol beslensin ve göğüslerim boşalsın diye...valla bizim de çok uyuyordu ilk günler ama şimdi sürekli meme istiyor ben de veriyorum doğrusu...bütün gün mememdeCanım bende 2 saati geçirmiyorum. Hatta hastanede 2 saati geçti emzirmeye çalıştım açmadı ağzını utandırmasın da. Emzirme hemşiresi vardı onu çağırdım oda uğraştı ben biraz panikledim acaba şekeri mı düştü falan dedim. Gitti şekerini ölçtü geldi şekeri normal annesi karni tok demekki dedi. Hatta gece çok ağladı emzirme hemşiresi yine geldi emzirirsen skinlesir dedi. Tutturabilaem dedim. Yine uğraştık goguslerime baktı üzülme sütün var ama bebeğin tokken emmek istemiyor demekki dedi. Doğduktan 1 gün sonra sarılığa bakıldı hastaneden çıkmadan önce 5.3 du değeri bugün yenidoğan polikliniğine gideceğiz orada da bakılır. Inşallah sarılık olmaz. Emzirmek için her boşluğu kullanıyorum yani canım. Uykuya dalmak icin de emmek istiyor mesela şimdilik kırmıyorum ilk günleri nede olsa
Sorma bzm tarafa cekmiş biz ne kadar zayıflasakta yanaklar hep tombişMaşallah sübhanallahinsanın o tombs yanakları yiyesi geliyor
Sağ Salim kucağına alırsın inşallah darısı bizlerekızlar 7-8 saat sonra sezeryana giricem..bana dua edin..insalah saglıkla alırım kızımi kucagıma
Yok canım 2 kişi mi kaldıkBen de varimmmm. ..sende belirti faln var mı canım. İnsan stres oluyor ne nisan geldi ne su.sadece ara ara sancı geliyor
Maşallah çok tatlıKızlar szleri okudukça bnm kız baya uslu diyorum valla . Gün içerisinde en fazla altınsaat uyanık geri kalan saatler uyuyor bnm akıllı kızım . Kakadını ve alttan gazını yaparken zorlanıyor braz ama yaptıktan snra hiç bir sıkıntısı kalmıyor . Bu uyanık kalma saatlerinden biri de bu saatler şimdi oturduk tv izliyoz brlikte :) bu da bnm prenses kızım
Eki Görüntüle 2148430
MaşallahKizlar bizimevde herkes gormemis gibi okadar zotluk cektim ama yinede iyiki yapmisim bebisi diyorum yaoglumda esimde deli gibi sevmeye calisiyorlar .tabi olmuyor ufacik daha
Bide uyusa
Sicak kompres yapip sagacaksin bebek bosaltamiyorsa baska yolu yok malesefIyi geceler kızlar biliyorum yazıldı çizildi ama ben yorgunluktan hatırlamadığım için tekrar soruyorum.
Bugün 3 günlük olacağız ve benim göğüsler taş oldu. Süt var şükür emerken canım deli açıyor bende diğer gogusumu de açıyorum ki diğeri damla damla akıyor ama bebiş göğüsü tam boşaltmadan uyuyor. Kolumu kaldıramıyorum o kadar kötü ki. Ne yapabilirim @sofiarya sen bu konuda ne tavsiye verirsin. Ben sağma makinesi almadım gerek duymadım sütün articagini bildiğim için ve sağolsun arttı şimdi sızlıyor göğüslerim. O yüzden sağamıyorum.
Tavsiyelere ihtiyacım var.
Kızlar szleri okudukça bnm kız baya uslu diyorum valla . Gün içerisinde en fazla altınsaat uyanık geri kalan saatler uyuyor bnm akıllı kızım . Kakadını ve alttan gazını yaparken zorlanıyor braz ama yaptıktan snra hiç bir sıkıntısı kalmıyor . Bu uyanık kalma saatlerinden biri de bu saatler şimdi oturduk tv izliyoz brlikte :) bu da bnm prenses kızım
Eki Görüntüle 2148430
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?