2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bizimevde herkes gormemis gibi okadar zotluk cektim ama yinede iyiki yapmisim bebisi diyorum ya oglumda esimde deli gibi sevmeye calisiyorlar .tabi olmuyor ufacik daha
Eki Görüntüle 2148431 buda benim minnak kizim
Bide uyusa
Hepsini yiyesim geliyor valla bal bunlar ball :) yakın olsak toplanırdık bebişleri alıp ne güzel olurduu

Oy annesi maşallahhh yeeim senin o güzel kızınıııı. Yaaa resmen bebişlerimizi paylaşıyoruz ne zaman doğuracağız deyip duruyordukkk şaka gibi rüya gibi
Aynen öyle sanki hiç hamile olmamışım hayatımda hep varmış gibi :)

Sabır sadece ortalama 1 haftaya düzene girecek bebek daha çok emecek süt üretimi de biraz yavaşlayacak orta yol bulunacak hepimizin aynı şeyler oldu hemen hemen. Doğumun hemen ardından süt üretimi başlayınca memelere birden yükleme oluyor,bebekte hepsini boşaltamıyor haliyle bir süre sonra o meme de kalan süt geri çekilmeye başlayacak ve bebeğin ihtiyacı kadar üretim olacak,çok rahatsız olursan pompa kullanabilirsin belki ama o da süreci uzatmaktan başka bir işe yaramaz bırak damlasın fazla sütler 1hafta 10gğne normale dönecek

Allah sabır versin bize. Onlara da biraz vicdan merhamet. Ama ben kararlıyım. 27 haziranda evliliğimizin 1. yılı doluyor. 28 haziranda mahkemeyi açacam direk. 1 yıldan az evlilikleri boşamıyorlar lanetler

tuzlu su ile mi yaptılar, tuz sürüp beklettiler mi ? benim annem de yapacak da
Oy oyy oyy nolur en tehlikeli şey şu tuzlama mevzusu dikkat edin. Tuz sürüp bekletmek falan şakın haaa sakın. Kaç tane bebek bilirim tuzdan cilt yanığıyla acile gelen ve kaç tane bebek akut böbrek yetmezliğine giren sakın yapmayın yaptırmayın. Tuz hızlı emiliyor ciltten ve böbrek süZemeyince otomatik yetmezlik gelişiyor temsili şöyle suyun içine azıcık karıştırıp dökün üstünden gitsin aman diyim

Eder eder o taş gibilik o bezeler kaybılur süt pompaya daha rahat gelir sen günde 3 kere 1er tablet al sonra da sık aralıklarla pompayla sağ rahatlar memelerin

O huy bizdede basladi canim 18 gunluk oldk simdi hep memede uyumak istiyo valla gece en son aldim yastigi salladim ayagimda napim

Ayy aman allah korusun batil inanclar canim. Kimine engel oluyorum kimine olamiyorm iste... allahim korusun meleklerimzi

Oy saçlara bak maşallah :)

Ben de aynı mamayı kullanıyorum ve evet kalanın rengi sarı ve katıya yakın. Evet her doyurmadan sonra kala yapıyor kızım ama çok zorlanıyor. Saatlerdir ugrasıyorum öesela şı an
Sende de böyleyse demek ki mamadan
Ya o kadar inliyor ki çok üzülüyorum. Meme emerken bile bi anda ağlamaya zorlanmaya başlıyor.

Neden uyumuyor ya neden ( ben bile koca bunyemle dayanamiyorum uykusuzluga bebegim nasil dayaniyor sabah 5 ten beri ayaktayiz. Defalarca emdi. İki sefer mama verdi. Gazi çıktı. Kakasini da yapti ama hala uyumuyor

Yine uyumuyoruz saat 5 ten beri :/
Gaz sancısı falan mı var Can'ım ağlıyor mu?
Bazı bebekler uykuyu sevmiyor malesef. Arkadaşımın oğlu öyleydi. 2-3 saat ancak uyurdu koca günde.
Ne tatlısınnnsen öyle yaaa. Dudaklara bak. Allah nazarlardan korusun. Maşallah subhanallah

ben de aanneme söyledim aynısını, tuzlu su yaptırırım en fazla kayınvalidemle güç birliği yaptılar karşı koyamıyorum bazen. kırmak da istemiyorum ama bebişimden önemli değil örf adet

Gazini çıkartıyor. Aglamiyorda. Sadece uyumuyor. Deliksiz uyudugu bi ogleden sonra 2-3 saat. Bir de aksam 10-12 arasi. Cocuk resmem baska uyumuyor sayilir. Uyusa da bes on dk.

Canım mamadan degil muhtemelen çünkü hipp combiotikin icinde probiyotik var ve daha çok kaka yaptiriyor.bizde ve bi kaç arkadasta da öyle olmuştu yani. Mamayi az aldigi gün zorlanıyor bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…