- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.541
Hepsini yiyesim geliyor valla bal bunlar ball :) yakın olsak toplanırdık bebişleri alıp ne güzel olurduuKizlar bizimevde herkes gormemis gibi okadar zotluk cektim ama yinede iyiki yapmisim bebisi diyorum yaoglumda esimde deli gibi sevmeye calisiyorlar .tabi olmuyor ufacik daha
Eki Görüntüle 2148431 buda benim minnak kizim
Bide uyusa
Aynen öyle sanki hiç hamile olmamışım hayatımda hep varmış gibi :)Oy annesi maşallahhh yeeim senin o güzel kızınıııı. Yaaa resmen bebişlerimizi paylaşıyoruz ne zaman doğuracağız deyip duruyordukkk şaka gibi rüya gibi
Sabır sadece ortalama 1 haftaya düzene girecek bebek daha çok emecek süt üretimi de biraz yavaşlayacak orta yol bulunacak hepimizin aynı şeyler oldu hemen hemen. Doğumun hemen ardından süt üretimi başlayınca memelere birden yükleme oluyor,bebekte hepsini boşaltamıyor haliyle bir süre sonra o meme de kalan süt geri çekilmeye başlayacak ve bebeğin ihtiyacı kadar üretim olacak,çok rahatsız olursan pompa kullanabilirsin belki ama o da süreci uzatmaktan başka bir işe yaramazIyi geceler kızlar biliyorum yazıldı çizildi ama ben yorgunluktan hatırlamadığım için tekrar soruyorum.
Bugün 3 günlük olacağız ve benim göğüsler taş oldu. Süt var şükür emerken canım deli açıyor bende diğer gogusumu de açıyorum ki diğeri damla damla akıyor ama bebiş göğüsü tam boşaltmadan uyuyor. Kolumu kaldıramıyorum o kadar kötü ki. Ne yapabilirimsofiarya sen bu konuda ne tavsiye verirsin. Ben sağma makinesi almadım gerek duymadım sütün articagini bildiğim için ve sağolsun arttı şimdi sızlıyor göğüslerim. O yüzden sağamıyorum.
Tavsiyelere ihtiyacım var.
canm Allah yardimcin olsun. benmki de dun beni evde yalniz birakip arkadaslariyla keyfi alem yapmaya gitti, bi de zil zurna eve geldi. bana saygisi yok , ramazan ayi da hak getire. uzatsam it gibi dalasacak bi de olan bana olack. ya sutume bisey olursa die aglamaya bile korktum. sen de kendini uzme, bunlar duygusuz dusuncesiz varliklar.
bosuna cennet annelerin ayaklarinin altinda dememisler. babadan hayir olsaydi onun icin de iki guzel laf soylenirdi.
Oy oyy oyy nolur en tehlikeli şey şu tuzlama mevzusu dikkat edin. Tuz sürüp bekletmek falan şakın haaa sakın. Kaç tane bebek bilirim tuzdan cilt yanığıyla acile gelen ve kaç tane bebek akut böbrek yetmezliğine giren sakın yapmayın yaptırmayın. Tuz hızlı emiliyor ciltten ve böbrek süZemeyince otomatik yetmezlik gelişiyortuzlu su ile mi yaptılar, tuz sürüp beklettiler mi ? benim annem de yapacak da
Eder eder o taş gibilik o bezeler kaybılur süt pompaya daha rahat gelir sen günde 3 kere 1er tablet al sonra da sık aralıklarla pompayla sağ rahatlar memelerinsofiarya canim bana bi akıl ver nolur cuma sezeryan oldum bugün sarılık başladı benim tek derdim göğüs ucu yarasıydı ama şimdi memeler resmen taş oldu beze oldu heryeri elime geliyo emmeyi tamamen birakti yavrum sütü sağıp veriyiruz kaşıkla lesitin almak bana fayda eder mi
O huy bizdede basladi canim 18 gunluk oldk simdi hep memede uyumak istiyo valla gece en son aldim yastigi salladim ayagimda napimCanım bende 2 saati geçirmiyorum. Hatta hastanede 2 saati geçti emzirmeye çalıştım açmadı ağzını utandırmasın da. Emzirme hemşiresi vardı onu çağırdım oda uğraştı ben biraz panikledim acaba şekeri mı düştü falan dedim. Gitti şekerini ölçtü geldi şekeri normal annesi karni tok demekki dedi. Hatta gece çok ağladı emzirme hemşiresi yine geldi emzirirsen skinlesir dedi. Tutturabilaem dedim. Yine uğraştık goguslerime baktı üzülme sütün var ama bebeğin tokken emmek istemiyor demekki dedi. Doğduktan 1 gün sonra sarılığa bakıldı hastaneden çıkmadan önce 5.3 du değeri bugün yenidoğan polikliniğine gideceğiz orada da bakılır. Inşallah sarılık olmaz. Emzirmek için her boşluğu kullanıyorum yani canım. Uykuya dalmak icin de emmek istiyor mesela şimdilik kırmıyorum ilk günleri nede olsa
Ayy aman allah korusunOy oyy oyy nolur en tehlikeli şey şu tuzlama mevzusu dikkat edin. Tuz sürüp bekletmek falan şakın haaa sakın. Kaç tane bebek bilirim tuzdan cilt yanığıyla acile gelen ve kaç tane bebek akut böbrek yetmezliğine giren sakın yapmayın yaptırmayın. Tuz hızlı emiliyor ciltten ve böbrek süZemeyince otomatik yetmezlik gelişiyortemsili şöyle suyun içine azıcık karıştırıp dökün üstünden gitsin aman diyim
Oy saçlara bak maşallah :)Kızlar szleri okudukça bnm kız baya uslu diyorum valla . Gün içerisinde en fazla altınsaat uyanık geri kalan saatler uyuyor bnm akıllı kızım . Kakadını ve alttan gazını yaparken zorlanıyor braz ama yaptıktan snra hiç bir sıkıntısı kalmıyor . Bu uyanık kalma saatlerinden biri de bu saatler şimdi oturduk tv izliyoz brlikte :) bu da bnm prenses kızım
Eki Görüntüle 2148430
Contractubes diye bi jelmis canım yara izlerinde mikemmelmisHangi krem ooooo
Sende de böyleyse demek ki mamadanBen de aynı mamayı kullanıyorum ve evet kalanın rengi sarı ve katıya yakın. Evet her doyurmadan sonra kala yapıyor kızım ama çok zorlanıyor. Saatlerdir ugrasıyorum öesela şı an
Gaz sancısı falan mı var Can'ım ağlıyor mu?Yine uyumuyoruz saat 5 ten beri :/
Ne tatlısınnnsen öyle yaaa. Dudaklara bak. Allah nazarlardan korusun. Maşallah subhanallahKızlar szleri okudukça bnm kız baya uslu diyorum valla . Gün içerisinde en fazla altınsaat uyanık geri kalan saatler uyuyor bnm akıllı kızım . Kakadını ve alttan gazını yaparken zorlanıyor braz ama yaptıktan snra hiç bir sıkıntısı kalmıyor . Bu uyanık kalma saatlerinden biri de bu saatler şimdi oturduk tv izliyoz brlikte :) bu da bnm prenses kızım
Eki Görüntüle 2148430
ben de aanneme söyledim aynısını, tuzlu su yaptırırım en fazlaOy oyy oyy nolur en tehlikeli şey şu tuzlama mevzusu dikkat edin. Tuz sürüp bekletmek falan şakın haaa sakın. Kaç tane bebek bilirim tuzdan cilt yanığıyla acile gelen ve kaç tane bebek akut böbrek yetmezliğine giren sakın yapmayın yaptırmayın. Tuz hızlı emiliyor ciltten ve böbrek süZemeyince otomatik yetmezlik gelişiyortemsili şöyle suyun içine azıcık karıştırıp dökün üstünden gitsin aman diyim
Gazini çıkartıyor. Aglamiyorda. Sadece uyumuyor. Deliksiz uyudugu bi ogleden sonra 2-3 saat. Bir de aksam 10-12 arasi. Cocuk resmem baska uyumuyor sayilir. Uyusa da bes on dk.Gaz sancısı falan mı var Can'ım ağlıyor mu?
Bazı bebekler uykuyu sevmiyor malesef. Arkadaşımın oğlu öyleydi. 2-3 saat ancak uyurdu koca günde.
Ne tatlısınnnsen öyle yaaa. Dudaklara bak. Allah nazarlardan korusun. Maşallah subhanallah
Canım mamadan degil muhtemelen çünkü hipp combiotikin icinde probiyotik var ve daha çok kaka yaptiriyor.bizde ve bi kaç arkadasta da öyle olmuştu yani. Mamayi az aldigi gün zorlanıyor bizimkiGünaydın kızlar. 2 gündür mama veriyorum günde iki kez 40 cc.
Hipp combiotik. Zor alıyor ama uğraşıyorum. Mamaya başladığımızdan beri hiç sancı çekmeyen oğlum sancılanmaya başladı. Kakasını yapamıyor ıkınıyor ağlıyor yavrucak. Öncesinde 4 kez sarı sıvı şekilde yapıyordu. Şimdi en az 3/4 saat ara ara sancı çekiyor. Ve kakası da rengi sarı ama katılaşmış.
Sizlerin bebişlerin nasıl kakası? Kendime kızdım mama verdim diye. İnş mamadan değildir.
darısı benimkine gitmeye niyeti yokKızlar bugün itibariyle evde yalnızım kv gitti şimdi, ocağa yemeği koydum yavru uyurken şimdi uyandı tuvalete gidicem gidemiyorumbugünkü planım yine saatlerce emzirmek oburiksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?