- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.561
Bende anlamıyorum kızımda öyle ilk bi hafta zor kaldırdım şimdide gözlerini maviş maviş açmış bakıp duruyo oğlumda uyudu yok o uyumuyoNeden uyumuyor ya neden( ben bile koca bunyemle dayanamiyorum uykusuzluga bebegim nasil dayaniyor sabah 5 ten beri ayaktayiz. Defalarca emdi. İki sefer mama verdi. Gazi çıktı. Kakasini da yapti ama hala uyumuyor
Bizim kayinvalideme gitti çoktan 5 gece kaldı yanımızda bunlar ben hamileyken kiz çocukları bizde fazla sevilmez falan diyolardi galiba gerçekten öyle oğlum doğduğunda gelen giden kaynana 35 gun kalmisti kayinpeder 2 kurban eşim bi kurban kesmişti kıza bi tane yeter dediler şaştım kaldım Esim de dedi ben iki tane kesicem zaten biri gnc için bi kızım için oğlum içinde tatilde kesicem adak adadım dedi ama anlamadım gerçekten kiz çocukları onlar tarafta sevilmeyi galiba hastaneye gelen eve gelende olmamıştı hiç. Çok şükür ikisin3de bakıyorum zaten eve geldiğim gün yatmadan hiç ilgilenmeye başlamıştım hala devam:)darısı benimkine gitmeye niyeti yok
Sende de böyleyse demek ki mamadan
Ya o kadar inliyor ki çok üzülüyorum. Meme emerken bile bi anda ağlamaya zorlanmaya başlıyor.
Kizlar bizimevde herkes gormemis gibi okadar zotluk cektim ama yinede iyiki yapmisim bebisi diyorum yaoglumda esimde deli gibi sevmeye calisiyorlar .tabi olmuyor ufacik daha
Eki Görüntüle 2148431 buda benim minnak kizim
Bide uyusa
Bu da benim cimcimem
Allah nazarlardan korusun hepsini. Hepsi birbirinden güzel ve özel. Bir arada olsalar seve seve doyamaz insan hiçbirine.Kizlar hic uyumayan keltoş ogluma merhaba deyin. Her daim boyle kızgın ve sinirliyiz.
Hadi gözünaydın öyleyse :))Kızlar bugün itibariyle evde yalnızım kv gitti şimdi, ocağa yemeği koydum yavru uyurken şimdi uyandı tuvalete gidicem gidemiyorumbugünkü planım yine saatlerce emzirmek oburiksi
Can'ım sen tepkini verirsen yapmazlar. Bizim de ilk banyosunu halam yaptırdı. Anam çocuğa neler ettiler ödüm koptu. Kafasını tutup boynunu mu çekmediler ayaklarından tutup asağı mı sallandırmadılar. Allah korusun yA bişey olsa o anda. Eşimle ikimiz şok geçirdik. Kafasını çekince yavrumun kaburgaları göründü resmen arkadan. Bir daha tövbe dedim yıkatmam. Neymiş bebek banyoda şekillenirmiş. Boyu uzun olsunmuş. Yuh dedim yA. Rabbim onun seklini vermiş de göndermiş bize Zaten. Annenin babanın boyu belli. Bizi hep böyle yıkamışlarben de aanneme söyledim aynısını, tuzlu su yaptırırım en fazlakayınvalidemle güç birliği yaptılar karşı koyamıyorum bazen. kırmak da istemiyorum ama bebişimden önemli değil örf adet
Bilmiyorum ki Can'ım ya. Mamadan şonra oldu. Aslında çok da vermiyorum. İki kez sadece.Canım mamadan degil muhtemelen çünkü hipp combiotikin icinde probiyotik var ve daha çok kaka yaptiriyor.bizde ve bi kaç arkadasta da öyle olmuştu yani. Mamayi az aldigi gün zorlanıyor bizimki
Yok yok göbek fıtığı falan değil ne zaman düştü göbeği hafif kanamalı akıntısı var gibi sanki ??Kizlar kızımın göbeği böyle olmus bu göbek fıtığı misofiarya canim me diyorsun?Eki Görüntüle 2148457
Yani gazlı bir bebekse pek bi çaresi Yok sanırımAynen ve ben çaresizlikten delirecem. Yok mu bu gazın sancının tam bir çaresi
Ben cok veriyorum mamayi canım anne sütü de alıyor ama mama da çok yiyor, patır patır yapıyor gaz da çıkarıyor maşallah. Bazen benim sutumden çok alınca zorlanıyor mama verdiğim an rahatlıyor. Inşallah düzelir kuzum valla çok zor kaka beklemekAllah nazarlardan korusun hepsini. Hepsi birbirinden güzel ve özel. Bir arada olsalar seve seve doyamaz insan hiçbirine.
Hadi gözünaydın öyleyse :))
Can'ım sen tepkini verirsen yapmazlar. Bizim de ilk banyosunu halam yaptırdı. Anam çocuğa neler ettiler ödüm koptu. Kafasını tutup boynunu mu çekmediler ayaklarından tutup asağı mı sallandırmadılar. Allah korusun yA bişey olsa o anda. Eşimle ikimiz şok geçirdik. Kafasını çekince yavrumun kaburgaları göründü resmen arkadan. Bir daha tövbe dedim yıkatmam. Neymiş bebek banyoda şekillenirmiş. Boyu uzun olsunmuş. Yuh dedim yA. Rabbim onun seklini vermiş de göndermiş bize Zaten. Annenin babanın boyu belli. Bizi hep böyle yıkamışlaranneme tembihledim ısrarla. Şimdi ikimiz yıkıyoruz normal şekilde :)
Bilmiyorum ki Can'ım ya. Mamadan şonra oldu. Aslında çok da vermiyorum. İki kez sadece.
İnternetten de baktım. Sadece anne sütü alan bebek zorlanmazmış kaka yaparken.
1 hafta oldu göbeği düşeli akinti degil de içinden birşey çıkmış gibiYok yok göbek fıtığı falan değil ne zaman düştü göbeği hafif kanamalı akıntısı var gibi sanki ??
Ağlamıyorsa o süreçte çok sıkıntı yapma. Zamanla girer düzene. Bir de hem uyumayıp hem saatlerce ağlayan bebekler var.Gazini çıkartıyor. Aglamiyorda. Sadece uyumuyor. Deliksiz uyudugu bi ogleden sonra 2-3 saat. Bir de aksam 10-12 arasi. Cocuk resmem baska uyumuyor sayilir. Uyusa da bes on dk.
Can'ım akika kurbanı erkekte 2 kızda 1 tane kesilir. Belki ondan bi tane keseceklerdir.Bizim kayinvalideme gitti çoktan 5 gece kaldı yanımızda bunlar ben hamileyken kiz çocukları bizde fazla sevilmez falan diyolardi galiba gerçekten öyle oğlum doğduğunda gelen giden kaynana 35 gun kalmisti kayinpeder 2 kurban eşim bi kurban kesmişti kıza bi tane yeter dediler şaştım kaldım Esim de dedi ben iki tane kesicem zaten biri gnc için bi kızım için oğlum içinde tatilde kesicem adak adadım dedi ama anlamadım gerçekten kiz çocukları onlar tarafta sevilmeyi galiba hastaneye gelen eve gelende olmamıştı hiç. Çok şükür ikisin3de bakıyorum zaten eve geldiğim gün yatmadan hiç ilgilenmeye başlamıştım hala devam:)
İnş Can'ım yaaa. Az önce yaptı sankiBen cok veriyorum mamayi canım anne sütü de alıyor ama mama da çok yiyor, patır patır yapıyor gaz da çıkarıyor maşallah. Bazen benim sutumden çok alınca zorlanıyor mama verdiğim an rahatlıyor. Inşallah düzelir kuzum valla çok zor kaka beklemek
Bende ikisinide uyuttum ama evi toparlamaktam daha yeni oturdum oğluma corbasini yaptım ben hiç dinelenemicem galiba:)20 dakika emdi bi göğsü uyudu sipa, balkonda kahve keyfi yapıyorum resmen semeri bosalmis inek gibiyim özgürlük çok güzel
Bilmem olabilir belkiAğlamıyorsa o süreçte çok sıkıntı yapma. Zamanla girer düzene. Bir de hem uyumayıp hem saatlerce ağlayan bebekler var.
Can'ım akika kurbanı erkekte 2 kızda 1 tane kesilir. Belki ondan bi tane keseceklerdir.
İnş Can'ım yaaa. Az önce yaptı sanki
O rahatlayınca ben de rahatladım vallahi
Günaydın...Galiba doğurmayan bir ben kaldım dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
Ay kuzum dün ben de öyleydim çocuğu kvye bıraktım akşama kadar 5 dk bile oturmadan temizlik yaptım bi süre rahat edeyim diye. Analık çok zormus valla hele de 2 cocukla sizi hiç düşünemiyorum Allah yardimciniz olsunBende ikisinide uyuttum ama evi toparlamaktam daha yeni oturdum oğluma corbasini yaptım ben hiç dinelenemicem galiba:)
Bu devirde hala var mi yaaa kız çocuk erkek çocuk ayrımı. Nasıl bir zihniyet pesBizim kayinvalideme gitti çoktan 5 gece kaldı yanımızda bunlar ben hamileyken kiz çocukları bizde fazla sevilmez falan diyolardi galiba gerçekten öyle oğlum doğduğunda gelen giden kaynana 35 gun kalmisti kayinpeder 2 kurban eşim bi kurban kesmişti kıza bi tane yeter dediler şaştım kaldım Esim de dedi ben iki tane kesicem zaten biri gnc için bi kızım için oğlum içinde tatilde kesicem adak adadım dedi ama anlamadım gerçekten kiz çocukları onlar tarafta sevilmeyi galiba hastaneye gelen eve gelende olmamıştı hiç. Çok şükür ikisin3de bakıyorum zaten eve geldiğim gün yatmadan hiç ilgilenmeye başlamıştım hala devam:)
Benimki de saatlerce bana cektirdi de babasinin koynunda uyudu. Cocuk anne kokusunda degil baba kokusunda sakinleşiyor. Simdi babasinin döşünde yatiyor. Ben de tv karsisinda kahvalti yaptim gercekten şaka gibi. Napacami sasirmis bir vaziyetteyim.20 dakika emdi bi göğsü uyudu sipa, balkonda kahve keyfi yapıyorum resmen semeri bosalmis inek gibiyim özgürlük çok güzel
Ters gden birsey var sankiBenim de hergün dahs çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?