- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.581
Biraz daha büyüyup kuvvetlendikçe ikisini de emer anca yeter canım...şimdi yoruluyorlar uyuyup kalıyorlar sonra da hemen geri acıkıyorlar doğal olarak...yine emme yine uyuma bir süre böyle gider...bu arada sen neden mamaya başladın sütün de iyiydi galibaKızlar benim oğluş uyanıyor bazen tek memeyi emiyor 15 dk falan. Sonra tekrar uyuyor. Uyandıramıyorum ikinci kez. Diğer memeyi de emsin iyice doysun istiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Bir saat oldu tek memeyi emdi uyuyor hala. Sizin ikisini birden mi emiyor?
Ilkinde boyle degildi korktm valla 2kez büyuk oglumu da kaldrmak zorunda kaldmOle.kolay acilcak bisey degil.canm agir is yapma bi muddet bende hic gecmicek sanmistim.ama geciyo hatta elinle dokununca hissetmiyorum.orayi
Benimkide tekke.doyup uyuyor canım 2 saat sonra diğerini veriyorumKızlar benim oğluş uyanıyor bazen tek memeyi emiyor 15 dk falan. Sonra tekrar uyuyor. Uyandıramıyorum ikinci kez. Diğer memeyi de emsin iyice doysun istiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Bir saat oldu tek memeyi emdi uyuyor hala. Sizin ikisini birden mi emiyor?
Bizim sarılık da yükseldi sonradan ama hem emzirdim hem sağıp verdim ben bol beslensin ve göğüslerim boşalsın diye...valla bizim de çok uyuyordu ilk günler ama şimdi sürekli meme istiyor ben de veriyorum doğrusu...bütün gün mememde
Sorma bzm tarafa cekmiş biz ne kadar zayıflasakta yanaklar hep tombiş
Bu da benim cimcimem
Kizlar hic uyumayan keltoş ogluma merhaba deyin. Her daim boyle kızgın ve sinirliyiz.
Sicak kompres yapip sagacaksin bebek bosaltamiyorsa baska yolu yok malesef
Bizimki de öyle canım babası çok güzel uyutuyor koynundaBenimki de saatlerce bana cektirdi de babasinin koynunda uyudu. Cocuk anne kokusunda degil baba kokusunda sakinleşiyor. Simdi babasinin döşünde yatiyor. Ben de tv karsisinda kahvalti yaptim gercekten şaka gibi. Napacami sasirmis bir vaziyetteyim.
Sabır sadece ortalama 1 haftaya düzene girecek bebek daha çok emecek süt üretimi de biraz yavaşlayacak orta yol bulunacak hepimizin aynı şeyler oldu hemen hemen. Doğumun hemen ardından süt üretimi başlayınca memelere birden yükleme oluyor,bebekte hepsini boşaltamıyor haliyle bir süre sonra o meme de kalan süt geri çekilmeye başlayacak ve bebeğin ihtiyacı kadar üretim olacak,çok rahatsız olursan pompa kullanabilirsin belki ama o da süreci uzatmaktan başka bir işe yaramazbırak damlasın fazla sütler 1hafta 10gğne normale dönecek
O huy bizdede basladi canim 18 gunluk oldk simdi hep memede uyumak istiyo valla gece en son aldim yastigi salladim ayagimda napim
Bizim belli olmuyor canm. Bazen tek memeyi emip uyuyor bazen ikisinideKızlar benim oğluş uyanıyor bazen tek memeyi emiyor 15 dk falan. Sonra tekrar uyuyor. Uyandıramıyorum ikinci kez. Diğer memeyi de emsin iyice doysun istiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Bir saat oldu tek memeyi emdi uyuyor hala. Sizin ikisini birden mi emiyor?
Genelde iki memeyi de emziyiyırum emzirdikten sonra altını aç uyanır . Ama gün içerisinde baxen saat başı emmek istiyor o yüzden gündüzleri tek memeyi emip uyuduğu oluyor . Zaten çok doymadığı için bi saate uyanıyor bnm kızKızlar benim oğluş uyanıyor bazen tek memeyi emiyor 15 dk falan. Sonra tekrar uyuyor. Uyandıramıyorum ikinci kez. Diğer memeyi de emsin iyice doysun istiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Bir saat oldu tek memeyi emdi uyuyor hala. Sizin ikisini birden mi emiyor?
Hayırlı uğurlu olsunKızlar bende doğum dün doğum yaptım bebişliler gurubuna geçiş yaptım Allaha şükür darısı doğum yapacak olan arkadaşlaramı onlarda hayırlısıyla yavrularını kucaklarına alırlar inşallah
Bende de hiç belirti Yok bekleyelim bakalım :/Gunaydin! Bende varim canim
Tam bi haftamiz var hayirlisiyla bence benimki erken gelmez diye dusunuyorum..
Masaj yap annesi ayaklarını kendine çek spor yapar gibi.Kızlaaarrrr çıldırcam nolur akıl verin bebeğim sürekli ıkınıyor yaa kızarıyor bozarıyor ağlamıyor ama içim gidiyor ne yapayım şaşırdım kaldım dayanamıyorum onu öyle büzülüp görünce
Altını aç cnm uyanir topuğu ile oyna burnunu sık. Benimki bir saat bırakmıyor ben de biraktimaya çalışıyorum ikisini de emsin diye.Kızlar benim oğluş uyanıyor bazen tek memeyi emiyor 15 dk falan. Sonra tekrar uyuyor. Uyandıramıyorum ikinci kez. Diğer memeyi de emsin iyice doysun istiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Bir saat oldu tek memeyi emdi uyuyor hala. Sizin ikisini birden mi emiyor?
Ben çözümü hem gaz damlasında hem acı elma yağında buldum . Dün gaz damlasını içirip ayağına da acı elma yağı sürdüm . Annem çocukla ıynarken bzimki başladı sesli bi şekilde gaz çıkarıp kaka yapmaya . Annemde sırtına karnına masaj yaptı . Üst üste gazla birlikte kakadını yaptı . Bi baktık taa sırtına gecmş kakası . Nasıl rahat uyudu dün tüm gün . Artık sabah yedi sekz gibi gaz damlasını vercem akşam sekz gibi de acı elma yağını sürcem tavsiye ederimKızlaaarrrr çıldırcam nolur akıl verin bebeğim sürekli ıkınıyor yaa kızarıyor bozarıyor ağlamıyor ama içim gidiyor ne yapayım şaşırdım kaldım dayanamıyorum onu öyle büzülüp görünce
Hayırlı olsun inşallah Allah bağışlasın evladını cnm nasiliniz bebiş nasıl kız mi erkek miKızlar bende doğum dün doğum yaptım bebişliler gurubuna geçiş yaptım Allaha şükür darısı doğum yapacak olan arkadaşlaramı onlarda hayırlısıyla yavrularını kucaklarına alırlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?