2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Biraz daha büyüyup kuvvetlendikçe ikisini de emer anca yeter canım...şimdi yoruluyorlar uyuyup kalıyorlar sonra da hemen geri acıkıyorlar doğal olarak...yine emme yine uyuma bir süre böyle gider...bu arada sen neden mamaya başladın sütün de iyiydi galiba

Benimkide tekke.doyup uyuyor canım 2 saat sonra diğerini veriyorum

Bakalım Canım bugün ne diyecek doktor sarılık yok gibi hani yüzüne gözüne bakıyorum da farkederim diye düşünüyorum. Çünkü hastanede yanında yatan bayanın bebisine bir kere baktım bana sarı gelmişti ama değil herhalde doktorlar soyler dedim. Çok gecmeden doktor geldi baktı 12 cıktı değeri.
Sağmak lazım belki de dediğin gibi bugün hastanede bi gostereyim ne diyecekler canım.
Hastanede çıkarken tarttılar 145 gr kadar inmiş 2805 gr olmus fazla kayıp yok ki fazla da emmiyordu dün bayağı emzirdim emzirmeye çalıştım. Umarım daha vermez.

Kızlaaarrrr çıldırcam nolur akıl verin bebeğim sürekli ıkınıyor yaa kızarıyor bozarıyor ağlamıyor ama içim gidiyor ne yapayım şaşırdım kaldım dayanamıyorum onu öyle büzülüp görünce

Kizlar hic uyumayan keltoş ogluma merhaba deyin. Her daim boyle kızgın ve sinirliyiz.

seninki de astigim astik kastıyım kestik sert erkek tarzında takılıyor sanki. Maşallah ona annesi.
Toparlamış hepinizin bebisler masallah benim kızın yüzü kaşık kadar.

Sicak kompres yapip sagacaksin bebek bosaltamiyorsa baska yolu yok malesef

En korktuğum yol işte bu ama başka şansımda yok sanırım.

Bizimki de öyle canım babası çok güzel uyutuyor koynunda benim de işine geliyor valla

Saol canım benim o zaman ikisini de açıp emzirmeye devam fazlası kendi kendine aksın gitsin ben 10 gün dişimi sikarim ne olacak maksat daha büyük birseye cevirmesin. Senin böyle anlattığını hatirliyorum ama bu konudamiydi baska birseymiydi bilmediğim ve geriye dönüp okuyamadığım için sana tekrar ettirmek zorunda kaldım. Kusira bakma Dediğim gibi mastit olmayayım da varsın taş gibi gezeyim. Taş gibiyken tüm kahverengiyi de alamıyor ağzına çok açıyor canım ama dayanicam ne var ki 10 günde demi

O huy bizdede basladi canim 18 gunluk oldk simdi hep memede uyumak istiyo valla gece en son aldim yastigi salladim ayagimda napim

Yastıkla sallamaya çalışsam fırlar gider eti yok butu yok. Bide ben beceremem oğlumda saatlerce ağlardı da hic ayağımda sallamadım. Bacak.boyu uzun bebek önde ben bebeği tutamıyorum sallama mevzusu zaten komik 2 sn sonra bacaklarım kopuyor 4 sn sonra kalcam

Bizim belli olmuyor canm. Bazen tek memeyi emip uyuyor bazen ikisinide

Genelde iki memeyi de emziyiyırum emzirdikten sonra altını aç uyanır . Ama gün içerisinde baxen saat başı emmek istiyor o yüzden gündüzleri tek memeyi emip uyuduğu oluyor . Zaten çok doymadığı için bi saate uyanıyor bnm kız

Hayırlı uğurlu olsun

Gunaydin! Bende varim canim
Tam bi haftamiz var hayirlisiyla bence benimki erken gelmez diye dusunuyorum..
Bende de hiç belirti Yok bekleyelim bakalım :/

Masaj yap annesi ayaklarını kendine çek spor yapar gibi.

Altını aç cnm uyanir topuğu ile oyna burnunu sık. Benimki bir saat bırakmıyor ben de biraktimaya çalışıyorum ikisini de emsin diye.

Ben çözümü hem gaz damlasında hem acı elma yağında buldum . Dün gaz damlasını içirip ayağına da acı elma yağı sürdüm . Annem çocukla ıynarken bzimki başladı sesli bi şekilde gaz çıkarıp kaka yapmaya . Annemde sırtına karnına masaj yaptı . Üst üste gazla birlikte kakadını yaptı . Bi baktık taa sırtına gecmş kakası . Nasıl rahat uyudu dün tüm gün . Artık sabah yedi sekz gibi gaz damlasını vercem akşam sekz gibi de acı elma yağını sürcem tavsiye ederim

Hayırlı olsun inşallah Allah bağışlasın evladını cnm nasiliniz bebiş nasıl kız mi erkek mi

Kızlar bugün doktora gittik bebiş iyiymiş, 4430 olmuş ideal kilo alımı dedi. 4085 doğmuştu 3965 e düşmüştu ertesi gün. Burada birisi günde 40 gr yazmıştı doğru mu o? Genel cerrahiye de gittim adam sinirli manyak çıktı yok birşey enfeksiyon değil dedi. Krem sürmeye devam et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…