2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Basta ben de oyle dusunuyordum mama vermek konusunda. Ama cocuk mama ile doymaya alistiginda malesef sut ile doymadigini fark ettim o yuzden pertim cikana kadar memeye devam.
Canım bmde aynı haldeyim ana bnm evde mana yok mesela o yüzden hiç mana gelmiyor aklıma bbce sende vermek istemiyosan çıkar mamayı evden
Benim de cok az kaldi. Bittiginde yeniden almayacagim.
24 günlük benim bebeğim her cisinde kan da oluyor seninde mi öyleydi
Yaklasik 10 gunluk olana kadar oyleydi evet her bezinde malesef kanli goruyordum. AMa 10 gunden sonra düzeldi. Bir de soyle bir sey var benim bebegim zayif dogmustu cok cabuk toparladi masallah. O yuzden 10 gun sonra duzelmis olabilirz sen de bir kac gun daha bekle gecmezse goturursun doktora bezi ile beraber. İcin rahat eder en azindan.

Benimkinde oluyo cnm çokta sulanıyor sol gözü

Benimkide bugün yine başladı bu sefer sol gözü çok sulanıp çapak oluyor. Ilık su ile ve sütümle sürekli siliyorum geçen 2 günde geçmişti ama bu sefer mikrobik sanırım bayağı bir akıyor yan taraftan pazartesi doktora gideceğim

Kizlar nedense alttaki dikislerim tutmamis gibi bir his var icimde. Doktora gitmeye cok korkuyorum ama doktor yolu gorunuyor bana ayna tutup baktim. Dikislerim düşmüş ama yerleri kipkirmizi ve kabarik kirmiziligin icinde beyazimsi sivilce kabarigi gibi ekstra seyler var normal degil di mi?

Kızlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? aklım çıkıyor kaza kurşunu olur diye
Benim de ben heralde anne sutune gecmeyen koruyucu ignelerden vurulurum. Spiral taktiramam hic. Seyimi tekrar acmamak icin kontrole bile gitmedim. Prezervatiften de nefret ediyorum. Geriye sadece anne sutune gecmeyen hormon ilaclari kaliyoe.

Çarşamba bizde gidicez kalça ultrasonu için o zaman sorucam bende İnsallah unutmadan

Canım.bi git doktora bence aklinda kalacağına karnında dursun

Ama cnm sen çok abartıyorsun gereksiz stres yapiyirsun hemde mantıksız yani çocuğun kilo almış yeterince iyi süt var mı yok mu uğrasma. Bebeğe ne versen yer içer kola ver onu da icsin bu aç olduğunu göstermez ki emme refleksi bu. Benim çocuğum daha az kilo aldı ama ideal aldı diye takmiyorun.

Canım kuru soğan istiyo ama sütun tadini değiştirir diye korkuma yiyemiyorum ne zamana kadar yiyemicez istediğimiz şeyleri acaba bilen varmı

Biraz daha bekleyim de belki duzelir. Boyle sey gibi, hani bir yerimiz yanar su toplar. Sonra o su kabarcigini patlatiriz geriye kipkirmizi bir deri kalir aynen oyle.
Belki normali budur bilemiyorumki canım benimde sezeryan dikisimde akıntı var gittim normal dedi seninki de normaldir belki

Belki normali budur bilemiyorumki canım benimde sezeryan dikisimde akıntı var gittim normal dedi seninki de normaldir belki
Ben de bilmiyorum isteZ gidersem simdi muayene yapacak o yuzden gitmek istemiyorumZ fobi oldu resmennalttan muayene. Nedense dogumdan sonra bi korku geldi.

Kızlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? aklım çıkıyor kaza kurşunu olur diye
Ay ben hiç bilmiyorum çocuk yapcaz diye öğrenemedim korunmayı. Zaten bir yılda ancak oldu ama ikinci daha kolay olurmuş dikkat sart.zateb sezeryan olduk en az iki yıl dinlenmek lazımmış kaza olsa canimiza da zarar.

Benim de ben heralde anne sutune gecmeyen koruyucu ignelerden vurulurum. Spiral taktiramam hic. Seyimi tekrar acmamak icin kontrole bile gitmedim. Prezervatiften de nefret ediyorum. Geriye sadece anne sutune gecmeyen hormon ilaclari kaliyoe.

Ben yine spiral taktiricam cnm 2 ay bı dolsun hemenn
Ay ben de spiral taktiramam kızlar ya çok korkarım prezervatif de kolayıma geliyo aslında ama ya yirtilirsa diğer şeyler hormonları etkiliyo zten maymun gibiyim iyice kıllanirim kesin

Ay ben hiç bilmiyorum çocuk yapcaz diye öğrenemedim korunmayı. Zaten bir yılda ancak oldu ama ikinci daha kolay olurmuş dikkat sart.zateb sezeryan olduk en az iki yıl dinlenmek lazımmış kaza olsa canimiza da zarar.
Doğum kontrol hapı kullandim ben ama şimdi emziriyoruz nasıl olur ki bi de dediğin gibi şimdi daha kolay diyorlar artik yandık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…