2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Saracoğlu tam yazmamış sitede de oyuzden sürekli detaylı soruyorum
Hmm o zaman günde 3 çay kaşığı verebilirim 3 öğün şeklinde
Sağol canım

Yok cnm ben her emmeden sonra sagmiyorum ki gündüz hep emiyo zaten bırakmiyor. Akşam 9-9.5 da emip uyuyor 3 saat falan o zaman sağiyorum bir de gece aynı şekilde emip 3 saat uyuyor o zaman. Senin sütün gayet iyi bence artik bunu zerre takma.

Canım normal lohusa kanamadır o ben bitti sanıyodum.bi boşaldi yatak yorgan battı resmen iki gün. Gelmiyor sonra gene geliyo acayip bir durum
Benim de öyleydi aslında kahverengiden turuncuya dönmüştü akıntı, tekrar bildigin kan gelmeye başladı hem de koyu kıvamlı, 36 günlük olduk bugün

Bugun sabahtan beri emiyor oğlum. Yine bir derdi var ama anlayamiyorum dinlenmedigim ve doğru duzgun beslenemedigim icin sütüm mu yetmiyor acaba. Memeden cektigim vakit ağlıyor. Perti çıktı goguslerimin igne gibi batiyor her tarafindan. mama vermek istemiyorum. Artik sakinlessin ve sütümle uyusun soyle bir iki saat ben de dinlenip kendime geleyim artik cok yorgunum. Biraz daha uyumamaya direnirse mama vermek zorunda kalacagim cunku artik ben dayanamiyorum

Annem de doğumlarında ilk ay adet görmüş, ya da annem de adet gördüm sanmış. Hiç doktora gidesim sorasım da yok, karnım da tatlı tatlı agrıyo.. tehlikeli bi şey değildir dimi?

Hani emzirenler geç adet olurdu yaaa ben adet olmak istemiyorum şu hallahallada bide onu çekemem
Yaa mantıken öyle olmalı, prolaktin süt yapan hormon, prolaktin çoksa yumurtlama olmaz haliyle adet de olmaz.. eee ne ara rahim toplandı da adet görmeye kalktı daha karnım toplanmadı hala başkasının göbeğine dokunur gibiyim uyuşuk uyuşuk.. bu nasıl iş anlamadım

Çok örnek var ama yumurtlayan hamile kalan süt koruyor diye.

Bebegim de pişik olmus zaten iki gune bir banyo yaptiriyorum. Pamuk+su olan islak mendille siliyorum. Her altini acmam da ya yagliyorum zeytinyagi ile ya da pisik kremi suruyorum bolca. Ama yine pismis

İyi geceler arkadaşlar benim oğlumun idrarında bazen kan gibi bişey oluyor bunun sebebi ne olabilir endişeleniyorum
Canim kac gunluk bebegin? Benim oglumda da vardi yaklasik 8-10 gun sonra duzeldi. İki sefer doktira goturdum ikisi de normal dediZ emdikce beslendikce duzelecek dediler. Oyle de olduZ

daha yeni uyuyor o da tam dalmadı . Bnde hm açım hm uykum var

Cnm ebe ve doktor kanama olursa gel dedi bana ama.
Hiç gidesim yok kuzum ya, bana da doktor anlattı bi şeyler ama hatırlamıyorum keşke ses kaydı alsaydım. Doktora gitsem kesin vajinal muayene yapar, fobim oldu resmen.. iyice artarsa pıhtılı falan olursa mecbur gidicez artık

Çok örnek var ama yumurtlayan hamile kalan süt koruyor diye.
Evet öyle örnekler çok fazla ama bu kadar erken de tuhaf.. bizim 2,5 ay yasağımız var zaten sonrasında da korunuruz
Ay olmamamsi daha kotu bosver ne guzel duzene girdin insallah.
inşallah canım ya kötü bi şey olmasın da

Aynı makineyi kullanıyorum, iki memeden 30ml ancak çıkıyor, öyle 100lük 80 lik çıkanlara maşallah valla
Al bendende o kdr. Bende cok az sagabiliyorum. Bi gogsumden 10 cc birindende 30 max. Ama bebek cisini yapiyor diye cok takmiyodum. Ilk gunler pompa cok iyiydi ama pompa bende ise yaramiyor artik. Ancak bebek saatlerce emmezse denenebilir.

Ya sagmaya takilmamak gerek sanki bende oyleyim ama bebek cis yapıyor. Demekki doyuyor kilo alimina bakalm kizlar 1 ay sonraki ona gire pompalar ise yaramiyomus deriz. 10 ccyle doymasi imkansiz tabi. Ama benimde cok az geliyo anlamadm bsy

Bende dum gece 3 e kdr kafam omuzuma duse duse dayandim. Bi tek benim saniyodum sabah bi girdim buraya baktimki cok kisi boyle. Artik bende geceye dogru sut mut kalmamisti ben 60 cc mama verdim uyudu yarimsaat icinde. Artik mamadanmi yoksa zaten uykusu gelip bitap mi dusmustu bilemem. Kizlar oyle gunde 1 kere haftada 2 3 kere mama vermeyi cok takmayin ya mecbursak vericez. Uyumayip sutumuz azalsa daha mi iyi

Tamam.iste lohusa kanaması aynı benimde öyle :)
Hadi inşallah günlük pedden normal pede geçince şaştım kaldım, pijamalarım banyo paspası falan hep kirlendi sabah.. ben diğer ölü doğumumda çok rezil bi kanama geçirmiştim, tuvalette bayılmıştım hatta, öyle bi şey olursa diye ödüm kopuyor

daha yeni uyuyor o da tam dalmadı . Bnde hm açım hm uykum var
Seni o kdr iyi anliyorumki. Yalanci meme de almadi herhalde. Yalanci memeyle bu durumdan kurtulanlar var ben gece guc bela 1 30 gibi tuttrdum memeyi ama gozler cin gibi emdi valla hicte kanip uyumadi. Ama bi zaman uyucak sabret bi kac saate dalar belki. Ya goguslerim agrimaya acimaya baslamisti gece o 5.5 saatlik molayı vermeseydi yanmistim yaara cok fena bisey ondanda cok cektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…