- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.121
Valla en son 35 yıllık bir doktora gittik, memeni yukarıdan aşagıya elinle sağınca bir damla bile süt çıkıyorsa, bebegin emdiginde doyuyordur emin ol dedi, ona güvendim valla.. inşallah öyledirAl bendende o kdr. Bende cok az sagabiliyorum. Bi gogsumden 10 cc birindende 30 max. Ama bebek cisini yapiyor diye cok takmiyodum. Ilk gunler pompa cok iyiydi ama pompa bende ise yaramiyor artik. Ancak bebek saatlerce emmezse denenebilir.
Oyle cikiyo valla dedigi gibi azda olsa. Benim kriterim cisli bez :). Gunde 4 5 sefer cisli oluyosa sıkıntı yoktur insallah.Valla en son 35 yıllık bir doktora gittik, memeni yukarıdan aşagıya elinle sağınca bir damla bile süt çıkıyorsa, bebegin emdiginde doyuyordur emin ol dedi, ona güvendim valla.. inşallah öyledir
Doktorunu arama sansin yokmu gitmeden de bı ara istersen bana sağlık ocağında ki ebe kanamanda koku olursa iltihap belirtisidir oyle bir durumda doktoruna git demiştiHadi inşallahgünlük pedden normal pede geçince şaştım kaldım, pijamalarım banyo paspası falan hep kirlendi sabah.. ben diğer ölü doğumumda çok rezil bi kanama geçirmiştim, tuvalette bayılmıştım hatta, öyle bi şey olursa diye ödüm kopuyor
Yaa mantıken öyle olmalı, prolaktin süt yapan hormon, prolaktin çoksa yumurtlama olmaz haliyle adet de olmaz.. eee ne ara rahim toplandı da adet görmeye kalktıdaha karnım toplanmadı hala başkasının göbeğine dokunur gibiyim uyuşuk uyuşuk.. bu nasıl iş anlamadım
Hiç gidesim yok kuzum ya, bana da doktor anlattı bi şeyler ama hatırlamıyorum keşke ses kaydı alsaydım. Doktora gitsem kesin vajinal muayene yapar, fobim oldu resmen.. iyice artarsa pıhtılı falan olursa mecbur gidicez artık
Evet öyle örnekler çok fazla ama bu kadar erken de tuhaf.. bizim 2,5 ay yasağımız var zaten sonrasında da korunuruz
inşallah canım ya kötü bi şey olmasın da
Rica ederim canım fito benimde kurtarıcım oldu geçmiş olsunKızlar meme uçlarındaki iğne batmasından ürpermeden dolayı gittim bugün dr a.
Nasıl emzirdiğimi sordu. 1.5-2 saatte bi uyandırdığımı ve her emzirmenin en az 1 saat sürdüğünü söyledim. Bu şekilde emzirmeye devam edersen yakın zamanda bebeğini hiç emziremezsin dedibebekler içeceği sütün yüzde 95 ini ilk 5-10 dk içinde içerlermiş.
Enfeksiyon yok. Belirtilerdeki tablo görüntüde Yok dedi. Ufak bi başlangıç varmış. Yada çok iyi bakmışsın dedi. Sürmediğimiz sey kalmadı tabi. Ne olacaktı. Bi de erken gitmişim normalde kadınlar gitmiyormuş hemen çok ileri vakalar varmış.
Fito krem bi de başka bi bitkisel krem verdi. Fitoyu D Deli mavi prenses söylemişti bana zaten. Sağol cnm bu arada. Durum bu. Ne yapacağımızı şaşırdık valla. Biri der sık sık emzir biri der emzirme
Canım bmde aynı haldeyim ana bnm evde mana yok mesela o yüzden hiç mana gelmiyor aklıma bbce sende vermek istemiyosan çıkar mamayı evdenBugun sabahtan beri emiyor oğlum. Yine bir derdi var ama anlayamiyorumdinlenmedigim ve doğru duzgun beslenemedigim icin sütüm mu yetmiyor acaba. Memeden cektigim vakit ağlıyor. Perti çıktı goguslerimin igne gibi batiyor her tarafindan. mama vermek istemiyorum. Artik sakinlessin ve sütümle uyusun soyle bir iki saat ben de dinlenip kendime geleyim artik cok yorgunum. Biraz daha uyumamaya direnirse mama vermek zorunda kalacagim cunku artik ben dayanamiyorum
Kocamn bi açık yara var meme ucumda maalesef o yüzden iki defa mastit oldum . Şu saat oldu bi yirmi dk uyudu uyandı . Yalancı memeyi de alıyor aslında ama uzun yzun emmşyor . Omzunda uyuyır şuan bıraksam uyancakSeni o kdr iyi anliyorumki. Yalanci meme de almadi herhalde. Yalanci memeyle bu durumdan kurtulanlar var ben gece guc bela 1 30 gibi tuttrdum memeyi ama gozler cin gibi emdi valla hicte kanip uyumadi. Ama bi zaman uyucak sabret bi kac saate dalar belki. Ya goguslerim agrimaya acimaya baslamisti gece o 5.5 saatlik molayı vermeseydi yanmistim yaara cok fena bisey ondanda cok cektim
24 günlük benim bebeğim her cisinde kan da oluyor seninde mi öyleydiCanim kac gunluk bebegin? Benim oglumda da vardi yaklasik 8-10 gun sonra duzeldi. İki sefer doktira goturdum ikisi de normal dediZ emdikce beslendikce duzelecek dediler. Oyle de olduZ
anam karpuz kirazda mi yapıyormuş tek lüksüm karpuzdu.onu da yemeyelim anasını satayım..dereotu ve şu içecem sadece...taşın pekini ye diye bir laf var bizim oralarda hah işte ondan yiycemAy agu mu. Yerim onu ya maşallah :)
Hayırlı olsun canım gözünaydın sağlıklı olsun da normal sezeryan farketmez :)
Ay kayısı da mı ya. Ne yicez biz meyve şaştım valla. Karpuz erik kiraz çok fena gaz yapıyor. Kvun sıcakken yemiştim bir de kayısı yiyordum işte
Ararsam gel bakalım der, zaten Ağrı için geçen gün aramıştım.. bu sefer kaçarı olmaz kurcalar sağımı solumu kesin :))Doktorunu arama sansin yokmu gitmeden de bı ara istersen bana sağlık ocağında ki ebe kanamanda koku olursa iltihap belirtisidir oyle bir durumda doktoruna git demişti
Elalemin göbegi gibi dimi :)) bi şey batsa haberimiz olmayacakO uyuşukluk 6 ay sürecekmiş benim dr öyle demişti
Ahahahhha herkes öyle diyor başka kimseden duymadım, sanırım bana özel2.5 ay sana özelmi tüm sezeryanlardamı öyle bizimki düz duvara tırmanıyo 40 ı zor çıkarıyoruz 2.5 ay mümkün değil tutamam
Coşmuş senin doktor 2.5 ay hiç duymadım ben daha..40 in çıktıktan sonra ne zaman kendini iyi hissedersenAhahahhha herkes öyle diyor başka kimseden duymadım, sanırım bana özelbenim doktorum bayan, eşim eşiyle problemi olduğunu düşünüyor 2,5 ay konusunu duyduğundan beri başka doktora gidelim modundaydı şu ara sakinledi ümidini yitirdi sanırım zaten annem benimkinin yerini zaptetti, hiç aile bütünlüğü falan umurunda değil, siz bebegin sesini duymazsınız diyor başka demiyor
Bence alttan bakmaz canım ben kontrole gittiğimde ultrasonla.bakmisti iç dikislere falan yinede devam.ederse git ihmal etmeArarsam gel bakalım der, zaten Ağrı için geçen gün aramıştım.. bu sefer kaçarı olmaz kurcalar sağımı solumu kesin :))
Oy yerim onu ben. Kaşık tatmin etmiyor. Meme aşıkları :)@minikoglan @peri masali benimde bir gogusumu emzirirken diğeri alıyor bende çözüm olarak fincana doldurmayi seçtim.madem durduramıyorum bari elimde süt olsun dedim. Hatta geçen alışverişe çıktık alisverisde benim göğüsler sızlamaya başladı eşime hemen eve gidelim. bebis uyandı acıktı dedim annem yarim fincan sütü cay kasigi ile içirmiş ama memeyi verdiğimde hiç süt içmemiş gibi saldırdı.
Can'ım valla seninki bu kadar sütle doymuyorsa bizimkilerin açlıktan bayılması Laz'ımLansonoh kullanıyorum hem manüel hem elektrikli. Ben ilk gunler sağma biberonunu dolduruyordum tek göğüsle. Gün-de bir kez sağıyordum ama sıtma oluyordum bayadir sagmiyorum. Az önce emzirdim sonra sağayım dedim şok oldum. Emzirdigim memeden 10ml cıktı. Ağlıcam şimdi doymuyormuyumus yavrum. Hemen 50ml süt verdim içti. Ama kilo alimida normal. Ben anlamadım bu işten ya. Mama mi veremem gerek artk
ay hiç sorma sinir oluyorum artık o siyah çizgiye. İlk çıktığında nasıl mutlu olmuştum. Şimdi çok çirkinElalemin göbegi gibi dimi :)) bi şey batsa haberimiz olmayacakşu siyah çizgi de altı ayda geçecek herhalde
Benimde göbeğine pis gibi duruyor çok uyuz bişey bide derim buruş buruş oldu of ki ne ofOy yerim onu ben. Kaşık tatmin etmiyor. Meme aşıkları :)
Can'ım valla seninki bu kadar sütle doymuyorsa bizimkilerin açlıktan bayılması Laz'ım
ay hiç sorma sinir oluyorum artık o siyah çizgiye. İlk çıktığında nasıl mutlu olmuştum. Şimdi çok çirkin
Benimkinde oluyo cnm çokta sulanıyor sol gözüKızlar bebeğinin gözünde çapak olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?