2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Al bendende o kdr. Bende cok az sagabiliyorum. Bi gogsumden 10 cc birindende 30 max. Ama bebek cisini yapiyor diye cok takmiyodum. Ilk gunler pompa cok iyiydi ama pompa bende ise yaramiyor artik. Ancak bebek saatlerce emmezse denenebilir.
Valla en son 35 yıllık bir doktora gittik, memeni yukarıdan aşagıya elinle sağınca bir damla bile süt çıkıyorsa, bebegin emdiginde doyuyordur emin ol dedi, ona güvendim valla.. inşallah öyledir

Valla en son 35 yıllık bir doktora gittik, memeni yukarıdan aşagıya elinle sağınca bir damla bile süt çıkıyorsa, bebegin emdiginde doyuyordur emin ol dedi, ona güvendim valla.. inşallah öyledir
Oyle cikiyo valla dedigi gibi azda olsa. Benim kriterim cisli bez :). Gunde 4 5 sefer cisli oluyosa sıkıntı yoktur insallah.

Doktorunu arama sansin yokmu gitmeden de bı ara istersen bana sağlık ocağında ki ebe kanamanda koku olursa iltihap belirtisidir oyle bir durumda doktoruna git demişti

O uyuşukluk 6 ay sürecekmiş benim dr öyle demişti

2.5 ay sana özelmi tüm sezeryanlardamı öyle bizimki düz duvara tırmanıyo 40 ı zor çıkarıyoruz 2.5 ay mümkün değil tutamam

Rica ederim canım fito benimde kurtarıcım oldu geçmiş olsun

Canım bmde aynı haldeyim ana bnm evde mana yok mesela o yüzden hiç mana gelmiyor aklıma bbce sende vermek istemiyosan çıkar mamayı evden

Kocamn bi açık yara var meme ucumda maalesef o yüzden iki defa mastit oldum . Şu saat oldu bi yirmi dk uyudu uyandı . Yalancı memeyi de alıyor aslında ama uzun yzun emmşyor . Omzunda uyuyır şuan bıraksam uyancak kendimi geçtim artık ona yazık

anam karpuz kirazda mi yapıyormuş tek lüksüm karpuzdu.onu da yemeyelim anasını satayım..dereotu ve şu içecem sadece...taşın pekini ye diye bir laf var bizim oralarda hah işte ondan yiycem

Doktorunu arama sansin yokmu gitmeden de bı ara istersen bana sağlık ocağında ki ebe kanamanda koku olursa iltihap belirtisidir oyle bir durumda doktoruna git demişti
Ararsam gel bakalım der, zaten Ağrı için geçen gün aramıştım.. bu sefer kaçarı olmaz kurcalar sağımı solumu kesin :))

2.5 ay sana özelmi tüm sezeryanlardamı öyle bizimki düz duvara tırmanıyo 40 ı zor çıkarıyoruz 2.5 ay mümkün değil tutamam
Ahahahhha herkes öyle diyor başka kimseden duymadım, sanırım bana özel benim doktorum bayan, eşim eşiyle problemi olduğunu düşünüyor 2,5 ay konusunu duyduğundan beri başka doktora gidelim modundaydı şu ara sakinledi ümidini yitirdi sanırım zaten annem benimkinin yerini zaptetti, hiç aile bütünlüğü falan umurunda değil, siz bebegin sesini duymazsınız diyor başka demiyor

Coşmuş senin doktor 2.5 ay hiç duymadım ben daha..40 in çıktıktan sonra ne zaman kendini iyi hissedersen

Oy yerim onu ben. Kaşık tatmin etmiyor. Meme aşıkları :)

Can'ım valla seninki bu kadar sütle doymuyorsa bizimkilerin açlıktan bayılması Laz'ım

Elalemin göbegi gibi dimi :)) bi şey batsa haberimiz olmayacak şu siyah çizgi de altı ayda geçecek herhalde
ay hiç sorma sinir oluyorum artık o siyah çizgiye. İlk çıktığında nasıl mutlu olmuştum. Şimdi çok çirkin

Benimde göbeğine pis gibi duruyor çok uyuz bişey bide derim buruş buruş oldu of ki ne of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…