2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin kuzum sakin ol kulaklarını tıka bi süre. Geçecek inşallah bu günler

Ay ben de spiral taktiramam kızlar ya çok korkarım prezervatif de kolayıma geliyo aslında ama ya yirtilirsa diğer şeyler hormonları etkiliyo zten maymun gibiyim iyice kıllanirim kesin
Sen alttan muayene olmadı mı açılma çatı falan onlardan zor değil inan :))

Kızlar ben şimdi hem Sab Simplex hem de Bio Gaia damla kullanıyorum. Sab Simplex i her biberona 5-8 damla olarak ve Bio Gaia’yı da her akşam aynı saatte 5 damla olarak veriyorum. Büyük oranda kurtulduk gaz ve kaka sorunumuzdan. Ama çok mu yükleniyorum acaba çocuguma diye de endişeleniyorum. Var mı aranızda böyle kullanan?

Spiral takarken ağrı oluyor mu canım, spiral adette fazla kanama yapıyor falan diyorlar, ben de spiral düşünüyorum, sen memnundun herhalde? Çıkarınca hemen hamile kalabildin mi?
Hafif bir sızı olmuştu sadece bende agri yoktu bemnundum canım kanama olayında başlarken ve biterken lekelenme oluyo bende 10 gün sürüyor çıkartıldıgi ay adet olmadan hamile kaldım :)

Benim doktor çayla sil masaj yap dedi 3 guna geçti sütle silme sakin yağlı bakteri üretir dedi ben de sütle siliyordum

Hafif bir sızı olmuştu sadece bende agri yoktu bemnundum canım kanama olayında başlarken ve biterken lekelenme oluyo bende 10 gün sürüyor çıkartıldıgi ay adet olmadan hamile kaldım :)
İlaç kullanıp hormon almaktansa bence de spiral daha kullanışlı ama spiralle hamile kalan da çok :) senin şansın yaver gitmiş

Haklısınız da anne yüreği işte.35gun Hiç ağlamayan bebek bir haftadır avazı çıktığı kadar ağlayınca sebep bulmaya çalışıyorum. Gaz belli ama acaba ni diye didikledim sutumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…