2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay ben de spiral taktiramam kızlar ya çok korkarım prezervatif de kolayıma geliyo aslında ama ya yirtilirsa diğer şeyler hormonları etkiliyo zten maymun gibiyim iyice kıllanirim kesin
Temizlik acisindan benim de kokayima geliyor ama o plastigin tenime degmesinden nefret ediyorum, huylaniyorum sanki yabanci bir cisimmis gibi. Ben hamile kalmadan once hap kullaniyordum cok da memnundum. İnsallah ihneden de memnun kalirim.

Evet aynıydı baya bı zaman aldı o çizginin geçmesi tam hatırlamıyorum ama uzun bir zamandı
Deme yaa. Zaten bana da hemen geçecek gibi gelmiyor.
Kızlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? aklım çıkıyor kaza kurşunu olur diye
Valla 6 yıldır hiç öyle derdimiz olmadı. bebek olsun diye uğraştık durduk. Şimdi benim de ödüm kopuyor tedaviyle hamilelik sonrası kendiliğinden kalan o kadar çok ki.
Üstelik sezaryen bizim.
Bi de çok zor geçti benim umduğumdan.
Doğurmadan önce çok beklemem diyordum ama şimdi 2. Yi bile düşünmüyorum.
Sanırım en mantıklısı spiral olur. Hapa güvenemem

bende de aynı şeyler var.hatta geçen gece meme uçlarım değdikçe sıtma tutmuş gibi üşüyordum.doktora gitmek hiç aklıma gelmedi.devam ederse bende gideyim bi bakalım

Ayy ayniyiz yaa omuzumda cenin pozisyonunda 1 saat bile uyuyo. Ama gece o şeklde nasi duralim bnm kafa yana dusuyo. Bakalim ne zmn birakcaklar. Dedigin gibi dun gece ona acidim artik. Esimede birakamiyorumki 2 saat uyusam illa meme

Ay kuzum ben de napıcam bilmiyorum en az 5 sene istemiyorum ama spirale de ben guvenemiyorum çok duydum kaymış da hamile kalmisim diyeni sezaryen olunca da tabi daha çok korkuyor insan Allah isteyenlere olmayanlara nasip etsin inşallah biz bunları buyutelim de

Valla çıldıracam artik her gelen emzirme üstadı her gelen bebek bakim profesöru kimi dinleyim napayim sasirdim. Sarılıkla ugrasiyoruz sezeryan oldum ağrılarım var hala çok halsizim kimseyi gözüm görmüyor hiç böyle hayal etmedim annem gidince naparim hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…