- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.201
Gözünüz aydın kuzum, allah analı babalı büyütsün ömürlü olsunÇok şükür bin şükür bugün 14:07'de geldi miniğim kızlar...
Kundak yapmadığım sürece benimkinde çok sıçrıyor. O yüzden kundak yaoitorum. Karnimdayken elleri yüzünde duruyordu doğdu hala öyle duruyor uyurken. Elini yüzüne kapatıyor havada tutuyor ellerini. Ancak kundaklama önüne geçebildim ben. Daha az sıçrıyor en azındanKizlar bu yavrularin uykuda irkilip sıçrama olaylari ne zaman gececek
Al bendende o kdr. Bende cok az sagabiliyorum. Bi gogsumden 10 cc birindende 30 max. Ama bebek cisini yapiyor diye cok takmiyodum. Ilk gunler pompa cok iyiydi ama pompa bende ise yaramiyor artik. Ancak bebek saatlerce emmezse denenebilir.
Ya sagmaya takilmamak gerek sanki bende oyleyim ama bebek cis yapıyor. Demekki doyuyor kilo alimina bakalm kizlar 1 ay sonraki ona gire pompalar ise yaramiyomus deriz. 10 ccyle doymasi imkansiz tabi. Ama benimde cok az geliyo anlamadm bsy
Bende dum gece 3 e kdr kafam omuzuma duse duse dayandim. Bi tek benim saniyodum sabah bi girdim buraya baktimki cok kisi boyle. Artik bende geceye dogru sut mut kalmamisti ben 60 cc mama verdim uyudu yarimsaat icinde. Artik mamadanmi yoksa zaten uykusu gelip bitap mi dusmustu bilemem. Kizlar oyle gunde 1 kere haftada 2 3 kere mama vermeyi cok takmayin ya mecbursak vericez. Uyumayip sutumuz azalsa daha mi iyi
Ay sleppy bez miydi senin aldığın ıslak mendil zannettim. Bu arada evy baby 234 adet 2 numara 62 TL n11 de kullanan var mı kızlar ben sipariş verdim bakalım.
Benim tanıdığım da var öyle hamile.kalan ama.olacagi varsa her türlü oluyo tuplerini bağlattiktan sonra kalan bile var :))İlaç kullanıp hormon almaktansa bence de spiral daha kullanışlı ama spiralle hamile kalan da çok :) senin şansın yaver gitmiş
Kollarını hafif kundak yap canım kendi hareketinden korkuyo onlar :))Kizlar bu yavrularin uykuda irkilip sıçrama olaylari ne zaman gececek
Çarşamba günü suni sancıyla doğumu başlatmak için hastaneye gittik ne yazıkki acilmam olmadı ve sezaryanla doğum gerçekleşti.Çok şükür kızımı 3270 kg olarak kucağıma aldım.
Kundak yapmadığım sürece benimkinde çok sıçrıyor. O yüzden kundak yaoitorum. Karnimdayken elleri yüzünde duruyordu doğdu hala öyle duruyor uyurken. Elini yüzüne kapatıyor havada tutuyor ellerini. Ancak kundaklama önüne geçebildim ben. Daha az sıçrıyor en azından
Kollarını hafif kundak yap canım kendi hareketinden korkuyo onlar :))
Sevindim canım sleppy de alırız bitince o zaman.Oğlumda evybaby kullandım çok memnundum ama tek sıkıntı her yerde olamaması. Bende hep netten siparis veriyordum. O yüzden kızıma sleepy aldım. Hatta oglum icinde 5 numara sleepy aldim ondan da memnun kaldim hatta oglumda 12 saate yakin altinda kaliyor ama sizdirma yapmiyor. Gece bi bagliyorum oglene dogru kalkiyor bimin bezinde her sabah ust degistiriyorduk şükür kurtuldum.
Bıraktı mı neden ki genelde sıfırlandığını ya da en azından 3lere 5lere düştüğünü görmek isterler amaBizim sarilik 14 teydi doktor birakti .test mest yapilmadi .
Baska doktorami gotureyim en iyisi .
Kundaklayinca sicramiyor da benimki de kundakta durmuyor. Cok huzursuzlaniyor. Ben ustunu orterken bile kollarini battaniyesinin disina cikartiyorum.
Bizim de genelde o aletle bakıyor endişelenme aynı çıkıyor hemen hemen değerler,başka testler için kan almışken bilirubine de baktı o cihazla aynı çıktı. 8ler 9lar yine iyi yaa düşer o bizim 12 şerde çakıldı kaldıBen dun oglen ikiden gece 3 e kdar oyleydim. Memeden alir almaz aciyo gozunu basliyo meme diye ağlamaya aranmaya. Artik sut mut kalmadi geceye dogru gittim 60 cc mama yaptim verdim. Karni sisti ama napiyim bide bunu deniyim.acsa dedim. Yine aranmaya devam etti ama bi yarimsaat sonra uyudu artik acmiydi bilmiyorum. Sonra 5.5 saat uyumus zorla kaldirdim emzirdim. Bende bitek benimki oyle saniyodum.
sofiarya cok uzuldum cok gecmis olsun canim. Bizimde o kdr agir dusuyoki bi haftafa 9dan 8e dusuyo mesela. Bide doktor artik kan almiyo bi aleti var onla bakiyo. Onada guvenemiyorum ck. Insallah carcabuk toparlaniir bebisin. Bu da bi ani olarak kalir. Sen uzme kendini
Yavrum sütün tek düşmanı stres sen gaz odaklan bak herkes çekiyor. Haklısın kıyamıyor insan ama asıl sorun sütün değil.Haklısınız da anne yüreği işte.35gun Hiç ağlamayan bebek bir haftadır avazı çıktığı kadar ağlayınca sebep bulmaya çalışıyorum. Gaz belli ama acaba ni diye didikledim sutumu
Çok güzel yakalamışsin aynı gerçekten :)Teyzoslar aynı gülüş değil mi :) 21. Haftaydi görüntüEki Görüntüle 2150688
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah sağlıklı sıhhatliÇarşamba günü dr randevum vardı, dr suyun sınırın altına düşmüş birde ağrılar çıktı nst'de, bugün doğum yaptırabiliriz dedi, ben eğer tehlike yoksa siz başlatmayın dedim, alttan bakmak istedi onu da istemedim, ben ufacık bir şeyde gelirim dedim, prof'e danıştı tmm demiş gitsin ama dikkatli olsun bebeğin hareketlerini dinlesin herhangi bir durumda gelsin, Cuma günü görelim demiş, çıktım hastaneden, Dün gittim bu sefer sancı çıkmadı ama suyun sınırın altında olmasından bebeğin normal doğumu kaldıramıyabileceğini ve önümüzdeki çarşamba günü sezeryana hazırlıklı olarak gelmemi söyledi ama, bu sabah saat 8:00'de çok az bir suyumun gelişiyle başladı maratonumuz, arkasından sancılarım başladı hemen çıkmadım evden, duşumu aldım son hazırlıklarımı yaptım, saat 11:30 gibi geldim hastaneye, baktılar ve normal doğabilir dediler kendi sancımla 13:45'te doğumhaneye girdim 14:07'de bebeğim doğdu kızlar, bizim kızımla kavuşma hikayemiz bu , Allah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı bir ömür versin
Aynı benimki kuduruyor o kolu çıkarmak için ağlıyor cikmazsa yoksa yarım kundak yapiyordum. Şimdi kendim çıkarıyorum.Kundaklayinca sicramiyor da benimki de kundakta durmuyor. Cok huzursuzlaniyor. Ben ustunu orterken bile kollarini battaniyesinin disina cikartiyorum.
Gözün aydın cnm çok şükür kavustunuz bebisle Allah'a emanet olun.Çarşamba günü dr randevum vardı, dr suyun sınırın altına düşmüş birde ağrılar çıktı nst'de, bugün doğum yaptırabiliriz dedi, ben eğer tehlike yoksa siz başlatmayın dedim, alttan bakmak istedi onu da istemedim, ben ufacık bir şeyde gelirim dedim, prof'e danıştı tmm demiş gitsin ama dikkatli olsun bebeğin hareketlerini dinlesin herhangi bir durumda gelsin, Cuma günü görelim demiş, çıktım hastaneden, Dün gittim bu sefer sancı çıkmadı ama suyun sınırın altında olmasından bebeğin normal doğumu kaldıramıyabileceğini ve önümüzdeki çarşamba günü sezeryana hazırlıklı olarak gelmemi söyledi ama, bu sabah saat 8:00'de çok az bir suyumun gelişiyle başladı maratonumuz, arkasından sancılarım başladı hemen çıkmadım evden, duşumu aldım son hazırlıklarımı yaptım, saat 11:30 gibi geldim hastaneye, baktılar ve normal doğabilir dediler kendi sancımla 13:45'te doğumhaneye girdim 14:07'de bebeğim doğdu kızlar, bizim kızımla kavuşma hikayemiz bu , Allah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı bir ömür versin
Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını.Çarşamba günü suni sancıyla doğumu başlatmak için hastaneye gittik ne yazıkki acilmam olmadı ve sezaryanla doğum gerçekleşti.Çok şükür kızımı 3270 kg olarak kucağıma aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?