2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bu yavrularin uykuda irkilip sıçrama olaylari ne zaman gececek
Kundak yapmadığım sürece benimkinde çok sıçrıyor. O yüzden kundak yaoitorum. Karnimdayken elleri yüzünde duruyordu doğdu hala öyle duruyor uyurken. Elini yüzüne kapatıyor havada tutuyor ellerini. Ancak kundaklama önüne geçebildim ben. Daha az sıçrıyor en azından

Evet öyle sağınca gelmio fakat elimle sıkıyorum süt geliyor.

Ay sleppy bez miydi senin aldığın ıslak mendil zannettim. Bu arada evy baby 234 adet 2 numara 62 TL n11 de kullanan var mı kızlar ben sipariş verdim bakalım.

Oğlumda evybaby kullandım çok memnundum ama tek sıkıntı her yerde olamaması. Bende hep netten siparis veriyordum. O yüzden kızıma sleepy aldım. Hatta oglum icinde 5 numara sleepy aldim ondan da memnun kaldim hatta oglumda 12 saate yakin altinda kaliyor ama sizdirma yapmiyor. Gece bi bagliyorum oglene dogru kalkiyor bimin bezinde her sabah ust degistiriyorduk şükür kurtuldum.

İlaç kullanıp hormon almaktansa bence de spiral daha kullanışlı ama spiralle hamile kalan da çok :) senin şansın yaver gitmiş
Benim tanıdığım da var öyle hamile.kalan ama.olacagi varsa her türlü oluyo tuplerini bağlattiktan sonra kalan bile var :))

Çarşamba günü suni sancıyla doğumu başlatmak için hastaneye gittik ne yazıkki acilmam olmadı ve sezaryanla doğum gerçekleşti.Çok şükür kızımı 3270 kg olarak kucağıma aldım.

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin inşallah

Kollarını hafif kundak yap canım kendi hareketinden korkuyo onlar :))

Kundaklayinca sicramiyor da benimki de kundakta durmuyor. Cok huzursuzlaniyor. Ben ustunu orterken bile kollarini battaniyesinin disina cikartiyorum.

Sevindim canım sleppy de alırız bitince o zaman.

Bizim de genelde o aletle bakıyor endişelenme aynı çıkıyor hemen hemen değerler,başka testler için kan almışken bilirubine de baktı o cihazla aynı çıktı. 8ler 9lar yine iyi yaa düşer o bizim 12 şerde çakıldı kaldı

Çarşamba günü dr randevum vardı, dr suyun sınırın altına düşmüş birde ağrılar çıktı nst'de, bugün doğum yaptırabiliriz dedi, ben eğer tehlike yoksa siz başlatmayın dedim, alttan bakmak istedi onu da istemedim, ben ufacık bir şeyde gelirim dedim, prof'e danıştı tmm demiş gitsin ama dikkatli olsun bebeğin hareketlerini dinlesin herhangi bir durumda gelsin, Cuma günü görelim demiş, çıktım hastaneden, Dün gittim bu sefer sancı çıkmadı ama suyun sınırın altında olmasından bebeğin normal doğumu kaldıramıyabileceğini ve önümüzdeki çarşamba günü sezeryana hazırlıklı olarak gelmemi söyledi ama, bu sabah saat 8:00'de çok az bir suyumun gelişiyle başladı maratonumuz, arkasından sancılarım başladı hemen çıkmadım evden, duşumu aldım son hazırlıklarımı yaptım, saat 11:30 gibi geldim hastaneye, baktılar ve normal doğabilir dediler kendi sancımla 13:45'te doğumhaneye girdim 14:07'de bebeğim doğdu kızlar, bizim kızımla kavuşma hikayemiz bu , Allah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı bir ömür versin

Haklısınız da anne yüreği işte.35gun Hiç ağlamayan bebek bir haftadır avazı çıktığı kadar ağlayınca sebep bulmaya çalışıyorum. Gaz belli ama acaba ni diye didikledim sutumu
Yavrum sütün tek düşmanı stres sen gaz odaklan bak herkes çekiyor. Haklısın kıyamıyor insan ama asıl sorun sütün değil.

Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah sağlıklı sıhhatli

Kundaklayinca sicramiyor da benimki de kundakta durmuyor. Cok huzursuzlaniyor. Ben ustunu orterken bile kollarini battaniyesinin disina cikartiyorum.
Aynı benimki kuduruyor o kolu çıkarmak için ağlıyor cikmazsa yoksa yarım kundak yapiyordum. Şimdi kendim çıkarıyorum.

Gözün aydın cnm çok şükür kavustunuz bebisle Allah'a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…