- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.221
Teyzoslar aynı gülüş değil mi :) 21. Haftaydi görüntüEki Görüntüle 2150688
Çarşamba günü dr randevum vardı, dr suyun sınırın altına düşmüş birde ağrılar çıktı nst'de, bugün doğum yaptırabiliriz dedi, ben eğer tehlike yoksa siz başlatmayın dedim, alttan bakmak istedi onu da istemedim, ben ufacık bir şeyde gelirim dedim, prof'e danıştı tmm demiş gitsin ama dikkatli olsun bebeğin hareketlerini dinlesin herhangi bir durumda gelsin, Cuma günü görelim demiş, çıktım hastaneden, Dün gittim bu sefer sancı çıkmadı ama suyun sınırın altında olmasından bebeğin normal doğumu kaldıramıyabileceğini ve önümüzdeki çarşamba günü sezeryana hazırlıklı olarak gelmemi söyledi ama, bu sabah saat 8:00'de çok az bir suyumun gelişiyle başladı maratonumuz, arkasından sancılarım başladı hemen çıkmadım evden, duşumu aldım son hazırlıklarımı yaptım, saat 11:30 gibi geldim hastaneye, baktılar ve normal doğabilir dediler kendi sancımla 13:45'te doğumhaneye girdim 14:07'de bebeğim doğdu kızlar, bizim kızımla kavuşma hikayemiz bu , Allah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı bir ömür versin
Cok yorucu bizimki arada 3 saat uyuyor .ama ondada oglumla ilgileniyorum dun tansiyonum dusmus artikSabah yediden beri bi o meme de bi bu memede artık menelerim ağrıdı . Bes bucukta kalktı bi de yediye kadar babasına sattım . Çok uykum geldi ana bzm ki izin vermiyır en fazla yarım saat uyuyup yine emşyorçok sıkıldımmm
Yok artik okadar bitki cayina ragmen kivraniyormu kuzum ya .Canım ben 3 kupa rezene 3 bardakta humana içiyorum birşey olacağını sanmıyorum. Olsa benim oğlum gazını atardı kesin. Elimde olsa hortumla içicem gaz gitsin diye. Çözümü emzirirken karnını ovmakta buldum 2 saat karnını ovuyorum öyle çıkarabiliyor gazını. En azından çıkarabiliyor yavrum artık
bi pirta bu kadar anlam yukleyecegim aklıma gelmezdi
Ay bu dr larinda ne dddgi belli degil.Kızlar meme uçlarındaki iğne batmasından ürpermeden dolayı gittim bugün dr a.
Nasıl emzirdiğimi sordu. 1.5-2 saatte bi uyandırdığımı ve her emzirmenin en az 1 saat sürdüğünü söyledim. Bu şekilde emzirmeye devam edersen yakın zamanda bebeğini hiç emziremezsin dedibebekler içeceği sütün yüzde 95 ini ilk 5-10 dk içinde içerlermiş.
Enfeksiyon yok. Belirtilerdeki tablo görüntüde Yok dedi. Ufak bi başlangıç varmış. Yada çok iyi bakmışsın dedi. Sürmediğimiz sey kalmadı tabi. Ne olacaktı. Bi de erken gitmişim normalde kadınlar gitmiyormuş hemen çok ileri vakalar varmış.
Fito krem bi de başka bi bitkisel krem verdi. Fitoyu @Deli mavi prenses söylemişti bana zaten. Sağol cnm bu arada. Durum bu. Ne yapacağımızı şaşırdık valla. Biri der sık sık emzir biri der emzirme
Ne çayı yaptircaksinperi masali . Gaz için mi
Acik renkmi canim olmamissindir yaKızlar sanırım adet oldum benya da iç kanamam var
Haklisin canim guc mu kalir insandaBugun sabahtan beri emiyor oğlum. Yine bir derdi var ama anlayamiyorumdinlenmedigim ve doğru duzgun beslenemedigim icin sütüm mu yetmiyor acaba. Memeden cektigim vakit ağlıyor. Perti çıktı goguslerimin igne gibi batiyor her tarafindan. mama vermek istemiyorum. Artik sakinlessin ve sütümle uyusun soyle bir iki saat ben de dinlenip kendime geleyim artik cok yorgunum. Biraz daha uyumamaya direnirse mama vermek zorunda kalacagim cunku artik ben dayanamiyorum
Ne kullaniyosun canim hangi markaPamuk ve su kullandım ama artık ıslak mendile geçtim alkolsüz parabensiz aldım cnm. Altını sık değiştirip günde bir kez pişik kremi sürüyorum önlem alıyorum daha olmadı birşey.
Yapti canim ben yedimCanım acayip hamburger istiyor kızlar.gaz yapar mı ki bebişe?
Hadi gözünaydın geçmiş olsun Can'ımÇok şükür bin şükür bugün 14:07'de geldi miniğim kızlar...
Oyşşş çok tatlı bişey bu yaaa. Yerim o yanakları.Teyzoslar aynı gülüş değil mi :) 21. Haftaydi görüntüEki Görüntüle 2150688
HAyırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallahÇok şükür bin şükür bugün 14:07'de geldi miniğim kızlar...
15 gunde dusen gordum telas etmeBebeğim 10 günlük oldu göbek bağı düşmedi hala.Hala da hiç düşecek gibi durmuyor
Solu emzirmeyr calis canim duzene girerKızlar sol memem kurudu kaldı resmen çok az süt cikiyo ya
Gecicek bugunler canim .Valla çıldıracam artik her gelen emzirme üstadı her gelen bebek bakim profesöru kimi dinleyim napayim sasirdim. Sarılıkla ugrasiyoruz sezeryan oldum ağrılarım var hala çok halsizim kimseyi gözüm görmüyor hiç böyle hayal etmedim annem gidince naparim hiç bilmiyorum
Yanetkileri neler acaba zarari varmi yokmu hic bilmiyoruzKızlar ben şimdi hem Sab Simplex hem de Bio Gaia damla kullanıyorum. Sab Simplex i her biberona 5-8 damla olarak ve Bio Gaia’yı da her akşam aynı saatte 5 damla olarak veriyorum. Büyük oranda kurtulduk gaz ve kaka sorunumuzdan. Ama çok mu yükleniyorum acaba çocuguma diye de endişeleniyorum. Var mı aranızda böyle kullanan?
Gozun aydin canim hayirli evlat olur insallahÇok şükür bin şükür bugün 14:07'de geldi miniğim kızlar...
Bizde oyleyiz teyzesi dedgin gb ku dakta agliyor acinca korkuyor ortasi yok.Kizlar bu yavrularin uykuda irkilip sıçrama olaylari ne zaman gececek
Oy masallah aynisi gercektenTeyzoslar aynı gülüş değil mi :) 21. Haftaydi görüntüEki Görüntüle 2150688
Bende bilgim yok onemli birsey degil sandim.Bıraktı mı neden ki genelde sıfırlandığını ya da en azından 3lere 5lere düştüğünü görmek isterler amasarı mı peki hala??
benim de az çıkıyor, 13’ünde doğum yapmıştım yavaş yavaş mı artacak kiAy kızlar siz böyle diyince şaşırıyorum. 50 ml az mı ki
Ben sağmaya kAlktım 10 ml bile çıkmadı
Sizin makinelerden mi acaba?
Hem süt çıkmadı doğru düzgün hem de çektiğim acı yanıma kaldı
ben de aynı makineyi kullanıyorum, ikisinden 30 üstü görmedim dahaYok canım makineden değil.valla ben lansinohun 2lisini kullaniyorum ama hayatımda hiç dedikleri kadar sutu bi arada görmedim valla maşallah masallah. Benim ikisinden 50ml cikiyo.artik takmiyorum ama napayim ya
Çok benziyorlar dimi yenidogan bebisler.Hadi gözünaydın geçmiş olsun Can'ım
Oyşşş çok tatlı bişey bu yaaa. Yerim o yanakları.
Uyuyurken aynı bizimki
Amin cnm inş hepimizin yavrusu Allah'a emanet.Evettt ya aynı poz...
Maşallah sana
Bi de 21.hafta da daha çok erkenken
Aşklar bunlar ya
Allahım hep güzel günlerini göstersin bize yavrularımızın
Bebiş emiyorsa kalmıyordur cnm uyurken biraz dolsun öyle sağ ama çok da gerek yok bebiş kilo alıyorsa tamam.Ay kızlar siz böyle diyince şaşırıyorum. 50 ml az mı ki
Ben sağmaya kAlktım 10 ml bile çıkmadı
Sizin makinelerden mi acaba?
Hem süt çıkmadı doğru düzgün hem de çektiğim acı yanıma kaldı
@Sedossedos92 40. Gün adet olmuş cnm belki senin de öyledirKızlar sanırım adet oldum benya da iç kanamam var
Bnmkide kendini yırtıyor sevmiyor ama alıştı yavaş yavaş. Mecbur yapıyorum onu düşündugumdenKundaklayinca sicramiyor da benimki de kundakta durmuyor. Cok huzursuzlaniyor. Ben ustunu orterken bile kollarini battaniyesinin disina cikartiyorum.
Nasıl yaptırıyosunuz. Gaz için miCok yorucu bizimki arada 3 saat uyuyor .ama ondada oglumla ilgileniyorum dun tansiyonum dusmus artik
Yok artik okadar bitki cayina ragmen kivraniyormu kuzum ya .
Cabuk atlatiriz ins bu donemi
esim gecen bi pirtta ohh dedi seslice cok guldum dedim noluyo
Ay bu dr larinda ne dddgi belli degil.
Yasli teyzeler gibi illa bi kulp bulacaklar iste .
tgb34 in cayincan canim .
Rezene anason kimyon keten lavanta tohumu
Acik renkmi canim olmamissindir ya
Haklisin canim guc mu kalir insanda
Ne kullaniyosun canim hangi marka
Ben de öyle. Kayısıyı da ondan yiyordum. Bir de afedersin wc de belli birsürw oturmadan yapamıyorum. Nasıl düzene girecek bilmiyorum. Aile hekimi kuru kayısı incir ye dedi onu deneyeyim ben de
Kuru kayısı yetip üstüne su içtim yok yok ben bile zor duruken sancıdan yavrum iyi dayaniyo
Bu minnoşlar dan fırsat bulursakÖyle mi dersin kibi bakalım deneyenlerden Bilgi alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?