2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sağlıklı uzun ömür nasip etsin Allah
Hayırlı olsun

Cok yorucu bizimki arada 3 saat uyuyor .ama ondada oglumla ilgileniyorum dun tansiyonum dusmus artik
Yok artik okadar bitki cayina ragmen kivraniyormu kuzum ya .
Cabuk atlatiriz ins bu donemi
bi pirta bu kadar anlam yukleyecegim aklıma gelmezdi
esim gecen bi pirtta ohh dedi seslice cok guldum dedim noluyo
Ay bu dr larinda ne dddgi belli degil.
Yasli teyzeler gibi illa bi kulp bulacaklar iste .
Ne çayı yaptircaksin peri masali . Gaz için mi
tgb34 in cayincan canim .
Rezene anason kimyon keten lavanta tohumu

Kızlar sanırım adet oldum ben ya da iç kanamam var
Acik renkmi canim olmamissindir ya
Haklisin canim guc mu kalir insanda
Pamuk ve su kullandım ama artık ıslak mendile geçtim alkolsüz parabensiz aldım cnm. Altını sık değiştirip günde bir kez pişik kremi sürüyorum önlem alıyorum daha olmadı birşey.
Ne kullaniyosun canim hangi marka

Bebeğim 10 günlük oldu göbek bağı düşmedi hala.Hala da hiç düşecek gibi durmuyor
15 gunde dusen gordum telas etme
Kızlar sol memem kurudu kaldı resmen çok az süt cikiyo ya
Solu emzirmeyr calis canim duzene girer
Gecicek bugunler canim .
Ben evde gelene bildgin ölü taklidi yapiyorum kapiyi bile acmiyorum dusun okadar doluyum.
Gecicek bugunler diyorum
Yanetkileri neler acaba zarari varmi yokmu hic bilmiyoruz
Çok şükür bin şükür bugün 14:07'de geldi miniğim kızlar...
Gozun aydin canim hayirli evlat olur insallah
Kizlar bu yavrularin uykuda irkilip sıçrama olaylari ne zaman gececek
Bizde oyleyiz teyzesi dedgin gb ku dakta agliyor acinca korkuyor ortasi yok.
Teyzoslar aynı gülüş değil mi :) 21. Haftaydi görüntüEki Görüntüle 2150688
Oy masallah aynisi gercekten yerim onu benn

Bıraktı mı neden ki genelde sıfırlandığını ya da en azından 3lere 5lere düştüğünü görmek isterler ama sarı mı peki hala??
Bende bilgim yok onemli birsey degil sandim.
Var cok az yuzunde pzt baska bir dr a goturecegim insallah dusmustur .
Bunu ogrenmenin topuk disinda bi yolu yokmu

benim de az çıkıyor, 13’ünde doğum yapmıştım yavaş yavaş mı artacak ki

Yok canım makineden değil.valla ben lansinohun 2lisini kullaniyorum ama hayatımda hiç dedikleri kadar sutu bi arada görmedim valla maşallah masallah. Benim ikisinden 50ml cikiyo.artik takmiyorum ama napayim ya
ben de aynı makineyi kullanıyorum, ikisinden 30 üstü görmedim daha

Ben sadece emziriyorum sütümde var çok şükür ama çok yiyorum aşırı oldunun farkındayım sizde de boyle mi
Üstelik hala aynı kilodayım veremedim sanki alıyor gibiyim
Kendime hakim olamıyorum bukadar yemek istemiyorum ama nefis...
Üstelik eşimdede dedi çok yiyorsun diye
Böyle yazdima bakmayın cok canım sıkkın bu konuda biliyorum ilkinde gitti kilolarim ama bunda gitmicek gibi yazlık biseyler aldım aynada gördüğüm beni hiç sevmedim

Kızlar dün bu saattlerde bulantı baş ağrısı oldu şimdi yine başladı. Dün Parol icmistim geçmişti ama yine istemem süte geçmez demi. Spinal anestezi yüzünden olsa 25. Gun olmaz değil mi.

Bebiş emiyorsa kalmıyordur cnm uyurken biraz dolsun öyle sağ ama çok da gerek yok bebiş kilo alıyorsa tamam.

Nasıl yaptırıyosunuz. Gaz için mi

Ben de öyle. Kayısıyı da ondan yiyordum. Bir de afedersin wc de belli birsürw oturmadan yapamıyorum. Nasıl düzene girecek bilmiyorum. Aile hekimi kuru kayısı incir ye dedi onu deneyeyim ben de

Kuru kayısı yetip üstüne su içtim yok yok ben bile zor duruken sancıdan yavrum iyi dayaniyo

Kızlar kuru kayısı incir ve dut karışık komposto yapmıştık ondan mı bilmem ama ben çok rahat çıkıyorum tuvalete gerci oglum bir bardak icti posalariyla birlikte ve hemen altina yapmisti bir deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…