2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
benim de az çıkıyor, 13’ünde doğum yapmıştım yavaş yavaş mı artacak ki
Artıyor Can'ım. Benim azıcıktı en başta. Şimdi baya geliyor ama sağma makinesi ile gelmedi benim hiç. Göğüs kalkanına Bİle kendiliğinden daha çok doluyor.
Bebiş emiyorsa kalmıyordur cnm uyurken biraz dolsun öyle sağ ama çok da gerek yok bebiş kilo alıyorsa tamam.
Emiyor şükür Can'ım. En son kilo almıştı ama insan endişe ediyor işte. İnş alıyordur yine

Valla kıvranıyor canım görsen kıpkırmızı oluyor ben artık ovuyorum her emzirdiğimde öyle anca çıkartıyor. Başka hiçbir şey çözüm olmadı bizde

Teyzoslar aynı gülüş değil mi :) 21. Haftaydi görüntüEki Görüntüle 2150688
Maşallah ...kesinlikle aynı gülüş...hepsi birbirinden tatlı bunların
Ben komposto yapacagim nasil yapilir bilmiyorum ustelik 2.cocugum buyuk utanc icindeyim
Gidem yine still tea icem eniyisi
canım benim yaptığım tarifi verebilirim..iki avuç kadar kayısı kurusu.6_7 adet incir..incirleri doğruyorum..yarım avuç kadar sarı üzüm.yine yarım avuç kadar siyah üzüm..yarım avuç kadar dut kurusu..kayısı dut mutlaka olmalı kabızlık gaz içindir ayrıca dut sütte yapar..diğerlerini sen isteğe bağlı koyarsın..inciride eklersen iyi olur..hepsini bir güzelce yıkayıp büyük bir tencereye alıyorum..üzerine ağzına kadar su koyup kaynatiyorum yarım saat kadar..isteğe bağlı şekeri azsa birazcık şeker ekleyebilirsin..ama çok gerek olmuyor..hergün büyük bir kase içiyorum..dolapta saklıyorum ama içmeden önce ćikarip ılımasini bekliyorum soğuk içmek iyi deģil

Kızlar doktor zinco gaz damlası verdi ama ne zaman kullanacağımı sormayı unuttum

Günde 2 kez 4 damla dedi ama sabah ve akşam mı vereceğim? Öğlen ve akşam mı?
Bir de emzirmeden önce mi sonra mı?

Acik renkmi canim olmamissindir ya
Yok tatlım baya kan gibiydi ama durdu şimdi demek adet değilmiş devam etmedi ya da bakalım devam edicek mi
@Sedossedos92 40. Gün adet olmuş cnm belki senin de öyledir
Yaa demek onun da öyle olmuş? Doktor mu söylemiş ki belki onun da lohusa kanamasıdır? Bu arada nasıl onlar, daha bugün aklıma gelmişti, görünmüyor hiç?
Bu minnoşlar dan fırsat bulursakdenersem söylerim söz
Bir de ikinciyi bekleyenler daha iyi bilir, odamızda yatıyor bebekler, nasıl olcak bu iş

Kızlar oğluşum 11 günlük emdiğinde 2 göğsünde 2 kere en az 20 dk emziriyorum ben uyandırmazsam uyanmıyor 2 gündür 3 saat aralıklarla uyduruyorum annemde çok uzun tutuyorsun uyuma süresini dedi sizinkiler nasıl nekadar uyutuyorsunuz

Can'ım 2 saatte bi uyandırıyorum ben yada kendi uyanıyor. Tabi bazen 3 saati de buluyor uyandırma falan derken. Çok zor uyanıyor çünkü.

Gaz icon canim bebiste gaz varsa iyi geliyormus .ben icecekmisim .sutumle bebiste rahat olacakmis.
Malzemeleri aktara sayarim oda karistirip verir .aktarlarin bilmedihi birsey yok hemen yardimci oluyorlar zaten
Bende şimdi rezene kimyon ve tarçın var. Onlar bitsin ondan yaptirayim o zaman

Yok baya regl olmuş iyiler cnm onun kız da azıcık zorlu uğraşıyorlar.

Ayy bide orası var dimiben o kısmı tamamen unutmuşum bazen çıtirdiya uyanıyor benim küçük cadımbazende uyku arasında ağlıyor tam babasıyla kalkıp bakıyoruz uyku arasında yine başında dikilince gülümsüyor...sanki he he heeesize yine diktim der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…