2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Zeytinyağı pekmez biraz da pul biber at bir taşım kaynat sıcak ye 5dk da çözüm

Uyursa benden3 saat max dokunmuyorum uyuyor dr karnı iyi doymuşsa karışma dedi

Masallah Rabbim herkese boyle dogum nasip etsin 2.dogumun sanirim ilki nasildi sanci mesela tutup hic birakmiyor mu oyle bir anlatiliyor ki korkmamak elde degil:)

Evet canım 2. Dogumum ama ilkinde çok kolay oldu pazar sabah iç çamaşırımda kan vardı ama sancim hiç yoktu. O gün misafirim vardı. Onlar geldiler teyzem kuzenim ve eşi. Akşam 7 gibi gittiler giderken teyzem kızım kan gelmiş bi acile git dedi annemde ısrar edince 8 gibi gittim 1.5 cm acilman var samcı siklasirsa suyun gelirse gel dediler eve geldim yarim saate sancilarim sıklaştı. Evde devamlı yürüyorum belime havlu falan koyuyorum bi sıcak dus aldım yatağa uzandım suyum patladı. Saat 11 veya 11.30 gibiydi. Hazırlandık hastaneye gittik 12 gibi yatışın yapıldı. Nst ye bağladı ebe ama yatmak ne.mumkun ben yürümek istedim ve yine bebiş ittirmeye başladı ebeye seslendim ebe kontrol etti tam açıklık yok ama bebek geliyor dogumhaneye geçiyoruz dedi. Dogumhanede 5 sancida doğurdum.
Bebiş zamanı gelmişse zaten kendisi ittiriyor sen sadece ıkınarak ona yardımcı oluyorsun.
Kolay doğum icin ben her dakika abese süresinin 20. Ayetini okudum iki hamileligimde de mesela bulaşık yıkarken yada çamaşır asarken ve sancilarim geldiğinde zikir gibi hep okudum canım.
Çok yürüdüm hurma yedim gebelik şekeri çıktığı için günde 3 tane. Ve aklıma geldikçe çömelme hareketi yaptım.

Merhaba hanimlar bende 40. Haftamdayım. Ama hala tık yok heyecanla bekliyorum ilk bebegim. Son iki haftadır hafif regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Nst de sancim bir var bir yok. Iki cm açılmam var bir haftadir.nişanım da geldi Ama sancılarım artmıyor. ne zaman doğacak benim yaramazım hala doğurmayalar burdamiii? Sizde nasıl gelişmeler var?

Bende bilgim yok onemli birsey degil sandim.
Var cok az yuzunde pzt baska bir dr a goturecegim insallah dusmustur .
Bunu ogrenmenin topuk disinda bi yolu yokmu
Sen götür götür ihmal etme. Ölçüm içinde bir cihaz var ateş ölçer gibi vücudunun çeşitli yerlerine dokundurarak dijital ölçüm alıyorlar,kan sonucuyla da aynı çıkıyor. Ama kan yine de en garantisi

Aynı bizimki de öyle şimdiden balerin yaptı bizi, parmak ucuyla yürüyoruz

Sen alttan muayene olmadı mı açılma çatı falan onlardan zor değil inan :))

Canım anlatır mısın nasıl takılıyor y ben de istiyorum açıkcası. Acıtıyor mu afedersen eliyle mi takıyot çok mu içeri takıyor
Kızlar kuru kayısı incir ve dut karışık komposto yapmıştık ondan mı bilmem ama ben çok rahat çıkıyorum tuvalete gerci oglum bir bardak icti posalariyla birlikte ve hemen altina yapmisti bir deneyin derim.
Sağol canım yapayım ben de. Haklısın çok işe yarar. Şekersiz yapıp yerim bol bol

Canım çatala Aliyo doktor seni spektrum yerlestiriyo saniyelik birşey hemen takiyo bitiyo benim canım.acimamisti smear testindeki gibi bı sizi olmustu sadece korkulacak bişey değil yani tam rahim ağzına takılıyo

Baska odada olacak

Cok az kisi var dogum hala yapmayan
Ben de bugum 39+2yi bitirdim Ayni senin gibi gun içinde hafif adet sancısı gibi seyler oluyor baska gelisme yok
Heyecanla bekliyoruz

Uyursa benden3 saat max dokunmuyorum uyuyor dr karnı iyi doymuşsa karışma dedi

valla6.30 kalktık.gazdı hıçkırıktı alt açmayı dı derken hala uyumadı.durmadan emdi bide üstüne saydığım 40 tan fazla sütü verdim üstüne yine emdi.şimdi uyursa 3 e kadar ellemem uyusun artık ya bende uyuyayım

Masallah canim malesef ben yuruyemiyorum topuklarim tutmuyor tutunarak yuruyorum bende hep ayetel kursi okuyorum bu dedigin duayi da okuyayim Allah razi olsun❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…