2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hemen kaydettim canim saol cok basitmis yarin yapicam ins
Bende şimdi rezene kimyon ve tarçın var. Onlar bitsin ondan yaptirayim o zaman
Bende yaptiramadim hala
Aman doğra taze meyveleri kaynat tamam
Oyleymis gercekten yapmadigima degmemis

Bakalim insallah gecmis derler .
Pzt goturucem mutlaka .Diger doktorada daha gitmem

Ne güzel bir doğumun olmuş canım inşallah doğum sonrası da rahat ve güzel şekilde gecer

Dün akşam 7 de uyandı akşam ve gece boyu uyumadı bizimki göğüslerimde hal kalmadı. Sancılandıkça emmek istedi. Uyudu yerine yatırdım anında uyandı ağladı. En son hatırladığım yanıma yatırdım emzirdim. İkimizde uyumuşuz öylece. Annem almış yanımdan. As önce ağlamasıyla uyandım. Kimbilir kaç saat aç kaldı kuzum saat falan da kurmamıştım tabi.

Son düzenleme:

Hahaa iyi yapmış annen müstehak bunlara hamileyken o kadar yalvardık kaçıyorlardı

Canım üzülme acıksa daha öncesinde ağlardı zaten benim oğlumda akşamları onda çıldırıyor göğüslerimde hal kalmıyor emzirmekten çekiştiriyor gazdan ememiyorda ama saldırıyor sonra hiçbişey olmamış gibi uyuyor geçen gün oda bende uyumuşuz 4 saat sonra uyandı güne kaldığı yerden devam etti

İnş öyledir canım. Sarılığı olduğu için endişem. Yoksa önemsemem pek. Aynı durumdayız. Kıvrandıkça memeye yapışıyor. Anında uyuyor.dün mama vermiştim ondan oldu sanırım yine.

Uzulme canim ac degildir.bende artik 4 saat uyudugunda ellemiyorum .Cunku vucudum dayanmiyor artik gece enazindan oyle

Bende çok yiyorum 55 kiloya düşmüştüm doğum dan 1hafta sonra sütüm olsun diye her emzirme sonrası yiyorum 58 olmuşum
Ben zorla yiyorum ama yani yeminle şu emzirme bitsin ac gezeceğim yemek yemekten soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…