- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.701
Tanam canım çok sağol3 ayda ancak deri gerçek rengini bulur canım dert etme geçecek
Biz sorduk doktora et mi var, burun deliklerimi dar vs diye.. hiç bi şey yok burnu tıkanıyor böyle yapın demişti. Hatta sofiarya da serum fizyolojiği böyle kullanın demişti, sen de öyle yap canım şifa olsun kuzuyaAy çekmeyim o zaman ben ya çok çektim alıştı demekki. Emzirmeden önce sıkayım yeter o zaman. Küçücük bebek horlayınca şaşırdım valla canım sıkıldı nefes alamıyor diye.
Biz sorduk doktora et mi var, burun deliklerimi dar vs diye.. hiç bi şey yok burnu tıkanıyor böyle yapın demişti. Hatta sofiarya da serum fizyolojiği böyle kullanın demişti, sen de öyle yap canım şifa olsun kuzuya
Ben bebek emerken sofraya oturuyorum valla, yastık koyuyoruz altına onun agzında meme, benim elimde kaşık. Ekmeği bölüp yanıma lokma lokma koyuyor eşim, tek elimle idare ediyorum. Annem de deli oluyor tuvalete de gelicek yakında, bu kadar alıştırma diye.. ne yapayım bebiş ağlasın dursun muBugün kudurduk resmen kudurduk sürekli emiyo uyuyor kaldırayım derken uyanıp hırsla saldırıyor tekrar emmeye devam ediyor. Açım yemek istiyorum artıkşaşırdım ne yapcam babası biraz uyutmustu o da yok şimdi yemek de yok. Çok hırslı emiyo kızgın gibi anlam veremedim böyle yapmazdı sakin emerdi yavrum gaz da yapıyo cis kakada yapıyo neden böyle ki. Hatta vermezsem memeyi kapinca kedi gibi miyavlar gibi ağlıyor
Bugün kudurduk resmen kudurduk sürekli emiyo uyuyor kaldırayım derken uyanıp hırsla saldırıyor tekrar emmeye devam ediyor. Açım yemek istiyorum artıkşaşırdım ne yapcam babası biraz uyutmustu o da yok şimdi yemek de yok. Çok hırslı emiyo kızgın gibi anlam veremedim böyle yapmazdı sakin emerdi yavrum gaz da yapıyo cis kakada yapıyo neden böyle ki. Hatta vermezsem memeyi kapinca kedi gibi miyavlar gibi ağlıyor
Milupanın rezenesini içmeye başladım ben, eczaneden aldık. Stil tee gibi hafif şekerli bi şey, sanırım iyi geldi, bugün gaz krizi yaşamadık, dağlara taşlara maşallah, allah nazardan sakınsınSağol canım yaa söylediğin için hiç aklıma gelmedi benim alışacağı. Bir daha öyle deneyim bakalım inşallah geçer. Son çare deneyim bakalım ondan sonra gazı içinde burnu içinde uğraşmayacağım biraz kendine bırakacağım. Dünyaya adaptasyon sürecindeler şuan aslında bunlar normal ama anne yüreği içim gidiyor valla nasıl üzülüyorum
YEmek saati uyanirsa bende oyle yapoyirim. Hatta bagdas kuruyorum bir de kucagima yastik ik elimde serbest oluyorBen bebek emerken sofraya oturuyorum valla, yastık koyuyoruz altına onun agzında meme, benim elimde kaşık. Ekmeği bölüp yanıma lokma lokma koyuyor eşim, tek elimle idare ediyorum. Annem de deli oluyor tuvalete de gelicek yakında, bu kadar alıştırma diye.. ne yapayım bebiş ağlasın dursun muyarın kırkımız çıkıyor bizim, bakalım o şehir efsaneleri doğru mu, çocuğuma sihirli bi değnek değecek ve çok uslu bir bebek olacak mı
Bu arada ben sana söylüyom müzik aç falan diye de bizimki seninkinin ağlayan modelisen = ben . Mesajini okuyunca gulmeye basladim ve mememdeki ogkum bir tik daha hirslandi ne gülüyon dercesine
Deneyeyim canım sağolEvet bnmkide cıvık. Doktor kullanmaya devam et diyince tekrar aldım. Birde çok pahalı ya. 58 tlcnm bide şunu dene YouTube da kolik bebek müziği indir. Ben iki defadir dinletiyorum masallah faydalı oluyor gibi. Normalde ağlayarak uyurdu şimdi ağlamıyor . Anne karnında kalp sesimizi duydukları gibi müzik varmis. Kardesimde dinletiyor
Milupanın rezenesini içmeye başladım ben, eczaneden aldık. Stil tee gibi hafif şekerli bi şey, sanırım iyi geldi, bugün gaz krizi yaşamadık, dağlara taşlara maşallah, allah nazardan sakınsın
Var daha birkaç tane doğuramayan biri de ben ama gaz emme kaka muahabbeti arasında kaynıyoruz :))
Bilemedim şimdi canım benim kanamam bitmişti sabah tıpkı adet dönemimdeki gibi hafif oembemsiyle başladı kırmızılaşto sonr ne olur görcem bakalımBenim de öyle oldu geçen gün canım ama akşamına kesildi. Ben de adet oldum sandım arkadaşlar değildir dedi, karnım da tatlı tatlı ağrıyordu.. şimdi de sızıntı gibi kan geliyor hala ama adet gibi de değil, anlamadım ben bu işi
Normal rezene de içiyorum ama yine de kıvranıyordu oğlan ama sanki bu rezene daha iyi geldi, biogai yi bırakmıştım iki gündür yine veriyorum sanırım aynı saatte vermek önemliymiş, geçen sefer dikkat etmemiştim. Bir de durmadan papatya çayı içiyorum bebek uyusun diye, allah affetsin çocuğu uyuşturuyorsam daBen normal rezene içiyorum humana içiyorum birde. Bugünde biogaia damla aldım eczaneden bayağı övmüş herkes. Son çare deneyeceğim eğer geçmezse biraz kendi kendine bırakacağım zorlayıncada bazen olmuyor ya enerjimiz düşünce kötü enerji yayıyoruz resmen. İnşallah düzelir bebişlerimiz biran önce
Bu arada ben sana söylüyom müzik aç falan diye de bizimki seninkinin ağlayan modeliama yarın düzelecek hepsi geçecek, sonra böyle gülerek anlatcam yeni hamişlere 40 gün ben ne çektim diye o yüzden bugün motivasyonum çok yüksek, hele benimkinin omuzda uyuma hastalığı var ki sol omzum felç gibi kaç gündür.. başkasında da değil sadece benim omzumda iki büklüm yatıyor
Benim eşim altını almıyor. Teklif te etmedim ama veriyorum sallıyor uyurken. Yıkarken beraber yapıyoruz. Benim işim varken alıyor oyaliyor gazını çıkarıyor. Sapsik oğlumda kikir kikir gülüyor babasına. Ben gece uyurken uyancak olursa sallıyor aradaKızlar bebek bakımında eşiniz size yardımcı oluyormu. Biz odaları ayırdık eşim akşamdan akşama toplamda 1 saat seviyor alincak getirip götürülecek ne varsa yapıyor hepsi bu. Canım sıkılıyor bu duruma, ben istiyorum o da benim gibi uyansın altını alsın arada, bana daha çok yardımcı olsun. Sizde de durumlar aynımı yoksa benim eşim mı sadece böyle biraz dert yandım :)
Canım ssdv deneyecektim zaten 40 sonra riske atmak istemiyorum ilk bebek olsa beklerim 42 kadar
Hahaha aynen öyle oluyur ama siz büyüttünüz az kaldı normal hayata dönersiniz inşallah
Serum fiZyolojiği nasıl kullanıyorsun canım . Bize serum poşeti şeklinde ve iğne vermiş çekip iğne ucunu çıkarıp enjektörle sıkın demiş eczacı . Kullanamadım düzgün . Siz nasıl yapıyorsunuz . Ben tüm mesajları okuyamıyorum da göremedimBiz sorduk doktora et mi var, burun deliklerimi dar vs diye.. hiç bi şey yok burnu tıkanıyor böyle yapın demişti. Hatta sofiarya da serum fizyolojiği böyle kullanın demişti, sen de öyle yap canım şifa olsun kuzuya
Bizde salo ndayizBiz de salonda yatiyoruz
Belki de adettir canım, ne güzel toparlanmıştır rahmin maşallah. Bir ayda adet olanlar var ama okudum ben birsürüBilemedim şimdi canım benim kanamam bitmişti sabah tıpkı adet dönemimdeki gibi hafif oembemsiyle başladı kırmızılaşto sonr ne olur görcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?