2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bebek bakımında eşiniz size yardımcı oluyormu. Biz odaları ayırdık eşim akşamdan akşama toplamda 1 saat seviyor alincak getirip götürülecek ne varsa yapıyor hepsi bu. Canım sıkılıyor bu duruma, ben istiyorum o da benim gibi uyansın altını alsın arada, bana daha çok yardımcı olsun. Sizde de durumlar aynımı yoksa benim eşim mı sadece böyle biraz dert yandım :)

2 3 kere çekiyorum ben ya o zaman çekmeyim bir daha bende az kullanıyorum biraz çok sıkayım o zaman. Bizimki serumu sıkınca çok ağlıyor o yüzden az sıkıyorum bir dahakine çok deneyeceğim bakalım fayda verecekmi. Gaz içinde gittim biogaia damla aldım son çare birde onu deneyeceğim. Bana doktor devit gaz yapmaz demişti ama yaparmı acaba bilemedim şimdi

Bu arada kızlar biz 33 günlüğüz ve ben bugün adet görmeye başladım
Benim de öyle oldu geçen gün canım ama akşamına kesildi. Ben de adet oldum sandım arkadaşlar değildir dedi, karnım da tatlı tatlı ağrıyordu.. şimdi de sızıntı gibi kan geliyor hala ama adet gibi de değil, anlamadım ben bu işi

ALlah askina nasil ve ne zaman uyuyacak bu cocuk ya hani yenidoganlar gunun 18-20 saatini uykuda geciriyordu dunden bugune hesapladim cocuk 10 saat uyumuyor toplamda

Göğüs kalkanı işe yarıyor mu... göğüs pedi mecbur kullanıyorum çünkü akıyor çok... kalkan almadım alsam mı bilemiyorum. Yara çok uok ama çok fena canım yanıyor
Al canım al, hem göğsün sağa sola değmez yarası geçer, hem akan süt akacağına birikir, gün sonunda gece içirirsin bebeğine rahat uyur. Çalışıyorsan atarsın buzluga sonra lazım olur. Bir memeyi emerken diğer memeden 5cc falan çıkıyor, günde 7 defa emse akşama olur sana 35 cc hazır süt

ALlah askina nasil ve ne zaman uyuyacak bu cocuk ya hani yenidoganlar gunun 18-20 saatini uykuda geciriyordu dunden bugune hesapladim cocuk 10 saat uyumuyor toplamda
Fön Makinesi sesi denedin mi kuzum, o sesi aç yanına yat pışpışla, uyumasa da duruyor öyle gazı yoksa, sen de dinlenirsin yanında

Cnm biz salondayiz eşim ile yatak odasına geçelim diyorum yok diyor çünkü sahura kadar tv izliyor eşim hem bize bakiyor uyurken. Gece de bebiş kalkınca altını açıyor bana veriyor emziriyorum. Yardım edemem diyordu ama saolsun elinden geliyor hatta yikadi bile masallah.

canım sen çekersen alışırmış, emmeden önce sıkarsan emerken mecbur nefes alıp veriyor ya kendisi temizlermiş. Geceleri çok hönkür hönkür ses çıkarıyor bizimki ben emmeden önce iki delige de sıkıyorum rahatlıyor

Benimki cok aglamiyor ki oyle. Sadece uyanik, kucak istiyor meme istiyor hic olmadi çene istiyor :/
Ağlamıyorsa maşallah annesi ama uyuması lazım tabi. Bebek uyutucu diye bir uygulama var, kullanıyor musun bilmem. Orda türlü sesler var, telefonu uçak moduna al aç bakalım o müzikleri koy yanına, belki de uyur cingöz

A
Altini temizlemiyor ama onun disinda yardimci hep. Hatta mama verdigim zamanlar genelde esim mamayi hazirlayip besliyordu. Ama tabi benim esim bu ara issiz onun da etkisi var. İse gidip calisip yorulsa bu kadar yardimci olamazdi heralde.

Deneyim ama sanmiyorum. Youtubedan birkac muzik denemistim bana misin demedi.

Acaba bebegim ac mi kizlar ya. Mama verdigim zamanlar gayet guzeldi uykusu. İki uc gundur resmen uyumuyor cocuk hep emmek istiyor acaba sutum mu yetmiyor. Cuma gunu asiya goturdugumde tarttirana kadar mama vermek istemiyordum sutumun yetip yetmedigini anlamak icin. Ama ben cok yiprandim surekli emdiginden sanki sütüm de kalmiyor gibi memelerde.

Biz de salonda yatiyoruz

Ay çekmeyim o zaman ben ya çok çektim alıştı demekki. Emzirmeden önce sıkayım yeter o zaman. Küçücük bebek horlayınca şaşırdım valla canım sıkıldı nefes alamıyor diye.

Bugün kudurduk resmen kudurduk sürekli emiyo uyuyor kaldırayım derken uyanıp hırsla saldırıyor tekrar emmeye devam ediyor. Açım yemek istiyorum artık şaşırdım ne yapcam babası biraz uyutmustu o da yok şimdi yemek de yok. Çok hırslı emiyo kızgın gibi anlam veremedim böyle yapmazdı sakin emerdi yavrum gaz da yapıyo cis kakada yapıyo neden böyle ki. Hatta vermezsem memeyi kapinca kedi gibi miyavlar gibi ağlıyor

3 ayda ancak deri gerçek rengini bulur canım dert etme geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…