2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Nasıl yaparsan bizede anlat

Bize eşim tek kullanımlık olanlardan almış canım, otribebenin, öyle kolay oluyor

Canım aslımda kakası çişi varsa doymuştur diyor doktorlar.

Benimki cok aglamiyor ki oyle. Sadece uyanik, kucak istiyor meme istiyor hic olmadi çene istiyor :/

Canım bizimki de öyleydi doktora gittik yanlış emziriyorsun, 2 saatte bir emzir dedi. Arada bazen meme istiyor eski alışkanlık mızmızlık yapıyor ama çok şükür bugün 3.gün çok daha rahat ettik.
En azından uyumaya başladı, uyumasa bile keyfi yerinde duruyor arada da.

Kesinlikle ilk günlerinde her istediğinde emzirilmeli ama 10 günden sonra 2 saatte bir daha iyi.

Ayy lütfen tecrübelerini paylaş az önce anneme ‘az kaldı 15 güne kırkı çıkıyor’ dedim amaaann ‘39’u nasılsa 41’i de aynı olacak’ dedi

Ee kaç gündür dayan kırkı çıkınca bitecek diyordu

Ay neler yapıyoruz bebeklerimiz iyi olsun diye ya. Bende okudum onu hep aynı saatte verilmesi gerekiyormuş akşamları 10 da vermeyi düşünüyorum ben akşam vermek daha iyiymiş. Papatya hiç içmedim ama rezene ve humana çok içiyorum. Humana içmekten çocuğumun teri çemen kokuyor valla. Sütten herşeyin geçtiğini anlamış oldum valla.

Emzik emişi nasıl bende verdim ama emzik konusunda aşırı bilgisizim agladigi zaman yine agliyo hatta aglarken agzina emzigi verirsem daha cok agliyo katiliyo ama arada aliyo agzina boylemi alisiyolar

Canım mamanın kalorisi çok yüksek olduğu için zor sindirilir ve bebek kısa sürede uyanmaz.yenidoğan bebekler sadece açlıktan aranmaz.psikolojik olarak da onları doyurur emmek.sana yakın olduğunda huzur bulur bu yüzden de aranır.yani sürekli emmek istemesi sütün yetip yetmediğini anlamak için bir kriter değildir.önemli olan kilo alımı ve gelişimidir.insan endişeleniyor yoruluyor haklısın ama geçecek bu günler.gayretli ol emzirmeye devam

Bizde salo ndayiz çok pisleniyor dağıliyor ya. Kaç seferdir sadece süpürge yapıyorum toz ve Vileda yapmiyorum. Kirkimiz çıkınca gecicem yatak odasına
Bizim de park yatagimizi daha kullanmadan kirdi babasi. O gelsin servisten oyle gececez
Hadi inşallah, yine doğumdaki ve lohusalıktaki gibi hayaller hayatlar olmasın da
Ayy aminn aminn
Canım aslımda kakası çişi varsa doymuştur diyor doktorlar.
Olmaz mi her altini actigimda mutlaka az da olsa kakasi olur. Cisi zaten suratima fiskirtiyor artik. Gunde iki sefer falan da koca adam gibi yapiyor kakasini.
E e cocuk durmadiginda napacaz?

Haklisin. Ama yorgnuk insani zorluyor cunku yoruldukca da sut olmuyor

Altını mı alsın oğlum 6 yaşında babası 6 kere altını değiştirmemiştir...daha şurda son 1 senedir yatırıp uyutuyor birlikte oynayıp vakit geçiriyor hamileliğimin son döneminde 2 kere yıkadı çocuğu...öncesinde yalvarırdı beni çocukla yalnız bırakma diye hiç bakamaz ben de kıyıp ona emanet edemem doğrusu...hele bu miniği kucağında bile düzgün tutamıyor...elinden gelmiyor napsın

Biraz sabredeceksin canm, süt birikmesi ve seninde rahatlayıp süt üretmen için oyalacsksın, konuş hareket ettir evir çevir ama 2 saati geçir. Sonra o da alışıyor sende..

Biraz sabredeceksin canm, süt birikmesi ve seninde rahatlayıp süt üretmen için oyalacsksın, konuş hareket ettir evir çevir ama 2 saati geçir. Sonra o da alışıyor sende..
Gece beslenmesi icin bir sey dedi mi oeki doktor. Benimki gecelri de saat basi uyanip emiyor. Emmezse uykusu kaciyor. Zaten uykusuz bir bebek uykusu kacsin istemiyorum.

Çekmek iyi değilmiş canım zaten bişey gelmez pek çünkü süt falan tıkıyor burun deliklerini. Biogaia işe yaramaz dedi doktorum bana metsil kullanıyorum memnunum ben.

Hiç mi uyumadı sabahtan beri 2 günde bir götürüp tartırabilirsin aslınds emin olurdun. Açsa ağlar ama uykusuzluk yanında

Canım tek tek flakonda olanları var ordan direk damlatıyorsun enjektörden daha rahat.1 kutuda 20 tane filan oluyor.

Ben bu olaya çok karşıyım kızlar ya meme isteyen bebeğe verme diyen Doktoru anlayamıyorum da. Tamam uyandırmamak ayrı bir durum ama ağlayan bebeğe 2 aaat olmadı 3 saat olmadı vermemeliyim demek anneyi de üzer bebek de ağlıyorum ama meme yok diye hisseder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…