2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay bizi de biogaia yaptı acaba. Damla kullanmazken böyle değildi. Senin bebeğinle bnmki aynı cnm. Ağlıyor zorlanıyor ama cıvık yapiyor. Ama biogaia bağırsak düzenliyor ya bir yandan da acaba düzene gireceği için mi böyle diyorum.
Canım bizim düzenimizde biogaiadan sonra bozuldu çok zorlanıyor yapamıyor kuzum

Benim kizimda 3 saatte uyanıyor canım. Alistirmakla olacak is değil bence. Bazen geceleri daha uzun süreli uyuyor mesela ve gunduze gore daha az emiyor. Demekki o sıklıkla acikiyorlar.
Sarılık olmasın diye geceleri hep 3 saatte uyandırdım ya cnm ondan dedim ben mi alistirdim yoksa gunduz hep emiyo uzun uyumuyor. Babasinin göbeğinde uyuyo ama bende uyumuyor meme istiyor bir de ninni ise yaramiyor resmen roman havası açıyor eşim onda uyutuyor Çanakkale'li olduğunu belli etti oglusum.

Kızlar gaz sancımızın üstüne birde burun tıkanıklığı eklendi ya. Oğlum resmen horluyor burnundan önce anlamadım nerden geliyor bu ses diye küçücük bebek diye ihtimal vermedim ama baktım oğlum horluyor zaten gazdan uyuyamıyorduk şimdi tıkanıklıktan da çok huzursuz olduk. Emerken bile nefes alamıyoruz memeyi sürekli bırakmak zorunda kalıyoruz. Canım çok sıkılıyor bu duruma. Biriyle uğraşırken birde bu çıktı. Kendi uykusuzluğumu yorgunluğumu düşünmüyorum çocuğumun gözleri kayıyor uykusuzluktan yinede uyuyamıyor serum fizyolojik kullandım aspiratörlede çekiyorum ama burun açık gözüküyor sanırım et var doktora gideceğim inşallah bir çaresi vardır

Bende şimdi hafif hafif kaşıntı başladı çok korkuyorum valla inşllah bişey yoktur...
kaşıntı yaraların iyileştiğini gösterir diye düşünüyorum bendede olsu kaşıntı birde medyalarsak yapalım şu pedlerden kurtulmadigimiz sürece iyilessede kendimizi hep rahatsız hissedeceğiz. Pişik olmasak bari

sofiarya bnm kızımın göz kapaklarının üstü doğduğundan beri kırmızı doktor ilk muayene de gecicek demişti ama 28 günlük olduk gecmedi hala . Çarşamba doktor randevumuz var ama sanada sorayım dedim neden gecmemiştir hala

Walla anlamadımki canım sanki ondan önce daha düzenliydi kuzumun bağırsakları 5-6 kez zorlanmadan yapıyordu şimdi bir iki kere yapıyor ama çok zorlanıyor ilginç olanda kakası cıvık katı değil keşke kullanmasaydım diyorum

Canım markası avent biri büyük biri daha küçük küçük olanı daha rahat kavrıyo.. ebebekten almıştım galiba..
sağol canım olmazsa birde avent aldırırım..aslında başta sıkıntı yoktu memişlerde şu gaz sancıları esnasında çekiştire çekiştere kopardı küçük cadim

İnş canım zaten benim minnoş açıkınca kendi uyanıyor hep eşimin pimpirikliliği işte

Ahahaha harikasiniz

Evet bnmkide cıvık. Doktor kullanmaya devam et diyince tekrar aldım. Birde çok pahalı ya. 58 tl cnm bide şunu dene YouTube da kolik bebek müziği indir. Ben iki defadir dinletiyorum masallah faydalı oluyor gibi. Normalde ağlayarak uyurdu şimdi ağlamıyor . Anne karnında kalp sesimizi duydukları gibi müzik varmis. Kardesimde dinletiyor

Devit 3 ve zinco gaz damlasına başladık, ama bebiş kakasını yapamaz oldu

Eskiden 3-4 kez rahat yapardı şimdi kıvranıyor kızarıyor ama yapamıyor.

Bu damlalardan sonra bebeği kabız olan var mı?
Devit gaz yapar canım sabahları vermeye çalış. Özellikle kolikse bebeğin daha çok etkiler

Burun tıkanıklığı bizde de var ememeyecek derecede. Ana ben normal diye biliyorum. İlk bebişte gitmiştik doktora serum fizyolojiği az sıkıyorsun demişti şimdi çok sıkıyorum her emzirme öncesi sıkabilirsin ama çekme işi günde bir bile fazl olabilir dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…