2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Daha 3. Alçı yapılacak bu Çarşamba günü. Toplam 5 yada 6 alçı yapılacak ondan sonra belli olacak durumu. İnsalİnş ameliyat gerekmeden kurtulur
Okulda birlikte çalıştığımız bir arkadaşım var kızı şu anda 6buçuk yaşında ve dogduğunda ayakları nerdeyse tersmiş...böyle alçıyla daha sonraları ozel ayakkabıyla falan tamamen iyileşmiş şimdi fıstık gibi kız 2.sınıfa geçti...hatta başka cocuğun olursa onda da olur demiş doktor ama arkadaşım da çocuk istiyormuş ve nasılsa bas etmenin yolunu ögrendim tedavisi var diye yine doğurmuş 2.kizında olmamış o da 3 yaşında simdi...Ailesi İzmir deydi orda Behcet Uz da galiba iyi bi doktorları varmış...bebek hızlı büyüdüğü için bir süre her hafta alçı yenilenmiş onlarınki ileri düzey olduğundan epey uzun sürmüş ama şu anda hiçbir şey kalmamış kızı maşallah dünya güzeli...üzülme canım yani çaresiz dertler vermesin Allah

kizlar iyi aksamlar.oglum 34gunluk.gogusleri sismis sert bide.ilk.defa boylr birsey oldu.doktorumuza soyledik sakin ovmayin kendiliginden.gececek dedi.basina gelen.var mi? ne zamana gecer? tgb34 canim senin bebeginde vardi galiba? noldu gectimi?

İnsan yalnız olmadığını bilince mutlu oluyo
Akşamları eşim gelince ağlıyorum onla konuşurken ben çok zorlanıyorum diye
Hayatım bitmiş gibi hissediyorum bazen, rahatına düşkün biri olarak zorlanıyorum ama geçecek bu günler di mi?
Yavrum istemedi bu dünyaya gelmeyi ben zorla getirdim, şimdi sızlanmaya hakkım yok
Birkaç gündür çok gaz sancısı var zaten kuzumun, bugün biogaia daml verdim
Sürekli ama sürekli memede durmak istemeye devam ediyo
Ben desen perişan.. bi de yalnız da değilim bi gün kaynanam bi gün annem kalıyo, yemek temizlik hep onlarda.. ben sadece bebeğime bakıyom
Şımarıklık belki de yaptığım
Ay neyse içimi döktüm gideyim

Kızlar az önce musluktan akar gibi kanamam oldu, sonrasında da lavaboda yumurta kadar kan pıhtısı geldi, lohusa olayı mı bu acaba? Adet değilse nedir, başına gelen var mı acaba önceki bebeklerinden?
canim bence adet olmussun.benim ilk bebekte 40im ciktigi gun adet olmustum asiri kanamayla.lohusa kanamasi ilk.gunler kirmizi sonra gun gectikce pembelesib sonrasinda sari renke donuyor..giderek beyazliyor.seninki adet kanamasi galiba.takip et kanamani

Kızlar az önce musluktan akar gibi kanamam oldu, sonrasında da lavaboda yumurta kadar kan pıhtısı geldi, lohusa olayı mı bu acaba? Adet değilse nedir, başına gelen var mı acaba önceki bebeklerinden?
Sen doktora git cnm muhakkak

elbet gececek boyle kalacak degil ya :) ilk bebiste bende oyleydim simdi daha sakinim.bide 3yasinda kuzum var o da ilgu istiyo.ev isleri de bende..

Çişli kakalı bezleri de var diyorsun atak gibibişeydir tarttırırsan kilo aldığını gördükçr sütüm yok diye de düşünmezsin bence

Aynı şeyi yaşıyoruz ve sütüm yetmiyor diye deli oluyorum
15 dakika uyuyor ve uyanıyor max 1 saat uyuyor

Ne kadar sürmüştü canım kanaman?

Sen doktora git cnm muhakkak
Doktor bana adete kadar fazla kanamam olmayacağını sezeryan olduğu için içeriyi temizledikleri söylemişti, demek ki adet oldum ben bazen azalıp bazen çoğalıp bitecek demek ki, öyle cok agrım yok olsa gideyim de, sebepsiz yere sağımı solumu kurcalasın istemiyorum

Ben hiç mama vermedim ama bugün benimki de aynı cnm ya cuk cuk ses geliyor baya sit doluyor ağzı ama hırsla emiyor daha yeni yatırdı babasi. Babasında sakin ama aç olsa ondada ağlar demi.
Benim de öyle canım ama 3 4 saat uyudu. 20 dk uyumuş sadece minikoglanın ondan tarttırsın dedim. Bizimki de sadece yüzüstü yatıyor, yanında oturuyorum hep yüz üstü yatırıyorum anca öylr uyudu. Onun dışında insn hep memedeydi dünden beri. Bir de büyük kızım kıskanıyor haklı olarak bebek kucağımdan inmiyor ki

2 çocuk büyüttüm ikisinin arası 7 yaştı şimdi 9 yaş oldu 3.arası.. Gerçekten Çok zor unutmuşum en çok uyku mahvediyor tabi birde o alıştığım rahatlık çıkıp gezmeler kafaya göre takılmalar nerdee.... Ama yaşadığım acı gelince aklıma uykusuz ağladığım geceler gelince sakinliyorum şükrediyorum Rabbime... Hepsi geçicek bunların Az sabır istiyo 40 falan demicem ama 6 ay sonra oh mis gibi olucak herşey....

Aynen canım aç değil hatta uyumak için istediğinde ağlıyor benimki emerken. Emsin ama süt gelmesin istiyor :))) resmen meme bağımlısı hepsi ya mahrum kalmasınlar yazık :) haklısın gerçekten çok zor hele uyuması gerektiği halde uyumayınca çıldıracak gibi oluyorum ama napalım annelik zor

Benim 3. Günüm öyleyse çünkü o zaman başlamıştı, sonra kanaman tamamen kesildi mi? Lekelenmem devam etti mi kuzum
Canım bence normal. Bunda değil ama ilkindr çok yaşamıştım o tarz kanamalar. Depent kullanıyordum. Rahim çok büyümüştü benim ondan zor toparlanmıştı. Karnım çok şişti hatta. O parçalar düştükçe küçülmüştü. 40 ında yine de gideceksin zatem doktor bakar ultrasonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…