- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.781
Aman Allahım maşallah :)6 cm uzamış bu babamı geçer babam 2 metre
lekelenmem devm etmisti ama benim normal dogumdu.40gunumde adet oldukdan sonra heray duzenli adet oldum aktif emzirmeme.ragmeBenim 3. Günüm öyleyse çünkü o zaman başlamıştı, sonra kanaman tamamen kesildi mi? Lekelenmem devam etti mi kuzum
Amin canım Allah razı olsun. Biz şu an tedavimize Baltalimanı hastanesinde devam ediyoruz. En iyi hastanelerden bitanesi çok şükür. İyi olucak evladım. Dermansiz dert vermesin Rabbim. Teyzeleri teşekkur ederiz.Okulda birlikte çalıştığımız bir arkadaşım var kızı şu anda 6buçuk yaşında ve dogduğunda ayakları nerdeyse tersmiş...böyle alçıyla daha sonraları ozel ayakkabıyla falan tamamen iyileşmiş şimdi fıstık gibi kız 2.sınıfa geçti...hatta başka cocuğun olursa onda da olur demiş doktor ama arkadaşım da çocuk istiyormuş ve nasılsa bas etmenin yolunu ögrendim tedavisi var diye yine doğurmuş 2.kizında olmamış o da 3 yaşında simdi...Ailesi İzmir deydi orda Behcet Uz da galiba iyi bi doktorları varmış...bebek hızlı büyüdüğü için bir süre her hafta alçı yenilenmiş onlarınki ileri düzey olduğundan epey uzun sürmüş ama şu anda hiçbir şey kalmamış kızı maşallah dünya güzeli...üzülme canım yani çaresiz dertler vermesin Allah
Canım biogaia diye bir gaz ilacı var . Minnacık şişe 50 TL . Dedim iyi olsun geçirsin önemli değil. Ama çok bir faydasını göremedim. Dediğiniz damlayida deneyim . İnşallah şifa olur yavrum. Emzirme çabalarina başlıyorum yavaş yavaş. Mama yiyor yavrum. Kafasını sağa sola çeviriyor. Ağzına alıyor memeyi sonra bırakıyor. İnşallah emecegi günler yakindir. Dua ediyorum .. dualarıniza benide ekleyin kizceler. ÖpüldunuzGaz damlasi kullanmiyormusun canm. Sabsimplex çok iyi geldi bize günde 3 kez 8 damla veriyorum.cok şükür geçti. Sadece kakasını yaparken sıkıyor kendini artik
O efsane gerçekleşirse muhakkak yaz canım..ay inş geçer..inş gerçektir..yarını senle beraber bende bekliyorum dört gözle..sonuç ne olacak acaba..Ben bebek emerken sofraya oturuyorum valla, yastık koyuyoruz altına onun agzında meme, benim elimde kaşık. Ekmeği bölüp yanıma lokma lokma koyuyor eşim, tek elimle idare ediyorum. Annem de deli oluyor tuvalete de gelicek yakında, bu kadar alıştırma diye.. ne yapayım bebiş ağlasın dursun muyarın kırkımız çıkıyor bizim, bakalım o şehir efsaneleri doğru mu, çocuğuma sihirli bi değnek değecek ve çok uslu bir bebek olacak mı
Canım emziğe ilk banyosunda ağlayınca vermiştim hemen almıştı...şimdi çok açsa bir saldırıyor önce baktı bişey gelmeyince sinirleniyor...tokken pek almıyor..uykuya geçerken bazen ihtiyaç olunca veriyorum..işe yarıyor bizde...ağladığı zamanlarda aç veya gazı varsa daha çok ağlatır..o zamanlarda ufak zaman kazandırıyor sadece..sen alistirmak istiyorsan denemelere devam et...uykuya dalarken dene birde..karnini doyurduktan sonraEmzik emişi nasıl bende verdim ama emzik konusunda aşırı bilgisizim agladigi zaman yine agliyo hatta aglarken agzina emzigi verirsem daha cok agliyo katiliyo ama arada aliyo agzina boylemi alisiyolar
Ay şaka gibi yaŞey ben o tuvalet kısmını yapıyorum eşim gündüz yok çünkü ana kucağı ile geziyoruz. Valla eşim geldi adam iftar yapmadan uyuttu roman havası ileo kadar klasik müzik dinledim hamileyken sonuç kütük ne ise o. Ses istiyor bu çocuk galiba.
canım benim kızımda vardı..doktor ovma dedi..enfeksiyon yapıyormuş. 2 haftaya kendiliğinden geçiyormuş genelde . 2 hafta olmadan geçti kızımın kendiliğindenkizlar iyi aksamlar.oglum 34gunluk.gogusleri sismis sert bide.ilk.defa boylr birsey oldu.doktorumuza soyledik sakin ovmayin kendiliginden.gececek dedi.basina gelen.var mi? ne zamana gecer?tgb34 canim senin bebeginde vardi galiba? noldu gectimi?
Aynen aynen beninki denoyle. Ve hir saat uyudugu gunde bir iki sefer sadece.Aynı şeyi yaşıyoruz ve sütüm yetmiyor diye deli oluyorum
15 dakika uyuyor ve uyanıyor max 1 saat uyuyor
Aynı durumdayız valla çok zor. 2. Çocuk insana vicdan yaptırıyor. Büyük dediğimiz çocuklarımız da 3.5 yaşında. Onlarda bize muhtaç.. Dengeyi kurmak çok önemli. Allah yardımcımız olsunTüyler konusunda bi fikrim yok ama dökülür bence dr danışırsın
Benim oğlumda 3.5 yaşında canım surekli opim anne uyuyorken beşiğe uzanıp elini çekiyor öpmek için besigin içine girip kardeşini almaya çalışıyor.koltukta birakip su alim dedim tv izlerken bi baktim 2 saniyede almış kucağına anne kardesim abi beni al dedi diyor ya.bebekle ilgilenirken gazını çıkarmaya çalışıyorum ağlıyor bebeğim o da bırak benle oyna diyo
Elimde olmadan cok bagirdimi farkettim saniyesine pişman olup opuyorum oğlumu ama hic tutamıyorum artik oglumda bnde ciktik raydan.cocukta hakli n kres n park ramazan gecse de babayla havuza gitseler artik
Kaç haftalık doğmuştu canım? Bizimkinin ilk günler kakasında küçük kıllar vardı demek ki vücudundan dökülmüş 38+1 de doğdu...belki sizinkiler dökülmeye fırsat bulamamıstır...oğlum 6 yaşında kardeşini çok seviyor merhametli şefkatli ama dün öper severken tutmuş bebeğe işaret parmağını emdirmiş sıpaşimdi bu tabi büyük olay ama ben aşırı tepki vermedim sen naptın nasıl yaparsın demedim...hemen suçlandı ben vermedim kendi emdi falan dedi...güzelce anlattım işte bebek hasta olur sadece annenin memesini emecek falan diye...ayyy çok zor kıldan ince kılıçtan keskin resmen
Bizimki de 39+0 da doğdu kızlar. Bugün sarılık için Dr a gittik. Tüyleri sordum Dr baktı ve güldü bana. Bunlar dökülüyor, şu İnternete bakmayın Allah aşkına dediAllah kolaylık veatşrsin cnm. Valla bizim de heryerimiz ttü ama siyah kulaklar bile. 40+0 da doğdu laguno anne karnında dökülüyor o haftaya kalmıyor. Ama ben kendim de çok tüylu biriyim genetik galiba.
Sürekli değil de olup geçiyor, benim doktor 40 ımda çağırmadı, hatta yarın kırkımız çıkıyor teyzesiCanım bence normal. Bunda değil ama ilkindr çok yaşamıştım o tarz kanamalar. Depent kullanıyordum. Rahim çok büyümüştü benim ondan zor toparlanmıştı. Karnım çok şişti hatta. O parçalar düştükçe küçülmüştü. 40 ında yine de gideceksin zatem doktor bakar ultrasonla
Tamam canım teşekkür ederimlekelenmem devm etmisti ama benim normal dogumdu.40gunumde adet oldukdan sonra heray duzenli adet oldum aktif emzirmeme.ragme
Yarın ağzımdan bal damlar inşallah sizlere de güzel haberler veririm CanlarO efsane gerçekleşirse muhakkak yaz canım..ay inş geçer..inş gerçektir..yarını senle beraber bende bekliyorum dört gözle..sonuç ne olacak acaba
Benim yarın 40 gün ve 6 aylık hamile gibiyim, hatta fil gibiyim.. ne desem bilemiyorumArkdaslar meraba sizlere bisey sormak istyrm normal dogum yapali 33 gun oldu gobegmle basim dertte normal dogum yapanlar yada onceden yapms olanlar varsa nolur yazsin herkes yazmis normal dogumdan sonra karnim dumduz oldu diye 17 kilo almstm 10 kilo verdm boyuma gore kilom su an bile normal ama 3-4 aylik hamile gbiyim sabahlari 3 aylik aksam yada biseyler yeeyinxe rahat 4 aylik gbi su an aksam yemeginden sonra yine sisti girdukce aglayasim geliyor hala inme sansi var mi bi bende mi kaldi boyle daha once karni olmayan biri oldgm icin pskilojm bozuldu
Canım 2,5 ay sonra doktorun senle ne işi varmış ben bi türlü anlayamadım ilk defa böyle bir şey duyuyorum...Sürekli değil de olup geçiyor, benim doktor 40 ımda çağırmadı, hatta yarın kırkımız çıkıyor teyzesi2,5 ay sonra gel dedi ama böyle devam ederse mecbur gidicem
Maşallah ya 40 gün oldu mu. Daha dün gibi doğuma gidiyorum deyişinBenim yarın 40 gün ve 6 aylık hamile gibiyim, hatta fil gibiyim.. ne desem bilemiyorum
Ilk ay doldugunda gidicez bende arastiriyorum canim.
Bende halen bulamadım canım bi kaç tane var çok pahalı muayenesi bulursan banada söylermisin
Çok fazla bişey umma sen yinedeYarın ağzımdan bal damlar inşallah sizlere de güzel haberler veririm Canlar
Canm meraba gozun aydin daha dogrusu gozumuz aydin bi sekilde oldu bak bizim iri bebekler :) yani oyle diyolardi ya bn 26 saatlik sancinn sonunda normal dogum yaptim ama inan cok zor bi dogumdu yinede seviniyodm gobegm fln kalmaz diye dogumdan ciktgmdada vardi iner fln dediler ama birazcik indinkalani kaldi oyle bilemyrm bende herkesin vardr bi sorunu ama hamileliktn once gobek problemei yasamayn biri olarak kabullenemyrm kiyafetlerim olmuyoBenim yarın 40 gün ve 6 aylık hamile gibiyim, hatta fil gibiyim.. ne desem bilemiyorum
Cnm ben de sezeryan oldum ama bana öyle bir kanama olursa muhakkak gel dediler.Doktor bana adete kadar fazla kanamam olmayacağını sezeryan olduğu için içeriyi temizledikleri söylemişti, demek ki adet oldum benbazen azalıp bazen çoğalıp bitecek demek ki, öyle cok agrım yok olsa gideyim de, sebepsiz yere sağımı solumu kurcalasın istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?