2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canım Allah razı olsun. Biz şu an tedavimize Baltalimanı hastanesinde devam ediyoruz. En iyi hastanelerden bitanesi çok şükür. İyi olucak evladım. Dermansiz dert vermesin Rabbim. Teyzeleri teşekkur ederiz.

Gaz damlasi kullanmiyormusun canm. Sabsimplex çok iyi geldi bize günde 3 kez 8 damla veriyorum.cok şükür geçti. Sadece kakasını yaparken sıkıyor kendini artik
Canım biogaia diye bir gaz ilacı var . Minnacık şişe 50 TL . Dedim iyi olsun geçirsin önemli değil. Ama çok bir faydasını göremedim. Dediğiniz damlayida deneyim . İnşallah şifa olur yavrum. Emzirme çabalarina başlıyorum yavaş yavaş. Mama yiyor yavrum. Kafasını sağa sola çeviriyor. Ağzına alıyor memeyi sonra bırakıyor. İnşallah emecegi günler yakindir. Dua ediyorum .. dualarıniza benide ekleyin kizceler. Öpüldunuz

O efsane gerçekleşirse muhakkak yaz canım..ay inş geçer..inş gerçektir..yarını senle beraber bende bekliyorum dört gözle..sonuç ne olacak acaba..

Emzik emişi nasıl bende verdim ama emzik konusunda aşırı bilgisizim agladigi zaman yine agliyo hatta aglarken agzina emzigi verirsem daha cok agliyo katiliyo ama arada aliyo agzina boylemi alisiyolar
Canım emziğe ilk banyosunda ağlayınca vermiştim hemen almıştı...şimdi çok açsa bir saldırıyor önce baktı bişey gelmeyince sinirleniyor...tokken pek almıyor..uykuya geçerken bazen ihtiyaç olunca veriyorum..işe yarıyor bizde...ağladığı zamanlarda aç veya gazı varsa daha çok ağlatır..o zamanlarda ufak zaman kazandırıyor sadece..sen alistirmak istiyorsan denemelere devam et...uykuya dalarken dene birde..karnini doyurduktan sonra
Ay şaka gibi ya

canım benim kızımda vardı..doktor ovma dedi..enfeksiyon yapıyormuş. 2 haftaya kendiliğinden geçiyormuş genelde . 2 hafta olmadan geçti kızımın kendiliğinden

Aynı durumdayız valla çok zor. 2. Çocuk insana vicdan yaptırıyor. Büyük dediğimiz çocuklarımız da 3.5 yaşında. Onlarda bize muhtaç.. Dengeyi kurmak çok önemli. Allah yardımcımız olsun

Arkdaslar meraba sizlere bisey sormak istyrm normal dogum yapali 33 gun oldu gobegmle basim dertte normal dogum yapanlar yada onceden yapms olanlar varsa nolur yazsin herkes yazmis normal dogumdan sonra karnim dumduz oldu diye 17 kilo almstm 10 kilo verdm boyuma gore kilom su an bile normal ama 3-4 aylik hamile gbiyim sabahlari 3 aylik aksam yada biseyler yeeyinxe rahat 4 aylik gbi su an aksam yemeginden sonra yine sisti girdukce aglayasim geliyor hala inme sansi var mi bi bende mi kaldi boyle daha once karni olmayan biri oldgm icin pskilojm bozuldu

Allah kolaylık veatşrsin cnm. Valla bizim de heryerimiz ttü ama siyah kulaklar bile. 40+0 da doğdu laguno anne karnında dökülüyor o haftaya kalmıyor. Ama ben kendim de çok tüylu biriyim genetik galiba.
Bizimki de 39+0 da doğdu kızlar. Bugün sarılık için Dr a gittik. Tüyleri sordum Dr baktı ve güldü bana. Bunlar dökülüyor, şu İnternete bakmayın Allah aşkına dedi
@tired kardeşler arası dengeyi kurmak gerçekten çok zor. O kadar kitap okudum bu konuyla ilgili ama keşke herşey kitaplardaki kadar kolay olsa

Sürekli değil de olup geçiyor, benim doktor 40 ımda çağırmadı, hatta yarın kırkımız çıkıyor teyzesi 2,5 ay sonra gel dedi ama böyle devam ederse mecbur gidicem

Benim yarın 40 gün ve 6 aylık hamile gibiyim, hatta fil gibiyim.. ne desem bilemiyorum

Sürekli değil de olup geçiyor, benim doktor 40 ımda çağırmadı, hatta yarın kırkımız çıkıyor teyzesi 2,5 ay sonra gel dedi ama böyle devam ederse mecbur gidicem
Canım 2,5 ay sonra doktorun senle ne işi varmış ben bi türlü anlayamadım ilk defa böyle bir şey duyuyorum...

Benim yarın 40 gün ve 6 aylık hamile gibiyim, hatta fil gibiyim.. ne desem bilemiyorum
Maşallah ya 40 gün oldu mu. Daha dün gibi doğuma gidiyorum deyişin. Allahım daha bu minnakların nelerini görücez bakalım. 1 yaş doğum günlerine ne kaldı şunun şurasında

Kizlar bugun 39+4te kontrole gittim ve hanimefendi daha kanala inmeye bile yakin degil Sanci manci da yok Acilma yok

Bu kiz ne zaman dogacak

Doktor 40+1de tekrar çağırdı Sonra 40+3te ve 40+5te de muayene ederim olmazsa suni sanci veririz diyor

Ama ben 40+0dan sonra beklemek
istemiyorum artik

Kizlar kirk haftayi doldurduktan sonra dogum yapan var miydi aranizda Siz ne tavsiye edersiniz?

Z Zynp0606 sen ne durumdasin

Baska bekleyen kimler vardi kizlar

Canm meraba gozun aydin daha dogrusu gozumuz aydin bi sekilde oldu bak bizim iri bebekler :) yani oyle diyolardi ya bn 26 saatlik sancinn sonunda normal dogum yaptim ama inan cok zor bi dogumdu yinede seviniyodm gobegm fln kalmaz diye dogumdan ciktgmdada vardi iner fln dediler ama birazcik indinkalani kaldi oyle bilemyrm bende herkesin vardr bi sorunu ama hamileliktn once gobek problemei yasamayn biri olarak kabullenemyrm kiyafetlerim olmuyo

Cnm ben de sezeryan oldum ama bana öyle bir kanama olursa muhakkak gel dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…