2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım merak etme 41 e kadar normal zaten bebiş için ve sana tavsiyem mümkünse doğum kendi başlasın daha kolay olur. Doktor gözetiminde bekle 41 e kadar bir şey olmaz

Canım 2,5 ay sonra doktorun senle ne işi varmış ben bi türlü anlayamadım ilk defa böyle bir şey duyuyorum...
Sizler böyle söyledikçe ben de doktoru degiştiricem sanırım, iyice kafamı kurcalamaya başladı.. smear yaparız hem de korunma işini konuşuruz hem rutin kontrol yaparız dedi, valla bilmem ki sinir oldum

Maşallah ya 40 gün oldu mu. Daha dün gibi doğuma gidiyorum deyişin. Allahım daha bu minnakların nelerini görücez bakalım. 1 yaş doğum günlerine ne kaldı şunun şurasında
Valla günler ne çabuk geçti değil mi okula başladıkları günü de görücez inşallah, bal yanaklı minikler çabuk çabuk büyüyorlar allah sağlık sıhhat versin minnoşlara

Çok fazla bişey umma sen yinede
Bana da öyle geliyor ya bakalım artık babaanne aradığında hep çok ağlıyor diyoruz, yarın yıkanıp ona gidicez.. hem yıkanma hem yoldaki sarsıntı ile benimki uyur kalır, 40 gündür yalan söylüyor diyecekler hep uyuyor hiç ağlamıyor, bak kırkı çıktı düzeldi demesinler

Kuzum hepimizin gözü aydın, ben de deneyecektim normal dogumu ama bizimkinin suyu riskli derecede azaldı o yüzden sezeryan oldum ama doktor görünce zaten normal dogum sezeryana dönermiş dedi, nasip değilmiş. Çok şükür kavuştuk ya bir şekilde normal sezeryan farketmez.. ben de hiç bir kıyafetime giremiyorum, yazlık elbiseleri çıkardım ağlamakta aylık hamile gibiyim,önce ağladım üzüldüm ama faydası yok.. gittik yazlık hamile bluzları aldık, iki numara büyük sandaletler aldık, bu yaz idare edicez. Seneye yaz toparlanmış oluruz, üzme güzel canını.. anne olduk, kolay mı kuzum

Cnm ben de sezeryan oldum ama bana öyle bir kanama olursa muhakkak gel dediler.
Valla bi cehalet çöktü üstüme canım, en fazla ne olabilir kafasındayım. Daha önce ölü Doğum yapmıştım ben, ondan bir buçuk ay sonra fena bi kanama geçirip kürtaj olmuştum mecbur, ayy yine aynı şeyleri yaşamaktan da ödüm kopuyor. Hastanelerden doktorlardan nefret ettim.. ama tablo kötüye giderse mecbur gidicem napiim

Kızlar Hipp mama veriyorum anında Kaka yapıyor acaba hazırlarken yanlış mı hazırlıyorum kullananlar nasıl yapıyor ? Birde 2 saattir uyutmaya çalışıyorum

Birde kırkı çıkan biri vardı bir ara gördüm ama adını bulamadım.Her şey düzeldi mi gerçekten bir anda

Sizler böyle söyledikçe ben de doktoru degiştiricem sanırım, iyice kafamı kurcalamaya başladı.. smear yaparız hem de korunma işini konuşuruz hem rutin kontrol yaparız dedi, valla bilmem ki sinir oldum
ö

Benim doktorumda 15. Gun kontrolünde 3 ay sonra gel. Korunma olarak spiralmi takcaz napcaz ona karar veririz demisti. Kendisi prof. 40inda fln cagirmadi

Kızlar Hipp mama veriyorum anında Kaka yapıyor acaba hazırlarken yanlış mı hazırlıyorum kullananlar nasıl yapıyor ? Birde 2 saattir uyutmaya çalışıyorum

Bende hipp verdim. 30ml suya 1 olcek 60ml 2 olcek olucak hazirlanma sekli

Biogaia da kullanıyorum. Ama uzun soluklu bir damla o. Sabsimplex hemen etkisini gösteriyor biraz gecirsin sadece biogaia ile devam edicez.insallah cnm inşallah. Hepimizin ayrı sorunu var işte. Bende süt artırmaya çalışıyorum. Günde iki kez mama veriyorum 25 ml

ö

Benim doktorumda 15. Gun kontrolünde 3 ay sonra gel. Korunma olarak spiralmi takcaz napcaz ona karar veririz demisti. Kendisi prof. 40inda fln cagirmadi

Bende hipp verdim. 30ml suya 1 olcek 60ml 2 olcek olucak hazirlanma sekli
Bende 100 ml 3 ölçek koyuyorum. Hemen kaka yapıyor muydu peki?

Aynen aynen beninki denoyle. Ve hir saat uyudugu gunde bir iki sefer sadece.
Aç mi diye düşünmekten helak oldum valla mama vermeye çalıştım dün almadı benimki ilk kez o nedenle zorlamadım
Günde 7 8.kez ful cisli bez var kaka da yapıyor 2 3 kez rahat
Sağınca süt max 50 cc gördüm iki göğüsten ben ne yapayim

Alisacaz galiba bu duruma.

Sabah maratonumuz basladı bakalım hadi hayırlısı :) sizlerinde bebişi öksürüyor mu ? Bnmki öksürürken kndi tükürüğünde boğulcakmış gibi oluyor normal mi ki

Bi de bnm içteki dikişler düşmeye başladı kızlar . Doktora gittiğimde içteki dikişler sert gelir eline korkma demişti. Dün akşam parça parça düşmeye başladı . Sanki misine gibi ama kırılıyor

Sabah maratonumuz basladı bakalım hadi hayırlısı :) sizlerinde bebişi öksürüyor mu ? Bnmki öksürürken kndi tükürüğünde boğulcakmış gibi oluyor normal mi ki
Gec kalmissiniz maratona baslamak icin :) biz saat 5 te basladik :) karni tok alti temiz uykusu var ama uyumuyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…