- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.821
Sorma şimdi emzirdim yine mememde uyudu hmn uyandı yineGec kalmissiniz maratona baslamak icin :) biz saat 5 te basladik :) karni tok alti temiz uykusu var ama uyumuyoruz :)
Benimki kusmaya çalışırken kusuyor bazenSabah maratonumuz basladı bakalım hadi hayırlısı :) sizlerinde bebişi öksürüyor mu ? Bnmki öksürürken kndi tükürüğünde boğulcakmış gibi oluyor normal mi ki
Yanlız değilsin canim tam tarif ettiğin seyleri yasiyorum. Hayatim bitmis gibi kendime kötülük yapmis gibi. Şükretmek gerekirken korkular pişmanlıklar ağır basıyor. Kiyafetlerim olmuyo göbek gitmiyo iyi ki burasi var fırsat buldukça okuyup rahatlamaya çalışıyorumİnsan yalnız olmadığını bilince mutlu oluyo
Akşamları eşim gelince ağlıyorum onla konuşurken ben çok zorlanıyorum diye
Hayatım bitmiş gibi hissediyorum bazen, rahatına düşkün biri olarak zorlanıyorum ama geçecek bu günler di mi?
Yavrum istemedi bu dünyaya gelmeyi ben zorla getirdim, şimdi sızlanmaya hakkım yok
Birkaç gündür çok gaz sancısı var zaten kuzumun, bugün biogaia daml verdim
Sürekli ama sürekli memede durmak istemeye devam ediyo
Ben desen perişan.. bi de yalnız da değilim bi gün kaynanam bi gün annem kalıyo, yemek temizlik hep onlarda.. ben sadece bebeğime bakıyom
Şımarıklık belki de yaptığım
Ay neyse içimi döktüm gideyim
Kusmaya çalışırken öksürüyor demek istemiştim.düzgün cümle de kuramıyorum uykusuzluktanBenimki kusmaya çalışırken kusuyor bazen
Rekor bende 4 bucuktan beri ayaktayiz :::)))Gec kalmissiniz maratona baslamak icin :) biz saat 5 te basladik :) karni tok alti temiz uykusu var ama uyumuyoruz :)
90 ml su 3 olcek olmali. Bizimkini kabiz yapti mama ya tam tersineBende 100 ml 3 ölçek koyuyorum. Hemen kaka yapıyor muydu peki?
25 ml cok az canim. Hastanede dogdugunda bile 30 vermislerdi. 5. Gun ben 30 veriyodum doktor 60 ver cok az demisti.Biogaia da kullanıyorum. Ama uzun soluklu bir damla o. Sabsimplex hemen etkisini gösteriyor biraz gecirsin sadece biogaia ile devam edicez.insallah cnm inşallah. Hepimizin ayrı sorunu var işte. Bende süt artırmaya çalışıyorum. Günde iki kez mama veriyorum 25 ml
Kizlar sanirim bu hicbi zaman aklimizdan cikmicak. 1. Ay kilosunu ogrensek bile. Gecen ay yetiyodu ama bu ay daha buyudu daha cok sute ihtiyaci var acaba smdi yetiyomu dicez sanirim biz. Ya ben biseyi farkettim benim gogsum oyle saatte bir dolmuyo. Bebek 3 saat beklerse o zmn adamakıllı sut cikiyo. Ama benim bebek sürekli memede olmak istiyo. Hic sut kalmiyo bubseferde.Aç mi diye düşünmekten helak oldum valla mama vermeye çalıştım dün almadı benimki ilk kez o nedenle zorlamadım
Günde 7 8.kez ful cisli bez var kaka da yapıyor 2 3 kez rahat
Sağınca süt max 50 cc gördüm iki göğüsten ben ne yapayim
Sabah maratonumuz basladı bakalım hadi hayırlısı :) sizlerinde bebişi öksürüyor mu ? Bnmki öksürürken kndi tükürüğünde boğulcakmış gibi oluyor normal mi ki
Canim masallah sana ya. Benim bebekte gece gozleri aciliyo bazen 2 saat icinde nerede uyucagimi sasiriyorum. Gun icinde uyur bebek sende uyu mutlaka. He bu arada bende bebegi uyutup uyumaya calisanlardanim ama 4 ten bero degil :)Rekor bende 4 bucuktan beri ayaktayiz :::)))
Allah bize sabir versin:)Rekor bende 4 bucuktan beri ayaktayiz :::)))
Aynen ya , çektiğim an memeden Cin gibi bakıyor suratımaTam 3 bucuk saattir mememde. 5 dk uyumadi. Galiba beni emzik niyetine kullaniyor. Meme ucum biberon ucundan buyuk suan gercekten.
Allah yardımcın olsun canım çok uzun süre duruyormuş yaa göğüs ucun nasıl dayansın buna emzik almıyormuTam 3 bucuk saattir mememde. 5 dk uyumadi. Galiba beni emzik niyetine kullaniyor. Meme ucum biberon ucundan buyuk suan gercekten.
Bizimki 4126 gr 57 cm doğmuştu kuzumMasallah bizde bir aylık olduk 53 doğmuştu 57 olmuş. Sizinki kaç doğmuştu
Canım ben veriyorum kimyon çok gaz olunca ve dün tam 21 saat uyanık kaldı ve karar verdim anason da alacagim. Eşimle bile feci kavga ettik gerginlikten ya ikimiz de 5 dk uyumadikKimyon kürü bebeğine veren var mı ? Dün artık dayanamadım yaptım iki çay kaşığı içirdim birşey değişmedi yine krizli bir bebek , tek fark kakasını bol yaptı sessiz sedasız . Devam etsem mi çok korkuyorum böyle bitki işlerinden . Annem de anason verelim deyip duruyor başımda . Biz size verirdik size bişey olmadı diyor. Ayy eskiler biliyor işi deyip omlara emanet etcem oğlumu ama olmuyor işte korkuyorum. Doğduğundan beri kimsenin şunu yap iyi gelir bunu dene birebir demelerini uygulamadık bebeğim kolik bir bebek oldu çıktı acaba ben mi hata yapıyorum geleneksele bırakmak mı gerekiyor kendimiziha hiç günaydın yazmadım uyumadık ki uyanalım emzirirken içimin geçmelerini uyku sayıyorum sadece
Ooo masallah. Neyle besledin kızBizimki 4126 gr 57 cm doğmuştu kuzum
Almiyor emzik keske alsa rahat ederdim azicikAllah yardımcın olsun canım çok uzun süre duruyormuş yaa göğüs ucun nasıl dayansın buna emzik almıyormu
Birkaç farklı marka denesen alırmıki arkadaşım kızına avent aldı tutmadı chicco aldı tutmadı eczaneden ucuz bir emzik aldı yılların hasretiyle emdi diyorAlmiyor emzik keske alsa rahat ederdim azicik
Ne kadar veriyorsun ben dün ili çay kaşığı verdin canım fazla mu bilmiyorum. Canım benim eşimde uzakta annemlerdeyim keşke yanımda olsa da kavga etsem diyorum , bu dönemde insanın yanında bi eşi olmalı . Üzmeyin birbiriniziCanım ben veriyorum kimyon çok gaz olunca ve dün tam 21 saat uyanık kaldı ve karar verdim anason da alacagim. Eşimle bile feci kavga ettik gerginlikten ya ikimiz de 5 dk uyumadik
Valla şu an o kadar soguguz ki yatak odasindan aldım geldim bebeği ağlarsa uyandirmasin onu diye. Dün gece 3e kadar baktı ben uyudum sağolsun. Böyle kırgın olunca da içim yanıyorNe kadar veriyorsun ben dün ili çay kaşığı verdin canım fazla mu bilmiyorum. Canım benim eşimde uzakta annemlerdeyim keşke yanımda olsa da kavga etsem diyorum , bu dönemde insanın yanında bi eşi olmalı . Üzmeyin birbirinizi
Canım ben kimyon değilde rezene veriyorum onun dışında biogaia gaz damlası kullanıyorum birde sıcak su torbasını havluya sarıyorum havlu ısınınca ayaklarının altına koyuyorumNe kadar veriyorsun ben dün ili çay kaşığı verdin canım fazla mu bilmiyorum. Canım benim eşimde uzakta annemlerdeyim keşke yanımda olsa da kavga etsem diyorum , bu dönemde insanın yanında bi eşi olmalı . Üzmeyin birbirinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?