2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Dün bende aynı durumdaydım. İsyanlardaydım. Göğüslerim dayanmıyo artık... geçicek inşallah hepsi. Onlar daha çok minik bizlere ihtiyacı var diyip, koklayıp öpüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama açıııımmmmm

Stresliysen oda geciyor canim biliyorum buda seni sinir etcek ama geciyomu geciyo

Dün koca adam gibi kakasini yapiyor dedim nazar ettim ogluma bugun geceden beri yapamadi. Hem kaka hem gaz. Sabah 5 bucuktan beri sancilaniyoruz uyumuyorda. Napacam bilmem
Memede yapiyo benimki oyle olunca ama iki gogsumden hic inmiyo taaki yapana kadar .
Seninkide oyleydi sanirim .yapinca uyur belki hem

Ayyyy kendimi gördüüüüüm bizde aynıyız. kırkınds değişeceğini hiç sanmıyorum ben. Bizimde cumartesi çıkacak kırkımız ama bakalım keşke o sihirli depnek gerçek olsa da dokunsa

Bence o sehir efsanesini su sebeple yapmislar sonrasinda _buayda cikinca duzeleceksin _demek icin

Ven o iki saatte bir emzirmeyi beceremiyorum. Durmuyor. Gezdirmek, konuşmak falan anca en fazla bir saat gidiyo sonra aklına düşüp istedi mi bağırıyo... vermemek mümkün değil.

Bnm bebeğim sürekli sallanmak istiyor yaaa. Hiç istemiyordum sallayarak uyutmayi. Ama başka türlü uyumuyor. Uyutip hamaga koyuyorum uyaniyo agliyo. Aklım kalmadı ya çorba yapicaktm suyunu unutmuşum ocakta kaynaya kaynaya az kalmış. Aciktim da bide. Eşime de bak diyemiyorum dün çok fena kavga ettik konusmuyoruz

Selam kızlar bişey sorucam bebeğimin gazı kokulu bir kaç gündür vede sancısı var gibi zorlanıyo sıkılıyo gaz sancısı var evet ama koku olması normal mi sonucta gıda yok yanlız anne sütü

Lohusalığın en güzel yanı kilo veriyor olmam.Hamileliğimde 30 kilo almıştım 16 kiloyu verdim göbek tamamen gitti kaldı kalçalar
Aynen o kalçalar iyi bir genişledi benim de. Kızım kanala inince farkettim 40 beden pantolona zor giriyorum bütün pantolonlrım da 38 ne yapıcaz bilmiyorum. Göbek olsa mekik falan çekerdik de kalçalar yürümeden küçülür mü

Canım kaçırmışım sen doğum mu yaptın. Hayırlı uğurlu olsun ne zaman oldu hastanede misin. Benim wc olayı 2. Günün sonunda olmuştu. O da ilaç verdikleri halde. Önce baya bir gaz çıkarmıştım sonra wc ye çıkabilmiştim. İnşallah sen de rahatlarsın bir an önce. Yürüdükçe ve incir hoşafı içtikçe gaz çıkıyor Rabbim yardımcın olsun

Ayyyy kendimi gördüüüüüm bizde aynıyız. kırkınds değişeceğini hiç sanmıyorum ben. Bizimde cumartesi çıkacak kırkımız ama bakalım keşke o sihirli depnek gerçek olsa da dokunsa
Keşke canım ama sanırım kendime itiraf edemesem de benim bebeğim huysuz ve zor :) napalım başka problemi olmasın çok şükür

Doktor bana hıçkırık tutunca bir çay kaşığına limon sıkıp verebilirsin demişti ben de öyle yapıyorum hemen geçiyor. Başka yapan var mı ?

Selam kizlar hamileligimden beri sizi takip ediyorum bi cogunuzu ve bebeklerinizi ogrendim hatta bende 15 mayis annesi olacakken 30 nisanda yuksek tansiyonla acil sezeryana alindim.
2.gebeligimdi 5 yasinda bi oglum daha var
Uzaktan takip yerine uye olmak istedim

Size sormak istedigim benim bebis bugun 1 aylik oldu 8 gunlukken 17 ile fototerapi aldi bir gece 10 ile cikis yaptik daha sonrasinda 17 gunlukken degeri 17 cikti ve ilac tedavisi onerdi doktor kararsiz kaldik 3 gun sonra tekrar baska bi hastaneye goturduk 22 ile yatis verdiler 2 gun fototerapi aldi butun tahlilleri temiz cikti 11 le taburcu olduk dun tekrar bilrubine bakildi 13 cikti yine yukselme var doktor ilac tedavisini 1 hafta onerdi dun basladim ama icim hic rahat degil
sofiarya sanirim senin bebegindede uzamis sarilik vardi suanki durumu ve drgrtu kac ogrenebilirmiyim

Kızımın yüzü isilik olmuş çok sarıp sarmalamiyorum halbuki gün aşırı banyoda yapiyo ama olmuş
Canım isilik olduguna emin misin...süt yarar ya da süt alerjisi derler...bebek anne sütüyle hızlı kilo alınca olur geçer o...oğlumda oldu geçti kızımda da olmuştu geçmeye başladı 1-2 gündür bişey yapmaya gerek yok...isilik kapalı yerlerinde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…