2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
4 buçuktan beri emziriyorum artık takatim kalmadı ağlıyorum
Emer doyar kendi geri çekilirdi memeden ( ha sonra tekrar tekrar isterdi o ayrı)
Tükendim artık, doymuyo mu diye düşünmekten de yoruldum

Ben uyusun diye gözünün içine bakıyorum oda uyumayacağım diye gözünün içine bakıyor. Ve tabii ki kazanan yarim metra bile olmayan boyuyla sevgili kizim

Masallah canim

Kizlar durumumuz vahim kime ne yorum yapsam bilemedim
Gecicek bugunler sabredin .sabredelim .
1 aydan sonra birax duzelenler olucak.(cok degil ama )
3aydan sonra beli bi duzen oturcak ins .

Ben acaip sinirli gergin bir insan oldum çıktım yaa. Lohusalık bitsin artık. Tüm sinirimi eşimden çıkarıyorum. Allah'tan sesini çıkarmıyor.
Bir bebek gazı yoksa karnı toksa altı temizse niye uyumaz. Uyumayı geçtim yattığı yerde baka baka durmaz hep aglar. Fon makinesi sesi elektrikli süpürge sesi hiç biri fayda etmiyor

Ben gece yapıyorum uyuyoruz eşimde yanımızda oluyoda kontrol et fln demitorum. Uykusu ağır birisi değilim. Yan yatyorum özellikle. Arkaya veriyorum biraz kendimi. Gündüz susturamadigim zaman yine öyle yatıyoruz. Göbeğim de cnm sıkılıyor aslında uzuluyorum ama napiyim yani. Ben 52 den 70 kiloya çıktım. Karnım çok buyudu tombalak tosba ya donmustum. Önden göbek arkadan kalçalar. Kilom hemen gitti ama göbek kaldı cıvık bide. Bide nasıl catladim görseniz acirsiniz halime. Bacaklarım baldirlarima kdr catladi. Karnımın alt kısmı yanlara kdr catladi

Kızımın yüzü isilik olmuş çok sarıp sarmalamiyorum halbuki gün aşırı banyoda yapiyo ama olmuş

Doğru diyorsun canım abimin kızı gazı olmadığı halde altı ay hem uyumadı hem çok ağladı. Eşimin bebekliği de pek güzel geçmemiş annesi anlatıyor. Allah başla dert vermesin, nasılsa en kötü büyüdüğünde geçer ne diyeyim

Bende sezaryenla Doğum yaptın arkadaşlar darısı geriye kalan arkadaşlara... sezaryen Doğum yapanlar büyük tuvelete olayını kaç gün sonra oldu
Canım geçmiş olsun, gözünüz aydın.. nasılsın kuzu nasıl? Allah ömürlü etsin, şansı bahtı açık olsun inşallah..
Ben doğumun ertesi gün gazı mı çıkarmıştım ama üç gün sonra tuvalete çıkabildim

Benim akıntım sarı su gibi bişeydi dün ve bugün çok az kanlı su gibi bişey geliyo EvBoregi sendende ilk böyle mi gelmişti bendemi adet oluyorum hiçte istemiyordum oysaki
Evet canım benim de öyle olmuştu, sonra bir kere normal kan ve pıhtı geldi, ertesi gün kahverengi leke.. şu an gelen giden yok beklemedeyim

saol canim, ben de deneyim bu yontemi. ilk cocuk olunca deneyimsizim fazlaca, ogrenmeye calisiyorum anneligi

kizlar elektrikli gogus pompasi kullanan var mi? tavsiye ettiginiz marka falan? manuel almistim ama pek ise yaramiyor.
Aynen ben de manuel almıştım hem çok yorucu hem etkili değil. Lansinoh çift taraflı aldım, bebek birini emerken diğeri akıyor ya o yüzden ikilinin daha rahat olacağını düşündüm, hem de zaman tasarrufu oluyor, bir aydır kullanıyorum memnunum canım

Mantıklı. Evet alayım ben bian önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…