2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben soruna cevap verip seni etiketledim alıntı yapmayı unutmuşum gözünden kaçmış olabilir cevap vermedim sanma
Canım çok sağol gördüm tabi işin stresi ile yazamadım paramı aldım çok şükür takastaki çekime süre istediler bende akşama kadar yatırırsanız geri alırım dedim yoksa dava açılan vs ağzıma geleni saydım akşam 16:30 da yatırdılar yemedi yani uğraşmaktan çekindiler

silikon göğüs ucunu emermiki sonra memeyi istemez diye korkuyorum ben zaten bu ara her şeye takılıyorum saol canım
Ben iki haftalıktan beri silikon uç kullanıyorum canım . Üzülüyorum aramıza bi plastiğin girmiş olmasından ama en azından oğlum anne sütü alıyor deyip kullanıyorum. Ama ben göğüs ucunu kavrayamıyor diye kullanıyorum

Al sen bak ben bakamıyorum de sen de sevmeye gelince iyide bütün gün bı baksinda göreyim :)

Kızımın yüzü isilik olmuş çok sarıp sarmalamiyorum halbuki gün aşırı banyoda yapiyo ama olmuş
canim benmkinin de yanaklarinda oldu. cok giydirmeden degil de burasi cok sicak ve emerken mememe surekli temas ettiginden benm sicakligimla isilik oldu bizimkisi. havalar boyleyken isilik kacinilmaz

canim benmkinin de yanaklarinda oldu. cok giydirmeden degil de burasi cok sicak ve emerken mememe surekli temas ettiginden benm sicakligimla isilik oldu bizimkisi. havalar boyleyken isilik kacinilmaz
ANNONA kızlar isilik değilmiş o, ciltleri kuruymuş. Bu aylarda isilik olmazlarmış zaten, mustelanın atopik ciltler için kremini aldım iki gümde geçti bizimkiler

Bende emdikten sonra gazını çıkarmaya calisiyorum ama bu konuda o kadar beceriksizim ki çıkmıyor bi türlü. Oğlumun gazını babası çıkarırdı ama kızın dilini hala çözemedik. Genelde poposuna vurdugumuzda çıkıyo sırtına vurunca hiç çıkarmadı şu 12 günlük hayatinda

Çıkarıyor canım ama yinede sıkıştırıyormu acaba diyorum gece kaç kere uyanıp uyanıp bakıyorum sesine ama uyuyor oluyor
Canım birebir aynı şeyleri yaşıyoruz bak bu saate kadar kaç kez alt değiştirdim gaz çıkardık ama halen ıkınıyoruz. Ikınma seslerinden ben gece uyuyamıyorum. Günlerdir 1 2 saatlik uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum. Şimdi bile gazı çıktı halen kucağımda emerken ıkınıyor

Ay ne güzel canım bende çok yaşımı göstermem ama göbeğimin bir kısmı kaldı benim gitmedi korse aldım halen gelecek gelirse deneyip korseylede göbeği yok etmeyi düşünüyorum bakalım inşallah gider

tired canin su bahsettigin gaz cikarma pozisyonunun resmini atabilir misin? Ben anlamadim. Bizimki de cok zor cikartiyor
Canım kucağındaysa başı epey bi ileride olacak başı omzunda olmıycak midesi omzunda olacak ya da dizinde çıkarıyorsan dizin midesinde olacak böyle öne doğru yönelerek geğirdiğini düşün bebegi de o sekle getiriyorsun yani

benim de aynı iki gündür. gazı çıkıyor ama ıkınıyor dün iki kez kaka yaptı öğlene doğru sonrası hep çiş. Allah yatdımcımız olsun.

ben de doğru yapmıyormuşum onu anladım, teşekkürler

Aşağıdan yukarıya doğru sıvazlamayı denedin mi canım...sırtına pat pat vurunca değil de aşagıdan yukarıya doğru sırtını sıvazlayarak daha iyi çıkıyor bizim de...hemen anında çıksa daha iyi aşağıya indi mi zor bebek için gaz çıkarmak

Canım eğitim araştırmaya götürün mutlaka kötü bişey cikmicak inşallah
Insallah canim.
Icisu dolu bizce bi sikinti yok .ama isterseniz beyin cerraha gotirun dediler .
Bzmkide bilerek yapiyorlar diyor.
Bakalim tekrar baska bi dr a goturdgumde sorarim.
Beyin cerrahta simdi radyosyonlu birseyler ister diye gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…