2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım bize de geçen gün acilde metsil yazdı dr.
EcAnelerde yokmuş artık kaldırılmış neden acaba? Daha mı etkiliydi o? Sab simplex in bi faydası olmadı sanki. Gün akşam saatlerce ağladı yine bizimki

Sanki normal Doğumla ilgili değil bu göbek meselesi. Ben sezaryen olalı 22 gün oldu. Göbek baya gitti. Kalan da rahim tam toplanmadığı için.
Koskoca göbek kalacak sanıyordum. Normal yapıp da kalan da çokmuş meğer

Bnm kaldı göbeğim. Korse takmadigima çok pişmanım. Şimdi var korse takıyodum ama goguslerimin altı pişti. Sivilcelendi. Takamiyorum artık. Geçen eşim gördü sen o göbeği nasıl eritmeyi dusunuyon dedi nasıl cnm sıkıldi

Allah yardım etsin o insanlara da biraz insaf versin
Amiiin
Kelin ilaci olsa dice canim .kucagimda uyuyor benimkide
Onu yeme bunu yeme borek bulmusum gecen ama cok yagli okadar yemisimki.
Baska yicek birsey yok o gaz yapar bu gaz yapar
Bizimkideboyle acaba burnu tikali.ondanmi boyle
Dusununce cok duygulaniyorum amaa izin vermiyorki cadi bak yine agliyor......

Yine beklicen .3 ay sonra duzene gircek dicekler.1 6ay , 1yas hepsini dicekler.
Ama su bi gercek bunlardan birinde duzene girecek .

Sabah besteki emzirme sesnsımızdan sonra yedide tekrar bi emzirme seansımız oldu ve tabiki çıkmayan gaz yapılamayan kaka hee bide ikideki emzirme seansında salondayfım eşime odaya beşiğine koy dedim çnkü bizimki resmen beşiğini unuttu . Eşim gitti gelmesini beklerken bi kalktım saat bes eşim salona geldi çocukla . Manyak ben yatağa gelcem sanmış bebişte beşikte uyumamış almış yanına sarılarak yatmış . Resmen dışlanmışım üstümde bi battaniye bile yoktu ama uyumak çok iyi geldi . Şimdi de tek mememi emdi uyudu ama öbürü dolu rahatsız ediyor mecbur sağıcam hiç sevmiyorum sağmayı

Hee bi de biz bugün tam bir aylık olduk . Doktor amcaya gitcez bugün

Gece emme saatlerimiz aynı seninle...bizim de 2de 5te 7de emdi kakasını yaptı bez değiştik şimdi tekrar emzirdim uyudu...emdikten sonra hemen çıkar gazını midedeyken daha kolay çıkar bağırsaklara inince zor...omzuna koydugunda bebeğin karnını tam omzuna; dizine koyduğunda da tam dizine denk getirmeye çalış...omzun mesela bebeğin göğsüne denk gelmesin...ilk zamanlar annem bile düzgün çıkaramadı bebeğin gazını onu fark ettim mide daha asağıda olduğundan öyle daha kolay çıkıyor

canim gaz cikartirken karni tam dize yada omuza denk getirildiginde bebek kusmuyor mu? bana kusarmis gibi geldiginden oyle yapamiyorum. ama dogru olanin senin soyledigin oldugunu da biliyorum.

Benim akıntım sarı su gibi bişeydi dün ve bugün çok az kanlı su gibi bişey geliyo EvBoregi sendende ilk böyle mi gelmişti bendemi adet oluyorum hiçte istemiyordum oysaki

Ya bir arkadaşım var 40 dakika emiyor uyuyor diyor.Ben çenesini burnunu mıncıklıyarak saatlerce emziriyorum doyduğundan emin olamıyorum :)

4 buçuktan beri emziriyorum artık takatim kalmadı ağlıyorum
Emer doyar kendi geri çekilirdi memeden ( ha sonra tekrar tekrar isterdi o ayrı)
Tükendim artık, doymuyo mu diye düşünmekten de yoruldum

Kızlar ben de öyleydim. Göğüsler haşat oldu. Şimdi 20 dk kadar emziriyorum uyuyunca parmağımla meme ucunu çıkarıp bırakıyorum yatağına. Uyanınca tekrar aynı işlem. Zaten uyanınca memeyi alır almaz uyuyor tekrar. Saatlerce emzirmeyi bıraktım istisna durumlar hariç. Kakası çişi yerinde maşallah doymasa yapmaz herhalde bu kadar.
Herkes kaka çiş yapıyorsa doyuyordur diyor. Siz de onu dikkate alın. Yoksa o saatlerce emzirmenin sonu gelmiyor. Emdikten şonra bile Çok huysuzlanırsa da göğsüme doğru yatırıp orda sallayıp uyutuyorum.
Ben de yapıyorum malesef bazen hiç yapmam demiştim. Genelde eşime söylüyorum başımızda nöbet tut diye. Ama dün gece o salonda çalışırken odada ben uyumuşum yine o halde
Derin uykuya dalıyor velet o halde. 2 saat uyumuşuz öyle Yanyana. Onun yanağı mememde :)

Çocuğu sana bırakıp spora gidicem deseydin

canim gaz cikartirken karni tam dize yada omuza denk getirildiginde bebek kusmuyor mu? bana kusarmis gibi geldiginden oyle yapamiyorum. ama dogru olanin senin soyledigin oldugunu da biliyorum.
Yok canım kusmuyor...çok fazla beslendiyse fazlasını kusar, reflü vs varsa ondan kusar; ya da yeni beslendiyse hoplatıp zıplatılırsa kusar...en iyi gaz çıkarma yolu bu...hatta memede uyursa bu sekilde gazını çıkarınca aynen uykuya devam ediyor yatağına koyuyorum...oğlumda da böyle yapıyordum...dün annem 15 dk kucağında gezdirdi gaz çıkarcaz diye yanlış tutuyor aldım anında çıktı gazı... doyar doymaz mideden çıkacak gazı bağırsaklara inmeden...inince bizim gibi kalkıp gezemediğinden yata yata nasıl çıksın aşağıdan...bunu deneyin bence

Tamam vanım gaz çıkartırken öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen sırf uyusun diye direk bıraktığım oluyor . Ben uyandırıyorum normalde 2.5saati gecirmiyorum o da mememin ucu yara çok dolunca daha çok acıyor . Az kaldı yaranın gecmesine sonra gece uyandırmicam . Zaten kndisi uyanıyor bzm kızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…