2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ven o iki saatte bir emzirmeyi beceremiyorum. Durmuyor. Gezdirmek, konuşmak falan anca en fazla bir saat gidiyo sonra aklına düşüp istedi mi bağırıyo... vermemek mümkün değil.

Evet ilk zaman ağlıyor ama sonra inan düzene giriyor, ben çok rahat ettim, bazen mızmızlanıyor o zaman da emzik veriyorum.
Sonuçta anne karnında parmak emmeye başlıyorlar bu bir reflex, her emme acıkma demek değil.

Meme uçları çok zor benimde hala alışmadı uçlarım meme ucu al muhakkak kanadımı çocuğu kusturur sürekli

Aynı ben banada inanmıyorlar iki çocuk bide 26 ama 16 17 sanıyolar hastanede kızım ağlıyordu susturamadım bi kadın geldi kızım annesini çağır meme versin durur dedi yaa:))

Ay tam bugünlerde kusulur mu canm hemen barış at kucagina. Sonra yine kusmeye devam et

Acelesi neydi acabaaaa kırk çıkar çıkmaz hamileliğin en rahat tarafıydı regli ağrısı kokusu çekmemek
Benim doktor bi seneye kadar görmeyebilirsin dediğinde gözlerim parlamıştı annemin tesellisi de böyle daha iyi oldu, yeniden hamile kalırsan hemen anlarsın dedi daha neler Yaa

Kizlar moralim cok bozuk kizimin basindaki beze degil kistmis beyincerrahina yonlendirdiler.
Esimde para icin yapiyorlar diyor cok karisigim.
sofiarya bi bilgin tavsiuen varmi

Öyle mi diyosun canım dün oldu daha önce yoktu oglumdada olmuştu evet ama o mama alıyordu anne sütü çok az almıştı bugün kontrol var gorucez bakalım kaç kilo almış

Öyle mi diyosun canım dün oldu daha önce yoktu oglumdada olmuştu evet ama o mama alıyordu anne sütü çok az almıştı bugün kontrol var gorucez bakalım kaç kilo almış
Bazen atopik dermatit falan diyor doktorlar beyaz tenli diye cildi alerjik vs bitkisel krem falan veriyorlar... ben bişey sürmedim geçti ikisinin de...geçiyor...

Bazen atopik dermatit falan diyor doktorlar beyaz tenli diye cildi alerjik vs bitkisel krem falan veriyorlar... ben bişey sürmedim geçti ikisinin de...geçiyor...
Oğlumun çok uzun sürmüştü nerdeyse 6 aya kadar o beyaz tenli kızım buğday tenli ama geçer illaki sütüm yarasında :)

Ben bide steel tea aldım.3 bardak içtim mucizeler beklemeli miyim artırıyor mu sütü hakkaten
Gerçekten yarıyor. Hem de bebeğin gazına da iyi geliyor

Evwt ya Yanımda mışıl mışıl uyıyır resmen kokumuza muhtaçlar :)

Hadi ya çok üzüldüm ben birtane buldum internetten sipariş etseniz. Biz ilk kızda da budna memnunuz. Yani yine gazımoluyor tabi ama daha rahat canım

Aynen csnım bizde böyle aşıyoruz. Özrllikle kafası bir dizimde karnı bir dizimde okadar rahatnediyor ki. Sancı krizleriniz öyle aşıyoruz

Biz ılık su veriyoruz o da geçiriyor, 1-2 çay kaşığı kadar. Limon çok asitli olmaz mı?

Ben de o yüzden tereddüt ediyorum ama doktor önerince sakınca görmedim. Yine de çok fazla tutunca veriyorum, gün içinde 1den fazla da vermiyorum. Ilık suyu da ilk defa duydum, onu da deneyeyim bakalım.

Benimki onca sancinin sizlanmanin arasinda yine babasinin koynunda bir saattir mışıl mışıl uyuyor. Cocuk bana geldi mi zamburu tutuyor babasina gidince melek. Hayir adamla aramiz acilmaya basladi sen cocuga bakamiyon diye inalara basladi sinir oluyorum. Sanki cocugu ozellikle ağlatıyorum. Sinirli sinirli aliyor kucağımdan laf soka soka deli oluyorum.

Benim doktor bi seneye kadar görmeyebilirsin dediğinde gözlerim parlamıştı annemin tesellisi de böyle daha iyi oldu, yeniden hamile kalırsan hemen anlarsın dedi daha neler Yaa

Anlamakmı amanin ben bu zorlu sezeryanımdan sonra başka çocuk düşünmüyorum Allah buna uzun güzel ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…